Lézeres

Lézeres szőrtelenítés

Árak

legörgetés

Legmegbízhatóbb árak a lézeres szőrtelenítés specialistájától

Az elegancia azt jelenti, hogy a belső ugyan olyan gyönyörű, mint a külső (Coco Chanel)

A „SZÉPSÉG” szó elsősorban megnyerő fellépést, dekoratív külsőt, korszakonként változó szépségideált sugall. Mindezek azonban szubjektív tények, s ha az illúzióról lerántjuk a leplet, előbújik a valódi érték: az egészség! Az egészséges, sima bőr mindig szép.
Egy lézeres szőrtelenítés elsődleges előnye abban van – hogy rengeteg időt tudunk megspórolni. Mindig bikini-kész, randi-kész, illetve mini szoknya-kész állapotban lehetünk. Bármilyen más eljárásnál rendszeresen: havi-heti vagy akár napi- szinten kell foglalkozni a szőrtelenítéssel.

Áraink

Számos innovatív csomagajánlatot és fizetési konstrukciót dolgoztunk ki, ezáltal igyekszünk a legszélesebb körben elérhetővé tenni lézeres szőrtelenítés és orvos esztétikai beavatkozásokat.
Kóstoló árainkkal esélyt adunk kezeléseink kipróbálására, megismerésére. Legsikeresebb testrész kombinációk alkalmankénti kedvezményes ajánlatait tartalmazza.
Mindazok számára, akik korábban már jártak lézeres szőrtelenítésen, és szükségük lenne további néhány alkalom kezelésre, számukra ideális választás lehet az alkalmanként megvásárolható kedvezményes KÓSTOLÓ csomagjaink egyike.

LIMITLESS kezelésünk a teljes test szőrtelenítését célozza meg – korlátok nélkül.

Egyedülálló Tripla garancia

1

Fájdalommentesség garancia

Ha az első kezelésnél úgy érzed, a kezelés nem olyan komfortos ahogyan ígértük, visszaadjuk a kezelés árát.

2

Tartóssági garancia

Ha a kezelések után részt veszel a javasolt fenntartó kezeléseken, garantáljuk a tartós simaságot.

3

Legjobb ár garancia

Ha a piacon máshol olcsóbban találod ugyanezt a kezelést, megadjuk versenytársunk árát.

Lézeres szőrtelenítés személyreszabott árajánlatokkal

Mi specialisták vagyunk, hiszen olyan szakavatott kezelők dolgoznak a Szalonban, akik a lézeres szőrtelenítés területén különösen nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek.
Így nyílik lehetőségünk, hogy kimagasló eredményekre legyünk képesek. Mi hisszük, hogy a vendégeink a legfejlettebb technológiát érdemlik, amivel garantált lesz az eredményesség.

A legmodernebb orvosi vizsgálatok alapján, a dióda lézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítésben. Elsősorban azért, mert az európai bőrtípusra a dióda lézer igazoltan az egyik leghatékonyabb. A Dióda lézeres szőrtelenítésnek a rendkívüli hatékonyságának túl további előnye, hogy nyáron is biztonságosan használható, valamint a legkevésbé fájdalmas, leginkább komfortos a többi lézeres kezeléshez képest.
A megfelelő orvosi minősítéssel végzett lézeres eljárás, a pontos paraméterek beállítása, a kezelők szakmai tudása, mind mind befolyásolja a kezelés eredményességét.
Az általunk használt gépek rendelkeznek CE-Európai és FDA-amerikai minősítéssel, melyek a legfontosabbak! Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg amelyek hatásossága bizonyított.