Primelase

Dióda Lézer

a technológia ereje

Hisszük, hogy lehet Magyarországon is egy olyan Esztétikai Szalont létrehozni, ahol VALÓBAN AZ ÜGYFÉL AZ ELSŐ! Ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

legörgetés

dioda-lezer
Az élet soha nem attól szép, hogy minden rendben van, hanem inkább attól, hogy mindent rendbe lehet hozni
Julia Roberts
A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.
Henry Ford
Ami a jó élethez szükséges, az a belső gazdagság - a minőség, amely valóban fontos, és amely életigenlően gazdagít bennünket.
Marsha Sinetar
A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.
Gundel Károly
Primelase az első dióda lézer platform, amely minden bőrtípuson lehetővé teszi a szőr epilálását a lehető legnagyobb precizitás mellett...
Dr. Carlos Fajardo ● Clinica Fajardo
A PrimeLase készülék 810 nm-es tartományban működik, rendkívüli 4800W-os teljesítményre képes, és a világon az első és egyetlen olyan készülék, amely 3 ms ultra-rövid impulzus kibocsátásra is képes kezelés során. Ezzel nagyobb hatékonyságot nyújt, és garantálja a legjobb eredményt a lehető legrövidebb idő alatt.
Primelase HR Dióda lézer

Mi mindent tud a PrimeLase készülék?

  • legerősebb diódalézer a világon – 4800 Watt (dióda teljesítmény, nem fogyasztási teljesítmény)
  • rendkívül biztonságos a vendég számára, megbízható hűtőrendszerének köszönhetően
  • egész évben biztonságosan használható, a nyári hónapokban is
  • eltávolítja a sötét és vastag szőrszálakat, valamint a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni
  • működési sebességében összehasonlíthatatlanul gyorsabb sok más lézeres szőrtelenítő géphez képest. Nagyon gyorsan működik, és ezzel lehetővé válik, hogy körülbelül egy óra alatt az egész testtel végezhessünk

Mi az az USP Technológia és hogyan semmisíti meg a szőrtüszőt?

PrimeLase Diode 810 nm-es gép extrém teljesítménye lehetővé teszi az USP (Ultra Short Pulse) technológiával való munkát. Ez az innováció olyan lézer impulzusokat szolgáltat, amelyek 3 ms hosszúságúak mégis képesek elérni az optimális hőmérsékletet, így semmisítve meg a szőrtüszőt a bőr károsodása nélkül.

Biztonságos az eljárás?

A PrimeLase készülék a szelektív fototermolízis elve alapján működik. El tudja érni azokat a magas hőmérsékleti értékeket, amelyek elpusztítják a szőrtüszőket anélkül, hogy hatással lennének a közelben lévő szövetekre. Ebben nyújt további segítséget az egyedi „kristályos fagyasztó rendszer”, mely a dióda lézeres szőrtelenítés teljes ideje alatt megfelelő hűtést biztosít, ezzel is védve a bőrt.

Mennyire hatékony az eljárás?

A precíziós beállítási lehetőségeknek köszönhetően a PrimeLase gyorsan és hatékonyan működik, képes statikus és dinamikus üzemmódra is. A két technika kombinációja, illetve váltogatása alkalmas kis és nagy területeken való kezelések optimalizációjára. Ennek segítségével mindig optimális módon tudjuk kezelni a különböző területeket, így gyorsabb eredmény elérésére vagyunk képesek, mint a hagyományos egy üzemmódos készülékek használatával.

Certifikációk

A PrimeLase az Európai Unió területén gyártott lézeres szőrtelenítő gép, így rendelkezik EU CE, valamint a legmagasabb szintű amerikai FDA minősítéssel is! További információ a gyártó weboldalán található.

Bőrtípus meghatározás

Fitzpatrick

bőrtípus meghatározás

Elterjedt kifejezésnek számít manapság a fotótípus vagy a Fitzpatrick bőrtípus meghatározás. De mit is jelent pontosan mindez? Miből tudhatjuk meg, hogy bizonyos bőrtípusok melyik osztályba sorolhatóak a napozás során kialakult reakciója alapján? Kérdőívünk segít ebben!

Most simán megtudhatod!
A Fitzpatrick számoló kitöltése gyors és egyszerű. A szakértőink kiértékelik a válaszokat, majd részletes tájékoztatást nyújtanak az adott fotótípusról és arról, hogy miért is olyan fontos ez a lézeres szőrtelenítés szempontjából.

Fontos: Az eredményt 15 percen belül elküldjük neked, az [email protected] címről, ha nem érkezett meg, kérlek nézd meg a SPAM és a Promociók mappában is!

Végleges szőrtelenítés folyamata

Végleges szőrtelenítés FOLYAMATA

Fontos, hogy a kezeléseket egy mindenre kiterjedő konzultáció előzze meg.  A konzultáción lehetőséget biztosítunk próbakezelésre.  Így a szkeptikusabbak, vagy akik félnek a fájdalomtól, megtapasztalhatják, hogy milyen is lesz a kezelés.

 

  • A kezelés napján első lépésként egy kezelés előtti beleegyező aláírása szükséges, majd jöhet a Dióda lézer beállítása, az ultrahang zselé felvitele, a kezelendő terület berajzolása, a területen lévő anyajegyek lefedése, majd indulhat is a végleges szőrtelenítés.
  • Végül, de nem utolsó sorban,  megfelelő utóápoló és fényvédő krém kerül fel a kezelt területre.
  • Még egy extra lépés: minden kezelést követően ügyfeleink kapnak egy kezelés elégedettségi kérdőívet e-mail formájában.
  • Kisebb testrész kezelése 1-2 percig tart, de egy láb sem tart tovább 10-20 percnél. Egy teljes test kezelése is megfelelő géppel és jól képzett kezelővel másfél óra alatt elvégezhető.
Végleges vagy tartós szőrtelenítés?

Végleges vagy tartós a lézeres szőrtelenítés?

Az egyik legfontosabb része a lézeres szőrtelenítésnek az lenne, hogy mindenki tisztában legyen a várható végeredménnyel. A lézeres szőrtelenítés véglegesnek és tartósnak is mondható!

A megfelelő lézeres eljárással a megkezelt szőrszálak VÉGLEG eltüntethetők. Orvosi kutatásokkal bizonyítva végleges eljárásnak nevezhető a kezelés.

Viszont mivel élő, emberi szervezetről beszélünk, idővel képesek vagyunk új szőrszálak növesztésére.

Ezek a szőrök eleinte csupán babaszőrök formájában jelennek meg, melyek évek alatt válhatnak erőteljesebbé. Ebben az értelemben pedig inkább TARTÓSNAK nevezhető az eljárás.

Természetesen fenntartó kezelésekkel el lehet kerülni, hogy az új babaszőrök megerősödjenek, így hosszú évekig fenntartható az elért eredmény. Az is elmondható, hogy aki egy teljes kezelés sorozatot végig csinál, annak újra egy ugyanolyan procedurán nem kell végigmennie – amennyiben fenntartó kezelésekre jár.