Házirend

EverDerm Házirend

 
A hatályos magyar jogszabályok és jelen házirend betartása kötelező minden központunkban tartózkodó személyre nézve.
 
 1. Az időpont lefoglalásával és a szolgáltatás igénybevételével vendégeink automatikusan elfogadják a házirend szabályait.

 2. Üzletünk területén őrizzük meg a nyugodt hangulatot és csendet, kérjük tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó becsapása, stb.)

 3. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra. Tilos a dohányzás! Amennyiben, ha valahol tisztasági problémát észlel, jelezze munkatársainak.

 4. Kérjük, a kezelésre időben érkezzen. Kimelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. A pontos kezdéshez pár perccel előbbi érkezés szükséges.

 5. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy a kezelő nem fogja tudni a kezelést végig csinálni. Amennyiben az első alkalom lesz, kérjük, érkezzen 10 perccel a megbeszélt időpont előtt.

 6. Az egészség számunkra kiemelten fontos. Kérjük a többi vendég és az EverDerm munkatársainak az egészsége érdekében, kérjük, hogy csak egészségesen vegyen részt a kezelésen.

 7. A konzultáción elhangzott információk és a kezelésekkel kapcsolatos tudnivalók nem kerülhetnek fel weboldalra, és bizalmasan kezelendők. Kérjük, egyeztessen munkatársainkkal ezzel kapcsolatban.

 8. Behozott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.

 9. Az üzlet területére kérjük, hogy utcai cipőbe ne lépjenek be.

 10. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. 

 11. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia az üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

 12. A jelen házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnali hatállyal módosíthatja.

 

EverDermLaser Center Kft.

Legutolsó módosítás: 2020.10.11.