Nyitóoldal → Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Ma már bárki eldöntheti, hogy milyen változtatásokat szeretne elérni a megjelenésén. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál esztétikai és szépészeti, valamint rekonstrukciós és helyreállító műtétek terén. Az azonban rendkívül fontos az ilyen típusú beavatkozásoknál, hogy reálisan lássuk saját testünket és alkatunkat, hiszen ez teszi lehetővé, hogy elégedettek legyünk majd az elért változásokkal.

A cél, hogy a páciens elképzeléseinek a leginkább megfelelő és biztonságosan végrehajtható kezelést vagy műtétet végezzük el.
Az EverDerm Klinikán olyan kiváló plasztikai sebészekkel dolgozunk, akiknek a keze alatt minden páciensünk biztonságban érezheti magát.

A magabiztosság a belülről fakadó szépség titka

A szépség fogalma mindenki számára mást jelent. Az EverDerm-ben hiszünk a belülről fakadó szépség erejében, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem vagyunk megelégedve a kinézetünkkel, akkor az az önbecsülésünkre is hatással van. Az önbizalom hiánya pedig bizony a külső szemlélőknek is könnyen feltűnhet.

Ma már számos olyan kozmetikai, esztétikai és plasztikai beavatkozás létezik, melyek segítségével biztonságosan tudunk alakítani megjelenésünkön, hogy aztán teljes magabiztossággal állhassunk tükör elé. Az EverDerm Klinika plasztikai sebészei egynapos, helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozásokkal olyan esztétikai problémákon tudnak segíteni, mint a megereszkedett szemhéj vagy egyéb szépészeti deformáció.

Fő kezeléstípusok

Bőrgyógyászati beavatkozások

Az EverDerm plasztikai sebészei a bőrön és a bőr alatt található elváltozások – anyajegy, zsírmirigy, faggyúmirigy és szemölcs – eltávolítását steril környezetben, teljes biztonsággal tudják elvégezni. A műtétek 1-2 óra alatt le is zajlanak, amely után a páciens azonnal visszatérhet napi rutinjához.

Bőrgyógyászati beavatkozások

Plasztikai beavatkozások

Klinikánkon lehetőség nyílik kisebb, helyi érzéstelenítéssel végezhető plasztikai beavatkozások elvégzésére. Orvosaink keze alatt mindenki biztonságban érezheti magát, a steril és higiénikus környezetről az EverDerm vezetői pedig személyesen gondoskodnak. A műtétet megelőzően egy konzultáción szükséges részt venni, melynek során olyan beavatkozásokról is ki lehet kérni orvosaink véleményét, melyeket magánpraxisukban tudnak elvégezni.