Nyitóoldal → Testkezelések

Testkezelés

A bőr megereszkedése, ráncosodása a kor előrehaladtával mindenkinek problémát okoz, és egyre nagyobb mértékben vannak jelen életünkben a különböző bőröregítő faktorok, mint a napfény, a környezeti toxinok, a nem megfelelő táplálkozás vagy a szabad gyökök.

Az arcon kívül testünk többi részét is érinti ez az öregedési folyamat, a helytelen táplálkozás és a nem megfelelő folyadékbevitel, valamint a testsúlyingadozás könnyen nyomot hagynak a különböző testrészeken.

szebb, feszesebb és tónusosabb bőr

Testformálás és bőrtextúra javítás

Az EverDerm Klinika által kínált testkezelések mind a szebb, feszesebb és tónusosabb bőrt hivatottak elérni. Akár a narancsbőr és a striák elleni küzdelem állandó része az életednek, vagy akár ránctalanabb, feszesebb bőrt szeretnél elérni, szolgáltatásaink segíthetnek bőröd állapotának regenerálásán. Mi több, emellett létezik olyan testkezelés is, mely során egyidőben lehetséges a zsírbontás és izomépítés. A testformálás és a bőrtextúra javításának leghatékonyabb kezeléseit érheted el nálunk, többek között rádiófrekvenciás és ultrahangos eljárások során, akusztikus hullámok és mechanikai rezgések segítségével. A maximális eredmény érdekében érdemes megfelelő életmódot és táplálkozási irányt folytatni, elegendő folyadékot bevinni és rendszeresen mozogni, kiegészítve mindezt testkezelésekkel.

Fő kezeléstípusok

Akár profi sportoló vagy, akár a sportot szeretnéd kiegészíteni vagy kiváltani az orvosi kutatásokkal alátámasztott gépi kezeléseinktől valós eredményeket várhatsz.

Narancsbőr kezelés

A nők 90%-át érinti a narancsbőrrel való állandó küzdelem. Kezeléseink hatékony megoldást kínálnak a narancsbőrrel szemben.

Bőrfeszesítés

Alakformálási céljaink elérésekor nem csak az számít, hogy mit mutat a mérleg, hanem az is, hogy mit látunk a tükörben. Klinikánkon célzott kezelést ajánlunk a bőrfeszesség megőrzése érdekében.

Testformálás

Az ideális alak elérése, sokszor nehéz, hisz mindig akad olyan terület, amin változtatnánk, akár feszesítéssel, akár zsírbontással vagy izomépítéssel. Éveink gyarapodásával egyre nehezebb kontroll alatt tartani testsúlyunkat és a rohanó világ kihívásai miatt egyre nehezebb elegendő időt szakítani a testformálásra.
Klinikánkon célzott kezeléseket ajánlunk a vágyott testforma elérése érdekében.

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás