Kiemelt ajánlataink

Decemberben végre az ünnepi várakozás időszakába léptünk, lassan már kopogtat a karácsony!
Szeretnénk kedveskedni Neked pár ajánlattal, melyekkel meghittebb és harmonikusabb ünnepi időszakot szeretnénk biztosítani számodra, valamint exkluzív ajándékötleteinkkel a karácsonyi fejfájástól is megkímélünk!

Melyik EverDerm szolgáltatás ajánlatai érdekelnek?

Ismerd meg az EverDerm 1 évre szóló lézeres szőrtelenítő bérletét!

Szőrszálaktól való megszabadulás? A válasz az EverDerm szőrtelenítés bérletével a puha, sima bőr melletti elköteleződés!

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk, hogy vendégeink 2024. december 31-ig érvényes szőrtelenítés bérletet vásárolhassanak, ami 6 alkalom lézeres szőrtelenítést jelent 1 év leforgása alatt. A tartós szőrtelenítés egy hosszabb, 8-12 alkalomból álló 1,5-2 éves folyamat, ezért fontos a kitartás a kezeléssorozatot illetően, amelyhez kedvezményes árú bérletünk ad motivációt. A szőrtelenítés bérlet hosszú távon szem előtt tartja a célt, mely a borotvától való megszabadulás és a gyantázás kellemetlen élményének elkerülése.

 

Pro-tippünk: Ajándékozz idén szőrtelenséget!

Női Árak!Férfi Árak!

Christmas Beauty Face

Az ünnepi szezon a szeretet és a gondoskodás ideje.
Tedd különlegessé szeretteid és önmagad karácsonyát egy exkluzív arckezelés-kombinációval!

A Christmas Beauty Face kezelés során az Exilis bőrfeszesítését kombináljuk az Intraceuticals hidratáló oxigénterápiájával, LED terápiával kiegészítve a maximális eredmény érdekében. Mindezt megkoronázzuk az EverDerm különlegességével, ami a kézzel végezett Beauty arcmasszázs az igazi „glow” hatás tündökléséért.
A kezelés azonnal fiatalít, miközben kipihentebb külsőt kölcsönöz. A kezelés-kombináció megszabadít a fáradtság jeleitől, miközben hidratáló hatással is rendelkezik, több héten át tartó ragyogást biztosítva.

Mit tartalmaz pontosan a Christmas Beauty Face?

  • BTL Exilis bőrfeszesítés az arc 3 régiójára
  • Led terápia
  • Intraceuticals kezelés
  • EverDerm Beauty kézi arcmasszázs az igazi glow hatásért
Érdekel az ajánlat

Botox for 2024

A homlok és a szemkörnyék az arc azon területei közé tartozik, ahol a leghamarabb jelentkeznek az öregedés jelei, mely egy visszafordíthatatlan folyamat, ezért rendkívül fontos a prevenció és a megfelelő ápolás. Az ünnepi ajándékozás időszaka során szeretnénk 1 éven át tartó botox bérletet * biztosítani a fiatalságukat, ráncmentes arcukat megőrizni kívánók számára.
Biztosítd magad vagy szeretteid 1 éven át tartó fiatalos megjelenését Botox bérlettel, ami 2024-ben 3 alkalom szemkörnyék, glabella és homlok területre történő botox beinjektálást tartalmazza. Így már jövőre egyáltalán nem lesz okod a homlokodat ráncolni, sőt nem is fogsz ráncokat látni rajta!

Ár: 270.000 forint

*2024 december 31-ig 3 alkalommal vehető igénybe (egy időben történő beinjektálással) homlok, glabella és szemkörnyék botox, alkalmanként maximum 130 egység Dysport botulinumtoxint felhasználva.

Érdekel az ajánlat

Ajándékkártya

Tedd különlegessé kedvesed és szeretteid karácsonyát egy igazán exkluzív ajándékkal: ajándékozz EverDerm ajándékkártyát, ami nem csak egy ajándék, hanem egy emlékezetes élmény is.
Az EverDerm ajándékkártya, nem csak egy elegáns gesztus, hanem lehetőséget biztosít az egyedi szépségápolás varázslatára. Legyen szó egy luxus bőrszépészeti kezelésről, egy pihentető arcápolási rituáléről vagy egy frissítő bőrfiatalításról, az ajándékozott elragadtatva fogadja ezt az igazán személyre szabott meglepetést.
Fedezd fel szolgáltatásaink kínálatát vagy kérd beauty specialistáink segítségét a tökéletes személyre szabáshoz!

Miért válaszd az EverDerm ajándékkártyát?

  • exkluzív és személyre szabott ajándék
  • felejthetetlen szépségélmény
  • tökéletes meglepetés minden korosztály számára

 

Amennyiben karácsonyi ajánlataink időszaka alatt 100.000 forint felett vásárolsz ajándékkártyát, megajándékozunk saját márkás Érték és Minőség Nagydíjas termékeinkkel, hogy az EverDerm érzés teljes mértékben átjárhassa a karácsonyt.

Érdekel!

Havi részletfizetés

Banki szabadon felhasználható személyi hitel

ÚJ FIZETÉSI LEHETŐSÉG – Gondolkodj tudatosan a szőrtelenítési és szépészeti kiadásaidról! Ha inkább havi részletekben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásainkat nagy összegű egyszeri fizetés helyett, akkor feltétlen olvass tovább!

Régóta fontolgatsz egy-egy kezelést? Vonz az eredmény, tetszik egy ajánlat, azonnal belevágnál, de úgy érzed, hogy a nagyobb összegek megterhelik a pénztárcádat? Akkor ezt a megoldást érdemes fontolóra venned, hiszen jelentősen csökkentheted, és hosszútávon meg is szabadulhatsz a szőrtelenítéssel járó rendszeres költségektől.
Partnerünkön keresztül megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi hitelt, amely segítségével havi fizetési részéletekben hozzájuthatsz a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy könnyebben bírd a havi részleteket.
Ezzel a megoldással elérhetővé válthatnak számodra a legkedvezőbben árazott 10 alkalmas csomagjaink vagy a bőrszépészeti kezeléssorozataink is. Így valóban a legjobb árakat biztosíthatod magadnak. Sőt, mivel az online ügyintézés gyors és egyszerű, nem fogsz lemaradni az alkalmi aktuális kedvezményeinkről sem!

Havi részletfizetés

Konzultációval alapozzunk meg az együttműködést.
Jelentkezz be a 0619201111 számon vagy az info@everdermlaser.hu címen!

Bejelentkezem konzultációra