Nyitóoldal → Esztétika

Esztétika

A modern orvosesztétika területén új korszak köszöntött be az olyan eljárásokkal, mint a botox, a hialuronsavas kezelések és az esztátikai mélyhidratálás. Ezek az innovatív megoldások megtestesítik a 21. század legmegbízhatóbb és leghosszantartóbb szépészeti beavatkozásait. A botox kezelésekkel a finom vonalak és ráncok eltűntethetőek, a hialuronsavas feltöltésekkel visszaállíthatjuk bőrünk fiatalságát és rugalmasságát, míg a mélyhidratálás révén a bőr mélyebb rétegeibe juttatott tápanyagokkal biztosíthatjuk annak egészséges ragyogását.

Ezek az eljárások nemcsak hatékonyak, de rendkívül biztonságosak is. A kezelések során alkalmazott anyagok teljes mértékben biokompatibilisek, minimálisra csökkentve az allergiás reakciók vagy egyéb mellékhatások kockázatát. Ráadásul a beavatkozások gyorsak és fájdalommentesek, így nem igényelnek hosszú lábadozási időt.

Ezen technikák előnyei között szerepel, hogy nemcsak azonnali, de tartós eredményeket is garantálnak, ami hozzájárul a magabiztosság növeléséhez és az életminőség javításához. Az orvosesztétika ezen formái lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a legjobb formájukat hozhassák ki magukból, miközben természetes szépségüket hangsúlyozzák és megőrzik.

„Ékítés, micsoda tudomány! Szépség, micsoda fegyver! Szerénység, micsoda elegancia!” – Coco Chanel

Lassítsd le az idő múlását orvosesztétikai kezeléseinkkel!

Az arc megjelenése számos, egymástól független szöveti réteg (bőr, kötőszövet, zsír, izom és csont) eredménye. A bőr elvékonyodása, a kollagén és elasztikus rostok csökkenése, a szárazabb bőr és a ráncok megjelenése, a zsírszövet csökkenése, a megereszkedő szövetek, valamint a csontok volumene, sűrűsége és szilárdságának csökkenése mind hozzájárulnak az öregedési folyamatokhoz. Az EverDerm orvosai segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb orvosesztétikai kezelést, hogy felfrissítsd az arcodat.

Az orvosesztétikai kezelések célja a tökéletes arc-szimmetria visszaállítása, a kontúrok simává tétele, az elveszett volumen pótlása, a bőr feszességének és rugalmasságának növelése, valamint a megereszkedett szövetek megemelése. Egy finom és harmonikus átmenetet teremtünk az anatómiai régiók között.

Az EverDerm Klinika orvosai a legújabb technológiákat és eljárásokat használva biztosítják, hogy minden kezelés a lehető legnagyobb gondossággal és precizitással történjen, így ügyfeleink teljes megelégedettségével.

világszínvonalú orvosesztétikai eljárások

Természetesen szép arc és bőr

Számos modern, világszínvonalú orvosesztétikai eljárással törekszünk az arc és a bőr természetes szépségének visszaállítására. A nálunk elérhető esztétikai eljárások során a legújabb technikákkal, a lehető legkisebb beavatkozásokra törekszünk a természetesség jegyében. Ezek az eljárások visszaadhatják az arcforma és az arcbőr fiatalságát, újramodellezhetik az arcvonásokat.

Fő kezeléstípusok

Kizárólag szakorvosokkal végzett eljárások a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő bevizsgált és Magyarországon engedélyezett orvosi termékekkel.

Orvosi Ránctalanítás

Az egyik legismertebb és legkeresettebb, fájdalommentes, nem sebészeti, ránctalanító eljárás. Szakember kezében biztonságos és hatékony megoldást jelent a ráncok megszüntetésére.

Hialuronsavas töltések

Klinikánkon kizárólag plasztikai sebész végez hialuronsavas feltöltést ránctalanítás, volumenpótlás és lifting hatás céljával.

Mélyhidratálás

A mélyhidratáló kezelések nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen.

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás