EsztétikaBotox → Lip-Flip botox-szal

Lip Flip

Ajakformáló kezelés botox-szal!

Szeretnél kicsit hangúlyosabb felső ajkat, de még nem szeretnél hialuronos szájtöltést? Akkor számodra a Lip Flip ajakformáló kezelés lehet a megfelelő eljárás!

Bejelentkezem

Egy különleges minimál-invazív, nem műtéti ajakformáló eljárás, amely során a szakorvos botoxot injektál az ajkak Cupido-ívének felső sarkába, amely teltebb megjelenést és definiáltabb felső ajakívet kölcsönöz a szájnak. Egyéb volumennövelő töltőanyag nem kerül felhasználásra a Lip Flip során.

Az ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb esztétikai eljárás. Ez nem véletlen, hiszen rengeteg nő – és már egyre több férfi is – vágyik teltebb ajkakra, érzékibb arcvonásokra. És bár a legtöbben azt gondolják, hogy ez csakis egy volumennövelő eljárással lehetséges, vannak más módszerek. Ilyen a Lip Flip is.

A Lip Flip egy ajakformáló kezelés, minimál-invazív, nem műtéti eljárás, amelyet klinikánkon kizárólag plasztikai sebész végez. A lényege, hogy a felső ajak úgynevezett Cupido-ívébe néhány pici szúrással botulinumtoxint, azaz botox-ot injektálunk. Ennek hatására a száj feletti izmok elernyednek, így a felső ajak enyhén megemelkedik. Ez pedig egy kissé teltebb felső ajak megjelenését teremti meg.

Előnyök – Kinek ajánlott a Lip Flip?

A Lip Flip elsősorban azok számára nagyszerű alternatíva, akik természetes hatást keresnek az ajaknövelésben, és nem a teljes szájat, hanem inkább a felső ajkukat szeretnék hangsúlyozni, annak természetes vonalát és a Cupido-ívét követve. Ráadásul az eljárás átmenetileg halványítja a száj körüli apróbb vertikális ráncokat is.

A Lip Flip ajakformáló tökéletes megoldás azok számára,
 • akik dúsabb ajkakat szeretnének anélkül, hogy szájuk mérete valóban növekedne.
 • akik költséghatékonyabb megoldást keresnek ajkaik hangsúlyozására, ami nem jár felépülési idővel sem.
 • akiknek mosolygáskor a felső ajkuk túlságosan elvékonyodik, már-már eltűnik.

Lip Flip vs. Ajaktöltés?

A Lip Flip egy non-invazív eljárás, ráadásul nem jár felépülési idővel, ráadásul költségét tekintve is kedvezőbb, mint a klasszikus szájtöltés. Ugyanakkor a hatása rövidebb, csupán 3-4 hónap, míg a hialuronsavas ajakfeltöltés eredménye 6-12 hónapig is tarthat. Ennek oka elsősorban az, hogy a felső ajak izmai rengeteget mozognak, és ez az amúgy is kisebb dózisban beadott hatóanyag hatását gyorsabban semlegesíti.

Érdemes figyelembe venni, hogy a Lip Flip egy töltőanyag nélküli eljárás, melynek célja a látványosabb felső ajak. Így akik valóban dúsabb ajkakra vágynak, azoknak a Lip Flip és a hialuronsavas ajaktöltés kombinációja is szóba jöhet. A két eljárás ugyanis nem zárja ki egymást, sőt időben egyszerre is elvégezhető. Ezzel pedig egyszerre teljesül két elvárás – a valódi volumen és a kontrollált mosolyív.

A Lip Flip ajakformáló kezelés menete

 1. A Lip Flip kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amely során tisztázzuk a páciens céljait, esetleges aggodalmait, illetve az elérhető eredményeket. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról. Végül páciensünk és a szakorvos együtt döntenek az elérendő formáról és a vágyott alakról.
 2. A Lip Flip ajakformáló kezelés ambulásan történik. Az injekció enyhén csíphet, de ez az érzés néhány másodperc múlva elmúlik. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük. Az orvos a kezelendő felületet fertőtleníti, majd a Cupido-ív megfelelő pontjaiba vékony tű segítségével juttatja be a szükséges mennyiségű botulinumtoxin anyagot. A botox hatására az orbiculus oris (száj körüli izom) ellazul, és a felső ajak enyhén megemelkedik.
 3. A Lip Flip ajakformáló kezelés gyors, azt követően azonnal folytathatjuk a napunkat, a végleges eredmény viszont körülbelül 14 nap múlva alakul ki. A hatás pedig jellemzően 2-3 hónapig tart.

Beavatkozás ideje:
15 perc

A Lip Flip ajakformáló kezelés utáni teendők

A kezelés nem jár felépülési idővel, azonnal visszatérhetünk a normál tevékenységeinkhez. Bármely töltőanyaggal történő vagy anti-aging injekciós eljárás során azonban természetes reakcióként előfordulhat a kezelt területen tapasztalt duzzanat, ami csupán átmeneti, és jellemzően 1-2 napon belül magától elmúlik.

Ugyanakkor fontos, hogy a kezelést követően – a végeredményt segítendő – kerüljünk bármily nyomást az ajkakon és tartsuk be az alábbi útmutatásokat:

 • 24 órán át lehetőleg ne használjunk rúzst vagy ajakápolót
 • 24 órán át kerüljük a csókolózást
 • 4 órán át kerüljük a dohányzást és a szívószál használatát
 • Aznap éjjel ne aludjunk hason, arccal lefelé
 • 48 órán át kerüljük az intenzív fizikai aktivitást, sportot
 • 1 héten át kerüljük a szaunát, a szolárium használatát és túlzott napozást

Lip Flip előtte-utána képek

Árak

Lip flip kezelés1 alkalom
LIP FLIP KEZELÉS40.000 Ft

Kérdések

Mi az a LIP FLIP?

A Lip Flip egy minimál-invazív, nem műtéti eljárás, melyet klinikánkon kizárólag szakképzett orvosok végeznek. A lényege, hogy a felső ajak úgynevezett Cupido-ívébe néhány pici szúrással botulinumtoxint, azaz botox-ot injektálunk. Ennek hatására a száj feletti izmok elernyednek, így a felső ajak enyhén megemelkedik. Ez pedig egy teltebb felső ajak megjelenését teremti meg.

Fájdalmas a LIP FLIP kezelés?

A Lip Flip kezelés gyakorlatilag fájdalommentesnek mondható, így érzéstelenítés nélkül végezzük. Az injekció enyhén csíphet, de ez az érzés néhány másodperc múlva elmúlik. A kezelés sem utólagos fájdalommal, sem felépülési idővel nem jár.

Mennyi ideig tart a LIP FLIP kezelés?

Maga a Lip Flip beavatkozás kevesebb mint 2 percig tart, konzultációval és előkészületekkel együtt 15 perc alatt elvégezhető a teljes kezelés.

Mennyi idő múlva látom a LIP FLIP kezelés eredményét?

A Lip Flip kezelés végleges eredménye fokozatosan alakul ki, a végleges eredményt körülbelül 14 nap múlva éri el a beavatkozás.

Meddig tart a LIP FLIP kezelés hatása?

A Lip Flip kezelés hatása rövidebb, jellemzően 3-4 hónap. Ennek oka elsősorban az, hogy a felső ajak izmai rengeteget mozognak, és ez az amúgy is kisebb dózisban beadott hatóanyag hatását gyorsabban semlegesíti.

Mi a különbség a LIP FLIP és az ajaktöltés között?

A Lip Flip egy minimál-invazív eljárás, ráadásul nem jár felépülési idővel, és költségét tekintve is kedvezőbb. Ugyanakkor a hatása rövidebb, átlagosan 2-3 hónap, míg az ajakfeltöltés eredménye akár 6-12 hónapig is kitarthat.

A Lip Flip egy töltőanyag nélküli eljárás, ami a felső ajak teltségének illúzióját adja, így akik valóban dúsabb ajkakra vágynak, azoknak a Lip Flip és az ajaktöltés kombinációja is szóba jöhet. A két eljárás ugyanis nem zárja ki egymást, sőt időben egyszerre is elvégezhető. Ezzel pedig egyszerre teljesül két elvárás – a valódi volumen és a kontrollált mosolyív.

Mik a mellékhatásai a LIP FLIP kezelésnek, ha egyáltalán vannak?

Az ajakformáló kezelés nem jár felépülési idővel, azonnal visszatérhetünk a normál tevékenységeinkhez. Bármely töltőanyaggal történő vagy anti-aging injekciós eljárás során azonban természetes reakcióként előfordulhat a kezelt területen tapasztalt duzzanat, ami csupán átmeneti, 1-2 napon belül magától elmúlik.

Kinek ajánlott a LIP FLIP kezelés?

A Lip Flip egy tökéletes megoldás azok számára,

 • akik látványosabb ajkakat szeretnének anélkül, hogy szájuk mérete valóban növekedne.
 • akik költséghatékonyabb megoldást keresnek ajkaik hangsúlyozására, ami nem jár felépülési idővel sem.
 • akiknek mosolygáskor a felső ajkuk túlságosan elvékonyodik, már-már eltűnik.

Még több információra van szükséged?

Olvasd el a tematikus BOTOX oldalunkat: www.sosbotox.hu

Jelentkezz be Lip Flip ajakformáló kezelésre!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!