Időpont Lemondási Feltételek / Cancellation Policies

(English below! In any legal proceedings, the material in the Hungarian language shall prevail)

Részlet az ÁFF-ből. Mindig az ÁFF az irányadó!

 

5.13. Az időpont lemondás feltételei

 • Az előre lefoglalt időpont az esedékességet megelőző munkanap reggel 9:00 óráig módosítható vagy mondható le díjmentesen.
 • Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem megfelelő, vagy egészségügyi probléma lépett fel, kérjük, hogy a lehető leghamarabb értesíts minket a lemondásról, illetve módosításáról.
 • Lemondás / Módosítás elfogadott formái: e-mail, SMS, Telefon, Időpontfoglaló alkalmazás
 • Lemondás / Módosítás NEM elfogadott formái : Viber, WhatsApp, Messenger, Instagram, stb…
 • Amennyiben a lemondás vagy a módosítási kérelem a kezelés/szolgáltatás időpontját megelőző munkanap 9:00 óráig nem érkezik meg a Szolgáltatóhoz, vagy egyáltalán semmilyen módon nem jut a Szolgáltató tudomására és vendégünk nem jelent meg a kezelésen, akkor rendelkezésre állási díjat köteles fizetni.

Rendelkezésre álló díjszabás:

 • 15 PERCES Foglalás:   7.000 FT (Arc vagy Hónalj területek)
 • 30 PERCES Foglalás:   15.000 FT 
 • 60 PERCES Foglalás:   30.000 FT
 • 90 PERCES Foglalás:    45.000 FT
 • 120 PERCES Foglalás:  60.000 FT
 • Felhasználó nyilatkozik, hogy a rendelkezésre állás díja nem eltúlzott, ellene kifogást nem tesz. Ezen felül Felhasználó a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ha a szolgáltatást az időpontját megelőző munkanap 9:00 óráig nem mondja le, akkor köteles a jelen pontban foglalt rendelkezésre állás díját megfizetni a Szolgáltató által kiállított számla alapján, vagy előleg fizetés esetén Szolgáltató jogosult beszámítani az előleg összegébe.
 • Amennyiben a konzultációra nem jön el az érdeklődő, a lefoglalt konzultációs időpontot automatikusan töröljük. Ezt követően a új időpont foglalása csak és kizárólag a konzultációs díj előre befizetését követően biztosított.
 • Második késői lemondás illetve időpont módosítást követően, a Prime és Limitless és Tália bérleteknél a garancia elvesztése lép életbe, illetve a részletfizetésre nem marad lehetőség.
 • Második késői lemondás illetve időpont módosítást követően, a nem bérletes vendégeink esetében a kedvezményes árak érvényét vesztik, és az aktuális listaár lép érvénybe. Időpont foglalás ebben az esetben már csak előre fizetéssel történhet
 • Amennyiben a késői lemondás/módosítás bizonyíthatóan vis maior  körülmények miatt történt, az ezt igazoló dokumentum bemutatása esetén következmények nélkül az elfogadásra kerül.

EverDermLaser Center Kft.

 

———————————————————————–

DATE CANCELLATION POLICIES

For the treatments prebooking is necessary.

The pre-booked time can be changed or canceled free of charge till the last working day until 9:00 am.

If the booked date is not correct or if you have a health problem, please notify us as soon as possible so we can do the cancellation or the modification.

Accepted forms of Cancellation / Modification: e-mail, SMS, Telephone, 10to8 booking system

Appointment application Cancellation / Modification NOT accepted forms: Viber, WhatsApp, Messenger, Instagram, etc.…

If the cancellation or modification is made later then the last working day 9 o’clock or the cancellation has not come to our notice in any way and our guest has not appeared at the treatment fee will be charged.

Available rates:
15 MINUTES Reservation: 7.000 FT (Face or Armpit areas)
30 MINUTES Reservation: 15.000 FT
60 MINUTES Reservation: 30.000 FT
90 MINUTES Reservation: 45.000 FT
120 MINUTES Reservation: 60.000 FT

If the interested party does not come to the consultation, the booked consultation date will be automatically canceled. Thereafter, the booking of the new date is only ensured after the consultation fee has been paid in advance.

After a second late cancellation or change of date, the Prime and Limitless and Tália passes will forfeit the warranty and no installment payment will be possible.

After a second late cancellation or change of date, the discounted prices for our non-rental guests will expire and the current list price will take effect. In this case, an appointment can only be made in advance.

If the late cancellation/modification can be proven to be due to force majeure, the document will be accepted without consequences upon presentation of the document certifying this.