Arckezelések → Mentor konzultáció

Mentor konzultáció

A kezelések közötti és utáni megfelelő otthoni bőrápolási rutin különösen fontos a maximális és tartós eredmény érdekében. Szakértőnk személyre szabottan kínál a klinikánkon elérhető orvoskozmetikai márkák széles választékából komplett gépi arcdiagnosztikával kiegészítve.

Bejelentkezem

Legtöbb kezelésünk előtt, egy Mentor konzultáció során szakorvosaink és szépségszakértőink az OBSERV® arcdiagnosztikai rendszert használva mérik fel ügyfeleink bőrének állapotát. Így pontos információt kapunk a kezelendő bőrproblémákról és az esetleges betegségekről.

Sok bőrbetegség és bőrrendellenesség a bőr mélyebb rétegeiből ered, így szabad szemmel vagy hagyományos módszerekkel szinte lehetetlen őket diagnosztizálni. Az OBSERV® arcdiagnosztizáló készülék célja, hogy különböző megvilágítási technológia segítségével könnyen felderíthetőek legyenek ezek a bőrrendellenességeket. A technológia kiindulópontja és viszonyítási alapja az egészséges bőr, melyet a készülék homogén fénnyel mutat. Az egészséges bőr szöveteiben a megvilágítás fénysugarai ugyanis egyenlően oszlanak szét, míg a felhalmozódott pigmentek és a károsodott hámszövet nem nyeli el a fénysugarakat.

A leggyakoribb bőrproblémák

A diagnosztika során többek között a következő bőrrendellenességre derülhet fény: pigmentációs zavarok, májfolt, vitiligo, tág pórusok, olajosabb bőrterületek, bőrszárazság, aktív akné, a bőr kollagéntartalmának károsodása, rosacea, hegesedés, zúzódás, gyulladások, fertőzések.

A megfelelő otthoni bőrápolási rutin előnye

A felderített bőrproblémákra szakorvosaink otthoni használatra is alkalmas orvoskozmetikai termékekből összeállított bőrápolási rutint ajánlanak, amelyek célzott módon önmagukban is segítik az adott bőrállapot javulását, vagy az ajánlott kezelés(ek) kiegészítéseként fokozzák az eredményességet.

A Mentor konzultáció menete

 1. Az OBSERV arcdiagnosztikai rendszer használatára külön szolgáltatásként, illetve bőrápolási tanácsadás vagy egy arckezelés első lépéseként, a konzultáció során kerül sor. Szakemberünk első körben, amennyiben a páciens arcán smink jelei láthatók, letisztítja az ügyfél arcbőrét, hogy azt természetes állapotában vizsgálja meg. A smink és a krémek ugyanis eltakarhatják, illetve halványíthatják a bőrbetegségek jeleit.
 2. A részletes állapotfelmérést követően a tanácsadást tartó szakember személyre szabott, a bőr típusának és állapotának megfelelő – azt fenntartó vagy javító – kozmetikai termékekből kialakított otthoni rutint állít össze, amely a javasolt kezelésekkel egybekötve fokozza az eredményességet. A konzultáció során a páciens saját bőrén is kipróbálhatja a kozmetikumok textúráját, illatát, ezzel is segítve a választást.
 3. Az állapotfelmérést egy e-mail formájában is a páciens rendelkezésére bocsátjuk. Az arcdiagnosztika eredményeképpen a kezelések célzottabban történhetnek meg és az eredményük is mérhető lesz.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc

A szaktanácsadás alkalmával pácienseink – a saját bőrükön kipróbálva – az alábbi márkákból kaphatnak ízelítőt:

 • Dermastir
 • MBR
 • Teoxane
 • SKEYNDOR
 • EverDerm sajátmárkás termékek
 • Genosys
 • You Want My Lips
 • ProPeptide étrendkiegészítők

A Mentor konzultáció klinikánkon minden esetben díjtalan!

Kérdések

Fájdalmas az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA?

Az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA teljesen fájdalommentes.

Meddig tart a tanácsadás?

A tanácsadás időtartama kb. 30 perc.

Én is megkapom az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA eredményét?

A részletes állapotfelmérés eredményét, illetve esetenként a személyre szabott javaslatokat e-mail formájában eljuttatjuk pácienseinknek.

Milyen orvoskozmetikai márkák termékei közül választhatok?

Klinikánkon a Dermastir, az MBR, a Teoxane, a SKEYNDOR, a Genosys és You Want my Lips orvoskozmetikai márkákat tudod kipróbálni, valamint a ProPeptide étrendkiegészítőkről is széleskörű tájékoztatást tudunk nyújtani.

Javasolt a személyes konzultáció!

Jelentkezz be Mentor konzultációra!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!