Lemondási Feltételek
Cancellation Policies

(English below! In any legal proceedings, the material in the Hungarian language shall prevail)

Részlet az ÁFF-ből. Mindig az ÁFF az irányadó!

 

5.13. Az időpont lemondás feltételei

 • Az előre lefoglalt időpont az esedékességet megelőző munkanap reggel 9:00 óráig módosítható vagy mondható le díjmentesen.
 • Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem megfelelő, vagy egészségügyi probléma lépett fel, kérjük, hogy a lehető leghamarabb értesíts minket a lemondásról, illetve módosításáról.
 • Lemondás / Módosítás elfogadott formái: e-mail, Telefon, Időpontfoglaló alkalmazás
 • Lemondás / Módosítás NEM elfogadott formái : SMS, Viber, WhatsApp, Messenger, Instagram, stb…
 • Amennyiben a lemondás vagy a módosítási kérelem a kezelés/szolgáltatás időpontját megelőző munkanap 9:00 óráig nem érkezik meg a Szolgáltatóhoz, de a kezelés/szolgáltatás időpontjáig lemondásra kerül, akkor rendelkezésre állási díjat köteles fizetni a Felhasználó a jelen pontnak megfelelően.
 • Amennyiben a Felhasználó a lefoglalt időpontra nem jelenik meg, és előzetesen nem menti ki magát, úgy a teljes szolgáltatás díj kerül felszámításra.

Rendelkezésre állási díj:

 • 15 PERCES Foglalás:   7.000 FT (Arc vagy Hónalj területek)
 • 30 PERCES Foglalás:   15.000 FT 
 • 60 PERCES Foglalás:   30.000 FT
 • 90 PERCES Foglalás:    45.000 FT
 • 120 PERCES Foglalás:  60.000 FT
 • Felhasználó nyilatkozik, hogy a rendelkezésre állás díja nem eltúlzott, ellene kifogást nem tesz. Ezen felül Felhasználó a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ha a szolgáltatást az időpontját megelőző munkanap 9:00 óráig nem mondja le, akkor köteles a jelen pontban foglalt rendelkezésre állás díját megfizetni a Szolgáltató által kiállított számla alapján, vagy előleg fizetés esetén Szolgáltató jogosult beszámítati az előleg összegébe.
 • Amennyiben a konzultációra nem jön el az érdeklődő, a lefoglalt konzultációs időpontot automatikusan töröljük. Ezt követően a új időpont foglalása csak és kizárólag a konzultációs díj előre befizetését követően biztosított.
 • Amennyiben a késői lemondás/módosítás/értesítés nélkül meg nem jelenés bizonyíthatóan vis maior  körülmények miatt történt, az ezt igazoló dokumentum bemutatása esetén következmények nélkül az elfogadásra kerül.

EverDermLaser Center Kft.

 

———————————————————————–

DATE CANCELLATION POLICIES

For the treatments prebooking is necessary.

The pre-booked time can be changed or canceled free of charge till the last working day until 9:00 am.

If the booked date is not correct or if you have a health problem, please notify us as soon as possible so we can do the cancellation or the modification.

Accepted forms of Cancellation / Modification: e-mail, phone, 10to8 booking system

Appointment application Cancellation / Modification NOT accepted forms: SMS, Viber, WhatsApp, Messenger, Instagram, etc.…

If the cancellation or modification is made later then the last working day 9 o’clock availability fee will be charged.

In case no show/no cancellation the full treatment charge will be charged.

Availability fee:
15 MINUTES Reservation: 7.000 FT (Face or Armpit areas)
30 MINUTES Reservation: 15.000 FT
60 MINUTES Reservation: 30.000 FT
90 MINUTES Reservation: 45.000 FT
120 MINUTES Reservation: 60.000 FT

If the interested party does not come to the consultation, the booked consultation date will be automatically canceled. Thereafter, the booking of the new date is only ensured after the consultation fee has been paid in advance.

If the late cancellation/modification can be proven to be due to force majeure, the document will be accepted without consequences upon presentation of the document certifying this.