Rugalmas fizetési lehetőségek

Válaszd a számodra legkényelmesebb fizetési ütemezést és megoldást!

CSOMAGAJÁNLATOK: Válassz 3+1 vagy 8+3 alkalmas lézeres szőrtelenítést vagy több alkalomból álló bőrszépészeti kezeléssorozatot, hiszen csomagban mindig kedvezőbb áron kínáljuk szolgáltatásinkat, mintha egyesével vásárolnád meg azokat! Mindig a legnagyobb csomagjaink nyújtják a legkedvezőbb árakat, ezért érdemes hosszabb távon gondolkoznod.

RÉSZLETFIZETÉS*: Egyszerre még így sem szívesen adnál ki ennyi pénzt? 150 ezer Ft felett kettő, 300 ezer Ft felett pedig három részletben is fizethetők a megvásárolt kezelések. 10, illetve 8+3 alkalmas csomagjaink szintén fizethetők két vagy három részletben!
*A részletfizetési lehetőség promóciós ajánlatainkra nem érvényes.

ELŐLEG: Még nem tudod eldönteni, hogy melyik kezelést vásárolnád meg? Vagy csak később kezdenél bele egy kezeléssorozatba, de most éri meg megvásárolni? Nálunk lehetőséged van “megállítani az időt”. Fizess be hozzánk előleget, mellyel egy évre bebiztosíthatod magadnak a kiválasztott kezelés aktuális árát. Az előleg bármilyen kezelésbe – lézeres szőrtelenítésbe vagy arc- és testkezelésbe – 100%-ig beszámítható és átruházható, de vissza nem téríthető.

KÉSZPÉNZ

EGYEDI FIZETÉSI KONSTRUKCIÓ: Ha nem akarsz egyszerre nagy összeget kiadni, gondolkozhatsz havi ütemezésben is. Partnerünk segítségével megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi kölcsönt, amely segítségével havi fizetési részéletekben juthatsz hozzá a vágyott kezeléscsomagodhoz. Így nem csak a szépülésedet, de a kiadásaidat is előre meg tudod tervezni. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy könnyebben bírd a havi részleteket. Partnereink 300 ezer Ft feletti kölcsönre tudnak ajánlatot adni.

EGYEDI HAVI RÉSZLETFIZETÉSI KONSTRUKCIÓ: Lézeres szőrtelenítés mellett döntöttél, de a pénztárcádat nagyon megterhelné az összeg? Gondolkozhatsz havi ütemezésben is! Az EverDerm partnerének segítségével és némi önerővel havi fizetési részéletekben is fizetheted a hőn vágyott kezelésedet. Így nem csak a szépülésedet, a kiadásaidat is előre meg tudod tervezni.

Konzultációnk során örömmel segítünk nem csak a kezelések, hanem a számodra legkényelmesebb fizetési konstrukció kiválasztásában is!

EGYEDI HAVI RÉSZLETFIZETÉSI KONSTRUKCIÓ:

Lézeres szőrtelenítés mellett döntöttél, de a pénztárcádat nagyon megterhelné az összeg? Gondolkozhatsz havi ütemezésben is! Az EverDerm partnerének segítségével és némi önerővel havi fizetési részéletekben is fizetheted a hőn vágyott kezelésedet. Így nem csak a szépülésedet, a kiadásaidat is előre meg tudod tervezni.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a termék vásárlása során kiválasztani a ‘Részletfizetés – InstaCash’* opciót, majd egy egyszerű regisztráció után már készen is vagy. Így a vásárlás során mindössze a kezelés árának 25%-át kell kifizetned, a fennmaradó összeget pedig 12 havi részletben a rendszer automatikusan levonja a bankszámládról. A pontos ütemezésről és a részletekről a regisztráció során tovább olvashatsz.**

*Ez a fizetési lehetőség csak a Budapesten igénybevett csomagokra érvényes!

**Partnereink 300 ezer Ft feletti összegre tudnak ajánlatot adni.

Egyedi fizetési konstrukció

személyi kölcsön

Használd a kalkulátort – találd meg a neked megfelelő futamidőt

Előleg

30.000Ft

  • Bármely kezelésre felhasználható
  • Garantált ár
  • Egy évig érvényes

Fizetési lehetőségek

ELŐLEG

Ha most, bármilyen okból kifolyólag nem tudod még elkezdeni a kezelésedet, de nem szeretnél lemaradni a rendkívüli akcióról vagy ajánlatokról, akkor az előleg a megoldás. Vásárlás után egy évig használható fel!

Két vagy három alkalmas részletfizetés

Egyszerre még így sem szívesen adnál ki ennyi pénzt? 10, illetve 8+3 alkalmas csomagjaink szintén fizethetők két vagy három részletben! (A részletfizetési lehetőség promóciós ajánlatainkra nem érvényes.)

Egyedi fizetési konstrukció

Partnereink segítségével – ajánlott személyi kölcsönnel – lehetőséged van 300.000 Ft felett havi részletekben való fizetésre is. A személyi kölcsön részleteit megtalálod az ajánlati dobozban.

Rugalmas fizetési módok

A helyszínen bankkártyával, készpénzzel és szép kártyával is tudsz fizetni. Online fizetés esetén lehetőséged van OTP SimplePay, OTP SZÉP kártya, Barion és közvetlen banki átutalás közül választani.