• A kosár üres

„Egyetlen dolog sem lehet szép, ha hiányzik belőle valami, ami természetéhez tartozik.”
Aquinói Szent Tamás

Új Lézeres szőrtelenítés csomagok

3+1 és 8+3 kezelés ajándékba

👉 Ismerd meg a megújult ajánlatainkat továbbra is piacvezető áron!

    • Szabadon választható és kombinálható testrészek
    • Átruházható és személyre szabható
    • Ajánlataink: Kóstoló – MiniPack – Package csomagokban elérhetőek!
    • Minden Package mellé Limitless Clubtagság és Limitless ajándékcsomag

HydraFacial MD®

Újdonság az Everdermben

60.000 Forinttól

A HydraFacial MD® kezelés titka az egyedülálló, szabadalmaztatott Vortex vákuum technológiában valamint a páratlan hatóanyagokban és boosterekben rejlik. Az eljárás során egy speciális kezelőfejen keresztül tornádószerű spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár – szabályozható mértékű vákuum segítségével – eltávolítja az elhalt hámsejteket, majd a pórusok mélyéről a legapróbb szennyeződéseket. A különlegesen hatékony tisztító hatást a glikolsav és szalicilsav keveréke erősíti, amelyet a speciális kezelőfejen keresztül viszünk fel a bőrre. A tisztítás után, szintén a kezelőfejben létrejött örvény erejét felhasználva, kollagén indukáló glikopeptid komponensek, hialorunsav, vitaminok és antioxidánsok jutnak a bőr legmélyére.  

Az eredmény ragyogóan tiszta, üde, hidratált bőr, halványabb ráncok és pigmentfoltok.

Emsculpt Neo

Újdonság az Everdermben

125.000 Forinttól

HOLLYWOODI SZTÁROK KEDVENC TESTKEZELÉSE – NON-INVAZÍV ORVOSESZTÉTIKAI GÉPI ZSÍRCSÖKKENTÉS ÉS IZOMNÖVELÉS EGYSZERRE

A EMSCULPT NEO a rádiófrekvencia és a HIFEM+ (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja. Ez az egyetlen olyan szabadalom a világon, ami erre képes.

A klinikai kutatásokkal alátámasztott eredmények átlagosan 30%-os csökkenés a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett. *

A kezeléssorozat befejezése után az izomzat még 2-3 hónapon keresztül fejlődik, és több mint fél éven át tart a hatása.  Sőt a teherbírásra, az erőnlétre és a teljesítményre is pozitívan hat.

Ha ősz akkor Soft Peel

5+1 ajándék kezelés a kedvenc Red Capet kezelésed mellé

Egyedülálló EverDerm kezelési program, a Carbon Peel bőrtisztító és a Genesis bőrfiatalító szinergiájának erejével.

A SOFT PEEL kezelés hatására a bőr nemcsak megtisztul, de meg is fiatalodik. Az első ráncok megjelenése, de a már zavaró zsíros csillogású bőrkép esetén is javasolt az eljárás, hiszen azon túl, hogy tisztább bőrfelszínt és szűkebb pórusokat eredményez, a zsíros csillogás helyett ragyogást ad az arcnak.

A Q-kapcsolt NdYag lézer segítségévél egyszerre távolítjuk el az elhalt hámsejteket, tisztítjuk meg a pórusokat, simítjuk ki a kisebb ráncokat, valamint a felszíni egyenetlenségeket (tág pórusok, pigmentfoltok).
Az arctisztító kezelés nemcsak eltünteti az apró hibákat, de fokozza a kollagéntermelést is. Ideális választás fotózás, esküvő, fontos események, rendezvények előtt 7-10 nappal, ha a cél a „glow” hatás.

Limitelss joy kezelés

Havi részletfizetés

Banki szabadon felhasználható személyi hitel

ÚJ FIZETÉSI LEHETŐSÉG – Gondolkodj tudatosan a szőrtelenítési és szépészeti kiadásaidról! Ha inkább havi részletekben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásainkat nagy összegű egyszeri fizetés helyett, akkor feltétlen olvass tovább!

Régóta fontolgatsz egy-egy kezelést? Vonz az eredmény, tetszik egy ajánlat, azonnal belevágnál, de úgy érzed, hogy a nagyobb összegek egyszerre megterhelik a pénztárcádat? Akkor ezt a megoldást, érdemes fontolóra venned, hiszen jelentősen csökkentheted, és hosszútávon meg is szabadulhatsz a szőrtelenítéssel járó rendszeres költségektől.
Partnerünkön keresztül megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi hitelt, amely segítségével havi fizetési részéletekben hozzájuthatsz a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy kényelmesebben bírd a havi részleteket.
Ezzel a megoldással elérhetővé válthatnak számodra a legkedvezőbben árazott 10 alkalmas csomagjaink vagy a bőrszépészeti kezeléssorozataink is, így valóban a legjobb árakat biztosíthatod magadnak. Sőt, mivel az online ügyintézés gyors és egyszerű, nem fogsz lemaradni az alkalmi aktuális kedvezményeinkről sem!

Konzultációval alapozzunk meg az együttműködést.

Jelentkezz be a 0619201111 számon vagy az  info@everdermlaser.hu címen!