Arckezelések → HydraFacial MD®

HydraFacial MD®

A világsztárok kedvence, számos esztétikai nagydíj nyertese, a hidrodermabráziós eljárás csúcsa. A legsikeresebb és legkeresettebb non-invazív bőrmegújító arckezelés, ami ma elérhető a piacon.

Bejelentkezem

A kézi „nyomkodós” pórustisztító kezelések nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, sokszor fájdalmasak és sok időt vesznek igénybe, ráadásul az orvostudomány és a technológiai fejlődés az arctisztító eljárások terén is modernebb megoldásokat hozott el. Ezek közül is kiemelkedik – mind népszerűség, mind elérhető eredmény tekintetében – a HydraFacial MD®. A HydraFacial bőrmegújító kezelés egy többlépcsős, bőrmegújító orvosesztétikai gépi kezelés, amely egy eljárásban kombinál eddig soha nem látott mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért.

90
Csökkenti a ráncok megjelenését
94
Csökkenti a bőrpigmentáció megjelenését
97
Puhább, ragyogóbb és fiatalosabb bőr

A HydraFacial MD® kezelés előnyei

A HydraFacial MD® kezelés titka az egyedülálló, szabadalmaztatott Vortex vákuum technológiában rejlik. Az eljárás során egy speciális kezelőfejen keresztül tornádószerű spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár – szabályozható mértékű vákuum segítségével – eltávolítja az elhalt hámsejteket, majd a pórusok mélyéről a legapróbb szennyeződéseket. A különlegesen hatékony tisztító hatást a glikolsav és szalicilsav keveréke erősíti, amelyet a speciális kezelőfejen keresztül viszünk fel a bőrre. A tisztítás után, szintén a kezelőfejben létrejött örvény erejét felhasználva, kollagén indukáló glikopeptid komponensek, hialorunsav, vitaminok és antioxidánsok jutnak a bőr legmélyére.

Az eredmény ragyogóan tiszta, üde, hidratált bőr, halványabb ráncok és pigmentfoltok.

Kinek és milyen gyakorisággal ajánlott a HydraFacial MD®

A HydraFacial MD® bőrmegújító kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

A kezelés utáni ragyogó, tiszta bőr érzete megunhatatlan. A hatás azonban “csak” 28-30 napig tart, így a HydraFacial MD®-re érdemes rendszeres havi arckezelésként tekinteni, és ennek megfelelően beütemezni a szépségápolási rutinunkba.

Természetesen a bőr állapotának megfelelően eltérő gyakorisággal is igénybe vehető a HydraFacial MD® kezelés, fontos azonban, hogy mellette napi/heti és éves rendszerességgel is tegyünk bőrünk szépségéért.

HydraFacial MD® Signature (Alapkezelés)
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból és hidratálásból áll.
Időtartam: 40 perc

HydraFacial MD® Signature PLUS
A Signature kezelés lifting hatású, relaxáló vákumos nyirokmasszázzsal egészül ki
Időtartam: 15 perc

HydraFacial MD® Deluxe – Dermabuilder kezelés fiatalító és ránctalanító hatással
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Dermabuilder Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Dermabuilder Booster a finomráncok és a mélyebb ráncok kezelésére egyaránt hatásos, emellett feszesít is.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe Britenol (Pigmentfolt halványítás)
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Britenol Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; Brightalive Booster kezelés – Ragyogásfokozás
Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal pigmentfoltos bőrre. Hydrafacial kezelésünk luxus verziója pigmentproblémától szenvedő pácienseink részére. A Brightalive Booster szérum a pigmentkontroll hatóanyagok elképesztő keveréke, sokszorosan megemelt dózisban. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Brightalive hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; Rosatrol Booster kezelés – Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal rozáceás bőrre
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Rosatrol Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. Hydrafacial kezelésünk luxus verziója rozáceától szenvedő pácienseink részére. A Rozatrol Booster szérum maximális gyulladáscsökkentést eredményez, azonnali hatással és hosszan fennmaradó eredménnyel.
Időtartama: 60 perc

HydraFacial MD® Deluxe; NASSIF Booster kezelés – bőrfiatalító hatás
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratálja, javítja, megfiatalítja és védi a bőrt. Emellett helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezeli az öregedés jeleit.
Időtartam: 60 perc

Hydrafacial MD® Deluxe; REGEN RF Booster kezelés – bőrszerkezet javítás és lifting hatás
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.
Időtartam: 60 perc

HydraFacial MD® Platinum kezelés
Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, választható Booster hatóanyagbevitelből, LED fényterápiából, szemkörnyék- és ajakkezelésből, valamint hidratálásból áll. A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára, a mechanikus nyirokkezelés pedig segíti ezek eltávolítását. Hatására egészségesebb és ragyogóbb lesz a bőr. Külön kezelésként is igénybe vehető.
Időtartam: 1,5 óra

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés
Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és a ráncosodásra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek. A kezelés olyan kulcsfontosságú összetevőkkel frissíti fel a szemkörnyéket, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat, amely tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet. A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további további 2-3 hétig használható.
Időtartam: 20 perc

A HydraFacial MD® Perk LIP kezelés
Az Lip PERK egy egyedülálló kezelés, amelyet kifejezetten az ajakterület kezelésére terveztek. Egyszerre gyengéd és gyors, azonnal észrevehető eredménnyel. A kezelés egy revitalizáló élmény, amely hihetetlenül simává, elképesztően hidratálttá és enyhén dússá teheti az ajkakat. A HydraFacial MD® Perk LIP kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 2-3 hétig használható.
Időtartam: 20 perc

A HydraFacial MD® kiegészítő vákumos nyirokmasszázs
Kiegészítő Lympha kezelés az arc nyirokkeringésének fokozására (kifejezetten ajánlott szemkörnyéki ödémásodás esetén).
Időtartam: 20 perc

Minden HYDRAFACIAL MD® KEZELÉSÜNK CSOMAGBAN:
START BÉRLET / 3 ALKALOM 10% Kedvezményt biztosítunk

 • Újjáéleszti a fibroblasztok aktivitását, növelve a bőr kollagén- és elasztintermelését
 • Csökkenti a szem körüli mélyedéseket és a kis ráncokat
 • Láthatatlan védőréteggel óvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól

A bőr teljes kondicionálására tervezett ‘THE BEST Golden Eye Patches’ egyidejű használata hatékony előkészítése a plasztikai műtéteknek és az eljárás után is aktív támogatást nyújt.

A HydraFacial MD® kezelés menete

 1. A Hydrafacial MD® kezelés Signature és Deluxe változata is egy konzultációval kezdődik, melynek során szakemberünk elmagyarázza a kezelés menetét, tájékoztat az elérhető és várható eredményekről, illetve megválaszolja a felmerülő kérdéseket.
  A konzultációt követően a vendég kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik a kezelőágyon.
 2. A kezelő, a vendég bőrtípusának megfelelően, kiválasztja a megfelelő programot a készüléken, majd első lépésben, a vákuum technológiával működő kezelőfejjel lépésről-lépésre végigmegy a kezelendő területen. Mindeközben a kezelőfej spirálisan mozgó folyadéksugara gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat juttat a bőrbe, melynek hatására fellazulnak az elhalt hámsejtek és eltávolításra kerül a felesleges faggyú.
 3. A második lépésben glikolsav és szalicilsav kombinációjával, a vákuum segítségével kémiai savas hámlasztást végzünk. (A sav koncentrációját a bőrtípusnak megfelelően választja ki a kezelő.) Ez a folyamat eltávolítja az elhalt hámsejteket és megnyitja a pórusokat. Ennél a lépésnél, egy kisebb kezelőfejjel, a problémás területen, elsősorban a T-zónában erőteljesebb vákuum hatással vesszük kezelésbe a pórusokat.
 4. Harmadik lépésben a megtisztított, megnyitott pórusokon keresztül, a vákuum technológia és a tornádószerű spirálban mozgó folyadék sugár segítségével vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat juttatunk a bőr mélyébe.
 5. A Hydrafacial MD® kezelés Deluxe változatában a vendég bőrtípusának megfelelő boostert használunk, melyet speciális infravörös és kékfényű lámpákkal juttatunk a bőr mélyébe.
 6. A Signature és Deluxe protokollhoz kiegészítő lépésként vákuummal végzett nyirokmasszázs és speciális szemkörnyék- vagy ajakápoló HydraFacial MD® PERK kezelés is kérhető. A PERK kezelések során felhasznált termékek 28-30 napra elegendő otthoni bőrápolóként hazavihetőek.

Beavatkozás ideje:

 • HydraFacial MD® Signature kezelés:
  kb. 45 perc
 • HydraFacial MD® Deluxe kezelés:
  kb. 60 perc
 • Kiegészítő nyirokmasszázs:
  kb. +35-40 perc

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, egységesebb bőrtextúra, ráncok és pigmentfoltok, valamint gyulladás- és akné-mentes bőr.

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel igénybe venni.

Az eredeti HydraFacial MD®

A HydraFacial MD® egy valódi „made in Hollywood” kezelés, amit a sztárok igényeire szabva alakítottak ki. A gép és a hidrodermabráziós eljárás is Kaliforniából indult világhódító útjára, és számos olyan híresség – köztük Jennifer Lopez és az egész Kardashian család – esküszik rá, akiket épp a ragyogó arcbőrükért csodálunk.

Az orvosesztétikai arckezelések megkérdőjelezhetetlen kedvenceként a HydraFacial MD® mára már több mint 90 országban érhető el. Éppen a népszerűségéből adódik, hogy számos hamisítvány és utánzat létezik, holott az eredeti kezelés előnyei utolérhetetlenek. A HydraFacial MD® ugyanis 27 szabadalommal rendelkezik, ezen felül további 22 elbírálás alatt van. Ezek vonatkoznak a folyadékokra, a termékekre, a technológiákra és a kezelésprotokollokra is.

Árak

Hydrafacial kezelés1 alkalom
HydraFacial MD® Signature 70.000 Ft
HydraFacial MD® Signature PLUS 80.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe Dermabuilder 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe Britanol 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; Brightalive Booster 125.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; Rosatrol Booster 95.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; NASSIF Booster125.000 Ft
HydraFacial MD® Deluxe; REGEN RF Booster 145.000 Ft
HydraFacial MD® Platinum 195.000 Ft
HydraFacial MD® Perk Eye30.000 Ft
HydraFacial MD® Perk LIP30.000 Ft
HydraFacial MD® kiegészítő vákumos nyirokmasszázs30.000 Ft

Kérdések

Mi a Hydrafacial MD® kezelés lényege?

A Hydrafacial MD® számos díjjal és szabadalommal rendelkező orvosesztétikai gépi arckezelés, amely a Vortex technológiára építve egy eljárásban kombinál mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért.

Meddig tart maga a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® bőrmegújító kezelés időtartama Signature kezelés esetén kb. 45 perc, Deluxe kezelés esetén kb. 60 perc. A kiegészítő lépésként kérhető vákuumos nyirokmasszázs további kb. 35-40 perc.

Mennyi idő múlva látom a Hydrafacial MD® kezelés eredményét?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, egységesebb bőrtextúra, ráncok és pigmentfoltok, valamint gyulladás- és akné-mentes bőr.

Hány alkalomra van szükség a Hydrafacial MD® kezelésből?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel – ideális esetben havonta vagy másfél havonta – igénybe venni.

Adott bőrprobléma esetén (pl. nagyon tág pórusok, pigmentfoltok, gyulladt, aknés bőr) javasolt az első 3 alkalmat heti rendszerességgel igénybe venni, majd azután havi 1 alkalommal folytatni.

A Hydrafacial MD® kezelés jár felépülési idővel?

A Hydrafacial MD® kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel. Rendkívül érzékeny bőrűek esetében a bőr kipirosodhat, de rendszerint 1-2 órán belül el is múlik.

Fájdalmas a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás.

Kinek ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

Kinek nem ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial bőrmegújító kezelés nem ajánlott terhesség vagy szoptatás ideje alatt, szövődményes cukorbetegség esetén, szívritmus-szabályozó vagy beültetett defibrillátor esetén, aktív gyulladásos folyamatok esetén, aktív herpesz vagy súlyos cisztás akné fennállása esetében, illetve izotretinoin hatóanyagú gyógyszer használata esetén (a gyógyszer szedését követően 6 hónap elteltével lehet a Hydrafacial MD® kezelést igénybe venni)

Retinoidokat, retinolokat vagy tretinoint tartalmazó krémek használatát legalább 2 héttel a kezelés előtt abba kell hagyni!

Egyéb arckezelésekkel és esztétikai beavatkozásokkal is kombinálható a Hydrafacial MD® kezelés?

Igen, a Hydrafacial bőrmegújító kezelés előkészítő kezelésként is alkalmazható közvetlenül más eljárások előtt is. A Hydrafacial MD® kezelést követően szebb és látványosabb eredmény érhető el mind az esztétikai beavatkozások, mind a lézeres kezelések során. Klinikánkon kiegészítő kezelésként kedvezményes áron is elérhető a Hydrafacial MD® kezelés.

Jelentkezz be HydraFacial kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!