Lézeres Szőrtelenítés Budapesten

Végleges

Lézeres
Szőrtelenítés

Specialistája

Az egészséges, selymes, puha tapintású, szőrtelen bőr iránti vágy már évszázadok óta foglalkoztatja a nőket és a férfiakat egyaránt. Nehéz elhinni, hogy ez a szépészeti megoldás már az ókortól egészen napjainkig világszerte hódítja meg mindkét nemet. Ugyanakkor maga az eljárás hatalmas fejlődésen ment át az idők során. Az EverDerm, a lézeres szőrtelenítés szakértője, a legmodernebb technikával és garanciákkal áll minden kedves szépülni vágyó rendelkezésére.

A szőrtelenítés

rövid története

Egyiptomban a régi időkben méhviasszal gyantáztak, illetve kagylókat használtak a nem kívánatos szőrszállak eltávolításához.
Később a középkorban I. Erzsébet a szemöldökétől szabadult meg, valamint a homlokán nyíratta fel a haját. A XX. században már megjelentek az egyre modernebb eszközök. Az első női borotvát 1915-ben a Gillette dobta piacra, melynek elektromos verziója 1940-ben jelent meg.

Lássuk az árakat!

Lézeres szőrtelenítés

a megoldás

A hagyományos megoldások csak ideig-órákig tartanak, hiszen a szőrszálak újranőnek. Rohanó világunkban ezzel foglalkozni nap mint nap nincs időnk.
Erre az igényre reagálva, az egyre gyorsuló ütemben fejlődő orvostudománynak köszönhetően, az EverDerm Klinika megtalálta azt az orvosesztétikai eljárást, amely tartósan segít megoldani a szőrtelenítés problémáját. Megfelelő gépekkel és szakértelemmel el lehet érni a gondtalan szőrmentes életet.
Grandiózus mérföldköve a szőrtelenítésnek a lézeres szőrtelenítés. A megfelelő lézeres eljárással a megkezelt szőrszálak végleg eltüntethetők.
A XXI. században tehát már lézeres technológiával lehet felvenni a harcot a rakoncátlan szőrszálak ellen.

Jelentkezem

Ők már VÉGIGJÁRTÁK a kezeléssorozatot

TUDTAD?

A lézeres szőrtelenítő kezelések fényenergia alkalmazásával tartósan elpusztítják a szőrtüszőket, a környező szövetek károsítása nélkül, azzal a céllal, hogy megakadályozzák a szőr visszanövését. Ennek eredményeképpen bár lehet, hogy az eljárás elsőre nem távolítja el örökre a szőrszálakat, a visszanövő szőrzet általában sokkal finomabb és kevésbé észrevehető.

Hasznos cikkek

További információra van szükséged?
Böngéssz a legjobb blog cikkeink között

szőrtelenítés

IPL vagy Dióda – Lézer vagy villanófény? Hogyan válasszak?

szőrtelenítés

Természetes reakciók a lézeres szőrtelenítés után

szőrtelenítés

Tények és Mítoszok a Lézeres szőrtelenítésről

szőrtelenítés

Hogyan segíthetem a lézeres szőrtelenítés sikerességét

Csúcstechnológia

az EverDerm szolgálatában

Klinikánkon mi a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk a lézeres szőrtelenítésben. A Cocoon Medical PrimeLase HR Excellence, valamint az Alma Soprano Titanium dióda lézeres szőrtelenítő gépek biztonságos és gyors szőrtelenítést biztosítanak télen-nyáron, mindenféle bőr- és szőrtípusra.

Miért? Mert az EverDerm-ben használt gépek valóban rendelkeznek orvosi minősítéssel és FDA engedéllyel, így hatásosságuk klinikai körülmények között bizonyított!

Bővebben a technológiáról

Tévhitek vs. Tények

 1. Tévhit: Lehet, hogy jó, de nagyon fájdalmas.
  Tény: A hagyományos lézeres kezelések sokszor nem hozzák meg a kívánt eredményt vagy nem fájdalommentesek. A nálunk használt dióda lézeres szőrtelenítéshez a piacon elérhető legfejlettebb és legmodernebb eszközt használjuk, ez garancia a fájdalommentes szőrtelenítésre.
 2. Tévhit: Nem hatékony.
  Tény: Több mint 20 éve létezik a lézeres szőrtelenítés, a technológia a 90-es éves végén kapott orvosi minősítést. Számos vizsgálat alapján, az általunk használt diódalézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítés területén. Az EverDerm több mint 10.000+ elvégzett kezeléssel méltán viseli a lézeres szőrtelenítés specialistája címet. Klinikánkon a szőrtelenítés területén különösen nagy tudással és tapasztalattal rendelkező, kizárólag jól képzett, megfelelő gyakorlattal és gyártói oklevéllel rendelkező szakemberek dolgozhatnak. Szakértelmünkhöz a legfejlettebb technológia társul, így a végeredmény nem csupán a sima bőr, hanem vendégeink elégedettsége is.
 3. Tévhit: Nem minden bőrtípus kezelhető.
  Tény: Elengedhetetlen, hogy a kezelést végző szakember tisztában legyen a különböző bőrtípusok tulajdonságaival, és eszerint végezze a lézeres szőrtelenítést. Az általunk használt diódalézer technológiával a Fitzpatrick skála szerinti összes fototípus kezelhető, a világosabbtól az egészen sötét bőrig. Csak néhány esetben nem végezhető el a kezelés:
  – ha a szőr világosabb a bőrnél
  – ha a szőr nem tartalmaz elegendő melanint
  – ha a szőrzet szőke, vörös vagy ősz
  – egyes nem megfelelő egészségügyi állapotok fennállása esetén

EverDerm

Lézeres szőrtelenítés Garancia

Minőség garancia

Az EverDerm Klinikán mindig a legjobbat nyújtjuk, így a minőség mindig garantált. Kezeléseink különlegesen exkluzív környezetben zajlanak, orvosesztétikai, FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal), CE (uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások) és magyarországi hatósági engedéllyel rendelkező csúcstechnológiás gépekkel.

Szakértelem

A minőségi szolgáltatás másik alapja a szakértelem. A kezeléseket végző kollégáink mind az eljárásokhoz előírt, magas szintű végzettséggel rendelkeznek. Az EverDerm biztosítja számukra nemcsak az általuk kezelt gépek gyártói képzéseit, de a már meglévő tudásukat folyamatos szakmai továbbképzéseken tökéletesíthetik. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatos elégedettségi felmérésekkel és visszajelzés lekérdezéssel működtetjük.

Fájdalommentesség garancia

Amennyiben a szőrtelenítés során vendégünk az első kezelés első 5 percében jelzi szakemberünknek, hogy az eljárás kellemetlen számára, a kezelés árát visszafizetjük.

Lézeres szőrtelenítés árak

Lézeres szőrtelenítés árainkat rugalmasan alakítottuk ki.
A költségek minden esetben előre, tisztán és egyértelműen megtervezhetők.

Ajánlatok – végleges lézeres szőrtelenítés árak

 • Limitless Face és FullFace: Arc területeire nyújtanak megoldást
 • Limitless Mono/Solo: Egy, a testen szabadon választható terület kezelése (arc területeket kivéve)
 • Limitless Duo – Smart – Superior – Deluxe: Szabadon választható testrészek (2 – 3 – 4 – 6) kombinált kezelése (arc területeket kivéve)
 • Limitless Executive: A teljes test kezelése (szabadon kombinálható az arc és a test bármely része)

Bérlet típusok

 • KÓSTOLÓK – Egy alkalmas kezelések – Az alkalmanként előre megvásárolt kóstolóinknál biztosítjuk a jelenlegi kedvezményes árat a teljes kezeléssorozat alatt.
 • MINI PACK – 3+1 alkalmas csomagok – 3+1 alkalmas kezeléssorozat. MINI PACK csomagjaink időkorlát nélkül igénybevetetők.
 • PACKAGE – 8+3 alkalmas csomagok – 8+3 alkalmas csomagok kiemelt, extra ajánlatban! A csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők. Ár-érték arányban a legkedvezőbb bérletkonstrukció.

Legnépszerűbb ajánlataink kiemelt kedvezménnyel!

 • Vénusz – a legkedveltebb testrész kombináció, azaz a teljes intim + hónalj területe, mely mindhárom bérlet típusban elérhető. Ezen ajánlatunkon belül a teljes intim terület mellé a hónalj kezelést tulajdonképpen ajándékba adjuk.
 • Ninetta – az egyik leggyakrabban kezelt testrész, a hónalj kedvezményes Package10 10 alkalmas csomagajánlatban kínáljuk.
 • Arnold Back – a legnépszerűbb férfi csomag ajánlatunk a hát + váll + hónalj kezelését kiemelten kedvező Package10 csomagajánlatban kínáljuk.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

Jelentkezem