Esztétika → Esztétikai konzultáció

Esztétikai konzultáció

Az EverDerm plasztikai sebésze minden kérdésedre válaszol!

Bejelentkezem

Esztétikai beavatkozások az EverDerm Klinikán

Klinikánkon nem csak orvoskozmetikai kezeléseket tudtok igénybe venni, hanem számos esztétikai beavatkozások közül is válogathattok. Jelenleg 3 féle eljárás típus érhető el nálunk, aszerint, hogy milyen anyaggal dolgozunk.

Botulinumtoxinos eljárások:

A botulinumtoxinos kezelések az egyik legismertebb és legkeresettebb, fájdalommentes, nem sebészeti ránctalanító eljárások. A botulinumtoxin hatásmechanizmusának köszönhetően ideális a dinamikus ráncok (szemöldökök közötti függőleges ráncok, a homlok keresztirányú ráncai és a szemkörnyéki szarkalábak), sőt izzadásgátlás kezelésére is. A botulinumtoxin nem szakítja meg az öregedés folyamatát, hatása átlagosan 3 hónapig tart.

Az EverDerm Klinikán jelenleg elérhető botulinumtoxinos eljárások:

 • orvosi ránctalanítás
 • Traptox
 • Barbie Eye
 • izzadásgátlás
 • fogcsikorgatás elleni kezelés
 • Lip-Flip ajakformálás

Hialuronsavas töltések:

A hialuronsav egy olyan testünkben természetes módon is megtalálható anyag, amely egyedülálló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, ezzel biztosítva bőrünk puhaságát és rugalmasságát. Éppen ezért a hialuronsav valamennyi bőrápoló termék kulcsfontosságú összetevője. Mindemellett ez az anyag tökéletesen alkalmazható arcformázás céljából is. Ezekkel a minimál-invazív orvosesztétikai eljárásokkal újramodellezhetjük arcvonásainkat, visszaadhatjuk arcformánk és arcbőrünk fiatalságát.

Az EverDerm Klinikán jelenleg elérhető hialuronsavas kezelések:

 • szájfeltöltés
 • ránctalanítás, volumenpótlás
 • archarmonizáció és arcszobrászat
 • Supermodel Look

Mélyhidratálás:

A mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem a klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. A kezelések során kollagénes és/ vagy hialuronsavas töltőanyagokkal egyaránt tudjuk támogatni a fiatalos megjelenést és a hidratált bőrt. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen. Ez a fajta kezelés nem feltölti a bőrt, hanem regenerálja és hidratálja azt.

Az EverDerm Klinikán jelenleg elérhető mélyhidratáló anyagok:

 • Redensity Skinbooster
 • Nucleofill
 • Profhilo
 • Ejal40®
 • Karisma
 • Belotero® Revive

Mind a három típusú eljárás során kiemelkedően fontos, hogy az adott kezelést képzett szakorvos végezze! Az EverDerm Klinikán minden esztétikai kezelést kizárólag plasztikai sebész végez.

Dr. Trévidic Thibault

“Kiemelt szakterületem a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása. Emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznem. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, egyéb plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás), illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinumtoxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem. Mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.”

Dr. Vajtai Luca

“Szakorvosi szakképesítésemet a felnőtt és gyermek égés és plasztikai sebészet területén szereztem meg. Lehetőségem adódott az akut betegellátás és a rekonstrukciós beavatkozások elvégzéséhez szükséges sokrétű ismeret- és tapasztalatszerzésre. Emellett kiemelt érdeklődési körömbe tartozik az esztétikai beavatkozások precíz és természetességre törekvő gyakorlása is. Pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a személyre szabott kezelési terv kialakítását, mellyel a közös munka eredményeként természetes és harmonikus hatás érhető el.”

Személyes konzultáció

Az EverDerm-ben rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt és a személyes konzultációt kezeléseink előtt. Dr. Trévidic Thibault és Dr. Vajtai Luca, a Klinika plasztikai sebészei szakértelemmel, diszkrécióval és őszinteséggel igyekeznek pácienseik számára választ adni az esetlegesen felmerülő kérdésekre, és természetesen tanácsokkal is szolgálni a számukra.

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy melyik kezelést válaszd, melyik illik hozzád és az arcformádhoz a legjobban, mely eljárás lenne a legmegfelelőbb a számodra, vagy csak kérdéseid lennének egy adott kezeléssel kapcsolatban, fordulj bátran akár Dr. Trévidic Thibault-hoz vagy Dr. Vajtai Lucához, akik egy személyes konzultáció során egyéni kezelési tervet is össze tudnak állítani a számodra.

A személyes konzultáció időtartama: 30 perc

A személyes konzultáció ára: 30.000 Forint

Bejelentkezem Esztétikai konzultációra

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!