Elindult az EverDerm részletfizetés

Hogyan működik? 0% THM, 7 perc alatt, banki ügyintézés nélkül!

Csak Budapesten érhető el!

A legújabb, innovatív fizetési mód

Hallottál már a legújabb fizetési módról, a “Vásárolj most, fizess később”-ről? Németországban a vásárlók 20%-ka már ezt választja fizetési módként!

Nincs bank, nincs kamat, nincs rejtett költség! Ez nem egy hitel. 

Hogyan veheted igénybe? Vásárolj 300.000 forint feletti értékben lézeres szőrtelenítés szolgáltatást!

Mik a nálunk elérhető részletfizetés jellemzői?

  • Igénylés 7 perc alatt, azonnali bírálati eredménnyel *
  • Kamatmentes, 0% THM-mel, nincs semmilyen rejtett költség, nem kapcsolódik hozzá hitelkártya. Pont ugyanannyit fizetsz részletekben, amennyibe a termék kerül
  • Nincs szükség banki ügyintézésre és papír alapú dokumentumokra, nincs szükség munkáltatói igazolásra 
  • Biztonságos, EU jogszabályokra épülő igénylési folyamat
  • A részletfizetést nem egy bank vagy hitelintézet nyújtja
  • A részletfizetés nincs hatással a meglévő vagy jövőbeni hiteleidre

 

* Annak érdekében, hogy a bírálat azonnali legyen és egyúttal biztos legyen benne partnerünk, hogy nem költekezel túl, a bankszámlakivonatodat a legbiztonságosabb elektronikus úton kell velük megosztanod. BIZTONSÁGOSAN! 

Anélkül, hogy megismernék az anyagi helyzetedet, nem lehet felelősen részletfizetést biztosítani. Bankszámlakivonatod megosztása nélkül nem fogod tudni igénybe venni az Instacash részletfizetést

Hogy lehet, hogy nincs semmilyen rejtett költség? 

A szolgáltatást az EverDerm úgynevezett kereskedelmi kölcsönként biztosítja, egy hazai BNPL szolgáltató, az Instacash bevonásával. Ez azért is jó, mert nincsenek rejtett költségek, a részletfizetés valóban kamatmentes.

Nem akarsz banki hitelt felvenni a lézeres szőrtelenítésre? Áruhitelben és ismeretlen hitelezőkben nem bízol? 

 

Válaszd az általunk biztosított kamatmentes részletfizetést, amit partnerünk, az Instacash segítségével most már számodra is elérhetővé tettünk. Az InstaCash* részletfizetésével és némi önerővel havi fizetési részéletekben is fizetheted a hőn vágyott kezelésedet. Így nem csak a szépülésedet, a kiadásaidat is előre meg tudod tervezni.

Ez a részletfizetés egy egyszerű, prémium fizetési mód, melynek segítségével elkerülheted, hogy egy-egy nagyobb kiadást kizárólag adott havi bevételedből kelljen kifizetned, vagy hogy a félretett pénzedhez kelljen hozzányúlni. 

A tartós lézeres szőrtelenítés egy hosszú távú folyamat (1,5-2 év), ezért érdemes a 12 alkalmas Package csomagokkal élni, mert a 12 alkalom nagyjából lefedi a teljes szőrtelenítési folyamatot. Tudjuk, hogy egy összegben ez egy nagy kiadás, annak ellenére, hogy 12 alkalmas bérletkonstrukciónkkal 40%-os kedvezményt biztosítunk az 1 alkalmas kezelésekhez képest. Éppen ezért tartjuk az Instacash új, innovatív részletfizetési opcióját egy rendkívüli lehetőségeknek, mert nem vesszük el azoktól sem a lehető legjobb ár lehetőségét, akik egy összegben nem engedhetik meg maguknak a teljes kezeléssorozat kifizetését.

A részletfizetés szolgáltatást egyelőre 300.000 forint feletti lézeres szőrtelenítés csomagok** vásárlása esetén lehet igénybe venni, 25%-os önerő befizetését követően, a fennmaradó összeget 12 havi részletre bontva

A kapott tájékoztatás szerint, a havi részlet 30 naponta automatikusan levonásra kerül a megadott bankkártyáról. Semmilyen extra költséged nem fog felmerülni, sem kamat, sem egyéb díj nem számolódik fel.

*Ez a fizetési lehetőség csak a Budapesten igénybevett csomagokra érvényes!

**Csak a 300.000 forint feletti 12 alkalmas Package csomagok vásárlása esetén érvényes.

Hogyan tudsz részletfizetéshez folyamodni?

Ehhez nem kell mást tenned, mint a termék vásárlása során kiválasztani a ‘Részletfizetés – InstaCash’* opciót, majd egy egyszerű regisztráció után már készen is vagy. Így a vásárlás során mindössze a kezelés árának 25%-át kell kifizetned, a fennmaradó összeget pedig 12 havi részletben a rendszer automatikusan levonja a bankszámládról. A pontos ütemezésről és a részletekről a regisztráció során tovább olvashatsz.**

*Ez a fizetési lehetőség csak a Budapesten igénybevett csomagokra érvényes!

**Az Instacash részletfizetés egyelőre 300 ezer Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe, lézeres szőrtelenítésre, 12 alkalmas Package csomagok vásárlása esetén.

Biztosan díjmentes a részletfizetés?

Igen! Ugyanannyit fizetsz, mintha egy összegben kifizetted volna. A megrendeléskor kifizeted a vásárlás 25 %-át, a maradékot pedig egyenlő részletben fizeted. Ráadásul automatikusan a bankkártyádról vonódik le a havi részlet, mint egy előfizetés. (akárcsak a Netflix)

Biztonságos az Instacash által biztosított részletfizetés?

A lehető legbiztonságosabb. Minden adatod a legnagyobb biztonságban van, mert a partnerünk által biztosított folyamat az MNB elvárásai mentén auditált. Ez azt jelenti, hogy független szakértő ellenőrizte, hogy az adatok biztonságban vannak-e.
Partnerünk a legnagyobb hazai bankok számára biztosít digitális megoldásokat, ezért a legmagasabb biztonsági elvárásoknak felel meg. Az Instacash-t ‘20 legígéretesebb fintech cég’ közé választották, és 2023-ban Vodafone Digitális Díjat kaptak ezzel az innovációjukkal. Ráadásul a cég menedzsmentje ez elmúlt 15 évben vezető hazai bankok termékfejlesztéséért volt felelős.

További kérdésed van?
● Írj ide: reszletfizetes@instacash.hu vagy info@everdermlaser.hu
● Vagy ismerd meg jobban partnerünket: www.instacash.hu