Arckezelések → JLo Beauty Therapy

JLo Beauty Therapy

Megérkezett Magyarországra Jennifer Lopez egyedi HydraFacial MD® booster-e és ezzel egyedülálló módon az EverDerm-ben elérhetővé vált a JLo Beauty kezelés!

Jennifer Lopez szépségtitka

JLo szépségtitkait évtizedek óta állandó találgatások övezik, hisz sokakat érdekel a téma, hogy a színész-énekesnő minek köszönheti elképesztő fiatalságát, csodás külsejét, kifinomult arcvonalait. Ugyan Jennifer genetikája kitűnő, de bőrápolási rutinja is kulcsfontosságú, aminek a HydraFacial MD® kezelés már évek óta szerves és kihagyhatatlan része.

 

Jennifer Lopez feltűnően egészséges ragyogása, sugárzó megjelenése elérhető vált az EverDerm Klinikán Magyarországon mindenki számára.

Feszesítés

Hidratálás

Tündöklés

A JLo Beauty® szérum

Jennifer Lopez kedvenc HydraFacial MD® arckezeléséhez idén végre Magyarországon is megjelent saját hatóanyag booster-e is. A JLo Beauty® szérum a keleti és a nyugati hatóanyagok találkozásától különleges, rendkívül tápláló formulájával a feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb bőr érdekében.
Ez az új szuperszérum teljesen más, egyedi dimenzióba emeli a HydraFacial MD® élményt. JLo Beauty Therapy kezelésünkön Jennifer Lopez-re szabott kezelési ütemmel várunk.

A JLo Beauty® szérum hatóanyagai

 • Niacinamid (A B3 vitamin egyik formája): erősíti a bőr barrier funkcióját, csökkenti a káros környezeti faktorok negatív hatásait, miközben fokozza a bőr ragyogását és hidratál
 • Olajfalevél: tápláló és hidratáló anti-aging hatásával lassítja az öregedési folyamatokat
 • Egyedülálló, szabadalmaztatott hydracomplex: hidratáló együttes, többek közt hialuronsav, poliglutamin sav, rizskorpa kivonat keveréke
 • Fermentált adaptogének: tigrisfű, hógomba és cékla kivonat kombinációja, egészséges ragyogásfokozó hatással

A szérum nem csak hatóanyagainak köszönhetően egyedülálló, hanem illatát tekintve is, amit természetes módon az olajfalevél kivonat kölcsönöz neki.

Az EverDerm egyedülálló JLo Beauty Therapy kezelése

JLo Beauty® szérum kezelés

Led-terápia

Hydrafacial MD® vákuumos nyirokmasszázs

A JLo Beauty Therapy előnyei

 • javítja az arcbőr általános megjelenését, feszesítéssel és hidratálással
 • puhábbá és simábbá varázsolja az arcbőrt, miközben javítja rugalmasságát
 • visszaállítja a bőr üde, egészséges ragyogását
 • gyulladások csökkentése
 • bőrsejtek regenerációja
 • újjáéleszti a fibroblasztok aktivitását, növelve a bőr kollagén- és elasztintermelését
 • az arc nyirokkeringésének fokozása (kifejezetten ajánlott szemkörnyéki ödémásodás esetén).

Kiknek és milyen gyakorisággal ajánlott a JLo Beauty Therapy?

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik mindig csodálkozva nézték Jennifer Lopez tökéletes arcbőrét, de természetesen a JLo Beauty Therapy bőrmegújító kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül.

A kezelés utáni egészségesen ragyogó, tiszta bőr érzete megunhatatlan, nem hiába évek óta Jennifer Lopez kedvenc kezelése a Hydrafacial MD®.
Érdemes rendszeres havi arckezelésként tekinteni rá, és ennek megfelelően beütemezni a szépségápolási rutinunkba, pont úgy, mint JLo.
Fontos azonban, hogy az igazi Jennifer Lopez féle „glow” hatás érdekében, hogy mellette napi/ heti és éves rendszerességgel is tegyünk bőrünk szépségéért életmódunkat is tekintve.

A kezelés menete

 1. A kezelés-kombináció első lépése a HydraFacial MD® vákuumos nyirokmasszázs az arc nyirokkeringésének fokozására, hogy kipihentebb arc tekintsen vissza ránk a tükörben. A JLo Beauty Therapy kezdeti lépése a HydraFacial MD® bőrmegújító kezelés, ami egy többlépcsős, bőrmegújító orvosesztétikai gépi kezelés. Egy eljárásban kombinál eddig soha nem látott mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést és mélyhidratálást a lehető legszebb arcbőrért, természetesen JLo Beauty® booster hatóanyagbevitellel.
 2. Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyertek a fényterápiás kezelések a tengerentúlon, így nálunk sem maradhat ki a JLo Beauty Therapy részeként. Az egyik leghatékonyabb, FDA engedéllyel rendelkező professzionális géppel dolgozunk, az elérhető maximális eredmény érdekében.
 3. A LED lámpák különböző hullámhosszú fényei eltérő mélységekben képesek a bőrbe hatolni, így számos jótékony biológiai folyamatot indítanak el, melyekkel elősegítik a sejtregenerációt és a sebgyógyulást, tehát a bőr megfiatalítását, valamint hozzájárulnak a bőrstruktúra helyreállításához.

A kezelés időtartama

90 perc

Árak

Hydrafacial kezelés1 alkalom
HydraFacial MD® JLo Booster 125.000 Ft

Kérdések

Mi a JLo Beauty Therapy kezelés lényege?

A JLo Beauty Therapy kezelés fő eleme a  Hydrafacial MD® számos díjjal és szabadalommal rendelkező orvosesztétikai gépi arckezelés, amely egy eljárásban kombinál mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést és mélyhidratálást a lehető legszebb arcbőrért. A JLo Therapy részeként mindez kiegészül nyirokmasszázzsal és LED terápiával.

Meddig tart maga a JLo Beauty Therapy?

A JLo Beauty Therapy kezelés időtartama kb. 1 óra 45 perc.

Mennyi idő múlva láthatom a JLo Beauty Therapy kezelés eredményét?

A JLo Beauty Therapy kezelés eredménye azonnal látható: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, egységesebb bőrtextúra, valamint gyulladás- és akné-mentes bőr, kiegészülve a Jennifer Lopez által jól ismert egészséges ragyogással.

Fájdalmas a JLo Beauty Therapy kezelés?

A JLo Beauty Therapy kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás. 

Mi különbözteti meg a JLo Beauty Therapy kezelést a Hydrafacial MD® eljárástól?

A JLo Beauty Therapy kezelés egyik lépése a Hydrafacial MD® kezelés, de a JLo Beauty Therapy során Jennifer Lopez saját Hydrafacial boosterét a JLo Beauty® szérumot használjuk. Ezen kívül a kezelés kiegészül nyirokmasszázzsal és LED terápiával.

Mitől különleges Jennifer Lopez egyedi Hydrafacial MD® booster-e , a JLo Beauty® szérum?

A JLo Beauty® szérum a keleti és a nyugati hatóanyagok találkozásától különleges, rendkívül tápláló formulájával a feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb bőr érdekében. A fő összetevők: niacinamid, olajfalevél, fermentált adaptogének és egy egyedülálló, szabadalmaztatott hydracomplex.

Jelentkezz be JLo Booster kezelésre!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!