Nyitóoldal → Arckezelések

Arckezelés

A bőr megereszkedése, ráncosodása a kor előrehaladtával mindenkinek problémát okoz, és egyre nagyobb mértékben vannak jelen életünkben a különböző bőröregítő faktorok, mint a napfény, a környezeti toxinok, a nem megfelelő táplálkozás vagy a szabad gyökök.

A fiatalság megőrzése érdekében mindig figyelni kell a megfelelő tisztításra, e nélkül nincsen szép bőr. Sokaknak éppen ez okozza a mindennapokban a legtöbb gondot, hiszen a túlságosan tág pórusok, a zsíros és rugalmatlan bőr, a pattanások, valamint a mitesszerek ellen néha nehéz megtalálni a hatékony megoldást.

a fiatal és egészséges arcbőr

Minden nő és férfi álma

A megfelelő táplálkozáson és folyadékbevitelen kívül, arcbőrünk állapotán sokat javíthatunk az EverDerm Klinika által kínált többfajta bőrmegújító kezeléssel és ragyogóvá varázsolják az arcbőrt. A Klinikán elérhető eljárások különleges, nem mindennapi kezelések, melyek Magyarországon nagyon kevés helyen érhetők el. A rendszeres és professzionális bőrmegújító kezelések egyre népszerűbbé válnak a tudatos bőrápolás hívei között, hiszen olyan eljárásokról van szó melyek kíméletesen, de hatékonyan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jelei ellen anélkül, hogy a bőr felszíne megsérülne.

Az arckezelések felhasználási területei igen sokrétűek, akár a pórusokba tapadt szennyeződésektől és a szaruréteg elhalt hámsejtjeitől szeretnél megszabadulni vagy ha a bőröd állapota mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást igényel, minden esetre tudunk számodra megfelelő kezelést nyújtani.
Az EverDerm-ben dolgozó profi munkatársaknak hála személyre szabhatók, akár kombinálva az egymást kiegészítő kezeléseket a lehető legjobb eredmény érdekében.

Fő kezeléstípusok

Természetesség és a bőr önmegújító képességének a jegyében állítottuk össze a kezeléseinket.

Anti-Aging

Az anti-aging fókuszú bőrszépészeti kezeléseink elsődleges célja a prevenció, az első ráncok és a bőr rugalmasságvesztésének késleltetése.

Arctisztítás és hámlasztás

A szép bőr alapja a megfelelő arctisztítás. Klinikánk többfajta bőrmegújító kezelést kínál, melyek közös előnye, hogy felfrissítik és ragyogóvá varázsolják az arcunkat.

Szem alatti ráncok

A szemkörnyékünk érzékeny terület, korán megjelennek az idő és a fáradtság első jelei. Ebbe nem kell belenyugodnunk, klinikánkon számos kezelés segíti a fiatalos tekintet megőrzését.

Med-Spa kezelések

Előfordulnak olyan élethelyzetek, amikor a modern, gépi kezelések nem vehetők igénybe. Klinikánkon több orvosi luxuskozmetikumokkal végzett kézi kozmetikai kezelés érhető el.

Személyes konzultáció

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás