Kiemelt ajánlataink

Vészesen közeledik a nyár és ezzel együtt a strandidő! Gondoskodj a bombalakról és a fiatalosan sugárzó arcbőrről az EverDerm-el, hogy Te is Pamela Andersonként hódíthasd meg a tengerpartokat!

Melyik EverDerm szolgáltatás ajánlatai érdekelnek?

50% kedvezmény 1 alkalmas lézeres szőrtelenítő árainkból

Próbáld ki Te is milyen a szőrmentes nyár!

Szeretnél könnyen és olcsón megszabadulni a szőrtelenítéssel járó minden problémától? Ne vesztegesd az idődet és energiádat folyamatos borotválkozással, inkább készülj fel a nyárra egyetlen lépésben az EverDerm-el! 

 

Májusban 50%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá minden 1 alkalmas lézeres szőrtelenítéshez*, legyen szó bármely csomagajánlatunkról! A kedvezményes alkalmakból annyit veszel, amennyit jónak látsz, így nem kell aggódnod a hosszú távú kötelezettségek vagy magas összegek kifizetése miatt! Csak élvezd az eredményt, és hagyd, hogy az EverDerm érzés átjárja a nyaradat!

 

*Az ajánlat csak májusban érhető el! Ha biztosítani szeretnéd ezeket az 50%-os árakat, akkor érdemes most több alkalmat vásárolni!

Érdekel az ajánlat

Teljes láb + intim lézeres szőrtelenítés

Ne a borotválkozás legyen az akadálya a spontán csobbanásnak!

Pontosan tudjuk milyen érzés amiatt nemet mondani egy spontán strandolásra, csak azért mert nem borotválkoztunk. Ugyanakkor mi a megoldást is tudjuk erre a problémára! Vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe még most, és mondj nemet a borotválkozásra és persze a kellemetlen szőrszálakra, ne a strandolásra!

Májusi ajánlatunk a test alsó részére koncentrál, hiszen a lábakon és az intim területeken milyen nőt ne zavarnának a sötét szőrszálak, igaz? Éppen ezért 1 alkalom teljes láb + intim lézeres szőrtelenítés mindössze 45.000 forint! A vásárlás során annyi alkalmat tehetsz kosárba, amennyire szükséged van, ha azonban még nem voltál egyáltalán lézeres szőrtelenítésen korábban, akkor mindenképpen egy 8 alkalmas sorozatot ajánlunk neked, amit most még a darab árnál is kedvezőbben, 340.000 forintért vehetsz meg.

Érdekel az ajánlat

Slim Drone testkezelés

Beach Body 2 hét alatt!

Bizony, jól látod! Csupán 2 hét alatt formába hozhatod magad a nyári strandszezonra! A Slim Drone alakformáló testkezelés felér egy két órás edzéssel. Ráadásul amellett, hogy zsírbontó és izomformáló hatású, narancsbőr kezelésre is egyaránt alkalmas. A testkezelés egyedi hatóanyagbevitellel is kiegészül, amivel adott problémát – narancsbőr, bőrfeszesítés, zsírbontás – sejtszinten tudunk kezelni.

Májusban ezt a egyedülálló testkezelést mindössze 25.000 forintért* veheted igénybe!

*A feltüntetett összeg 1 alkalom árát jelzi. A vásárlásnál érdemes figyelembe venni, hogy a megfelelő eredmény érdekében a Slim Drone testkezelést 6 alkalomból álló sorozatban érdemes igénybe venni.

Érdekel az ajánlat

Exosome napok!

Próbáld ki 2024 csodakezelését 50% kedvezménnyel!

Az Exosome sejtterápia 2024 legújabb csodaeljárása, ami pillanatok alatt hódította meg a szépségipart. Ez azonban nem véletlen, hiszen ez a bőrmegújító kezelés nem csak egy újabb “social media trend”, hanem a sejtregeneráció új szintje. 

 

Az exoszómák, mint természetes sejtkommunikációs eszközök, képesek stimulálni a bőr saját regeneratív folyamatait: serkentik a kollagén és az elasztin termelését, amelyek elengedhetetlenek a bőr rugalmasságának és feszességének fenntartásához. Emellett segíthetnek a bőr hidratáltságának növelésében és a pigmentációs rendellenességek csökkentésében is.

Májusban csak két napon – május 17. és 28.50% kedvezménnyel próbálhatod ki ezt az egyedülálló sejtterápiás kezelést.

Érdekel az ajánlat

Soha nem látott botox árak

Világszínvonalú ránctalanító kezelések az ország legjobb áraival!

A klinikánkon elérhető világszínvonalú esztétikai eljárások során a legújabb technikákkal dolgozunk, mint például az országban csak a klinikánkon elérhető Juvapen, robotizált injektáló eszközzel történő szúrással. Így a lehető legkevesebb tűszúrással tudjuk elérni a kívánt eredményt a természetesség jegyében. Ez természetesen a botox kezeléseknél sincs másképpen! Orvosaink személyre szabott, az adott páciens számára legideálisabb anyagot, mennyiséget és technikát alkalmazzák a hosszantartó és természetes eredmény érdekében. 

Májustól megújult botox árakkal várunk, amelyek Magyarországon jelenleg a legkedvezőbbek az esztétikai piacon. Ne gondolkozz tovább, élvezd a hosszútávú ránctalanságot a legjobb árakon!

Érdekel az ajánlat

Egyedi fizetési konstrukció

Banki szabadon felhasználható személyi kölcsön

Gondolkodj tudatosan a szőrtelenítési és szépészeti kiadásaidról! Ha nem akarsz egyszerre nagy összeget kiadni, gondolkozhatsz havi ütemezésben is.

Régóta fontolgatsz egy-egy kezelést? Vonz az eredmény, tetszik egy ajánlat, azonnal belevágnál, de úgy érzed, hogy a nagyobb összegek megterhelik a pénztárcádat? Akkor ezt a megoldást érdemes fontolóra venned, hiszen jelentősen csökkentheted, hosszútávon pedig meg is szabadulhatsz a szőrtelenítéssel, arc- és testkezeléssel vagy esztétikai beavatkozással járó nagyobb költségektől.
Partnerünkön keresztül megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi kölcsöntt, amely segítségével havi fizetési részéletekben hozzájuthatsz a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy könnyebben bírd a havi részleteket.
Ezzel a megoldással elérhetővé válthatnak számodra a legkedvezőbben árazott 12 alkalmas csomagjaink vagy a bőrszépészeti kezeléssorozataink is. Így valóban a legjobb árakat biztosíthatod magadnak. Sőt, mivel az online ügyintézés gyors és egyszerű, nem fogsz lemaradni az alkalmi aktuális kedvezményeinkről sem!

Havi részletfizetés

Konzultációval alapozzunk meg az együttműködést.
Jelentkezz be a 0619201111 számon vagy az info@everdermlaser.hu címen!

Bejelentkezem konzultációra