ArckezelésekAnti-aging → RF mikrotű kezelés

RF mikrotű

Új dimenzió a bőrminőség javításában

RF Mikrotűs eljárás orvosilag igazoltan a leghatékonyabban valósítja meg a bőrminőség javítását.

Bejelentkezem

Az EverDerm a világ első mikrotűs készülékének legújabb verziójával dolgozik, melyet 2017-ben a „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal tüntettek ki.

2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal kitüntetett technológia!

Bőrminőség javítás és bőrfiatalítás a rádiófrekvencia erejével.

Az arcbőr ápolását már fiatal korban érdemes elkezdeni, hogy egészséges állapotát minél tovább fenn tudjuk tartani, az öregedés első jeleit minél tovább ki tudjuk tolni.
A hagyományos krémek és kozmetikai eljárások azonban egy idő után nem mutatkoznak elegendőnek, hatásosabb kezelés igénybevétele szükséges.
A jelenkor nagy vívmányai az olyan orvosesztétikai kezelések, amelyek lehetővé teszik a plasztikai sebészet területén elérhető eredményeket sebészeti beavatkozás nélkül.
Ilyen forradalmi technológia a rádiófrekvenciás – rövidítve RF – MIKROTŰS eljárás is. Az Intracel RF Mikrotűs kezelés egy műtétmentes bőrfiatalító módszer, amely hatékonysága miatt világszerte népszerű. A kezelés hatására, a rádiófrekvenciás hő segítségével, javul a bőr minősége, ezáltal az feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A MIKROTŰS beavatkozás „lelke” a mikrotűben rejlik. A MIKROTŰS készülék rádiófrekvenciás energiája hőt idéz elő a szövetekben. A nagy sebességű motor pedig vékony és steril tűkön keresztül, meghatározott mélységbe, rádióhullámokat juttat a bőrbe.
A szigetelt (FRM) tűk csak azok csúcsán, mélységi irányba, a szigeteletlen (SRT) tűk pedig azok teljes hosszában, oldalirányba is vezetik a rádiófrekvenciás áramot. A behatolási mélység, az energia, valamint a tűk szigeteltsége a cél, a probléma és a kívánt gyógyulási idő függvényében változik. Az RF mikrotűk által leadott impulzusok apró, ellenőrzött bőrsérüléseket okoznak, amelyek aktiválják a bőr gyógyulási folyamatát. A sebek megerősítik a kollagén- és elasztikus rostok termelését, javítják a bőr anyagcseréjét, fokozzák a vérkeringést és elősegítik a bőr regenerálódását.

A minimál-invazív mikrotűs kezelések széles skálán nyújtanak esztétikai és bőrgyógyászati megoldásokat. A kezelés során a bőr felszíni rétegeit stimuláljuk, hogy elindítsuk a szervezet természetes sebgyógyulási reakcióját. A kollagéntermelés fokozódik, ami a bőr feszesebbé, tömörebbé és rugalmasabbá válását eredményezi. A rádiófrekvenciás hő a kötőszöveti rostok összehúzódását is előidézi, ami azonnal harmonikusabbá teszi a bőr összképét. Az eljárás a természetes öngyógyító folyamatokat indítja be, így a kezelés befejezése után is még hónapokon át fokozatosan fejti ki hatását. Az Intracel RF Mikrotűs kezelés nem jár felépülési idővel, így az aktív életmód folytatása nem jelent akadályt.

Mi a különbség a Vivace és a Jeisys INTRAcel PRO mikrotűs kezelés között?

Mindkét berendezés hasonló elven működik, de a JeiSys egy újabb nagyobb teljesítményű modell a technológia eredeti kifejlesztőjétől. Aki próbálta a Vivace kezelést rajongani fog a gépért, mert jelentősen erősebb eredményeket fog tapasztalni, természetesen kissé hosszabb felépülési idővel! További fontos fejlesztés, hogy a gép folyamatosan finomhangolja és ellenőrzi a gép beállításait és a kezelés pontosságát, hangjelzéssel azonnal jelzi a kezelőnek az esetleges problémát, így biztosítva a hatékony kezelést.

A beavatkozás hatása:
 • serkenti a kollagén és elasztin termelést
 • tompítja nem csak a finom, de akár a mélyebb ráncokat is
 • csökkenti, illetve halványítja az aknés és más hegeket
 • egységes bőrszínt eredményez
 • csökkenti a pórusok méretét
Milyen területek alkalmasak a RF-Mikrotűs kezelésre?
 • Arc
 • Nyak
 • Dekoltázs
 • Kézfej
 • Hegek (bármilyen testrészen – kérjen egyedi árajánlatot!)

Az RF-MIKROTŰS kezelés menete

 1. A RF MIKROTŰS kezelés egy konzultációval kezdődik, melynek során szakembereink az OBSERV arcdiagnosztikai rendszert használva felmérik a bőr állapotát, így pontos információt kapnak a kezelendő bőrproblémáról. A pácienst részletesen tájékoztatják az eljárás menetéről.
 2. A tájékoztatás után a kezelést végző szakember lefertőtleníti, és érzésteleníti a kezelendő területet.
 3. Ezután, 30 perc elteltével, megkezdődik az RF MIKROTŰS kezelés. A kezelőfejre egy steril kezelőfejvéget helyezünk el (mivel a kezelés apró sérülésekkel jár, a kezelőfejvéget minden páciens után cserélni kell). Az Intracel PRO kezelés finom tűszúrásokkal jár. A tűk mélyre hatolása – a bevezetett rádiófrekvenciás áramnak köszönhetően – enyhe bizsergő érzést okoz. Természetesen a fájdalomcsillapító krém enyhíti a kellemetlenségeket. A szakember a páciens bőrtípusának megfelelően állítja be a gép fokozatát és a kezelőfejjel pedig végigmegy a kezelendő területeken. A mikrotűk által okozott mikrosérülések hatására beindul a kollagéntermelés és a bőr regenerálódása. A rádiófrekvencia által generált hő hatására a kötőszöveti rostok összehúzódnak, javul a keringés, ezáltal a bőr feszesebb lesz.
 4. Az RF mikrotűs kezelés után steril lézermaszkot helyezünk az arcbőrre. Az intenzív ápoló hatású maszk azonnal nyugtatja, hidratálja és szemmel láthatóan felfrissíti a bőrt: az átmenetileg keletkezett csatornácskákon keresztül képes a bőr mélyére beszívódni, így elősegíti a regenerációt és nyugtatja az arcbőrt. A kezelés hatására a pigmentfoltok halványulnak, a tág pórusok, mély hegek enyhülnek, a bőr minősége javulást mutat.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

az érzéstelenítés hatóidején túl

Milyen esetekben javasolt az RF Mikrotűs kezelés alkalmazása?

 • hegek és műtéti hegek kezelésére
 • aknés bőrtünetek, mitesszerek esetén
 • mély és felszíni ráncok halványítására
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • cellulit csökkentésére
 • atrófiás hegek kezelésére
 • száraz bőr kezelése
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
 • tág pórusok kezelésére
 • aknék után visszamaradt hegek megszüntetésére
 • bőrfeszesítésre, lifting kezelésre
 • bárányhimlő után visszamaradt hegekre
 • pigmentáció kezelésére
 • hegesedésre
 • öregségi foltokra

Bőrszerkezet javítás Árak

50 kedvezménnyel!

RF Mikrotű kezelés1 alkalom
1 régió90.000 Ft 45.000 Ft
2 régió110.000 Ft 55.000 Ft
3 régió 140.000 Ft 70.000 Ft
Hát- melltartó vonalig140.000 Ft
Kézfej60.000 Ft
Szemkörnyék tompított tűvel60.000 Ft
A gombra kattintva megvásárolható a kezelőfej* 3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 5 alkalmas kezelés esetén +1 kezelést ajándékba adunk

*Első alkalommal megvásárolandó. A kezelt terület függvényében 2-3 alkalom után szükséges újra megvásárolni, erről bővebb információt a konzultáción nyújtunk.

Kérdések

Meddig tart a RF-MIKROTŰS kezelés eredménye?

A kezelés többek között serkenti a szervezet által előállított kollagén termelődését, amely a beavatkozást követő hat hónapban folyamatosan fokozódik.

Fájdalmas az RF MIKROTŰS kezelés?

A MIKROTŰS kezelést helyi érzéstelenítés előzi meg, így a kezelés csupán minimális kellemetlenséggel jár.

Meddig tart maga az RF MIKROTŰS kezelés?

Maga az RF MIKROTŰS kezelés időtartama kb. 60 perc.

Hány alkalomra van szükség a RF MIKROTŰS kezelésből?

Általában 3-4 alkalom szükséges a célul kitűzött eredmény elérése érdekében, a kezelések között pedig legalább 3-4 hétnek kell eltelnie.

Kinek ajánlott az RF MIKROTŰS kezelés?

Az RF MIKROTŰS kezelés ajánlott azoknak,

 • akik halványítani szeretnék ráncaikat,
 • akik szeretnének megszabadulni tág pórusaiktól, aknés vagy egyéb hegeiktől.

A beavatkozás továbbá jól működik szeplők, bőrvörösség, erythema, öregségi foltok és melasma ellen is.

Milyen reakciókra számíthatok a kezelést követően?

Kezelés után számított néhány órától, akár néhány napig tartó bőrvörösség jelentkezik. A kezelt területet javasolt a szakember által ajánlott készítményekkel ápolni az esetleges gyulladások megelőzése érdekében. A teljes felépülési idő 2-3 napig is eltarthat. Ügyeljünk a fokozott fényvédelemre! A kezelés után két-három napig kerülni kell a hőhatással járó tevékenységeket, pl. szauna, gőzfürdő.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!