Esztétika → Traptox

Traptox

Életünk egyik lenyűgöző csodája az, ahogy az ikonikus Barbie film és Margot Robbie életnagyságú Barbie-ként hódít a közönség szívében. Ez a trend az esztétikai beavatkozások terén is újításokat hozott, neve pedig “Barbie Botox”, más néven “Traptox”. De mit is takar pontosan ez a kifejezés?

Bejelentkezem

Elegancia és kecsesség botulinumtoxinnal?

Nők milliói szeretnék elérni Barbie karcsú nyakának hosszúkás eleganciáját, és most egy új terápiás megoldás nyílt erre. A botulinumtoxinos eljárások eredetileg a ránctalanítás terén váltak ismertté, de a modern orvostudomány számos területen alkalmazza már, beleértve a fogcsikorgatás kezelését vagy akár az izzadásgátlást. A legújabb trend, a Barbie Botox, arra épít, hogy a botox hatására a vállak ellazulnak, és a nyak megnyúlik, ami karcsúbb megjelenést kölcsönöz a felsőtestnek.

Mi az a Traptox?

A botox már sokak számára ismerős szépségápolási beavatkozás, mely nemcsak a ráncok kisimításában segít, hanem más egészségügyi problémák kezelésében is hasznos lehet. Az újabb trend a “Traptox”, ami eredeti nevén “Trap Botox”, vagyis a botox a trapézizmokba történő injektálását jelenti. De miért érdemes kipróbálni ezt az eljárást?

A Traptox egy olyan eljárás, mely a trapézizmok ellazítására és meghosszabbítására szolgál. Ennek köszönhetően a nyak vékonyabb és karcsúbb megjelenést nyer, a vállak pedig körülhatároltabbak lesznek. Az izom ellazulásával javulhat a testtartás, csökkenhet a nyak és váll merevsége, valamint enyhülhetnek a fájdalmak.

A traptox kezelésének előnyei:

 • az izom elernyed;
 • csökken a fájdalom és a feszülés/merevség ezen a területen;
 • csökken a felesleges izommunka;
 • a nyak hosszabbnak tűnik;
 • a vállak is keskenyebbnek tűnhetnek;
 • javulhat a tartás;
 • nyak- és vállfájdalmak enyhülése;
 • csökkenhet a fejfájás és hátfájás mértéke

Mire használják a Traptoxot?

A nyakon található csuklyás izom a modern életstílus, a stressz vagy helytelen testtartás hatására gyakran fejfájást és hátfájást okozhat. Azonban a közösségi médiában terjedő új trend követői nem kizárólag ennek a problémának a megoldását keresik a botoxinjekcióban. Ők azt szeretnék, hogy nyakuk karcsúbb legyen, hasonlóan egy Barbie-baba nyakához. A csuklyás izomba beadott botoxinjekció hatására az izom összezsugorodik, ellazul, ezzel optikailag vékonyabbnak tűnik a nyak.

Barbie-hatást szeretnél vagy nyaki-fájdalmat kezelni?

A Traptox, vagyis a csuklyásizom fájdalmas görcsölésének terápiájára szolgáló eljárás hatására a nyak megnyúlik és karcsúsul, ami gyakran a Barbie karakter nyakvonalára emlékeztet. Ezt az eljárást már nálunk is elérheted, elsősorban nyaki fájdalmak enyhítése céljából, vagy természetesen abban az esetben is, ha a Barbie-szerű hatást szeretnéd megvalósítani. Az orvosesztétikai konzultációt követően egy tapasztalt plasztikai sebész segítségével vághatsz bele a kezelésbe.

Barbie-vá válni most könnyedén megvalósítható az EverDerm Laser & Beauty Klinikán. De ne feledjük, Ken sem maradhat le a divatos változásokról – hiszen ő is megérdemli a saját kozmetikai kezeléseit. A jövőben talán Ken is szépségideálként tündököl majd, melyben Barbie minden bátorítására számíthat.

A Traptox kezelés menete

 1. A Traptox kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során meghatározzák az alkalmazandó botolinumtoxint, tisztázásra kerülnek a páciens céljai, esetleges aggodalmai, illetve az elérhető eredmények
 2. A Traptox kezelés ambulásan történik, fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük, de szükség esetén érzéstelenítő krém használata bevethető. A kezelés során az orvos a botoxot a trapézizmokba injektálja, így elérve az izom ellazulását és a megfelelő testtartás javulását. A kezelés során érezhető enyhe szúró érzés a tű behatolása miatt, azonban a kellemetlenségek minimálisak.

Traptox Árak

Traptox1 alkalom
Traptox120.000Ft

Kérdések

Mennyire fájdalmas a kezelés?

Semennyivel nem kellemetlenebb, mint bármely más testrész botoxos kezelése. Egy enyhe szúró érzést tapasztalnak a legtöbbször, de a kezelést követően viszonylag gyorsan elmúlik ez a fájdalom. A helyi érzéstelenítő krémekkel pedig maga az injekció beadása sem okoz nagyobb fájdalmat.

Biztonságos a Traptox kezelés?

A Trap Botox kezelés teljesen biztonságos, amennyiben képzett szakorvos végzi a beavatkozást.

Meddig tart a Traptox kezelés eredménye?

Az eredmények átlagosan négy hónapig tartanak, de néhány páciensnél akár öt hónapig is érezhető a hatás. A Traptox kezelés már elérhető az EverDerm Laser & Beauty Klinikán, ahol szakértő orvosaink állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

Mennyi idő a kezelés maga?

Gyors és egyszerű kezelés, mindössze 5-10 percet vesz igénybe.

Jelentkezz be Traptox kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!