ArckezelésekAnti-aging → NCTF Nanosoft

NCTF Nanosoft

Szemkörnyékkezelés

Egyedülálló, gyors és egyszerű kezelés a szem alatti sötét karikák és az apró ráncok ellen a fiatal és üde tekintetért!

Bejelentkezem

Arcunk szépséget és saját tükörképünkről alkotott véleményünket alapvetően határozza meg a tekintetünk. A ragyogó tekintet titka pedig a szemkörnyéki bőr állapotában rejlik. Az üde tekintet fiatalítja, míg a fáradt szemek évekkel öregíthetik arcunkat. A szem alatti sötét karikák, az apró ráncok és kezdeti szarkalábak miatt nyúzottnak tűnő arcunkkal azonban nem kell megbarátkoznunk. Létezik egy olyan eljárás, amely a szemkörnyék szépségéhez és fiatalságához szükséges összes anyagot bejuttatja a bőrbe, ami ezeket teljes mértékben képes revitalizálni. Ez a NCTF-NANOSOFT™ szemkörnyékkezelés.

A kezelés megalkotója az orvoseszétika egyik legnagyobb iparági szakértője, a Laboratories Fillmed, amely egyértelmű filozófiát vall: „A szépség művészet, mi tudománnyá tettük.” A tudománynak hála pedig bőrünk szépsége és fiatalsága nem csak megőrizhető, hanem fokozható és maximalizálható. Ezt az elvet követve alkotta meg az egyedülálló, teljes körű 360°-os rejuvenációs programját, amely az NCTF-NANOSOFT™ kezelés és a SKIN PERFUSION PEEL orvosi hámlasztás kezeléseket tartalmazza.

Az NCTF (New Cellular Treatment Factor) egy revitalizáló bőrfiatalító oldat, amely a bőrminőség 6 fontos területén ér el kiemelkedő eredményt: hidratálás, feszesség, ragyogás fokozás, a ráncok és a bőrfelszín egyenletességének kezelése és a pórusok finomítása.

Az NCTF 135 és 135 HA több mint 55 hatóanyagot tartalmaz, köztük 12-féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot, 24 féle aminosavat, 5 féle nukleinsavat és antioxidáns összetevőket. Legfontosabb eleme a nem-keresztkötött hialuronsav.

Ez az egyedőlálló sejtszinten ható rejuvenációs koktél CE engedéllyel rendelkezik. Sokrétű bőrtökéletesítő hatása több fronton megnyilvánul, az eredmények pedig magukért beszélnek:

+ 144 % RAGYOGÁS (az esetek 88%-ában)
+ 132 % HIDRATÁLTSÁG (az esetek 83%-ában)
+ 52 % HOMOGENITÁS
-43 % FINOM VONALAK
-59 % PÓRUS MÉRET

A NANOSOFT™ tű

A Fillmed Laboratories külön az NCTF 135-135 HA oldat beadásához egy speciális eszközt tervezett, ez a NANOSOFT™ tű. Ez egy innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikrotűvel, amely gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Klinikánkon az NCTF-NANOSOFT™ kezelés és a SKIN PERFUSION PEEL orvosi fokozatú kémiai hámlasztással kombinálható egymással!

SKIN PERFUSION PEEL
AZ NCTF & SKIN PERFUSION PEEL KEZELÉS

Kombinálás esetén a rejuvenáló és revitalizáló NCTF 135-135 HA hatóanyag dermiszbe történő bejuttatása előtt a vendég arcbőrének megfelelő SKIN PERFUSION PEEL savas hámlasztó termékcsalád egyik oldatának segítségével a bőrfelszínről eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ennek az előkezelésnek köszönhetően a bőrfelszín megszépül, egységes, üde megjelenésű lesz és könnyebben fogadja be az NCTF 135-135 HA értékes hatóanyagait.

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A NCTF-NANOSOFT™ KEZELÉSRE?

Elsősorban a szemkörnyék: a szem alatti sötét karikák, apró ráncok és kezdeti szarkalábak. A szemkörnyék mellett alkalmazható szájkörnyéken, arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen és a kar belső részén is.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés nem csak az idősödő bőr esetében képes csodákra, hanem akár már fiatal, huszonéves korban is ideális bőrszépítő megoldás.

 • Tökéletes megoldás szem alatti sötét karikák és a fáradt tekintet eltüntetésére.
 • Sötétebben pigmentált területek látványosan világosíthatók.
 • A huszonéves bőrre frissítő, pórusösszehúzó, ragyogásfokozó hatása van.
 • Segít megelőzni a mimikai ráncok kialakulását.
 • Nem-keresztkötött hialuronsav tartalmának köszönhetően természetes végeredményt nyújt.
 • Kiváló választás egyéb kezelések kiegészítéseként vagy egy terápia részeként is.
Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés előnyei
 • Azonnal látható és látványos eredmény
 • Optimális biztonság
 • Csaknem fájdalommentes
 • Minimális bevérzés
 • Standardizált injekciómélység
 • Gyors és egyszerű eljárás

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés menete

 1. Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés egy konzultációval kezdődik, melynek során specialistánk felméri a páciens bőrének állapotát, feltárja az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények. Amennyiben a kezelést PEEL hámlasztás előzi meg, szakemberünk meghatározza a megfelelő hámlasztó fajtáját és a kezelés javasolt ismétlésszámát is.
 2. Ezután beauty terapeutánk alaposan megtisztítja a kezelendő felületet, majd – amennyiben a kezelést PEEL hámlasztás előzi meg – megbontja a bőr pH-ját egy speciális előkezelő folyadékkal. Ezután egy ecset segítségével felviszi a megfelelő savas hámlasztót. A hatóidő lejárta után semlegesítő folyadékkal keni be a kezelt felületet, majd lemossa az arcbőrt.
 3. Ezután megkezdődik maga a szemkörnyékkezelés. A kezelő az NCTF 135-135 HA készítményt egy speciális, rendkívül finom NANOSOFT™ tűvel a bőr megfelelő rétegébe injektálja. Ennek hatására átmenetileg apró hólyagok alakulnak ki a bőr felszínén. Ezt a lépést fél-egy centiméterenként megismétli, hogy a teljes terület lefedésre kerüljön.

A kezelés időtartama:
kb. 20-30 perc

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, az oldat azonban a keletkezett hólyagból fokozatosan oldódik ki a felső irharétegbe a kezelést követően is. Hétről-hétre a bőr feszesebb és tónusosabb lesz. A tartós eredmény érdekében javasolt 6 kezelés 15 napos időközzel.

NCTF-Nanosoft Árak

Kezelés1 alkalom6 alkalom
Szemkörnyék55.000 Ft294.000 Ft
Nyak85.000 Ft468.000 Ft

*Választható és népszerű területek: szemkörnyék, szem alatti karikák világosítása, szájkörnyék

Az NCTF NanoSoft kezelés Skin Perfusion Peel hámlasztással együtt is kérhető. Ez esetben 15 000 Ft felár kerül felszámításra.
A kombinált kezelés időtartama 45 perc.

Kérdések

Fájdalmas az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés enyhe fájdalommal jár, de minimalizálása érdekében érzéstelenítő kérhető.

Meddig tart az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés időtartama kb. 20-30 perc.

Mennyi idő múlva látom az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredményét?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, de a hatóanyag kombináció fokozatosan oldódik ki a bőrbe, így az eredmény hétről hétre látványosabb lesz.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelést kifejezetten szem alatti sötét karikák eltüntetésére ajánljuk. Eredményes a finom ráncok, kezdeti szarkalábak ellen, a sötétebb bőrfelületek világosításában a homogénebb bőrszínért. Ajánljuk azoknak is, akik szeretnék erőteljesen hidratálni, revitalizálni bőrüket, visszakapni bőrük ragyogását és rugalmasságát, finomabb pórusokra vágynak.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!