Pompás ajánlatok
lézeres szőrtelenítésre →
akár 40% kedvezmény!!!

everdermlaser.hu

Lézeres szőrtelenítés Kedvező áron

Szakemberként tisztában vagyunk a nőket és a férfiakat érintő szőrtelenítés közötti különbségekkel, és szépségszalonunkban ennek megfelelően alakítottuk ki az árakat is. A hosszú idegig tartó selymes, szőrtelen bőr elérése a férfiak számára valamivel több erőfeszítést igényel, mint a nők esetében, hiszen a kezelés egyrészt nagyobb bőrfelületet érint, másrészt a férfiak sűrűbb szőrzettel rendelkeznek. A fentiek alapján ezért a szalonunkban nőkre és férfiakra szabott árakkal kalkulálhatsz. Amennyiben csak egy-két területet érint a kezelés, a lézeres szőrtelenítés árának megállapítása nálunk testrészalapon működik, így egyszerűen kiszámolhatod, mekkora költségre számíthatsz. De a két fenti kategórián kívül szeretnénk kedveskedni egy harmadikkal is, ez pedig a páros szőrtelenítés – amit természetesen nem csak párok vehetnek igénybe, a lényeg az, hogy ketten legyetek, így akár egy anya-lánya programot is kihozhattok belőle.

Ismerd meg részletesebben a szalonunkban elérhető ajánlatokat, és ne feledd: 30.000 Ft vagy 60.000Ft foglalóval bármikor lefoglalhatod a kedvezményes árakat!

Ideje sutba dobni a borotvát, vagy felhagyni a fájdalmas gyantázással! Ismerd meg a szalonunk kínálta lehetőségeket,
és válaszd szolgáltatásunkat!
Napjainkban a férfiak között is elterjedt és elfogadott a szőrtelenítés, sőt szinte a kor követelménye. Nézd meg rád szabott ajánlatainkat!

Még kedvezőbb lézeres szőrtelenítés ár – Limitless bérlettel

Szalonunkban lehetőséged van többféle bérlet kiváltására is, ami további kedvezményeket jelent. Ha több, akár három-négy testtájékodon is szeretnél megszabadulni a szőrszálaktól, akkor a Limitless Superior konstrukció jelenti neked a legjutányosabb megoldást. A Superior bérlettel a lézeres szőrtelenítés ára kimondottan kedvező lehet számodra, sőt ha ennél is több akár teljes test szőrtelenítésről van szó a további Limitless konstrukciók lehetnek az ideálisak! Ha a hat testrészes Limitless Deluxe vagy a teljesen korlátlan Limitless Executive bérlet mellett teszed le a voksod, akkor nemcsak a szőrszálaktól szabadulhatsz meg véglegesen, hanem az ismételt fizetéstől is. Mert a Limitless bérlet nemcsak a szőrszálaktól szabadít meg végleg, hanem attól a gondtól is, hogy azon törd a fejed, vajon hány alkalom kell majd a vágyott simaság eléréséhez – hiszen a Limitless-csomagot úgy alakítottuk ki, hogy biztosan elérd a vágyott simaságot anélkül, hogy számolnánk az alkalmakat.

Mérd fel az igényeidet, kalkulálj, és hozd meg a legjobb döntést!

Ha pedig elbizonytalanodnál, keress minket bátran, és egy konzultáció keretében segítünk neked!

VÁRUNK SZERETETTEL AZ EVERDERM LASER CENTERBEN!

A Lézeres szőrtelenítés specialistájánál