Végleges

Lézeres
Szőrtelenítés

Specialistája

Az egészséges, selymes, puha tapintású, szőrtelen bőr iránti vágy már évszázadok óta foglalkoztatja a nőket és a férfiakat egyaránt. Nehéz elhinni, hogy ez a szépészeti megoldás már az ókortól egészen napjainkig világszerte hódítja meg mindkét nemet. Ugyanakkor maga az eljárás hatalmas fejlődésen ment át az idők során. Az EverDerm, a lézeres szőrtelenítés szakértője, a legmodernebb technikával és garanciákkal áll minden kedves szépülni vágyó rendelkezésére.

Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést?

A nem kívánt szőrszálak sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapokban. A szőrtelenítés legáltalánosabb módja a borotválás, a gyantázás és az epilálás, de ezek csupán rövid távon jelentenek megoldást és számos mellékhatással is járhatnak. Magyarországon 2002 óta érhető el a lézeres szőrtelenítés, ami eredményességének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált.

Az elmúlt években egyre több szőrtelenítési technika vált elérhetővé a fogyasztók számára. A szőrtelenítésre szolgáló módszerek körében az egyik legújabb és legjobban működő megoldás a dióda lézeres szőrtelenítés. Ez az eljárás rendkívül hatékony, eredményes és fájdalommentes módszer a nemkívánatos szőrzet eltávolítására.

Lássuk az árakat!

Lézeres szőrtelenítés

a megoldás

A régebbi technológiák és gépek használatakor gyakran előfordultak olyan mellékhatások, mint az irritált, kipirosodott bőr, sőt egyes esetekben minimális égési sérüléseket is könnyebben lehetett okozni a kezelés közben. Ezek hosszú ideig kellemetlenséggel, akár fájdalommal is járhattak, ráadásul gyakran az eredmény sem hozta meg az elvárt eredményeket.

Mi EverDerm Klinikán azonban megtaláltuk azt az orvosesztétikai eljárást, amely tartósan segít megoldani a szőrtelenítés problémáját. Megfelelő gépekkel és szakértelemmel ugyanis el lehet érni a gondtalan szőrmentes életet. Mi a dióda lézeres szőrtelenítés mellett tettük le a voksunkat, amely a lézerfény erejét használja fel a szőrtüszők elpusztítására. Specialistáink pedig minden nap arra törekednek, hogy vendégeinket a legnagyobb profizmussal és odaadással kezeljék.

Jelentkezem

Ők már VÉGIGJÁRTÁK a kezeléssorozatot

TUDTAD?

A lézeres szőrtelenítő kezelések fényenergia alkalmazásával tartósan elpusztítják a szőrtüszőket, a környező szövetek károsítása nélkül, azzal a céllal, hogy megakadályozzák a szőr visszanövését. Ennek eredményeképpen bár lehet, hogy az eljárás elsőre nem távolítja el örökre a szőrszálakat, a visszanövő szőrzet általában sokkal finomabb és kevésbé észrevehető.

Hasznos cikkek

További információra van szükséged?
Böngéssz a legjobb blog cikkeink között

szőrtelenítés

IPL vagy Dióda – Lézer vagy villanófény? Hogyan válasszak?

szőrtelenítés

Természetes reakciók a lézeres szőrtelenítés után

szőrtelenítés

Tények és Mítoszok a Lézeres szőrtelenítésről

szőrtelenítés

Hogyan segíthetem a lézeres szőrtelenítés sikerességét

Primelase készülék

Csúcstechnológia

az EverDerm szolgálatában

Klinikánkon mi a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk a lézeres szőrtelenítésben. A Sinclair Global PrimeLase HR Excellence dióda lézeres szőrtelenítő készülék biztonságos és gyors szőrtelenítést biztosít télen-nyáron, mindenféle bőr- és szőrtípusra.

Miért? Mert az EverDerm-ben használt PrimeLase gépek valóban rendelkeznek orvosi minősítéssel és FDA engedéllyel, így hatásosságuk klinikai körülmények között bizonyított!

Bővebben a technológiáról

Tévhitek vs. Tények

 1. Tévhit: Lehet, hogy jó, de nagyon fájdalmas.
  Tény: A hagyományos lézeres kezelések sokszor nem hozzák meg a kívánt eredményt vagy nem fájdalommentesek. A nálunk használt dióda lézeres szőrtelenítéshez a piacon elérhető legfejlettebb és legmodernebb eszközt használjuk, ez garancia a fájdalommentes szőrtelenítésre.
 2. Tévhit: Nem hatékony.
  Tény: Több mint 20 éve létezik a lézeres szőrtelenítés, a technológia a 90-es éves végén kapott orvosi minősítést. Számos vizsgálat alapján, az általunk használt diódalézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítés területén. Az EverDerm több mint 10.000+ elvégzett kezeléssel méltán viseli a lézeres szőrtelenítés specialistája címet. Klinikánkon a szőrtelenítés területén különösen nagy tudással és tapasztalattal rendelkező, kizárólag jól képzett, megfelelő gyakorlattal és gyártói oklevéllel rendelkező szakemberek dolgozhatnak. Szakértelmünkhöz a legfejlettebb technológia társul, így a végeredmény nem csupán a sima bőr, hanem vendégeink elégedettsége is.
 3. Tévhit: Nem minden bőrtípus kezelhető.
  Tény: Elengedhetetlen, hogy a kezelést végző szakember tisztában legyen a különböző bőrtípusok tulajdonságaival, és eszerint végezze a lézeres szőrtelenítést. Az általunk használt diódalézer technológiával a Fitzpatrick skála szerinti összes fototípus kezelhető, a világosabbtól az egészen sötét bőrig. Csak néhány esetben nem végezhető el a kezelés:
  – ha a szőr világosabb a bőrnél
  – ha a szőr nem tartalmaz elegendő melanint
  – ha a szőrzet szőke, vörös vagy ősz
  – egyes nem megfelelő egészségügyi állapotok fennállása esetén

EverDerm

Lézeres szőrtelenítés Garancia

Minőség garancia

Az EverDerm Klinikán mindig a legjobbat nyújtjuk, így a minőség mindig garantált. Kezeléseink különlegesen exkluzív környezetben zajlanak, orvosesztétikai, FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal), CE (uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások) és magyarországi hatósági engedéllyel rendelkező csúcstechnológiás gépekkel.

Szakértelem

A minőségi szolgáltatás másik alapja a szakértelem. A kezeléseket végző kollégáink mind az eljárásokhoz előírt, magas szintű végzettséggel rendelkeznek. Az EverDerm biztosítja számukra nemcsak az általuk kezelt gépek gyártói képzéseit, de a már meglévő tudásukat folyamatos szakmai továbbképzéseken tökéletesíthetik. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatos elégedettségi felmérésekkel és visszajelzés lekérdezéssel működtetjük.

Fájdalommentesség garancia

Amennyiben a szőrtelenítés során vendégünk az első kezelés első 5 percében jelzi szakemberünknek, hogy az eljárás kellemetlen számára, a kezelés árát visszafizetjük.

Lézeres szőrtelenítés árak

Lézeres szőrtelenítés árainkat rugalmasan alakítottuk ki.
A költségek minden esetben előre, tisztán és egyértelműen megtervezhetők.

Ajánlatok – lézeres szőrtelenítés árak

 • Limitless Face és FullFace: Arc területeire nyújtanak megoldást
 • Limitless Mono/Solo: Egy, a testen szabadon választható terület kezelése (arc területeket kivéve)
 • Limitless Duo – Smart – Superior: Szabadon választható testrészek (2 – 3 – 4) kombinált kezelése (arc területeket kivéve)
 • Limitless Executive: Korlátlan testrészek, akár a teljes test kezelése (szabadon kombinálható az arc és a test bármely része)

Bérlet típusok

 • KÓSTOLÓK – Egy alkalmas kezelések – Az alkalmanként előre megvásárolt kóstolóinknál biztosítjuk a jelenlegi kedvezményes árat a teljes kezeléssorozat alatt.
 • MINI PACK – 3 alkalmas csomagok – 20% kedvezményt biztosítanak az 1 alkalmas kezelések áraihoz képest. Időkorlát nélkül igénybevetetők.
 • PACKAGE – 12 alkalmas csomagok – Exkluzív ajánlat! A csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők. Ár-érték arányban a legkedvezőbb bérletkonstrukció (40% kedvezmény az 1 alkalmas kezelések áraihoz képest).

Legnépszerűbb ajánlataink kiemelt kedvezménnyel!

 • Vénusz – a legkedveltebb testrész kombináció, azaz a teljes intim + hónalj területe, mely mindhárom bérlet típusban elérhető. Ezen ajánlatunkon belül a teljes intim terület mellé a hónalj kezelést tulajdonképpen ajándékba adjuk.
 • Ninetta – az egyik leggyakrabban kezelt testrész, a hónalj kedvezményes Package10 10 alkalmas csomagajánlatban kínáljuk.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

Jelentkezem