Konzultáció

Az eredményes kezelések egyik legfontosabb összetevője!

Bejelentkezem

Konzultációval alapozzuk meg az együttműködést

Specialistáink közreműködésével minden kérdésre releváns válaszokat adunk. Lehetőséget biztosítunk ORVOSI KONZULTÁCIÓRA is, hiszen számos egészségügyi probléma létezik, amely kontraindikációt okozhat a lézeres beavatkozás során. Ezekben az esetekben szakavatott orvosi tanácsra is szükség van.
Minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik a lézeres szőrtelenítési eljárás. Szükséges megállapítani a páciens fototípusát és megvizsgálni a kezdeti állapotot, hiszen látnunk kell honnan indulunk és milyen eredményekre számíthatunk.

Konzultáció előnye

 • Megismered a dióda lézeres szőrtelenítés hatásmechanizmusát
 • Megérted milyen eredményekre számíthatsz
 • Pontos tájékoztatást kapsz arról, hogy hogyan készülj fel a kezelésekre
 • Megtudod, hogy mire kell odafigyelni a kezelések között
 • Elmondjuk neked, hogy milyen apró trükkök segíthetik a kezelés hatékonyságát
 • Igényeid alapján személyre szabott ajánlatot készítünk a számodra
 • Próbalövést is kérhetsz, így megismerheted mennyire komfortos az eljárás (amennyiben a személyes konzultáció mellett döntesz)
Számunkra is fontos mert:
 • Pontosan meghatározzuk a fototípusodat (szőr és bőr típusodat)
 • Teljeskörű anamnézist veszünk fel
 • Megismerjük a kezelés sikerességét befolyásoló tényezőket
 • Kezelési tervet készítünk
Konzultációs bejelentkezés

Most, amikor a Covid-19 vírussal való együttélés határozza meg a mindennapjainkat, különösen fontos, hogy a bennünk megbízó és szalonunkat választó Vendégeinket magas szintű higiéniás felkészültséggel várjuk.
Az intézkedések érintik mindazokat a helységeket, amelyek a vendégekkel közvetlen kapcsolatban állnak, de érintik a háttérben dolgozó munkatársak optimális munkakörülményeinek biztosítását is, és mindazokat a technikai feltételeket, amelyek a biztonságos üzemelés feltételeit teremtik meg!
Kérjük érkezz maszkban és használd a recepción kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Válaszhatsz személyes vagy online
konzultáció közül!

Melyik a kényelmesebb számodra?

 • A személyes konzultáció is díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy bérletünket megvásárolod a konzultáció napján. Ha nem tudsz dönteni azonnal, akkor 25.000Ft konzultációs díjat két héten belül bármelyik kezelésbe 100%-ban beszámítjuk.
 • Amennyiben még bizonytalan vagy a konzultáció során segítünk kiválasztani számodra a legoptimálisabb csomagot!
Most jön a legjobb rész!

A személyes konzultáció számodra díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy bérletünket megvásárolod a konzultáció napján. Nem tudsz azonnal dönteni? Akkor a konzultáció végén 25.000Ft konzultációs díjat kell fizetned, melyet 100%-ban jóvá írunk a kezelésed árából, amennyiben azt a konzultációt követő két héten belül megvásárolod!

Online konzultáció

Ha személyesen nem tudsz eljönni a konzultációra, vagy egyszerűen csak kényelmesebb otthonról telefonon keresztül megbeszélni velünk a kezelés részleteit, mi örömmel válaszolunk minden kérdésedre! Vagy ha csupán egy személyre szabott ajánlatot szeretnél, mert egyedi igényeid vannak, akkor neked ez az ideális választás. Hetente több alkalommal vagyunk elérhetőek online konzultációra! Add meg nekünk az adataidat, mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.