BTL Emtone – Cellulit kezelés a narancsbőr ellen

FORRADALMI ÚJÍTÁS A CELLULIT KEZELÉSÉBEN – ORVOSILAG IGAZOLTAN EREDMÉNYES KEZELÉS, AMELY A NARANCSBŐR ÉS A LAZA KÖTŐSZÖVET KIALAKULÁSÁNAK MIND AZ ÖT OKÁT KÉPES KEZELNI!

A narancsbőr sajnos szinte mindenki számára ismert jelenség

Hisz a cellulit a nők 90%-át érinti. 20 éves kor után évente 1%-kal csökken a test kollagéntermelése, míg a bőr vastagsága 10 évenként átlagosan 7%-kal csökken. Valamint az első terhesség után a nők 86%-a találkozik a has bőrfelületének rugalmasságát érintő problémákkal.

A BTL EMTONE egy, az amerikai FDA szervezet által engedélyezett és minősített valamint hatásában orvos kutatásokkal igazolt gépi eljárás, amely az Exilis és az X-Wave erejét egy kezelésben ötvözi: a cellulit és laza bőrszerkezet (narancsbőr) elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével. A kezelés során homogén melegítés zajlik a kezelt területen, erős mechanikai stimulációval egybekötve.

Mely területek alkalmasak a BTL EMTONE kezelésre?
Felkar, has, fenék, csípő és comb.

A BTL EMTONE CELLULIT KEZELÉS ELŐNYEI:

 • cellulit csökkentése (a lágy és a tömör tapintású narancsbőr különböző súlyossági fokait is kezeli);
 • bőr rugalmasságának növelése;
 • bőr textúrájának javítása;
 • csökkenti a zsírsejtek méretét;
 • fokozza a kollagéntermelést;
 • minden testalkaton és bőrtípuson használható (nincs testtömegindex vagy bőrtípus megkötés);
 • elősegíti a felhalmozódott salakanyagok kiürülését;
 • a narancsbőr és a laza kötőszövet kialakulásának mind az öt okát képes kezelni

Az EMTONE közvetlenül a cellulitot kiváltó okokat kezeli, amely azonnali és tartós eredményt biztosít. A termikus monopoláris rádiófrekvencia és a mechanikai célzott nyomásenergia együttes használata jelentősen eredményesebb hatást biztosít a kötőszövet szerkezetében, mintha a két energiát külön, egymás után alkalmaznák.

 • 59%-KAL NÖVEKSZIK A KOLLAGÉNTERMELÉS
 • 64%-OS ELASZTIN NÖVEKEDÉS FIGYELHETŐ MEG
 • 44%-KAL NÖVEKSZIK A BŐR VASTAGSÁGA

A cellulit stádiumai és az EMTONE hatásmechanizmusa

 1. stádium: A “matracfenomén” a bőr ráncolásával még nem váltható ki; álló és fekvő testhelyzetben a comb és a far bőre sima.
 2. stádium: A bőrfelszín álló és ülő testhelyzetben ugyan sima, de széthúzva már látható a “matracjelenség”.
 3. stádium: A bőr fekve még sima, de állva látható rajta a “matracjelenség“.
 4. stádium: A “matracfenomén” állva és ülve is látható, eltorzítja a végtagok kontúrját. Elhízás esetén és a bőr előrehaladott öregedésekor fordul elő.

Minél korábbi stádiumban kezdjük el a cellulit kezelését, annál jobb és tartósabb eredményeket lehet elérni.

A cellulit két típusát jellege szerint különböztetjük meg:

Kemény cellulitPuha cellulit
Tüneteikis gödröcskék, kemény tapintású, érzékeny vagy fájdalmaskis gödröcskék, puha tapintású
Okaikollagén fibrózis, gyengén működő nyirokrendszerfelgyülemlett zsír, gyengén működő nyirokrendszer
Érintett testrészekfenék, comb felső részefenék, comb, kar, has
Célcsoportpubertás utáni nők30 év körüli és afeletti hölgyek
Kezelési módmechanikai energiahőhatás

A cellulit mindkét fajtája egyaránt kiválóan kezelhető az EMTONE géppel, hisz hatásmechanizmusa mind a termikus, mind a mechanikai energiát magában foglalja.

Az EMTONE különlegessége, hogy hatásmechanizmusa során két energia érhető el egy applikátoron belül. Termikus és mechanikus energia egyidejű leadására képes monopoláris rádiófrekvenciával és célzott nyomásenergiával egybekötve.
A szinergikus kibocsátás felére csökkenti a kezelési időt, miközben fokozza a kötőszövetre gyakorolt hatást, így a kezelés hatékonysága nő.

A BTL EMTONE narancsbőr kezelés menete

 1. A BTL EMTONE kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről, az alkalmazandó technikáról és az esetleges kontraindikációkról. Majd az esztétikai szakemberünk felhelyez egy tapaszt a monopoláris rádiófrekvencia miatt.
 3. Ezt követően a páciens fekvő pozícióba helyezkedik, majd a szakember speciális, EMTONE kezelésre kifejlesztett krémet helyez fel a kezelt területre, majd arra a részre irányítja a kezelőfejet és masszírozó technikával végighalad a testfelületen. A kezelt területen intenzív rezgés érzékelhető. Amennyiben makacs zsírterületek kezelésére kerül sor, illetve ha csontok közelébe ér az applikátor, előfordulhat, hogy a páciens enyhe kellemetlenséget érez. A vérkeringés fokozódásának következtében a kezelt terület felmelegszik, a bőr kipirosodhat.

Beavatkozás ideje:
kb. 45 perc

Kinek és milyen gyakorisággal ajánlott a BTL EMTONE kezelés?

Az EMTONE ideális mindazok számára, akik non-invazív megoldást keresnek a lágy vagy kemény cellulit csökkentésére, valamint a bőr textúrájának javítására.

A legjobb eredmény érdekében 4 alkalmas kezeléssorozat ajánlott, amely egy vagy két alkalmat jelent hetente. A kezelés átlagosan 40-45 percet vesz igénybe, a kezelési területtől függően.

BTL EMTONE – Cellulit kezelés

Előtte-utána képek

BTL Emtone Árak

KEZELT TERÜLETEK: COMB ELŐL, FENÉK, CSIPŐ, HAS, FELKAR,COMB HÁTUL1 alkalom (Ft)6 alkalom
Egy választható terület35.000Ft168.000Ft
Kettő választható terület52.000Ft294.000Ft

Kérdések

Létezik a BTL EMTONE-hoz hasonló cellulitkezelés?

Igen léteznek műtéti eljárások és cellulit masszázs gépek. Azonban az EMTONE a cellulit masszázs gépekkel és a műtéti eljárásokkal szemben non-invazív módon, hatásos eredményt nyújt mindössze 4 alkalmas kezeléssorozat alatt. Valamint az EMTONE az első és egyetlen készülék, amely egyszerre használ termikus és mechanikus energiát a cellulitot kiváltó tényezők kezelésére.

Fájdalmas az EMTONE cellulit kezelés?

A forradalmian új EMTONE technológia termikus, valamint mechanikai energia egyidejű leadásán alapszik. Az eljárást leggyakrabban egy forró köves masszázshoz hasonlítják, intenzív mechanikus rezgésekkel kombinálva. A kezelés pihentető fekvő helyzetben történik.

Az EMTONE kezelés jár felépülési idővel?

Nem jár felépülési idővel, ezért a kezelés után a vendég azonnal visszatérhet napi rutinjához.

Azonnal látható az EMTONE kezelés eredménye?

Vannak olyan vendégek, akik már az első alkalom után javulást érzékelnek. A kezelés utáni elkövetkezendő néhány hónapban az eredmény folyamatos javulása tapasztalható. A kezelés természetesen nem helyettesíti a megfelelő diétát és edzést, de kiemelkedő eredményeket hoz a megfelelő életmód mellett.

Jelentkezz be

Emtone kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!