Arckezelések → Observ® Arcdiagnosztika

Observ® Arcdiagnosztika

Komplett arcdiagnosztika a rejtett bőrrendellenességek felismerésére.

Bejelentkezem

Sok bőrbetegség és bőrrendellenesség a bőr mélyebb rétegeiből ered, ott alakul ki, így szabad szemmel vagy hagyományos módszerekkel sokszor nehéz őket diagnosztizálni. Az OBSERV® arcdiagnosztizáló készülék célja, hogy különböző megvilágítási technológia segítségével könnyen felismerhetőek legyenek ezek a bőrrendellenességeket.

A technológia kiindulópontja és viszonyítási alapja az egészséges bőr, melyet a készülék homogén fénnyel mutat. Az egészséges bőr szöveteiben a megvilágítás fénysugarai ugyanis egyenlően oszlanak szét, a fénysugarakat nem nyelik el a felhalmozódott pigmentek, illetve a károsodott hámszövet.
Legtöbb arckezelésünk előtt, a konzultáció során szakembereink az OBSERV® arcdiagnosztikai rendszert használva mérik fel a bőr állapotát, így pontos információt kapnak a kezelendő bőrproblémáról. A diagnosztika során többek között a következő bőrrendellenességre derülhet fény: pigmentációs zavarok, májfolt, vitiligo, tág pórusok, olajosabb bőrterületek, bőrszárazság, aktív akné, a bőr kollagéntartalmának károsodása, rosacea, hegesedés, zúzódás, gyulladások és különböző fertőzések.

Az OBSERV® Arcdiagnosztika menete

 1. Az OBSERV arcdiagnosztikai rendszer használatára külön szolgáltatásként vagy egy arckezelés első lépéseként, a konzultáció során kerül sor. A kezelést végző szakember – amennyiben a páciens arcán smink jelei láthatóak – letisztítja a páciens bőrét, hogy azt természetes állapotában vizsgálja meg. (A smink és a krémek ugyanis eltakarhatják, illetve halványíthatják a bőrbetegségeket.)
 2. A részletes állapotfelmérést követően egy személyre szabott kezelési javaslatot állítunk össze. Az állapotfelmérést egy e-mail formájában is a páciens rendelkezésére bocsátjuk. A diagnosztika eredményeképpen a kezelések célzottabban történnek és eredményük mérhető lesz.

Beavatkozás ideje:
kb. 15 perc

Az OBSERV® Arcdiagnosztika

Előnyei

 • A páciens pontos képet kap a rejtett, szabad szemmel nem látható bőrrendellenségeiről
 • A kezelések célzottan, a megfelelő bőr problémára fókuszálnak
 • A kezelés eredménye és hatásossága pontosan követhető és mérhető

Árak

Ingyenes!

Arcdiagnosztika1 alkalom
Arcdiagnosztika25.000 Ft INGYENES!

Kérdések

Az arcdiagnosztika díja levásárolható?

Igen, amennyiben a tanácsadás során vagy az azt követő 2 hétben kezelést vásárol tőlünk, úgy a tanácsadás díja teljes egészében beszámításra kerül a vételárba.

Fájdalmas az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA?

Az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA teljesen fájdalommentes.

Meddig tart az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKAI vizsgálat?

Az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKAI vizsgálat időtartama kb. 15 perc.

Én is megkapom az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA eredményét?

A részletes állapotfelmérés eredményét, illetve esetenként a személyre szabott javaslatokat e-mail formájában eljuttatjuk pácienseinknek.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!