Testkezelések → Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés

20 éves korunk után folyamatosan csökken bőrünk kollagéntermelése évente 1%-kal. A nők 90%-át érinti a narancsbőrrel való állandó küzdelem.

Bejelentkezem

Éveink számának gyarapodásával a kollagénállomány megfogyatkozásának eredményét láthatjuk viszont a tükörben, és szomorúan realizálhatjuk, hogy bőrünk elveszíti feszességét, megereszkedik és petyhüdtté válik. A narancsbőr kialakulásának fő oka a zsírszövet szabálytalan betüremkedése a bőr irha rétegébe.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink segítenek minden esetben kiválasztani a legjobb eljárást a lehető legjobb kívánt eredmény elérésének az érdekében.

BTL Emtone

Diszkomfort:

Felépülési idő:

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
NEO

A kezelés a cellulit és a laza bőrszerkezet elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével.

Nyirokcsizma kezelés

Diszkomfort:

Felépülési idő:

Fényvédelem:

Kiegészítő kezelések:
NEO

Nyirokrendszerünk felelős szervezetünk immunitásáért, így rendkívül fontos szerepet tölt be testünk egészségének fenntartásában. Nyirokrendszer hiányában, a szöveteink közötti folyadék felszaporodna, testünk a duplájára duzzadna. Ha a nyirokrendszer nem jól működik fáradtság, rossz közérzet és akár betegség jelei is mutatkozhatnak, visszér, ödéma, narancsbőr alakulhat ki.