• A kosár üres

NCTF-NANOSOFT™ Kezelés

EGYEDÜLÁLLÓ, GYORS, EGYSZERŰ ANTI-AGING KEZELÉS AZ ESZTÉTIKA ÉS A TUDOMÁNY ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSÁBÓL

legörgetés

A XXI. században a bőr öregedésének lassítása, az egészséges, üde bőr állapotának megteremtése már nem újdonságnak számító törekvés. Számos orvos-esztétikai beavatkozás látott már napvilágot, melyeknek célja a bőr fiatalítása, minőségének javítása. Ellenben nem sok olyan eljárás létezik, mely az egészséges bőr eléréséhez szükséges összes anyagot bejuttatja a bőrbe, és képes azt teljes mértékben revitalizálni. Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés egyike ezeknek.

A kezelés megalkotója az orvoseszétika egyik legnagyobb iparági szakértője, a Laboratories Fillmed, amely egyértelmű filozófiát vall: „A szépség művészet, mi tudománnyá tettük.” A tudománynak hála pedig bőrünk szépsége és fiatalsága nem csak megőrizhető, hanem fokozható és maximalizálható. Ezt az elvet követve alkotta meg az egyedülálló, teljes körű 360°-os rejuvenációs programját, amely NCTF-NANOSOFT™ kezelés és a SKIN PERFUSION PEEL orvosi hámlasztás.

Az NCTF (New Cellular Treatment Factor) egy revitalizáló bőrfiatalító oldat, amely a bőrminőség 6 fontos területén ér el kiemelkedő eredményt: hidratálás, feszesség, ragyogás, a ráncok kezelése, a bőrfelszín egyenletessége és a pórusok finomítása. 

Az NCTF 135 és 135 HA több mint 55 hatóanyagot tartalmaz, köztük 12-féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot, 24 féle aminosavat, 5 féle nukleinsavat és antioxidáns összetevőket. Legfontosabb eleme a nem-keresztkötött hialuronsav. 

Ez az egyedőlálló sejtszinten ható rejuvenációs koktél CE engedéllyel rendelkezik. Sokrétű bőrtökéletesítő hatása több fronton megnyilvánul, az eredmények magukért beszélnek:

+ 144 % RAGYOGÁS (az esetek 88%-ában)

+ 132 % HIDRATÁLTSÁG (az esetek 83%-ában)

+ 52 % HOMOGENITÁS

-43 % FINOM VONALAK

-59 % PÓRUS MÉRET

A NANOSOFT™ tű

A Fillmed Laboratories külön az NCTF 135-135 HA oldat beadásához egy speciális eszközt tervezett, ez a NANOSOFT™ tű. Ez egy innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikro tűvel, amely gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Klinikánkon az NCTF-NANOSOFT™ kezelés a SKIN PERFUSION PEEL orvosi fokozatú kémiai hámlasztással kombinálható
AZ NCTF & SKIN PERFUSION PEEL KEZELÉS

Kombinálás  esetén a rejuvenáló és revitalizáló NCTF 135-135HA hatóanyag dermiszbe történő bejuttatása előtt a vendég arcbőrének megfelelő SKIN PERFUSION PEEL savas hámlasztó termékcsalád egyik oldatának segítségével a bőrfelszínről eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ennek az előkezelésnek köszönhetően a bőrfelszín megszépül, egységes, üde megjelenésű lesz és könnyebben fogadja be az NCTF 135-135HA értékes hatóanyagait.

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A NCTF-NANOSOFT™ KEZELÉSRE?

Szemkörnyék, szem alatti sötét karikák, szájkörnyék, arc, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső része.

KINEK AJÁNLOTT AZ NCTF-NANOSOFT™ KEZELÉS?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés nem csak az idősödő bőr esetében képes csodákra, hanem akár már fiatal, huszonéves korban is ideális bőrszépítő megoldás.

 • Tökéletes megoldás szem alatti sötét karikák, és fáradt tekintet eltöntetésére.
 • Sötétebben pigmentált területek látványosan világosíthatók.
 • A huszonéves bőrre frissítő, pórusösszehúzó, ragyogást fokozó hatása van. 
 • Segí megelőzni a mimikai ráncok kialakulását.
 • Nem-keresztkötött hialuronsav tartalmának köszönhetően természetes végeredményt nyújt. 
 • Kiváló választás egyéb kezelések kiegészítéseként vagy egy terápia részeként is. 

AZ NCTF-NANOSOFT™ KEZELÉS ELŐNYEI

 • Azonnal látható és látványos eredmény
 • Optimális biztonság
 • Csaknem fájdalommentes
 • Minimális bevérzés
 • Standardizált injekciómélység
 • Gyors és egyszerű eljárás

Lépésről lépésre…

Az NCTF-NANOSOFT™

kezelés menete

1.

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során felmérjük a páciens bőrének állapotát, feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények. 

Amennyiben a kezelést PEEL hámlasztás előzi meg, szakemberünk meghatározza a megfelelő hámlasztó fajtáját, a kezelés időtartamát, és a kezelés javasolt ismétlésszámát is.

Alaposan megtisztítjuk a kezelendő felületet, majd megbontják a bőr pH-ját egy speciális előkezelő folyadékkal. Ezután egy ecset segítségével felvisszük a megfelelő savas hámlasztót. A hatóidő lejárta után semlegesítő folyadékkal kenjük be a kezelt felületet, lemossuk a bőrt.

2.

Ezután, megkezdődik a beavatkozás: 

Az NCTF 135-135 HA készítményt egy speciális, rendkívül finom NANOSOFT™ tűvel a bőr megfelelő rétegébe injektáljuk. Ennek hatására átmenetileg apró hólyagok alakulnak ki a bőr felszínén. 

Ezt a lépést fél-egy centiméterenként megismételjük, hogy lefedjük a teljes területet. 

A kezelés időtartama:
kb. 20-30 perc.               
Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, de az oldat a hólyagból fokozatosan oldódik ki a felső irharétegbe. Hétről-hétre, napról napra a bőr feszesebb és tónusosabb lesz. A tartós eredmény érdekében javasolt 3 kezelés 15 napos időközökkel + 2 kezelés 1 hónapos időközzel.

Árak

BEVEZETŐ ÁR 20% kedvezmény
1 alkalom3 alkalom5 alkalom
80.00064.000 Ft210.000168.000 Ft325.000260.000 Ft

*Választható és népszerű területek: szemkörnyék, szem alatti karikák világosítása, szájkörnyék

Az NCTF NanoSoft kezelés Skin Perfusion Peel hámlasztással együtt is kérhető. Ez esetben 15 000 Ft felár kerül felszámításra.
A kombinált kezelés időtartama 45 perc.

Kérdések

Fájdalmas az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés enyhe fájdalommal jár, de minimalizálása érdekében érzéstelenítő kérhető.

Meddig tart az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés időtartama kb. 20-30 perc.

Mennyi idő múlva látom az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredményét?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés eredménye azonnal látható, de a hatóanyag kombináció fokozatosan oldódik ki a bőrbe, így az eredmény hétről hétre látványosabb lesz.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés azoknak ajánlott, akik szeretnének megoldást találni finom ráncaikra, szeretnék erőteljesen hidratálni, revitalizálni bőrüket, visszakapni bőrük ragyogását és rugalmasságát, finomabb pórusokra vágynak. Kifejezetten ajánlott szem alatti sötét karikák eltöntetésére. Az NCTF-NANOSOFT™ kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális bőrszépítésre.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.
 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
  Everderm

  Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika garantálja, a kitűzött végeredmény elérését.