Rugalmas fizetési lehetőségek

Válaszd a számodra legkényelmesebb fizetési ütemezést és megoldást!

  1. CSOMAGAJÁNLATOK: Válassz 3+1 vagy 8+3 alkalmas lézeres szőrtelenítést vagy több alkalomból álló bőrszépészeti kezeléssorozatot, hiszen csomagban mindig kedvezőbb áron kínáljuk szolgáltatásinkat, mintha egyesével vásárolnád meg azokat! Mindig a legnagyobb csomagjaink nyújtják a legkedvezőbb árakat, ezért érdemes hosszabb távon gondolkoznod.
  2. RÉSZLETFIZETÉS: Egyszerre még így sem szívesen adnál ki ennyi pénzt? 150 ezer Ft felett kettő, 300 ezer Ft felett pedig három részletben is fizethetők a megvásárolt kezelések. 10 alkalmas csomagjaink két vagy három részletben is fizethetők!
  3. SZEMÉLYI KÖLCSÖN: Gondolkozhatsz havi ütemezésben is. Partnerünk segítségével megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi hitelt, amely segítségével havi fizetési részéletekben juthatsz hozzá a vágyott kezeléscsomagodhoz. Szépségszakértőink akár több éves, személyre szabott kezeléstervet is össze tudnak állítani Neked! Így nem csak a kiadásaidat, de a szépülésedet is előre meg tudod tervezni. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy könnyebben bírd a havi részleteket. Partnereink 300 ezer Ft feletti kölcsönre adnak ajánlatot.
  4. ELŐLEG: Még nem tudod eldönteni, hogy melyik kezelést vásárolnád meg? Most lehetőséged van “megállítani az időt”. Fizess be hozzánk előleget, mellyel egy évre bebiztosíthatod magadnak az adott árakat. Az előleg bármilyen kezelésbe – lézeres szőrtelenítésbe vagy arc- és testkezelésbe – 100%-ig beszámítható és átruházható, de vissza nem téríthető.
  5. KÉSZPÉNZ

Konzultációnk során örömmel segítünk nem csak a kezelések, hanem a számodra legkényelmesebb fizetési konstrukció kiválasztásában is!

Személyi kölcsön

Havi részletfizetés

Használd a kalkulátort – találd meg a neked megfelelő futamidőt

Előleg

30.000Ft

  • Bármely kezelésre felhasználható
  • Garantált ár
  • Egy évig érvényes

Fizetési lehetőségek

ELŐLEG

Elég később elkezdened a kezelésedet! Ha most, bármilyen okból kifolyólag nem tudod még elkezdeni a kezelésedet, de nem szeretnél lemaradni a rendkívüli akcióról vagy ajánlatokról, akkor az előleg a megoldás. Vásárlás után egy évig használható fel!

Két vagy három alkalmas részletfizetés

A 8+3 alkalmas csomagokat fizetheted két vagy három részletben is.

Havi részletfizetés – személyi hitel

Partnereink segítségével – ajánlott személyi hitellel – lehetőséged van 300.000 Ft felett havi részletekben való fizetésre is. A személyi kölcsön részleteit megtalálod az ajánlati dobozban.

Rugalmas fizetési módok

A helyszínen bankkártyával, készpénzzel és szép kártyával is tudsz fizetni. Online fizetés esetén lehetőséged van OTP SimplePay, OTP SZÉP kártya, Barion és közvetlen banki átutalás közül választani.