• A kosár üres

HydraFacial MD®

A VILÁGSZTÁROK KEDVENCE, SZÁMOS ESZTÉTIKAI NAGYDÍJ NYERTESE, A HIDRODERMABRÁZIÓS ELJÁRÁS CSÚCSA – AZ LEGSIKERESEBB ÉS LEGKERESETTEBB NON-INVAZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ ARCKEZELÉS MA.

A kézi „nyomkodós” pórustisztító kezelések nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, sokszor fájdalmasak, és sok időt vesznek igénybe, ráadásul az orvostudomány és a technológiai fejlődés az arctisztító eljárások terén is modernebb megoldásokat hozott el. Ezek közül is kiemelkedik – mind népszerűség, mind elérhető eredmény tekintetében – a HydraFacial MD®. A HydraFacial bőrmegújító kezelés egy többlépcsős, bőrmegújító orvosesztétikai gépi kezelés, amely egy eljárásban kombinál eddig soha nem látott mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért.

legörgetés

Az eredeti HydraFacial MD®

 

A HydraFacial MD® egy valódi „made in Hollywood” kezelés, amit a sztárok igényeire szabva alakítottak ki. A gép és a hidrodermabráziós eljárás is Kaliforniából indult világhódító útjára, és számos olyan híresség – köztük Jennifer Lopez és az egész Kardashian család – esküszik rá, akiket épp a ragyogó arcbőrükért csodálunk. 

Az orvosesztétikai arckezelések megkérdőjelezhetetlen kedvenceként a HydraFacial MD® mára már több mint 90 országban érhető el. Éppen a népszerűségéből adódik, hogy számos hamisítvány és utánzat létezik, holott az eredeti kezelés előnyei utolérhetetlenek. A HydraFacial MD® ugyanis 27 szabadalommal rendelkezik, ezen felül további 22 elbírálás alatt van. Ezek vonatkoznak a folyadékokra, a termékekre, a technológiákra és a kezelésprotokollokra is. 

A HydraFacial MD® KEZELÉS ELŐNYEI

A HydraFacial MD® kezelés titka az egyedülálló, szabadalmaztatott Vortex vákuum technológiában rejlik. Az eljárás során egy speciális kezelőfejen keresztül tornádószerű spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár – szabályozható mértékű vákuum segítségével – eltávolítja az elhalt hámsejteket, majd a pórusok mélyéről a legapróbb szennyeződéseket. A különlegesen hatékony tisztító hatást a glikolsav és szalicilsav keveréke erősíti, amelyet a speciális kezelőfejen keresztül viszünk fel a bőrre. A tisztítás után, szintén a kezelőfejben létrejött örvény erejét felhasználva, kollagén indukáló glikopeptid komponensek, hialorunsav, vitaminok és antioxidánsok jutnak a bőr legmélyére.  

Az eredmény ragyogóan tiszta, üde, hidratált bőr, halványabb ráncok és pigmentfoltok.

EverDerm
90

Csökkenti a ráncok megjelenését

EverDerm
94

Csökkenti a bőrpigmentáció megjelenését

EverDerm
97

Puhább, ragyogóbb és fiatalosabb bőr

KINEK ÉS MILYEN GYAKORISÁGGAL AJÁNLOTT A Hydrafacial MD®?

A HydraFacial MD® bőrmegújító kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

A kezelés utáni ragyogó, tiszta bőr érzete megunhatatlan. A hatás azonban 28-30 napig tart, így a HydraFacial MD®-re érdemes rendszeres havi arckezelésként tekinteni, és ennek megfelelően beütemezni a szépségápolási rutinunkba.

Természetesen a bőr állapotának megfelelően eltérő gyakorisággal is igénybe vehető a HydraFacial MD® kezelés, fontos azonban, hogy mellette napi/heti és éves rendszerességgel is tegyünk bőrünk szépségéért.

Lépésről lépésre…

A Hydrafacial MD®  BŐRMEGÚJÍTÓ

kezelés menete

0.

A Hydrafacial MD® kezelés Signature és Deluxe változata is egy konzultációval kezdődik, amelynek során szakemberünk elmagyarázza a kezelés menetét, tájékoztat az elérhető, várható eredményekről, illetve megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

A konzultációt követően a vendég kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik.

1.

A kezelő, a vendég bőrtípusának megfelelően a készüléken programot választ, majd első lépésben, a vákuum technológiával működő kezelőfejjel lépésről-lépésre végigmegy a kezelendő területen. Mindeközben a kezelőfej spirálisan mozgó folyadéksugara gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat juttat a bőrbe, melynek hatására fellazulnak az elhalt hámsejtek és eltávolításra kerül a felesleges faggyú.

2.

A második lépésben glikolsav és szalicilsav kombinációjával, a vákuum segítségével kémiai savas hámlasztást végzünk. (A sav koncentrációját a bőrtípusnak megfelelően választja ki a kezelő.) Ez a folyamat eltávolítja az elhalt hámsejteket és megnyitja a pórusokat. Ennél a lépésnél, egy kisebb kezelőfejjel, a problémás területen, elsősorban a T-zónában erőteljesebb vákuum hatással vesszük kezelésbe a pórusokat. 

3.

Harmadik lépésben a megtisztított, megnyitott pórusokon keresztül, a vákuum technológia és a tornádószerű spirálban mozgó folyadék sugár segítségével vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat juttatunk a bőr mélyébe.

4.

A Hydrafacial MD® kezelés Deluxe változatában a vendég bőrtípusának megfelelő boostert használunk, melyet speciális infravörös és kékfényű lámpákkal juttatunk a bőr mélyébe.

5.

A Signature és Deluxe protokollhoz kiegészítő lépésként vákuummal végzett nyirokmasszázs és speciális szemkörnyék- vagy ajakápoló HydraFacial MD® PERK kezelés is kérhető. A PERK kezelések során felhasznált termékek 28-30 napra elegendő otthoni bőrápolóként hazavihetőek.

A kezelés időtartama:
  • HydraFacial MD® Signature kezelés: kb. 45 perc 
  • HydraFacial MD® Deluxe kezelés: kb. 60 perc
  • Kiegészítő nyirokmasszázs: kb. +35-40 perc     
A Hydrafacial MD® kezelés eredménye: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, ráncok és pigmentfoltok, egységesebb bőrtextúra, gyulladás- és akné-mentes bőr.
A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel igénybe venni.
HydraFacial MD®.Signature:

Személyre szabott kezelés enyhe peelinges előkészítéssel, alapos pórustisztítással, hatóanyag bejuttatással, majd hidratálással.

Ajánlott: miteszeres, aknés, tág pórusú.zsíros bőrre, dehidratált, öregedő, enyhén ráncos, fakó bőrre.   

 

HydraFacial MD®. Deluxe:

Deluxe anti-ageing kezelés személyre szabott  booster alkalmazásával.

Személyre szabott kezelés enyhe peelinges előkészítéssel, alapos pórustisztítással, személyre szabott booster (Dermabuilder/Britenol/CTGF  booster hatóanyag juttatással) majd hialuronsavas antioxidáns védelemmel, hidratálással.     

 

HydraFacial MD® kezelés – Kiegészítő vákumos nyirokmasszázs:

Kiegészítő Lympha kezelés az arc nyirokkeringésének fokozására (kifejezetten ajánlott szemkörnyéki ödémásodás esetén).    

 

HydraFacial MD®. PERK kezelés szemkörnyékre:

Az alkalmazott szérum otthon további 2 hétig használható, melyet az ár tartalmaz

 

HydraFacial MD®. PERK kezelés ajakra és ajakkörnyék bőrére:

Az alkalmazott szérum otthon további 2 hétig használható, melyet az ár tartalmaz.

 

Extra MBR Golden EYE rituálé – Extra ápolás a  ragyogó szemekért:

Az exkluzív – kifejezetten az MBR számára kifejlesztett és a szabadalmaztatott CapsulesTM technológiát tartalmazó – MBR® FibroBoost Complex a magas karáttartalmú arannyal kombinálva lelassítja a bőr öregedési folyamatait, csökkenti a ráncok és az expressziós vonalak megjelenését, s ragyogóvá varázsolja bőrét.    THE BEST Golden Eye Patch

Kivételesen erőteljes, célzott, 24 karátos aranyból készült szem környékén alkalmazandó tapaszok, melyek szenzációsan ragyogó megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, lifting hatású luxus szemkörnyék ápolóval.

  • Újjáéleszti a fibroblasztok aktivitását, növelve a bőr kollagén- és elasztintermelését
  • Csökkenti a szem körüli mélyedéseket és a kis ráncokat
  • Láthatatlan védőréteggel óvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól

A bőr teljes kondicionálására tervezett ‘THE BEST Golden Eye Patches’ egyidejűleg hatékony előkészítése a plasztikai műtéteknek és az eljárás után is aktív támogatást nyújt.

 

MBR® HYDROBOOST RÓZSAKVARC KEZELÉS és DERMASTIR LUXURY KEZELÉS mellé 20% kedvezménnyel vehető meg.

Árak

Hydrafacial MD®Kóstoló / 1 alkalomStart bérlet / 3+1 alkalom6 hónapos bérlet / 7+2 alkalomÉves bérlet / 12+3 alkalom
Signature
60.000Ft180.000Ft420.000Ft720.000Ft
Deluxe
80.000Ft240.000Ft560.000Ft960.000Ft
Kiegészítő vákumos nyirokmasszázs
25.000Ft felár---
Perk kezelés szemkörnyékre
30.000Ft felár---
Perk kezelés ajakkörnyékre
30.000Ft felár---
Extra MBR Golden EYE rituálé
60.000Ft felár---

Kérdések

Mi a Hydrafacial MD® kezelés lényege?

A Hydrafacial MD® számos díjjal és szabadalommal rendelkező orvosesztétikai gépi arckezelés, amely a Vortex technológiára építve egy eljárásban kombinál mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást a lehető legszebb arcbőrért. 

Meddig tart maga a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® bőrmegújító kezelés időtartama Signature kezelés esetén kb. 45 perc, Deluxe kezelés esetén kb. 60 perc. A kiegészítő lépésként kérhető vákuumos nyirokmasszázs további kb. 35-40 perc.

Mennyi idő múlva látom a Hydrafacial MD® kezelés eredményét?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható: ragyogóan tiszta, rugalmasabb, puhább bőr, halványabb finom vonalak, ráncok és pigmentfoltok, egységesebb bőrtextúra, gyulladás- és akné-mentes bőr. 

Hány alkalomra van szükség a Hydrafacial MD® kezelésből?

A Hydrafacial MD® kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel – ideális esetben havonta vagy másfél havonta – igénybe venni.

Adott bőrprobléma esetén (pl. nagyon tág pórusok, pigmentfoltok, gyulladt, aknés bőr) javasolt az első 3 alkalmat heti rendszerességgel igénybe venni, majd azután havi 1 alkalommal folytatni.

A Hydrafacial MD® kezelés jár felépülési idővel?

A Hydrafacial MD® kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel. Rendkívül érzékeny bőrűek esetében a bőr kipirosodhat, de rendszerint 1-2 órán belül el is múlik.

Fájdalmas a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás. 

Kinek ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Még rosaceás és érzékeny bőrön is alkalmazható.

Kinek nem ajánlott a Hydrafacial MD® kezelés?

A Hydrafacial bőrmegújító kezelés nem ajánlott terhesség vagy szoptatás ideje alatt, szövődményes cukorbetegség esetén, szívritmus-szabályozó vagy beültetett defibrillátor esetén, aktív gyulladásos folyamatok esetén, aktív herpesz vagy súlyos cisztás akné fennállása esetében, illetve izotretinoin hatóanyagú gyógyszer használata esetén (a gyógyszer szedését követően 6 hónap elteltével lehet a Hydrafacial MD® kezelést igénybe venni)

Retinoidokat, retinolokat vagy tretinoint tartalmazó krémek használatát legalább 2 héttel a kezelés előtt abba kell hagyni!

Egyéb arckezelésekkel és esztétikai beavatkozásokkal is kombinálható a Hydrafacial MD® kezelés?

Igen, a Hydrafacial bőrmegújító kezelés előkészítő kezelésként is alkalmazható közvetlenül más eljárások előtt is. A Hydrafacial MD® kezelést követően szebb és látványosabb eredmény érhető el mind az esztétikai beavatkozások, mind a lézeres kezelések során. Klinikánkon kiegészítő kezelésként kedvezményes áron is elérhető a Hydrafacial MD® kezelés.

Jelentkezz be HydraFacial kezelésre

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.