Dióda lézeres szőrtelenítés

Profi gép dióda lézeres szőrtelenítéshez

Dióda lézer

Mi, az EverDerm Laser Centerben a Cocoon Medical legújabb lézeres szőrtelenítő készülékét a Primelase HR Diode lézert választottuk.

“Primelase az első dióda lézer platform, amely a különböző hullámhosszon működő kezelőfejeivel minden bőrtípuson lehetővé teszi a szőr epilálását a lehető legnagyobb precizitás mellett. Dióda lézeres szőrtelenítést végezhetünk akár napbarnított bőrön is, minden szőrtípuson, beleértve a maradvány szőrszálakat is. Sokoldalúsága lehetővé tesz egyéb kezeléseket is… Nagy teljesítményének köszönhetően, dióda lézeres szőrtelenítéssel sokkal gyorsabb eredményt érhetünk el gyakorlatilag fájdalomérzet nélkül… Nem kérdés, egy olyan technológiával van dolgunk, amiről érdemes beszélni.”
Dr. Carlos Fajardo - Clinica Fajardo

A PrimeLase készülék 810 nm-es tartományban működik, rendkívüli 4800W-os teljesítményre képes, és a világon az első és egyetlen olyan készülék, amely 3 ms ultra-rövid impulzus kibocsájtásra is képes kezelés során. Ezzel nagyobb hatékonyságot nyújt, és garantálja a legjobb eredményt a lehető legrövidebb idő alatt.

USP Technológia

A PrimeLase Diode 810 nm-es gép extrém teljesítménye lehetővé teszi az USP (Ultra Short Pulse) technológiával való munkát. Ez az innováció olyan lézer impulzusokat szolgáltat, amelyek 3 ms hosszúságúak mégis képesek elérni az optimális hőmérsékletet, így semmisítve meg a szőrtüszőt a bőr károsodása nélkül.

Maximális biztonság

A PrimeLase készülék a szelektív fototermolízis elve alapján működik. El tudja érni azokat a magas hőmérsékleti értékeket, amelyek elpusztítják a szőrtüszőket anélkül, hogy hatással lennének a közelben levő szövetekre. Ebben nyújt további segítséget az egyedi „kristályos fagyasztó rendszer”, mely a dióda lézeres szőrtelenítés teljes ideje alatt megfelelő hűtést biztosít ezzel is védve a bőrt.

Gyors és hatásos

A precíziós beállítási lehetőségeknek köszönhetően a PrimeLase gyorsan és hatékonyan működik, képes statikus és dinamikus üzemmódra is. A két technika kombinációja, illetve váltogatása alkalmas kis és nagy területeken való kezelések optimalizációjára. Ennek segítségével mindig optimális módon tudjuk kezelni a különböző területeket, így gyorsabb eredmény elérésére vagyunk képesek, mint a hagyományos egy üzemmódos készülékek használatával.

Garantált minőség

A PrimeLase készüléket egy csapat magasan képzett szakember tervezte és gyártotta. A berendezés fejlesztésénél használt kritériumok objektív teszteken alapultak, melyeket a gyártó klinikai egysége végzett és ellenőrzött. A Cocoon Medical több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző lézertechnológiák fejlesztése területén, és jelentős piaci részesedéssel rendelkezik az Európai Unió több országában is. A gyártó magyarországi képviseletével folyamatos kapcsolatban vagyunk, mely garantálja a készülék legmagasabb színvonalú üzemeltetését, szakembereink folyamatos képzését és a gép szakszerű ellenőrzését.

Certifikációk

A PrimeLase az Európai Unió területén gyártott lézeres szőrtelenítő gép, így rendelkezik EU CE, valamint a legmagasabb szintű amerikai FDA minősítéssel is!További információ a gyártó magyarországi forgalmazójának weboldalán található.

"Az Everderm Laser Center az élő példa arra, hogy ha nincs kompromisszum a szolgáltatás minőségét illetően, akkor kevesebb, mint 1 év alatt ismert, elismert szőrtelenítési központot lehet létrehozni akár Budapesten is, amiről sokan úgy vélik, már túltelített. Bea és Tibor az első pillanattól fogva olyan céltudatossággal képviselik a minőséget, ami tiszteletre méltó. Örülünk, hogy az üzleti modelljük jól működik, és kimondottan büszkék vagyunk, hogy a Cocoon PrimeLase berendezésünket választották üzletük alapkövéül. További sok sikert és bővülést kívánunk Nekik!"

Sulykó Zoltán - Kereskedelmi igazgató - Beauty-Med Technologies Kft.

Tekintse meg dióda lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunk árait, illetve ismerkedjen meg közelebbről egyedi csomagajánlatainkkal, konzultációs és részletfizetési lehetőségünkkel is! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB HÍREKRŐL!

Iratkozz fel hírlevél szolgáltatásunkra.