• A kosár üres
lézeres szőrtelenítés - Everderm

Lézeres Szőrtelenítés

Árak

Lézeres szőrtelenítés árainkat rugalmasan alakítottuk ki. Egyedi megoldásokat kínálunk arra az esetre, ha vendégünk csak 1-1 testrészt szeretne szőrteleníteni vagy ha több testrész egyidejű kezelésére lenne szüksége. Lehetőséget nyújtunk belekóstolni az egyes csomagajánlatainkba is. Minden esetben a költségek előre, tisztán és egyértelműen tervezhetőek.

legörgetés

Limitless lézeres szőrtelenítés ajánlatok

A Limitless csomagok testrészek alapján lettek csoportosítva:

  • Egy-egy kisebb testrész (hónalj, bikinivonal, lábfej, térd, kézfej és ujjak, nyak, mellbimbó körül, has alatti csík, mellek közötti csík) végleges szőrtelenítéséhez a Limitless Mono, míg egy-egy normál méretű testrész végleges szőrtelenítéséhez a Limitless Solo csomagunkat. Arc területek nem választhatók ezekben a csomagokban.
  • Több, szabadon választható és kombinálható testrész (az arcot kivéve) szőrtelenítése esetén Limitless Duo, Limitless Smart, Limitless Superior vagy Limitless Deluxe  csomagunk a legmegfelelőbb választás.
  • Az arcterületek külön történő szőrtelenítését a Limitless Face és Limitless FullFace csomagok kínálják.
  • Ha pedig a teljes test szőrtelenítése a cél, beleértve az arcterületet is, akkor a legjobb lehetőség a Limitless Executive csomagunk.

Minden ajánlatunk 3 csomagban található meg:

  • KÓSTOLÓK – Egy alkalmas kezelések – Az alkalmanként előre megvásárolt kóstolóinknál biztosítjuk a jelenlegi kedvezményes árat a teljes kezeléssorozat alatt.
  • MINI PACK – 3 alkalmas csomagok – 3 alkalmas kezeléssorozat. MINI PACK  csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők.
  • PACKAGE10 – 10 alkalmas csomagok – 10 alkalmas csomagok kiemelt extra ajánlatban! A csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők. Ár-érték arányban a legkedvezőbb bérletkonstrukció.

Dióda lézeres szőrtelenítés Árak

Tippek

1.

Szakértői segítség: Számunkra fontos, hogy Vendégeink mindig a legkedvezőbb áron tudják kezeléseinket igénybe venni. Kérdés, bizonytalanság esetén szakértőink készséggel állnak rendelkezésre!
Bejelentkezés

2.

Beszámítható kezelés: Amennyiben egy Kostolóként igénybe vett kezelés elnyerte Vendégünk tetszését, az utolsó kezelés díját beszámoljuk egy nagyobb csomagba! Az ajánlat elkészítésében Szakértőink állnak rendelkezésre.

3.

Előleg: Egy előleg befizetésével lehetőséget biztosítunk az aktuális árakon lefoglalni a lézeres szőrtelenítés kezelést vagy bármilyen más kezelést. Így garantáltan a jelenlegi akciós áron lehet igénybe venni a kiválasztott szolgáltatást.

Lézeres szőrtelenítés

személyre szabott árajánlatokkal

Mi specialisták vagyunk, hiszen olyan szakavatott kezelők dolgoznak a klinikán, akik a lézeres szőrtelenítés területén különösen nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek.
Így nyílik lehetőségünk, hogy kimagasló eredményekre legyünk képesek. Mi hisszük, hogy a vendégeink a legfejlettebb technológiát érdemlik, amivel garantált lesz az eredményesség.

A legmodernebb orvosi vizsgálatok alapján, a dióda lézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítésben. Elsősorban azért, mert az európai bőrtípusra a dióda lézer igazoltan az egyik leghatékonyabb. A Dióda lézeres szőrtelenítésnek a rendkívüli hatékonyságának túl további előnye, hogy nyáron is biztonságosan használható, valamint a legkevésbé fájdalmas, leginkább komfortos a többi lézeres kezeléshez képest.
A megfelelő orvosi minősítéssel végzett lézeres eljárás, a pontos paraméterek beállítása, a kezelők szakmai tudása, mind mind befolyásolja a kezelés eredményességét.
Az általunk használt gépek rendelkeznek CE-Európai és FDA-amerikai minősítéssel, melyek a legfontosabbak! Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg amelyek hatásossága bizonyított.