EsztétikaMélyhidratálás → Skinbooster mélyhidratálás

Skinbooster mélyhidratálás

A bőr öregedése egy természetes, ugyanakkor lassú, de visszafordíthatatlan folyamat, amihez a sejtek öregedése, az oxidatív stressz és a hormonális változások is közrejátszanak.

Bejelentkezem

Az idő múlásával a bőrünk rugalmasságáért és hidratáltságáért felelős hialuronsav és kollagén is egyre kisebb mennyiségben található meg a testünkben. A napozás, a levegő szennyezettsége, a stressz, a nem megfelelő étrend és életmód mind felgyorsítják a bőr idő előtti öregedését, melynek eredménye az egyre szárazabb, ráncosabb, fakóbb és petyhüdtebb bőr.

A hialuronsav alapú SKINBOOSTER kezelés tulajdonképpen egy orvosi mélyhidratáció, amely során a bőr mélyébe juttatjuk be a szervezetünk által jól ismert anyagot. Ennek a természetes anyagnak a felhasználásával természetes hatás érhető el, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét és tónusát. A hialuronsav a bőrbe jutva beindítja a kollagéntermelést, melynek következtében a bőr rugalmasabb és hidratáltabb lesz.

A kezelés bio-revitalizáció, azaz egy természetesebb és kockázatmentesebb, egyenletesebben eloszló és stimuláló anyag bőr alá juttatása, amely energizálja, feltölti a sejteket és erősíti a szöveteket, továbbá minimális volumenizáló hatása is van. Így az eredmény kevésbé drasztikus, viszont naturális és hosszan tartó.

Az EverDerm Klinika exkluzív Redensity Skinbooster Therapy kezelése egy szebb, egyenletesebb és tartósabb összhatást ad, így hosszú távú és stratégiai bőrminőség javulást hoz, az öregedés pedig késlelteti.

Milyen területek alkalmasak a SKINBOOSTER kezelésre?

Arc, nyak, dekoltázs és kézfej

A SKINBOOSTER előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Az eredmény rövid időn belül látható
 • Gyors kezelés: 45 perces beavatkozással akár 9 hónapig tartó eredmény
 • Tartós és intenzív mélyhidratálás
 • Halványabb ráncok, kisimultabb bőr
 • Élettel telibb, volumenizált bőrfelszín
 • Látható, de természetes módon formálható, lágyítható az arc
 • Remekül kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel, mint pl. hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléssel, lézeres kezelésekkel, botox kezeléssel

A SKINBOOSTER kezeléshez használt töltőanyag

A Redensity Skinbooster Therapy kezeléshez felhasznált TEOSYAL REDENSITY 1 a svájci TEOXANE Laboratories terméke, amely egy kiváló minőségű, tiszta, nagy töménységű hialuronsavat és egyéb vitaminokat tartalmazó töltőanyag.

A TEOSYAL REDENSITY 1 nem csak a bőr hidratáltságát, ragyogását és feszességét javítja, de a bőr öregedési folyamatából adódó érdességet és szárazságot is enyhíti, segít megelőzni a ráncok megjelenését. Aktiválja a bőrszövet szerkezetátalakítását és véd az oxidatív stresszel szemben. Ez egy olyan filler, melyet egységesen a bőr felszíne alá juttatva teljes és egységes arcfiatalítás érhető el. Csökkenthetjük vele a kialakult ráncok mélységét, hiszen a hialuronsav kitölti a ráncokat. Ezen túl volumenizál és hidratál, ezáltal helyreállítja az arc rugalmasságát és szerkezetét.

A Redensity Skinbooster Therapy kezeléssel természetes anyag felhasználásával egyszerre végzünk bőrfiatalítást, bőrrevitalizációt és növeljük a bőr tömörségét, melynek eredménye akár 9 hónapig is kitarthat. Az eredmény tartós és intenzív mélyhidratálás, halványabb ráncok, kisimultabb bőr, illetve élettel telibb, volumenizált bőrfelszín.

Szakorvos által végzett eljárás

A megfelelő eredmény érdekében klinikánkon az esztétikai kezeléseket csak képzett szakorvos végezheti.

A kezelést végző szakorvosaink mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kiemelt szakterületeikhez tartoznak az esztétikai beavatkozások, mint pl. a botulinumtoxin és a hialuronsavas töltés. Munkájuk során mindig a legújabb technikákat alkalmazzák, céljuk pedig a természetes hatás elérése minden eljárás alkalmazása során. Éppen ezért minden beavatkozást egy konzultáció előz meg, melynek során szakorvosunk feltárja az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és javaslatot tesz személyre szabott kezelésre.

A SKINBOOSTER kezelés menete

 1. A Redensity Skinbooster Therapy kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Ezután szakorvosunk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre, szem előtt tartva a természetes megjelenés megőrzését. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 3. A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd érzéstelenítő krémmel keni be az arcot.
 4. Ezután, 30 perc pihenőt követően, megkezdődik a beavatkozás, amely során a szakember egy rendkívül vékony tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban juttatja be a hialuronsavat.

Beavatkozás ideje:
kb. 10-15 perc

A SKINBOOSTER kezelés után

A Redensity Skinbooster Therapy eljárás eredménye azonnal látható, már egyetlen kezelés után is. Közvetlen a kezelés után a bőr rózsásan pirosas lehet, itt-ott ödémás pontok előfordulhatnak. Éppen ezért a beavatkozás után 2 hétig kerülni kell a napozást, az erős izzadást, valamint az erős peelinget és nyomkodást az arc területén. Aznap nem ajánlott a sminkelés, 2-3 hétig pedig TILOS a szauna és a szolárium használata.

A még látványosabb eredmény érdekében a kezelést végző szakorvos egyes esetekben javasolhat ismétlésként 2, esetleg 3 alkalomból álló kúrát, amelyeket havi rendszerességgel érdemes igénybe venni.
A Redensity Skinbooster Therapy kezelés hatása 6-9 hónapig tart, ezután érdemes egy emlékeztető kezelésen részt venni.

A megfelelő eredmény érdekében a Redensity Skinbooster Therapy kezelést csak képzett orvos végezheti.

75
hidratáltabb bőr
82
finomabb ráncok
75
egységesebb, ragyogóbb bőrfelszín

Skinbooster előtte-utána képek

Árak

Redensity KEZELÉS (Régiók: arc / nyak / dekoltázs)
1 alkalom110.000 Forint / 1 régió
3 alkalom270.000 Forint 210.000 Forint / 1 régió

Kérdések

Meddig tart az SKINBOOSTER kezelés hatása?

Általában 6-9 hónapig, de az időtartam függ az egyén adottságaitól és a töltőanyag minőségétől.

Fájdalmas az SKINBOOSTER kezelés?

A Redensity Skinbooster Therapy kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő bőrre, így az eljárás nem fájdalmas.

Meddig tart maga az SKINBOOSTER kezelés?

A Redensity Skinbooster Therapy kezelés kb. 45 percig tart.

Hány alkalomra van szükség a SKINBOOSTER kezelésből?

A kezelés már egyetlen alkalom után is ragyogóan telt arc- és kézbőrt varázsol, de 2-3 alkalmas kúrával még látványosabb eredmény érhető el.

A SKINBOOSTER kezelés a ráncfeltöltő kezelés egy fajtája?

Nem. A Redensity Skinbooster Therapy kezelés egy orvosi mélyhidratáló eljárás. Nem térfogat pótló, hanem a bőr minőségének javítására szolgál.

Milyen egyéb esztétikai kezeléssel kombinálhatom a SKINBOOSTER kezelést?

A Redensity Skinbooster Therapy kezelést hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléssel, lézeres és/vagy mikrotűs kezelésekkel is kombinálható, így még látványosabb eredmény érhető el.

Van lényegi különbség a SKINBOOSTER kezelés és a PROFHILO kezelés között?

Kutatások alapján elmondható, hogy a két kezelés között nincs lényegi különbség a hatásosságukat tekintve. Érdemes a szakember véleményét kikérni a legjobb döntés érdekében.

Mire figyeljek a SKINBOOSTER kezelés után?

A kezelés után 1-2 hétig kerüljük a napozást, a szaunázást és az erőteljes izzadással járó tevékenységeket. Mellőzzük az erős peelingeket, valamint a nyomkodással járó kezeléseket. Aznap már ne sminkeljünk.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!