Nyitóoldal → Testkezelések

Testkezelés

A bőr megereszkedése, ráncosodása a kor előrehaladtával mindenkinek problémát okoz, és egyre nagyobb mértékben vannak jelen életünkben a különböző bőröregítő faktorok, mint a napfény, a környezeti toxinok, a nem megfelelő táplálkozás vagy a szabad gyökök.

Az arcon kívül testünk többi részét is érinti ez az öregedési folyamat, a helytelen táplálkozás és a nem megfelelő folyadékbevitel, valamint a testsúlyingadozás könnyen nyomot hagynak a különböző testrészeken.

szebb, feszesebb és tónusosabb bőr

Testformálás és bőrtextúra javítás

Az EverDerm Klinika által kínált testkezelések mind a szebb, feszesebb és tónusosabb bőrt hivatottak elérni. Akár a narancsbőr és a striák elleni küzdelem állandó része az életednek, vagy akár ránctalanabb, feszesebb bőrt szeretnél elérni, szolgáltatásaink segíthetnek bőröd állapotának regenerálásán. Mi több, emellett létezik olyan testkezelés is, mely során egyidőben lehetséges a zsírbontás és izomépítés. A testformálás és a bőrtextúra javításának leghatékonyabb kezeléseit érheted el nálunk, többek között rádiófrekvenciás és ultrahangos eljárások során, akusztikus hullámok és mechanikai rezgések segítségével. A maximális eredmény érdekében érdemes megfelelő életmódot és táplálkozási irányt folytatni, elegendő folyadékot bevinni és rendszeresen mozogni, kiegészítve mindezt testkezelésekkel.

Fő kezeléstípusok

Akár profi sportoló vagy, akár a sportot szeretnéd kiegészíteni vagy kiváltani az orvosi kutatásokkal alátámasztott gépi kezeléseinktől valós eredményeket várhatsz.

Narancsbőr kezelés

A nők 90%-át érinti a narancsbőrrel való állandó küzdelem. Kezeléseink hatékony megoldást kínálnak a narancsbőrrel szemben.

Bőrfeszesítés

Alakformálási céljaink elérésekor nem csak az számít, hogy mit mutat a mérleg, hanem az is, hogy mit látunk a tükörben. Klinikánkon célzott kezelést ajánlunk a bőrfeszesség megőrzése érdekében.

Testformálás

Az ideális alak elérése, sokszor nehéz, hisz mindig akad olyan terület, amin változtatnánk, akár feszesítéssel, akár zsírbontással vagy izomépítéssel. Éveink gyarapodásával egyre nehezebb kontroll alatt tartani testsúlyunkat és a rohanó világ kihívásai miatt egyre nehezebb elegendő időt szakítani a testformálásra.
Klinikánkon célzott kezeléseket ajánlunk a vágyott testforma elérése érdekében.

Az elhízás, mint népbetegség és a lehetséges megoldások

Magyarországon ma a túlsúly és az elhízás népbetegségnek számít. A lakosság egyötöde elhízott és több mint 45%-uk szenved túlsúlytól, amely kezelést igényel. Az elhízás nem csak esztétikai probléma, hanem az egyik leggyakoribb rizikófaktora a szív- és érrendszeri megbetegedéseknek.

A fogyás egy rendkívül lassú és nehezen irányítható folyamat, amely nagy kitartást és akaraterőt igényel. Az úgynevezett “jojódiéta” vagy “jojóhatás” szinte minden fogyni vágyót érint. A kifejezést Dr. Kelly D. Brownell, a Yale Egyetem professzora alkotta a népszerű távol-keleti játék, a jojó mozgására utalva. A “jojódiéta” során a fogyókúrázó a szigorú étrend és az alacsony kalóriabevitel miatt rövid távon sikeresen tud jelentős testsúly csökkenést elérni, de ezt hosszú távon nem tudja fenntartani, a nem kívánt felesleget pedig a diéta után szinte azonnal visszanyeri. Ráadásul vannak olyan zsírpárnák, amelyek nagyon nehezen bonthatók le, és még a megfelelő fogyókúra és testedzés mellett sem lehet megszabadulni ezektől.

A sikeres fogyás több tényező összehangolásával érhető el! Az egyénnek megfelelő diéta és a testmozgás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt testsúlyt. Ezen túl ma már számos olyan gépi testkezelés létezik, melyek megkönnyíthetik és fel is gyorsíthatják a fogyást és az alakformálást.

Non-invazív megoldások a sikeres alakformálásra

Azt nagyon fontos megérteni, hogy a gépi testkezelések alapvetően nem a testsúlycsökkentésre fókuszálnak, sokkal inkább a testkontúr javításában, valamint az arányosabb testalkat kialakításában tudnak segíteni. Klinikánkon kimagasló szakértelemmel, kiváló módszerekkel és a nemzetközi piacon fellelhető legeredményesebb technológiákkal kívánunk lendületet adni azoknak, akik életmódváltásban gondolkodóknak.

Természetesen a kezelések önmagukban nem elegendőek a kívánt nyári alak eléréséhez, tehát nem helyettesítik az egészséges életmódot, illetve a testsúly gyarapodását sem akadályozzák meg. A jó eredmények elérése érdekében szükséges az ügyfelek együttműködése és az egészségtudatos életmód megteremtése és betartása. A klinika Czanik Balázs személyi edző és életmód tanácsadóval is együtt dolgozik, hogy ügyfeleik számára a megfelelő étrend és edzésterv kialakításában is segítséget nyújtsanak.

Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberek életében egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás és az aktív pihenés. Ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás!” – fogalmazott Czanik Balázs, aki már sok embernek tudott segíteni, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, és ami a legfontosabb, egészségesek legyenek.

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás