Testkezelések → Mommy Makeover

Mommy Makeover

Bejelentkezem

Komplex non-invazív kezeléssorozat kombinációk, a várandósság, a szülés és a szoptatás után megváltozott test regenerálása érdekében.

A női test elképesztő változásokon képes keresztülmenni a várandósság, a szülés és szoptatás alatt. Ezáltal sokan úgy érzik, hogy teljesen „új külsőt” kaptak a gyermekáldás örömei után, amellyel nem feltétlenül elégedettek. Idővel és kemény munkával visszakaphatjuk régi önmagunkat, ezen az úton pedig számos non-invazív testkezeléssel támogathatjuk testünket.

Miért a Mommy Makeover?

A nők egy része nehezen dolgozza fel a testüket (negatívan) érintő változásokat, még akkor is, ha életük legörömtelibb eseménye miatt változott meg testük, hisz önbecsülésük nagyban függ a külső megjelenésüktől is. A megváltozott külső miatt saját magunkból is kiábrándulhatunk, elégedetlenséget érezhetünk, ami (lelki) egészségünket is veszélyeztetheti, valamint akár a párkapcsolatunkat is negatívan érintheti, állandó szorongás vagy akár depresszió formájában. A terhesség és szülés jelentős változásokat okoznak a női testben, amelyek hatással lehetnek az egészségre. Azonban nem minden nő tapasztalja ugyanazokat a tüneteket vagy betegségeket, és néhányan kellemetlen érzések nélkül élvezik a terhességet és a szülést. Azonban fontos tudni, hogy a szülést követően minden nőnek szembe kell néznie a regenerációs folyamatokkal, amelyek eltérőek lehetnek a test egyedi működése miatt. Az első hat hét a legintenzívebb szakasz, amelyben a test visszanyeri erejét, és gyógyulnak a szüléssel kapcsolatos sérülések. A szülést követő kontrollvizsgálat is fontos, hogy biztosítva legyen a regenerációs folyamatok megfelelő előrehaladása.

Non-invazív Mommy makeover kezelések?

Sokan nehezen tudnak szembenézni ezekkel a testi változásokkal, többek között a várandósság alatt, a szervezet által felhalmozott zsírtartalékokkal, a megereszkedett bőrrel, a striákkal vagy éppen a szétnyílt hasizommal.

Ekkor sokakban felmerül a kérdés, hogy vagy elfogadja magát így, vagy a plasztikai műtétet választja, hogy újra elégedett és boldog legyen.

A Mommy Makeover program nálunk nem plasztikai beavatkozásokat tartalmaz. Non-invazív, szike és tű használata nélküli vagy minimál-invazív testkezelésekkel tudunk javítani a szülés után beállt testi változásokon. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, többek között a rádiófrekvenciát, az ultrahang erejét, lézertechnológiát és a HIFEM+ -t.

Az alábbiakban egy rövid áttekintő olvasható arról, hogy hogyan tudunk segíteni az anyukáknak (és minden nőnek) annak érdekében, hogy visszakapják életüket és testüket az elégedett élet jegyében!

Az egyes szakaszokban található hivatkozásokra kattintva részletesebb információkat kaphatsz az általunk nyújtott kezelésekről!

Mommy Makeover kezelések:

BTL Emsella gátizomerősítés

A hüvely és környéke nagyon nagy terhelésnek van kitéve a terhesség alatt, és bár a szülés is a gátizomzat területen történik, mégis sokszor kimarad a szülésre felkészülés folyamatából. Az intim testtájaknak azonban nagy figyelmet kell kapniuk, mert a szülést csak mi magunk tudjuk végrehajtani. Sok esetben a gátizom a gyenge láncszem.
A növekvő méh, a magzatvíz és a testsúly növekedése mind nyomást gyakorolnak a vékony gátizomzatra, amely könnyen nyúlik és meggyengül. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy a húgycső záróizma nem működik megfelelően, ami vizeletvesztést okozhat.
A BTL Emsella kezelés erősíti a medencefenék izmait, akár csak a Kegel gyakorlat. Természetes szülésre készülve erősíthető vele a gátizomzat és szülés után is segít a regenerációban. A gátizmok ellazulásából adódóan akár szervi süllyedések jöhetnek létre, tehát érdemes a gátizom erősítésére kiemelt figyelmet fordítani.
A szexuális diszfunkciók is javíthatók az Emsella által, valamint segít az intim kellemetlenségek kiküszöbölésében és az intim egészség megőrzésében. Ezen túl kezelhető általa az inkontinencia minden típusa, tehát segít visszaállítani a húgyhólyag feletti kontrollt is, nem beszélve prevenciós hatásáról.

Rádiófrekvenciás Mikrotűs kezelés

A várandósság alatt a test nagyon sokat változik, a bőr nyúlik és sajnos ekkor sokan szembesülnek azzal, hogy striák (terhességi csíkok) jelennek meg a bőrükön, sőt akár szülés után a bőr visszahúzódása során is jelentkezhetnek ezek a rettegett striák. A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés során egy nagy sebességű motor varrógép gyorsasággal meghatározott mélységébe, vékony, hegyes tűket szurkál a bőrbe. A kezelendő felületen, a heg mentén, a tűkön keresztül rádióhullámokat juttatunk a bőrbe. A kezelés a striák és hegek javulását eredményezi.

Lézeres szőrtelenítés

A terhesség alatti hormonális változások miatt a szőrszálak növekedése is felerősödhet. Előfordulhat intenzívebb szőrnövekedés is, valamint szokatlan testrészeken is megindulhat a szőrösödés. Dióda lézeres szőrtelenítő gépünk gyors és fájdalommentes szőrtelenítést tesz lehetővé, az általa nyújtott biztonságról pedig az orvosi minősítés és az FDA engedély is tanúskodik.

BTL Exilis Has

A várandósság és a szülés következtében a bőr sokat veszíthet feszességéből, petyhüdtté válhat, főként a has területen. A szülés után, miután sikerült megszabadulni a súlyfeleslegtől, sokak hasa petyhüdt marad, feszességét veszti. Amennyiben nincs nagy mennyiségű zsír a területen és a feszesítés a cél, az Exilis a legjobb megoldás. A BTL Exilis kezelés a rádiófrekvenciás hullámokat és az ultrahang energiáját használja fel arra, hogy a testünk bőrfelszín alatti mély szöveteit célzottan felmelegítse. A hő hatására a zsírsejtek összezsugorodnak, a kollagéntermelés beindul, az eredmény pedig feszesebb bőr és karcsúbb testforma lesz. Nagy változás érhető el általa a szülés után megereszkedett bőr állapotában.

BTL Emtone

A várandósság alatt, a test hétről-hétre sokat változik és ezáltal a narancsbőr megjelenésére is nagyobb az esély. A BTL Emtone kezelés a cellulit és laza bőrszerkezet elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével. A kezelés, a laza kötőszövet kialakulásának okait képes kezelni.

BTL Exilis Ultra Femme 360

A vagina a szülés után nagy változáson eshet át. Idővel visszaállhat az eredeti állapot is, de sajnos nem minden esetben, hisz a szövetek az idő elteltével veszítenek regenerálódási képességükből. A kötőszövet elveszti rugalmasságát, és a hüvely érzékenysége is csökkenhet, ami negatívan befolyásolja a szexuális élet minőségét. Azoknál az anyáknál, akik hüvelyi úton szültek, a szülés körülményei – mint például a baba mérete, helyzete és a világrajöttének sebessége – befolyásolják, hogy milyen sérülések keletkeznek a hüvely belső falán vagy a gátmetszés területén. Ezek a sérülések hegekkel gyógyulnak, de gyakran fájdalmas lehet a szexuális együttlét.
A szülés után sok nő számol be hüvelyszárazságról, ami kellemetlen, akár fájdalmas tünetekkel is járhat. Ennek hormonális okai vannak: a szülés után az ösztrogénszint lecsökken, ami miatt a hüvely kevesebb nedvességet termel, felszíne pedig érzékenyebbé válik, ez pedig kellemetlen égő érzést okozhat. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez egy természetes folyamat, ami átmeneti lehet, és a megfelelő kezeléssel orvosolható.
A BTL Exilis Ultra Femme 360 eljárás a monopoláris rádiófrekvenciát és az ultrahang energiáját használja fel, hogy teljes hüvelyfiatalító kezelést biztosítson, beleértve a szeméremajkak, tehát a külső terület kezelését és a hüvelyfeszesítést, lézer nélkül, non-invazív módon.

HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™

A hajhullás problémája gyakran jelentkezik a terhesség után, a nők majd 50%-a tapasztal hajhullást. A várandósság alatt általában a nők hajkoronája a legszebb formáját mutatja, hisz sűrűbbé, erősebbé és fényesebbé válik, azonban a szülést követő hormonális változás miatt egyszerre nagyobb mennyiségű hajszáltól válik meg a szervezet. A hormonális változások miatt a terhesség alatt növekszik az ösztrogénszint, amely lassítja a hajvesztést. Az ösztrogénszint azonban a szülés után visszaáll az eredeti szintre, és így az intenzívebb hajhullás beindul. Ez a jelenség természetes folyamat, amely megfelelő étrenddel, vitamin- és fehérjebevitellel és vaspótlással megelőzhető vagy lassítható. Általában a fokozott hajhullás 3-6 hónapig tart, de súlyosabb esetekben akár egy évig is elhúzódhat. A HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™ egy egyedülálló fejbőr revitalizáló és hajregeneráló eljárás. A fejbőr és a hajhagymák újjáélesztésével a KERAVIVE™ sikeresen segít a ritkuló hajjal küzdőknek, valamint a hajhullástól szenvedőknek, mindemellett a megelőzésben is kiemelkedő szerepet játszik.

A Mommy Makeover Program célja, hogy attól függően, hogy Téged mi az, ami zavar, mivel nem vagy elégedett, azon tudj változtatni!
Jelentkezz be konzultációra hozzánk, ahol átbeszéljük a céljaidat, mi pedig egyedi kezelési tervet állítunk össze a számodra, annak érdekében, hogy hatékonyan, műtét nélkül érd el a vágyott eredményt!

Jelentkezz be Mommy Makeover kezelésekre!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!