Nyitóoldal → Esztétika

Esztétika

A francia elegancia megtestesíti a földöntúli szépséget és kifinomultságot. Egy olyan stílust képvisel, amely tökéletesen ötvözi a klasszikus eleganciát a modern irányzatokkal. A francia eleganciát a finom vonalak, a precíz részletek és a kifinomult textúrák jellemzik, amelyek együtt teremtenek egy lenyűgöző és vonzó megjelenést, valamint kiemelik az egyéniséget és a szépséget.
A francia elegancia a minőségre és az ízlésre fókuszál, így a részletek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, hogy egy egységes és szép képet hozzanak létre.

Ez a stílus tökéletesen megfelel azoknak, akik a kifinomultságot és a szépséget keresik a mindennapi életben. Az elegancia könnyedén átöleli a mindennapokat, hogy egy különleges és fenséges megjelenést hozzon létre. A francia elegancia tökéletes választás azoknak a hölgyeknek, akik a tökéletes megjelenést keresik minden alkalomra.

Összefoglalva, a francia elegancia egy lenyűgöző és vonzó stílus, amely a klasszikus eleganciát ötvözi a modern irányzatokkal. Egy stílus, amely a minőségre és az ízlésre fókuszál, hogy kiemelje az egyéniséget és a szépséget. Válaszd a francia eleganciát, hogy minden alkalommal lenyűgöző megjelenést hozz létre!

„Ékítés, micsoda tudomány! Szépség, micsoda fegyver! Szerénység, micsoda elegancia!” – Coco Chanel

Az EverDerm Klinika – melynek szakértői Franciaország egyik legelismertebb plasztikai sebészétől, Dr. Trévidic Thibault-tól tanulták a francia szépészet fortélyait – továbbviszi és kamatoztatja ezt a párizsi stílust, melynek köszönhetően vendégeink a legmagasabb színvonalú szépészeti szolgáltatásokat élvezhetik, párizsi miliővel fűszerezve.
Lassítsd le az idő múlását orvosesztétikai kezeléseinkkel!
Az arc megjelenése számos, egymástól független szöveti réteg (bőr, kötőszövet, zsír, izom és csont) eredménye. A bőr elvékonyodása, a kollagén és elasztikus rostok csökkenése, a szárazabb bőr és a ráncok megjelenése, a zsírszövet csökkenése, a megereszkedő szövetek, valamint a csontok volumene, sűrűsége és szilárdságának csökkenése mind hozzájárulnak az öregedési folyamatokhoz. Az EverDerm szakértői segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb orvosesztétikai kezelést, hogy felfrissítsd az arcodat.

Az orvosesztétikai kezelések célja a tökéletes arc-szimmetria visszaállítása, a kontúrok simává tétele, az elveszett volumen pótlása, a bőr feszességének és rugalmasságának növelése, valamint a megereszkedett szövetek megemelése. Egy finom és harmonikus átmenetet teremtünk az anatómiai régiók között.

világszínvonalú orvosesztétikai eljárások

Természetesen szép arc és bőr

Számos modern, világszínvonalú orvosesztétikai eljárással törekszünk az arc és a bőr természetes szépségének visszaállítására. A nálunk elérhető esztétikai eljárások során a legújabb technikákkal, a lehető legkisebb beavatkozásokra törekszünk a természetesség jegyében. Ezek az eljárások visszaadhatják az arcforma és az arcbőr fiatalságát, újramodellezhetik az arcvonásokat.

Fő kezeléstípusok

Kizárólag szakorvosokkal végzett eljárások a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő bevizsgált és Magyarországon engedélyezett orvosi termékekkel.

Orvosi Ránctalanítás

Az egyik legismertebb és legkeresettebb, fájdalommentes, nem sebészeti, ránctalanító eljárás. Szakember kezében biztonságos és hatékony megoldást jelent a ráncok megszüntetésére.

Hialuronsavas töltések

Klinikánkon kizárólag plasztikai sebész végez hialuronsavas feltöltést ránctalanítás, volumenpótlás és lifting hatás céljával.

Mélyhidratálás

A mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen.

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás