Esztétika → Mélyhidratálás

Mélyhidratálás

A mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen. Ez a fajta kezelés nem feltölti a bőrt, hanem regenerálja és hidratálja azt.

Klinikánkon kizárólag plasztikai sebész végez hialuronsavas és kollagénes töltéseket mélyhidratálás céljával.

Bejelentkezem

A mélyhidratáló kezelések során kollagénes és/ vagy hialuronsavas töltőanyagokkal egyaránt tudjuk támogatni a fiatalos megjelenést és a hidratált bőrt. Bármely bőrfelületen alkalmazható, ahol a kezelés elvégzése szükséges: arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek stb. A mélyhidratálás megoldást nyújthat az arc ráncainak kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére, illetve vízhiányos, petyhüdt és megereszkedett bőr kezelésére. Minden bőrtípus és korosztály számára tökéletes választás, nőknek és férfiaknak egyaránt. Megelőzésre vagy már meglévő probléma kezelésére is alkalmazható eljárás.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink minden esetben a legjobb eljárást segítenek kiválasztani a kívánt eredmény elérésének érdekében.

Skinbooster mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Orvosi mélyhidratálás Skin-booster hialuronsavval a feszesebb bőrért. Az eredmény pedig a fiatalabb önmagunk, arcberendezésünk változása nélkül.

Prophilo mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Orvosi mélyhidratálás Prophilo hialuronsavval a feszesebb bőrért. Az eredmény pedig a fiatalabb önmagunk, arcberendezésünk változása nélkül.

EJAL40® mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
1-2 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Az EJAL40® egy mélyhidratálás, amely segít megújítani a dehidratált, károsodott bőrt. Élénk és fiatalos bőrtextúrát eredményez.

Karisma mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
1-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

2022 legújabb teljesen természetes, naturális alkotórészekből álló soft filler anyaga, amely elősegíti a bőr regenerálódását és kollagén termelését.

Nucleofill

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

A Nucleofill javítja a bőr struktúráját, fokozva annak rugalmasságát és feszességét, újraprogramozza az arcbőr sejtjeit.

Belotero® Revive

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

A Belotero® Revive nemcsak hidratál, de újradefiniálja a bőr szerkezetét, minimalizálva a finom vonalakat és csökkentve a bőr durvaságát.

MI A KÜLÖNBSÉG A MÉLYHIDRATÁLÓ ANYAGOK KÖZÖTT?

Válaszd a Neked megfelelő skin booster anyagot!

Minden skin booster anyagnak megvannak a sajátos jellemzői és ideális alkalmazási területei. A megfelelő kezelés kiválasztásához fontos ezeket megismerni, és természetesen a páciens bőrállapotának és igényeinek megfelelően dönteni.

 

Ejal40:

 • Előnyök: intenzív hidratálás, a bőr rugalmasságának javítása, kollagén termelés ösztönzése
 • Hatások: finom vonalak csökkentése és a finom ráncok kezelése, bőrtömörség javítása, pórusok szűkítése, hegek halványítása, a megereszkedett bőr feszesebbé tétele

 

Profhilo:

 • Előnyök: magas koncentrációjú hialuronsav tartalom, négyszeres kollagén stimuláció
 • Hatások: intenzív hidratálás, a bőr rugalmasságának és feszességének javítása, a finom vonalak és bőr megereszkedésének csökkentése, az arcbőr “belső fényének” fokozása, az öregedés jeleinek kezelése

 

Karisma:

 • Előnyök: selyem kollagént tartalmaz, amely belülről serkenti a kollagén termelését, feszesebbé téve a bőrt,  az eredmény már egy hét után látható
 • Hatások: a bőr hidratáltsága és feszessége javul (a hosszú távú hatásért évente megismételt kúra javasolt)

 

Nucleofill:

 • Előnyök: az öregedő bőr állapotának javítása, a bőr feszesítése és hidratálása, a bőr textúrájának és minőségének javítása
 • Hatások: a bőr öregedésének jelei csökkennek és visszanyeri fiatalos megjelenését

 

Redensity Skinbooster:

 • Előnyök: a bőr hidratáltságának és rugalmasságának javítása, finom vonalak és ráncok csökkentése, a bőr minőségének javítása
 • Hatások: a bőr hidratálása mellett a bőröregedés legtöbb jelét képes csökkenteni.

 

Belotero Revive:

 • Előnyök: javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, valamint csökkenti a bőrpírt, és minimalizálja a finom vonalak megjelenését. Különösen ajánlott a bőr minőségének javítására és a természetes “no-filter” megjelenés elősegítésére.
 • Hatások: hosszantartó hidratálás, a bőr rugalmasságának javítása

 

Radiesse:

 • Előnyök: a kalcium-hidroxiapatit mikroszférák serkentik a bőr saját kollagén termelését, így természetes megjelenésű eredményeket biztosítva
 • Hatások: volumennövelő hatás a mélyebb ráncok és vonalak csökkentésére