• A kosár üres
lézeres szőrtelenítés - Everderm

Végleges

Lézeres
Szőrtelenítés

Az egészséges, selymes, puha tapintású, szőrtelen bőr iránti vágyunk már évszázadok óta velünk van. Nehéz elhinni, hogy ez a szépészeti megoldás, az ókortól egészen napjainkig hódít, mind a hölgyek, mind a férfiak körében is. Ugyanakkor maga az eljárás hatalmas fejlődésen ment át az idők során. EverDerm a lézeres szőrtelenítés szakértője, legmodernebb technikával, garanciákkal áll minden kedves szépülni vágyó rendelkezésére. 

legörgetés

A szőrtelenítés

rövid története

Egyiptomban a régi időkben méhviasszal gyantáztak, illetve kagylókat használtak a nem kívánatos szőrszállak eltávolításához.
Később a középkorban I. Erzsébet a szemöldökétől szabadult meg, valamint a homlokán nyíratta fel a haját. A XX. században megjelentek az egyre modernebb eszközöket. Az első női borotvát 1915-ben a Gillette dobta piacra, melynek elektromos verziója 1940-ben jelent meg.

Lézeres szőrtelenítés

a megoldás

A hagyományos megoldások csak ideig-órákig tartanak, hiszen a szőrszálak újranőnek. Rohanó világunkban erre nincs idő.
Erre az igényre reagálva, az egyre gyorsuló ütemben fejlődő orvostudománynak köszönhetően, az EverDerm klinika megtalálta azt az orvos esztétikai eljárás , amely tartósan segít megoldani a szőrtelenítés problémáját. Megfelelő gépekkel és szakértelemmel el lehet érni a gondtalan szőrmentes életet.
A XXI. században tehát már lézeres technológiával lehet felvenni a harcot a rakoncátlan szőrszálak ellen.
Grandiózus mérföldköve a szőrtelenítésnek a lézeres szőrtelenítés. A megfelelő lézeres eljárással a megkezelt szőrszálak végleg eltüntethetők.

Ők már VÉGIGJÁRTÁK a kezeléssorozatot:

Csúcstechnológia

az Everderm szolgálatában

A legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk a lézeres szőrtelenítésben. A Cocoon Medical PrimeLase HR Excellence dióda lézeres szőrtelenítő gép biztonságos és gyors szőrtelenítést biztosít télen-nyáron, mindenféle bőr- és szőrtípusra.

Miért? Mert a gép valóban rendelkezik Orvosi minősítéssel és FDA engedéllyel, így hatásossága klinikai körülmények között bizonyított!

Tévhitek vs. Tények

1.

Tévhit: Lehet, hogy jó, de nagyon fájdalmas.
Tény: A hagyományos lézeres kezelések sokszor nem hozzák meg a kívánt eredményt vagy nem fájdalommentesek. A nálunk használt dióda lézeres szőrtelenítéshez a piacon elérhető legfejlettebb, és legmodernebb eszközt használjuk, ez garancia a fájdalommentes szőrtelenítésre.

2.

Tévhit: Nem hatékony.
Tény: Több mint 20 éve létezik a lézeres szőrtelenítés, a technológia a 90-es éves végén kapott orvosi minősítést. Számos vizsgálat alapján, az általunk használt dióda lézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítésben. Az Everderm, a lézeres szőrtelenítés specialistája több mint 10.000+ elvégzett kezeléssel, klinikánkon a szőrtelenítés területén különösen nagy tudással és tapasztalattal rendelkező, kizárólag jól képzett, megfelelő gyakorlattal és gyártói oklevéllel rendelkező szakemberek dolgozhatnak. Szakértelmünkhöz a legfejlettebb technológia társul, így a végeredmény vendégeink legnagyobb elégedettsége.

3.

Tévhit: Nem minden bőrtípus kezelhető.
Tény: Elengedhetetlen, hogy a kezelést végző szakember tisztában legyen a különböző bőrtípusok tulajdonságaival, és eszerint végezze a lézeres szőrtelenítést. Az általunk használt dióda-lézer technológiával a Fitzpatrick skála szerinti összes fotótípus kezelhető, a világosabbtól az egészen sötét bőrig. Néhány esetben nem végezhető el a kezelés:

  • ha a szőr világosabb a bőrnél
  • ha a szőr nem tartalmaz elegendő melanint
  • ha szőrzet szőke, vörös vagy ősz
  • egyes nem megfelelő egészségi állapotok fennállása esetén

EverDerm

Garancia

Minőség garancia

az Everderm Klinikán mindig a legjobbat nyújtjuk, így a minőség mindig garantált. Kezeléseinek különlegesen exkluzív környezetben zajlanak, orvos esztétikai, FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal), CE (uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások) és magyarországi hatósági engedéllyel rendelkező csúcstechnológiás gépekkel.

Szakértelem

a minőségi szolgáltatás másik alapja a szakértelem és a gyakorlat. Több mint 20.000+ sikeresen elvégzett kezelés részletes dokumentálásával cégünk páratlan tudással rendelkezik a szőrtelenítés területén. A kezeléseket végző kollégáink mind rendelkeznek az eljárásokhoz előírt magas szintű végzettséggel, vizsgákkal és nagy gyakorlattal. Az EverDerm biztosítja számukra nemcsak az általuk kezelt gépek gyártói képzéseit, de a már meglévő tudásukat – folyamatos minőség kontroll mellett – szakmai továbbképzéseken fejleszthetik tovább. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatos elégedettségi felmérésekkel és visszajelzés lekérdezéssel működtetjük.

Ár garancia

Everderm Klinikán számos csomagajánlatot kínálunk, így mindig a legkedvezőbb személyre szabott árakon lehet igénybevenni a szolgáltatásunkat. Garantáljuk semmilyen rejtett költség nem merül fel, az egyedi igényeket is konzultáció során figyelembe lehet venni. A megvásárolt 8+3 alkalmas csomagok átruházhatók, megvásárolt testrészek átcserélhetők másik testrészre, illetve időben korlátlanul felhasználhatók.

Fájdalommentesség garancia

amennyiben a szőrtelenítés során vendégünk az első kezelés első 5 percében, jelzi szakemberünknek, hogy az eljárás kellemetlen számára, a kezelés árát visszafizetjük.

Lézeres szőrtelenítés
árak

Lézeres szőrtelenítés árainkat rugalmasan alakítottuk ki.
Minden esetben a költségek előre, tisztán és egyértelműen tervezhetőek.

Ajánlatok – végleges lézeres szőrtelenítés árak

  • Limitless Face és FullFace: Arc területeire nyújtanak megoldást
  • Limitless Mono/Solo: Egy a testen szabadon választható terület kezelése (arc területeket kivéve)
  • Limitless Duo – Smart – Superior – Deluxe: Szabadon választható testrészek (2 – 3 – 4 – 6) kombinált kezelése (arc területeket kivéve)
  • Limitless Executive: A Teljes test kezelése (szabadon kombinálható a fej és a test bármely része)

Bérlet típusok:

KÓSTOLÓK – Egy alkalmas kezelések – Az alkalmanként előre megvásárolt kóstolóinknál biztosítjuk a jelenlegi kedvezményes árat a teljes kezeléssorozat alatt.

MINI PACK 3 alkalmas csomagok – 3 alkalmas kezeléssorozat. MINI PACK  csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők.

PACKAGE10 – 10 alkalmas csomagok – 10 alkalmas csomagok kiemelt extra ajánlatban! A csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők. Ár-érték arányban a legkedvezőbb bérletkonstrukció.

Legnépszerűbb ajánlataink kiemelt kedvezménnyel!

Vénusz – a legkedveltebb testrész kombináció, azaz a teljes intim + hónalj területe, mely mindhárom bérlet típusban elérhető. Ezen ajánlatunkon belül a teljes intim terület mellé a hónalj kezelését ajándékként biztosítjuk.

Ninetta – a legkedveltebb testrész a hónalj kezelését kedvezményes Package10   10 alkalmas csomagajánlatban kínáljuk.

Arnold Back – a legkedveltebb férfi csomag ajánlatunk a hát + váll + hónalj kezelését kiemelten kedvező Package10 csomagajánlatban ajánljuk.

TUDTAD? A lézeres szőrtelenítő kezelések fényenergia alkalmazásával tartósan elpusztítják a szőrtüszőket, a környező szövetek károsítása nélkül, azzal a céllal, hogy megakadályozzák a szőr visszanövését. Ennek eredményeképpen bár lehet, hogy az eljárás elsőre nem távolítja el örökre a szőrszálakat, a visszanövő szőrzet általában sokkal finomabb és kevésbé észrevehető.
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika garantálja, a kitűzött végeredmény elérését.