Arckezelések → KERAVIVE – HydraFacial MD®

KERAVIVE

A ragyogó, egészséges haj titka!

A Keravive a HydraFacial hidradermabráziós kezelés fejbőrre fejlesztett változata, melynek célja az egészségesebb és ragyogóbb megjelenés minden bőr- és hajtípusra egyaránt.

Az életkor előrehaladtával, nemre való tekintet nélkül, a többségnek szembe kell néznie a ritkuló haj és a fejbőr egyéb problémáival.

Számos oka lehet a hajritkulásnak, valamint a fejbőrt érintő problémáknak:

 • hormonális okok: betegségek, szülés, változókor
 • lelki vagy fizikai terheltség
 • stresszes életmód
 • genetikai tényezők
 • gyógyszerek mellékhatásai
 • tápanyaghiány, amelyet az egyoldalú táplálkozáson túl, a különböző tápanyag felszívódási zavarok is okozhatnak

 

A sokakat érintő hajhullás (akár az egyenletesen történő, akár az adott területen kialakuló) különösen a nőknél gyakran szorongást, depressziót, önértékelési problémákat okozhat. A férfiakat ugyancsak megviseli a kopaszodás, különösen, ha túl fiatalon kezdődik.

 

A fejbőr rossz egészségi állapota

 • a száraz bőr
 • az eltömődött tüszők
 • az elhalt hámsejtek
 • megfelelő keringés hiánya

vékonyabb, élettelenebb hajhoz vezethet, valamint ezek a tényezők gátolhatják is a hajszálak növekedését.

A HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™

egy, az amerikai FDA által engedélyezett, a piacon legújabb non-invazív fejbőr revitalizáló és hajregeneráló eljárás.

A fejbőr és a hajhagymák újjáélesztésével a KERAVIVE™ sikeresen segít a ritkuló hajjal küzdőknek, valamint a hajhullástól szenvedőknek, mindemellett a megelőzésben is kiemelkedő szerepet játszik.

A HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™ egy egyedülálló, pihentető, három lépésből álló orvosesztétikai gépi kezelés. Az eljárás eddig soha nem látott mélytisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást kombinál a teltebb, dúsabb és egészségesebb haj érdekében. Mindezt a fejbőr és hajhagymák tisztítása, stimulálása és táplálása által éri el.

A HydraFacial Vortex technológia kivonja a szennyeződéseket és a felesleges olajat a fejbőrből és a hajhagymákból, miközben a keringést is serkenti.
A KERAVIVE™ nem egy hajnövekedés serkentő, hanem inkább egy mélytiszító kezelés a pórusok eltömődésének tisztítása és a fejbőr hámlasztásának érdekében. A hámlasztás – ahogyan az arcápolás során is – lehetővé teszi a hatóanyagok jobb felszívódását és bejutását. Ezt követően, az utolsó lépés a hatóanyagok bejuttatása a fejbőrbe, egy peptidet tartalmazó spray-vel. A szérum a hajat és a fejbőrt tápláló összetevőket tartalmaz, melyek elősegítik a kollagéntermelést és helyreállítják a környezeti stressz okozta károkat.

A KERAVIVE™ HATÁSA:

Hidratálás és táplálás:
A Hydrafacial Keravive Peptide Complex Solution a fejbőr hámlasztását végzi, hogy növekedési faktorokkal táplálja a hajhagymákat. Valamint serkenti és stimulálja a bőrfehérjék bioszintézisét, ami így egészséges fejbőrt és teltebb hatású hajkoronát eredményez.

Tisztítás és hámlasztás:
A Hydrafacial Vortex technológia megtisztítja a fejbőrt és a hajhagymákat a szennyeződésektől, lerakódásoktól.

Hosszútávú eredmény és tartós eredmény:
A Hydrafacial Keravive Peptide Complex Spray napi használata fokozza a kezelés eredményét, miközben biztosítja a szükséges hidratációt és megfelelően táplálja a fejbőrt és a hajhagymákat.

KERAVIVE™

Előtte – utána képek

A képek a Hydrafacial.co.uk oldalról származnak.
A retusálatlan fényképek az alanyokról a kezelés előtt és a 4. hónapban, 3 egymást követő teljes kezelés – klinikai + otthoni ápolás – eredményét mutatja.

A KERAVIVE™ KEZELÉS ELŐNYEI:

 • dúsabb, egészségesebb hatású hajkorona
 • egészségesebb fejbőr
 • elősegíti a természetes hajnövekedést
 • nők és férfiak részére egyaránt alkalmazható
 • hajbeültetésen átesettek számára is alkalmazható
 • remek kiegészítő kezelés az egyéb hajhullás elleni kezelések mellett
 • minden bőr- és hajtípussal, valamint hajszínnel kompatibilis
 • non-invazív, nem műtéti kezelés

Mindössze egy kezelés után a betegek nagy része a fejbőr viszketésének, kiszáradásának és hámlásának javulásáról számolt be, valamint a haj volumenének növekedéséről.

A teljes kezelési ciklust követően a páciensek:

75

SZÁMOLT BE A HAJKORONÁJUK DÚSABB ÁLLAPOTÁRÓL

72

A HAJ ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSÉNEK JAVULÁSÁRÓL

64

NYILATKOZOTT ÚGY, HOGY A KEZELÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN MAGABIZTOSABBNAK ÉRZI MAGÁT

A Keravive kezelés menete

A KERAVIVE™ kezelés Hydrafacial géppel történik Vortex technológiát alkalmazva. A lépések közül kettő a klinikán történik, míg a harmadik otthon.

 

 1. Az első lépés – Frissen mosott hajjal érkezz a kezelésre, mert a kezelés után nem javasolt a hajmosás, annak érdekében, hogy az aktív hatóanyagok eredményesebben tudjanak felszívódni a bőrben.
 2. Az második lépés a vákuum segítségével történő tisztítás és a hámlasztás, hogy eltávolítsuk a pórusokból a szennyeződéseket, olajat és egyéb lerakódásokat. Ehhez a hámlasztásra kifejlesztett HydraFacial Beta HD oldatot használjuk– a „béta” a képletben található béta-hidroxisavra, a szalicilsavra utal.
 3. A harmadik lépésben alkalmazott szérum növekedési faktorokat tartalmaz, melyek táplálják a fejbőrt. A lépés egy 5-10 perces fejbőrmasszázst is tartalmaz, amely azon túl, hogy kellemes élmény, jótékony hatásával ösztönzi a hajnövekedést is.
 4. Az utolsó lépés egy otthon használatos spray-vel történik amely a hajat és fejbőrt tápláló összetevőket tartalmaz. A peptidek mellett B5-vitamin, valamint arginin is található az oldatban, amely aminosav elősegíti a kollagén termelést és antioxidánsok képződését, amik pedig a környezeti stressz okozta károkat állítják helyre.

Beavatkozás ideje:

 • kb. 45 perc

Árak

20% Kedvezménnyel!

Keravive kezelés1 alkalom
1 alkalom240.000 Ft 190.000Ft

Javasolt kiegészítő otthoni termékek:

 • Hajerősítő és regeneráló sampon: 100 ml – 70.000 FT
 • Hajerősítő és regeneráló balzsam: 100 ml – 70.000 FT

Egyedülállóan hatékony, célzott szérum a dúsabb, erősebb hajért:

 • Kiszerelés: 6x15ml. Ár : 700.000 FT ( 2 havi kúrára elegendő )
 • Innovatív hajerősítő booster: Kiszerelés: 20 x 5ml. Ár : 160.000 FT ( 2 havi kúrara elegendő )

Kérdések

Meddig tart maga a KERAVIVE™ kezelés?

A KERAVIVE™ kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe.

Fájdalmas a KERAVIVE™ kezelés?

A KERAVIVE™ kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, kényeztető eljárás.

Szükséges ismételni a KERAVIVE™ kezelést?

Az eredmények hosszú távú fenntartásához, érdemes a kezelést ismételni. Ez persze függ a kitűzött céltól is, valamint a páciens egyéni kondíciójától is.

Kiknek ajánlott a Hydrafacial KERAVIVE™ kezelés?

Mindenki számára ajánlott, megelőzésképpen is. A kezelés minden haj- és bőrtípussal kompatibilis. Az eljárás a különböző fejbőrproblémákkal (például száraz fejbőr) küzdők számára kifejezetten ajánlott, főleg, ha a páciens hajlamos a fejbőrön kialakuló lerakódásokra. Amennyiben a vendég egyéb hajserkentő kezeléseken is részt vesz, a KERAVIVE™ egy remek kiegészítő eljárásként is működhet, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A KERAVIVE™ kezelés jár felépülési idővel?

A KERAVIVE™ kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel. A kezelés egy kifejezetten pihentető, kellemes élmény.

Egyéb hajkezelésekkel kombinálható a KERAVIVE™ kezelés?

Igen, a KERAVIVE™ kezelés előkészítő kezelésként is alkalmazható közvetlenül más eljárások előtt. A KERAVIVE™ kezelést követően szebb és látványosabb eredmény érhető el mind a sebészeti kezelések, mind a lézeres kezelések során.

Jelentkezz be Keravive kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!