Arckezelések → HydraFacial MD®

HydraFacial MD®

A világsztárok kedvence, számos esztétikai nagydíj nyertese, a hidrodermabráziós eljárás csúcsa. A legsikeresebb és legkeresettebb non-invazív bőrmegújító arckezelés, ami ma elérhető a piacon.

Bejelentkezem

A kézi „nyomkodós” pórustisztító kezelések nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, sokszor fájdalmasak és sok időt vesznek igénybe, ráadásul az orvostudomány és a technológiai fejlődés az arctisztító eljárások terén is modernebb megoldásokat hozott el. Ezek közül is kiemelkedik – mind népszerűség, mind elérhető eredmény tekintetében – a HydraFacial MD®. A HydraFacial bőrmegújító kezelés egy többlépcsős, bőrmegújító orvosesztétikai gépi kezelés, amely egy eljárásban kombinál eddig soha nem látott mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért.

90
Csökkenti a ráncok megjelenését
94
Csökkenti a bőrpigmentáció megjelenését
97
Puhább, ragyogóbb és fiatalosabb bőr

A HydraFacial MD® kezelés előnyei

A HydraFacial MD® kezelés titka az egyedülálló, szabadalmaztatott Vortex vákuum technológiában rejlik. Az eljárás során egy speciális kezelőfejen keresztül tornádószerű spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár – szabályozható mértékű vákuum segítségével – eltávolítja az elhalt hámsejteket, majd a pórusok mélyéről a legapróbb szennyeződéseket. A különlegesen hatékony tisztító hatást a glikolsav és szalicilsav keveréke erősíti, amelyet a speciális kezelőfejen keresztül viszünk fel a bőrre. A tisztítás után, szintén a kezelőfejben létrejött örvény erejét felhasználva, kollagén indukáló glikopeptid komponensek, hialorunsav, vitaminok és antioxidánsok jutnak a bőr legmélyére.

Az eredmény ragyogóan tiszta, üde, hidratált bőr, halványabb ráncok és pigmentfoltok.

Kinek és milyen gyakorisággal ajánlott a HydraFacial MD®

A HydraFacial MD® bőrmegújító kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

A kezelés utáni ragyogó, tiszta bőr érzete megunhatatlan. A hatás azonban “csak” 28-30 napig tart, így a HydraFacial MD®-re érdemes rendszeres havi arckezelésként tekinteni, és ennek megfelelően beütemezni a szépségápolási rutinunkba.

Természetesen a bőr állapotának megfelelően eltérő gyakorisággal is igénybe vehető a HydraFacial MD® kezelés, fontos azonban, hogy mellette napi/heti és éves rendszerességgel is tegyünk bőrünk szépségéért.

HydraFacial MD® Signature (Alapkezelés)
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból és hidratálásból áll.
Időtartam: 40 perc

HydraFacial MD® Signature PLUS
A Signature kezelés lifting hatású, relaxáló vákumos nyirokmasszázzsal egészül ki
Időtartam: 15 perc

HydraFacial MD® Deluxe – Dermabuilder kezelés fiatalító és ránctalanító hatással
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Dermabuilder Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Dermabuilder Booster a finomráncok és a mélyebb ráncok kezelésére egyaránt hatásos, emellett feszesít is.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe Britenol (Pigmentfolt halványítás)
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Britenol Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; Brightalive Booster kezelés – Ragyogásfokozás
Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal pigmentfoltos bőrre. Hydrafacial kezelésünk luxus verziója pigmentproblémától szenvedő pácienseink részére. A Brightalive Booster szérum a pigmentkontroll hatóanyagok elképesztő keveréke, sokszorosan megemelt dózisban. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Brightalive hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; Rosatrol Booster kezelés – Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal rozáceás bőrre
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Rosatrol Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. Hydrafacial kezelésünk luxus verziója rozáceától szenvedő pácienseink részére. A Rozatrol Booster szérum maximális gyulladáscsökkentést eredményez, azonnali hatással és hosszan fennmaradó eredménnyel.
Időtartama: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; NASSIF Booster kezelés – bőrfiatalító hatás
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratálja, javítja, megfiatalítja és védi a bőrt. Emellett helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezeli az öregedés jeleit.
Időtartam: 60 perc

Hydrafacial MD® Deluxe; REGEN RF Booster kezelés – bőrszerkezet javítás és lifting hatás
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Platinum kezelés
Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, választható Booster hatóanyagbevitelből, LED fényterápiából, szemkörnyék- és ajakkezelésből, valamint hidratálásból áll. A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára, a mechanikus nyirokkezelés pedig segíti ezek eltávolítását. Hatására egészségesebb és ragyogóbb lesz a bőr. Külön kezelésként is igénybe vehető.
Időtartam: 1,5 óra

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés
Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és a ráncosodásra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek. A kezelés olyan kulcsfontosságú összetevőkkel frissíti fel a szemkörnyéket, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat, amely tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet. A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további további 2-3 hétig használható.
Időtartam: 20 perc

A HydraFacial MD® Perk LIP kezelés
Az Lip PERK egy egyedülálló kezelés, amelyet kifejezetten az ajakterület kezelésére terveztek. Egyszerre gyengéd és gyors, azonnal észrevehető eredménnyel. A kezelés egy revitalizáló élmény, amely hihetetlenül simává, elképesztően hidratálttá és enyhén dússá teheti az ajkakat. A HydraFacial MD® Perk LIP kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 2-3 hétig használható.
Időtartam: 20 perc

A HydraFacial MD® kiegészítő vákumos nyirokmasszázs
Kiegészítő Lympha kezelés az arc nyirokkeringésének fokozására (kifejezetten ajánlott szemkörnyéki ödémásodás esetén).
Időtartam: 20 perc

Minden HYDRAFACIAL MD® KEZELÉSÜNK CSOMAGBAN:
START BÉRLET / 3 ALKALOM 10% Kedvezményt biztosítunk

 • Újjáéleszti a fibroblasztok aktivitását, növelve a bőr kollagén- és elasztintermelését
 • Csökkenti a szem körüli mélyedéseket és a kis ráncokat
 • Láthatatlan védőréteggel óvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól

A bőr teljes kondicionálására tervezett ‘THE BEST Golden Eye Patches’ egyidejű használata hatékony előkészítése a plasztikai műtéteknek és az eljárás után is aktív támogatást nyújt.

JLo HydraFacial MD® Beauty booster – Feszesítés. Hidratálás. Tündöklés.

Megérkezett Magyarországra Jennifer Lopez egyedi HydraFacial MD® booster-e!

JLo szépségtitkait évtizedek óta állandó találgatások övezik, hisz sokakat érdekel a téma, hogy a színész-énekesnő minek köszönheti elképesztő fiatalságát, csodás külsejét, kifinomult arcvonalait. Ugyan Jennifer genetikája kitűnő, de bőrápolási rutinja is kulcsfontosságú, aminek a HydraFacial MD® kezelés már évek óta szerves és kihagyhatatlan része.

Jennifer Lopez feltűnően egészséges ragyogása, sugárzó megjelenése elérhető vált az EverDerm Klinikán Magyarországon mindenki számára.

Jennifer Lopez kedvenc arckezeléséhez idén végre Magyarországon is megjelent saját hatóanyag booster-e. A JLo Beauty® szérum* a keleti és a nyugati hatóanyagok találkozása, rendkívül tápláló formában a feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb bőr érdekében. Ez az új szuperszérum teljesen más, egyedi dimenzióba emeli a HydraFacial MD® élményt.

*A formula gluténmentes és bőrgyógyászok által jóváhagyott.

A HydraFacial MD® kezelés menete

 1. A Hydrafacial MD® kezelés Signature és Deluxe változata is egy konzultációval kezdődik, melynek során szakemberünk elmagyarázza a kezelés menetét, tájékoztat az elérhető és várható eredményekről, illetve megválaszolja a felmerülő kérdéseket.
  A konzultációt követően a vendég kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik a kezelőágyon.
 2. A kezelő, a vendég bőrtípusának megfelelően, kiválasztja a megfelelő programot a készüléken, majd első lépésben, a vákuum technológiával működő kezelőfejjel lépésről-lépésre végigmegy a kezelendő területen. Mindeközben a kezelőfej spirálisan mozgó folyadéksugara gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat juttat a bőrbe, melynek hatására fellazulnak az elhalt hámsejtek és eltávolításra kerül a felesleges faggyú.
 3. A második lépésben glikolsav és szalicilsav kombinációjával, a vákuum segítségével kémiai savas hámlasztást végzünk. (A sav koncentrációját a bőrtípusnak megfelelően választja ki a kezelő.) Ez a folyamat eltávolítja az elhalt hámsejteket és megnyitja a pórusokat. Ennél a lépésnél, egy kisebb kezelőfejjel, a problémás területen, elsősorban a T-zónában erőteljesebb vákuum hatással vesszük kezelésbe a pórusokat.
 4. Harmadik lépésben a megtisztított, megnyitott pórusokon keresztül, a vákuum technológia és a tornádószerű spirálban mozgó folyadék sugár segítségével vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat juttatunk a bőr mélyébe.
 5. A Hydrafacial MD® kezelés Deluxe változatában a vendég bőrtípusának megfelelő boostert használunk, melyet speciális infravörös és kékfényű lámpákkal juttatunk a bőr mélyébe.
 6. A Signature és Deluxe protokollhoz kiegészítő lépésként vákuummal végzett nyirokmasszázs és speciális szemkörnyék- vagy ajakápoló HydraFacial MD® PERK kezelés is kérhető. A PERK kezelések során felhasznált termékek 28-30 napra elegendő otthoni bőrápolóként hazavihetőek.

Beavatkozás ideje:

 • HydraFacial MD® Signature kezelés:
  kb. 45 perc
 • HydraFacial MD® Deluxe kezelés:
  kb. 60 perc
 • Kiegészítő nyirokmasszázs:
  kb. +35-40 perc

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, egységesebb bőrtextúra, ráncok és pigmentfoltok, valamint gyulladás- és akné-mentes bőr.

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel igénybe venni.

Az eredeti HydraFacial MD®

A HydraFacial MD® egy valódi „made in Hollywood” kezelés, amit a sztárok igényeire szabva alakítottak ki. A gép és a hidrodermabráziós eljárás is Kaliforniából indult világhódító útjára, és számos olyan híresség – köztük Jennifer Lopez és az egész Kardashian család – esküszik rá, akiket épp a ragyogó arcbőrükért csodálunk.

Az orvosesztétikai arckezelések megkérdőjelezhetetlen kedvenceként a HydraFacial MD® mára már több mint 90 országban érhető el. Éppen a népszerűségéből adódik, hogy számos hamisítvány és utánzat létezik, holott az eredeti kezelés előnyei utolérhetetlenek. A HydraFacial MD® ugyanis 27 szabadalommal rendelkezik, ezen felül további 22 elbírálás alatt van. Ezek vonatkoznak a folyadékokra, a termékekre, a technológiákra és a kezelésprotokollokra is.

Árak

Hydrafacial kezelés1 alkalom
HydraFacial MD® Signature 70.000 Ft
HydraFacial MD® Signature PLUS 80.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe Dermabuilder 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe Britanol 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; Brightalive Booster 125.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; Rosatrol Booster 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; NASSIF Booster125.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; REGEN RF Booster 145.000 Ft
HydraFacial MD® Platinum 195.000 Ft
HydraFacial MD® Perk Eye30.000 Ft
HydraFacial MD® Perk LIP30.000 Ft
HydraFacial MD® kiegészítő vákumos nyirokmasszázs30.000 Ft

Kérdések

Mi a Hydrafacial MD® kezelés lényege?

A Hydrafacial MD® számos díjjal és szabadalommal rendelkező orvosesztétikai gépi arckezelés, amely a Vortex technológiára építve egy eljárásban kombinál mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért.

Meddig tart maga a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® bőrmegújító kezelés időtartama Signature kezelés esetén kb. 45 perc, Deluxe kezelés esetén kb. 60 perc. A kiegészítő lépésként kérhető vákuumos nyirokmasszázs további kb. 35-40 perc.

Mennyi idő múlva látom a Hydrafacial MD® kezelés eredményét?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, egységesebb bőrtextúra, ráncok és pigmentfoltok, valamint gyulladás- és akné-mentes bőr.

Hány alkalomra van szükség a Hydrafacial MD® kezelésből?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel – ideális esetben havonta vagy másfél havonta – igénybe venni.

Adott bőrprobléma esetén (pl. nagyon tág pórusok, pigmentfoltok, gyulladt, aknés bőr) javasolt az első 3 alkalmat heti rendszerességgel igénybe venni, majd azután havi 1 alkalommal folytatni.

A Hydrafacial MD® kezelés jár felépülési idővel?

A Hydrafacial MD® kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel. Rendkívül érzékeny bőrűek esetében a bőr kipirosodhat, de rendszerint 1-2 órán belül el is múlik.

Fájdalmas a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás.

Kinek ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

Kinek nem ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial bőrmegújító kezelés nem ajánlott terhesség vagy szoptatás ideje alatt, szövődményes cukorbetegség esetén, szívritmus-szabályozó vagy beültetett defibrillátor esetén, aktív gyulladásos folyamatok esetén, aktív herpesz vagy súlyos cisztás akné fennállása esetében, illetve izotretinoin hatóanyagú gyógyszer használata esetén (a gyógyszer szedését követően 6 hónap elteltével lehet a Hydrafacial MD® kezelést igénybe venni)

Retinoidokat, retinolokat vagy tretinoint tartalmazó krémek használatát legalább 2 héttel a kezelés előtt abba kell hagyni!

Egyéb arckezelésekkel és esztétikai beavatkozásokkal is kombinálható a Hydrafacial MD® kezelés?

Igen, a Hydrafacial bőrmegújító kezelés előkészítő kezelésként is alkalmazható közvetlenül más eljárások előtt is. A Hydrafacial MD® kezelést követően szebb és látványosabb eredmény érhető el mind az esztétikai beavatkozások, mind a lézeres kezelések során. Klinikánkon kiegészítő kezelésként kedvezményes áron is elérhető a Hydrafacial MD® kezelés.

Jelentkezz be HydraFacial kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!