Esztétika → Mélyhidratálás

Mélyhidratálás

A mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen. Ez a fajta kezelés nem feltölti a bőrt, hanem regenerálja és hidratálja azt.

Klinikánkon kizárólag plasztikai sebész végez hialuronsavas és kollagénes töltéseket mélyhidratálás céljával.

Bejelentkezem

A mélyhidratáló kezelések során kollagénes és/ vagy hialuronsavas töltőanyagokkal egyaránt tudjuk támogatni a fiatalos megjelenést és a hidratált bőrt. Bármely bőrfelületen alkalmazható, ahol a kezelés elvégzése szükséges: arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek stb. A mélyhidratálás megoldást nyújthat az arc ráncainak kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére, illetve vízhiányos, petyhüdt és megereszkedett bőr kezelésére. Minden bőrtípus és korosztály számára tökéletes választás, nőknek és férfiaknak egyaránt. Megelőzésre vagy már meglévő probléma kezelésére is alkalmazható eljárás.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink minden esetben a legjobb eljárást segítenek kiválasztani a kívánt eredmény elérésének érdekében.

 

30% Kedvezménnyel!

Skinbooster mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Orvosi mélyhidratálás Skin-booster hialuronsavval a feszesebb bőrért. Az eredmény pedig a fiatalabb önmagunk, arcberendezésünk változása nélkül.

Prophilo mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
0-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Orvosi mélyhidratálás Prophilo hialuronsavval a feszesebb bőrért. Az eredmény pedig a fiatalabb önmagunk, arcberendezésünk változása nélkül.

EJAL40® mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
1-2 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

Az EJAL40® egy mélyhidratálás, amely segít megújítani a dehidratált, károsodott bőrt. Élénk és fiatalos bőrtextúrát eredményez.

Karisma mélyhidratálás

Diszkomfort:

Felépülési idő:
1-3 nap

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
Hydrafacial

2022 legújabb teljesen természetes, naturális alkotórészekből álló soft filler anyaga, amely elősegíti a bőr regenerálódását és kollagén termelését.