Testkezelések → Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás a legmodernebb, leghatásosabb és legkíméletesebb lézertechnológiával.

Fiatal korban, vagy csak egy bizonyos életszakaszban sokszor választjuk a tetoválást az önkifejezés egyfajta megnyilvánulási formájának. Bőrünkbe tetováltatunk egy képet, egy idézetet, egy szimbólumot, amit akkor úgy érzünk, meg kell mutatnunk a világnak. Idővel azonban változunk és az egykor hőn áhított és büszkén viselt tetoválást már inkább takargatjuk, már nem tükrözi személyiségünket. Legszívesebben megszabadulnánk tőle.
Kozmetikai szemöldök tetoválás is idővel ósdi vonalúvá és problémás színűvé válhat. Eltakarása mindennapi munkát adhat viselőjének.

Bejelentkezem

Mikor ajánljuk?

 • Ha a tetoválás már nem tetszik, és szeretnéd eltávolítani.
 • Ha a tetoválás helye zavaró.
 • Ha munkád miatt szükséges a tetoválás eltávolítása.
 • Ha egészségügyi okokból szükséges a tetoválás eltávolítása.
 • Ha a sminktetoválást elrontották, esetleg nem szimmetrikus.

Tetoválás eltávolítás

Hogyan működik?

A Tribeam Q-kapcsolt készüléknek köszönhetően ma már könnyen megszabadulhatunk a megunt vagy akár elrontott tetoválástól, legyen szó test- vagy akár egy szemöldöktetoválástól.

Sokféle orvos esztétikai eszköz létezik, de egyedül a Q-kapcsolt Nd:YAG lézer képes akár a kékes, akár a színes tetoválások biztonságos és hatékony eltávolítására is.
A kezelni kívánt területre irányított applikátor nagyon rövid fényimpulzusokat bocsát ki, amik behatolnak a bőr felső rétegébe és szétbontják a pigmenteket, a festékrészecskék pedig a test emésztő tevékenysége által kiürülnek a szervezetből. A tetoválás lézeres eltüntetése hegképződés nélkül történik.
A Klinikánkon használt TriBeam készülék sokoldalúan felkészült a klasszikus kékesfekete és a színes tetoválások eltávolítására is, hiszen a változatos festékszínekre különböző fényhullámhosszt kínál.

Sminktetoválás eltávolítás

Arcunk karakterét nagy mértékben befolyásolja egy sminktetoválás azonban, ha nem az elképzelések szerint készül el vagy már nem érezzük magunkénak, akkor csalódáshoz vezethet. Ezt a hibát nem szükséges örökre magunkon viselni, mert a Klinikánkon elérhető Q-kapcsolt Nd:YAG lézerrel képesek vagyunk a kék, szürke, barna, lila, vörös, rózsaszín, narancs színek eltávolítására szemöldöktetoválás vagy bőrhibát elfedő tetoválás esetén.

A tetoválás eltávolítása során használt lézer hivatalos orvostechnikai eszköz, nem károsítja a bőrt, használata gyors, nem jár hegesedéssel, teljesen biztonságos és kockázatmentes.

A sminktetoválás eltávolítása általánosan 1-4 alkalmat vesz igénybe, azonban ez a kezelt területtől függ.

A Tetoválás Eltávolítás menete

 1. A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSA egy konzultációval kezdődik, amelynek során szakemberünk kérdéseket tesz fel a páciens egészségügyi állapotával kapcsolatban és felméri a tetoválást. A pácienst részletesen tájékoztatja az eljárás menetéről.
 2. A konzultációt követően a kezelést végző orvos esztétikai szakember lefertőtleníti, majd szükség szerint érzésteleníti a kezelendő területet. Ezután 15-30 perc pihenő következik, ameddig hat az érzéstelenítő krém, majd megkezdődik maga a lézeres kezelés.
 3. Orvos esztétikai szakemberünk a Tribeam-Q-kapcsolt lézer kezelőfej segítségével szétrobbantja a bőr különböző rétegeiben lerakódott festékanyagot. A kezelés során az ügyfélnek mindvégig vakszemüveg használata kötelező.

Beavatkozás ideje:
1-2 perctől, akár 30-40 percig

a tetoválás méretétől függően

Tetoválás Eltávolítás után

A Tetoválás eltávolítás utáni teendők

Az első kezelés után a kezelt tetoválás csak kis mértékben halványodik, és a végeredmény eléréséhez szükséges idő, egyénileg eltérő lehet. A beavatkozás között, a hegesedés elkerülése végett ki kell várni a 8 hetet.

A kezelést követően érdemes pihentetni a kezelt területet, fájdalom esetén szárazon jegelni vagy a beavatkozás után javasolt krémmel ápolni.
Kerülni kell a szoláriumot, a szaunát, a napozást, az uszodát és a meleg vizet,

A megfelelő eredmény érdekében a TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁST csak képzett orvos végezheti.

A Tetoválás eltávolítás előnyei

 • Az eredmény azonnal látható: a kezelt tetoválás már az első alkalom után halványodik
 • A csúcsminőségű Tribeam Q-kapcsolt készülék a legmodernebb technológiát és egyben a leghatásosabb és legkíméletesebb kezelést biztosítja.
 • A beavatkozás végleges eredményt nyújt
 • A kezelés után nincs hegesedés, nincs felépülési idő
A Tetoválás Eltávolítás előnyei

Árak

Tetoválás eltávoltítás1 alkalom
5×5 cm (25 cm² méretig, kisméretű tetoválások esetén15.000 Ft/alkalom
10×10 cm (100 cm² méretig, közepes méretű tetoválások esetén)25.000 Ft/alkalom
20×20 cm (400 cm² méretig, nagyméretű tetoválások esetén)35.000 Ft/alkalom
Sminktetoválás/Szemöldök tetoválás eltávolítás15.000 Ft/alkalom

Kérj egyedi árajánlatot az info@everdermlaser.hu e-mail címen.

Kérdések

Hány alkalomra van szükség a TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÓ kezelésből?

Az első kezelés után a kezelt tetoválás csak kis mértékben halványodik, és a végeredmény eléréséhez szükséges idő, egyénileg eltérő lehet. Jellemzően a kozmetikai tetoválások eltávolításához kevesebb alkalom 3-6 egy test tetoválás eltávolításához 4-12 alkalom is szükséges lehet. A beavatkozás között, a hegesedés elkerülése végett ki kell várni a 8 hetet. Ha pontosabban szeretnéd érteni mi befolyásolja az alkalmak számát és megbecsülni NEKED mennyi alkalomra van szükséged töltsd ki a kérdőívünket ide kattintva!

Fájdalmas a TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS?

A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS enyhe fájdalommal, némi hőérzettel, csipkedő hatással jár, de nem okoz égést. Érzéstelenítés igényelhető.

Meddig tart a TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS eredménye?

A megfelelő kezelésszámot követően a kezelt tetoválás véglegesen eltűnik.

Meddig tart maga a TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS?

A kezelés a méretétől függően 1-2 perctől kezdve, akár 30-40 percig is tarthat.

Kinek nem ajánlott a TETOVÁLÁS ELTÁVOLTÁS?

A kezelés a károsodott, sérült, elvékonyodott, vagy ekcémás bőrön nem végezhető el.

Minden tetoválás maradéktalanul eltüntethető?

Lehetnek olyan tetoválások (főleg egyes színes tetoválások, különösen a régebbi, sok éves tetoválások), melyek több kezelést igényelnek és így előfordulhat, hogy nem lehet maradéktalanul eltüntetni őket, halvány foltokban a bőrön maradhatnak.

Mitől függ hogy hány alkalom szükséges egy tetoválás lézeres eltávolításához?

Nagyon sok tényező befolyásolja az eltávolíthatóságot. Egyrészt, fontos hogyan készítették a tetoválást és milyen testrészre került, másrészt a festék összetétele, színe és a bevitt tinta mennyisége is jelentős befolyásoló tényező. De személyes egészségügyi állapotunk is jelentősen befolyásolhatja, például a dohányzóknál jelentősen több alkalomra lehet szükség. Ha további információkra lenne szükséges töltsd ki a kérdőívünket ide kattintva és mi megbecsüljük neked az alkalmak számát!

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
 • Max. file size: 520 MB.