ArckezelésekAnti-aging → NCTF Nanosoft

NCTF Nanosoft

Szemkörnyékkezelés

Egyedülálló, gyors, egyszerű kezelés a szem alatti sötét karikák és apró ráncok ellen a fiatal és üde tekintetért

Bejelentkezem

Arcunk szépséget és saját tükörképünkről alkotott véleményét alapvetően határozza meg a tekintetünk. A ragyogó tekintet titka pedig a szemkörnyéki bőr állapotában rejlik. Az üde tekintet fiatalítja, a fáradt szemek pedig évekkel öregíthetik arcunkat. A szem alatti sötét karikák, az apró ráncok és kezdeti szarkalábak miatt nyúzottnak tűnő arcunkkal nem kell megbarátkoznunk. Létezik egy olyan eljárás mely a szemkörnyék szépségéhez és fiatalságához szükséges összes anyagot bejuttatja a bőrbe, és képes azt teljes mértékben revitalizálni. Ez a NCTF-NANOSOFT™ szemkörnyékkezelés.

A kezelés megalkotója az orvoseszétika egyik legnagyobb iparági szakértője, a Laboratories Fillmed, amely egyértelmű filozófiát vall: „A szépség művészet, mi tudománnyá tettük.” A tudománynak hála pedig bőrünk szépsége és fiatalsága nem csak megőrizhető, hanem fokozható és maximalizálható. Ezt az elvet követve alkotta meg az egyedülálló, teljes körű 360°-os rejuvenációs programját, amely az NCTF-NANOSOFT™ kezelés és a SKIN PERFUSION PEEL orvosi hámlasztás.

Az NCTF (New Cellular Treatment Factor) egy revitalizáló bőrfiatalító oldat, amely a bőrminőség 6 fontos területén ér el kiemelkedő eredményt: hidratálás, feszesség, ragyogás, a ráncok kezelése, a bőrfelszín egyenletessége és a pórusok finomítása.

Az NCTF 135 és 135 HA több mint 55 hatóanyagot tartalmaz, köztük 12-féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot, 24 féle aminosavat, 5 féle nukleinsavat és antioxidáns összetevőket. Legfontosabb eleme a nem-keresztkötött hialuronsav.

Ez az egyedőlálló sejtszinten ható rejuvenációs koktél CE engedéllyel rendelkezik. Sokrétű bőrtökéletesítő hatása több fronton megnyilvánul, az eredmények magukért beszélnek:

+ 144 % RAGYOGÁS (az esetek 88%-ában)
+ 132 % HIDRATÁLTSÁG (az esetek 83%-ában)
+ 52 % HOMOGENITÁS
-43 % FINOM VONALAK
-59 % PÓRUS MÉRET

A NANOSOFT™ tű

A Fillmed Laboratories külön az NCTF 135-135 HA oldat beadásához egy speciális eszközt tervezett, ez a NANOSOFT™ tű. Ez egy innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikro tűvel, amely gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Klinikánkon az NCTF-NANOSOFT™ kezelés a SKIN PERFUSION PEEL orvosi fokozatú kémiai hámlasztással kombinálható

SKIN PERFUSION PEEL
AZ NCTF & SKIN PERFUSION PEEL KEZELÉS

Kombinálás esetén a rejuvenáló és revitalizáló NCTF 135-135HA hatóanyag dermiszbe történő bejuttatása előtt a vendég arcbőrének megfelelő SKIN PERFUSION PEEL savas hámlasztó termékcsalád egyik oldatának segítségével a bőrfelszínről eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ennek az előkezelésnek köszönhetően a bőrfelszín megszépül, egységes, üde megjelenésű lesz és könnyebben fogadja be az NCTF 135-135HA értékes hatóanyagait.

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A NCTF-NANOSOFT™ KEZELÉSRE?

Elsősorban a szemkörnyék: a szem alatti sötét karikák, apró ráncok, kezdeti szarkalábak. A szemkörnyék mellett alkalmazható szájkörnyéken, arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejenés a kar belső része.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés nem csak az idősödő bőr esetében képes csodákra, hanem akár már fiatal, huszonéves korban is ideális bőrszépítő megoldás.

 • Tökéletes megoldás szem alatti sötét karikák, és fáradt tekintet eltüntetésére.
 • Sötétebben pigmentált területek látványosan világosíthatók.
 • A huszonéves bőrre frissítő, pórusösszehúzó, ragyogást fokozó hatása van.
 • Segít megelőzni a mimikai ráncok kialakulását.
 • Nem-keresztkötött hialuronsav tartalmának köszönhetően természetes végeredményt nyújt.
 • Kiváló választás egyéb kezelések kiegészítéseként vagy egy terápia részeként is.
Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés előnyei
 • Azonnal látható és látványos eredmény
 • Optimális biztonság
 • Csaknem fájdalommentes
 • Minimális bevérzés
 • Standardizált injekciómélység
 • Gyors és egyszerű eljárás

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés menete

 1. Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során felmérjük a páciens bőrének állapotát, feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények.Amennyiben a kezelést PEEL hámlasztás előzi meg, szakemberünk meghatározza a megfelelő hámlasztó fajtáját, a kezelés időtartamát, és a kezelés javasolt ismétlésszámát is.Alaposan megtisztítjuk a kezelendő felületet, majd megbontják a bőr pH-ját egy speciális előkezelő folyadékkal. Ezután egy ecset segítségével felvisszük a megfelelő savas hámlasztót. A hatóidő lejárta után semlegesítő folyadékkal kenjük be a kezelt felületet, lemossuk a bőrt.
 2. Ezután, megkezdődik a beavatkozás:Az NCTF 135-135 HA készítményt egy speciális, rendkívül finom NANOSOFT™ tűvel a bőr megfelelő rétegébe injektáljuk. Ennek hatására átmenetileg apró hólyagok alakulnak ki a bőr felszínén.Ezt a lépést fél-egy centiméterenként megismételjük, hogy lefedjük a teljes területet.

A kezelés időtartama:
kb. 20-30 perc

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, de az oldat a hólyagból fokozatosan oldódik ki a felső irharétegbe. Hétről-hétre, napról napra a bőr feszesebb és tónusosabb lesz. A tartós eredmény érdekében javasolt 3 kezelés 15 napos időközökkel + 2 kezelés 1 hónapos időközzel.

NCTF-Nanosoft Árak

Kezelés1 alkalom
NCTF-Nanosoft60.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 5 alkalmas kezelés esetén +1 kezelést ajándékba adunk

*Választható és népszerű területek: szemkörnyék, szem alatti karikák világosítása, szájkörnyék

Az NCTF NanoSoft kezelés Skin Perfusion Peel hámlasztással együtt is kérhető. Ez esetben 15 000 Ft felár kerül felszámításra.
A kombinált kezelés időtartama 45 perc.

Kérdések

Fájdalmas az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés enyhe fájdalommal jár, de minimalizálása érdekében érzéstelenítő kérhető.

Meddig tart az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés időtartama kb. 20-30 perc.

Mennyi idő múlva látom az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredményét?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, de a hatóanyag kombináció fokozatosan oldódik ki a bőrbe, így az eredmény hétről hétre látványosabb lesz.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelést kifejezetten szem alatti sötét karikák eltüntetésére ajánljuk. Eredményes a finom ráncok, kezdeti szarkalábak ellen, a sötétebb bőrfelületek világosításában a homogénebb bőrszínért. Ajánljuk azoknak is, akik szeretnék erőteljesen hidratálni, revitalizálni bőrüket, visszakapni bőrük ragyogását és rugalmasságát, finomabb pórusokra vágynak.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.