Plasztikai sebészet → Plasztikai beavatkozások

Plasztikai beavatkozások

A kisebb, úgynevezett egynapos sebészeti eljárásoktól egészen az altatással végzett műtétekig a plasztikai beavatkozások palettája igen széles körű. Ma már tulajdonképpen nincs olyan testrészt melyen ne lehetne alakítani.

Bejelentkezem

Bár sokan megkérdőjelezik ezen eljárások szükségességét, nem vonhatjuk kétségbe, hogy ezek bizony sok esetben lehetőséget biztosítanak olyan változtatásokra, amelyek a test arányainak harmonizálásával erőteljesen növelhetik a páciens önbizalmát.
Az EverDerm Klinikán lehetőség nyílik arcplasztikai beavatkozások igénybevételére, melyeket szakorvosaink helyi érzéstelenítéssel végeznek. A műtétek 1-2 óra alatt le is zajlanak, amely után a páciens azonnal visszatérhet napi rutinjához.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink segítenek minden esetben kiválasztani a legjobb eljárást a lehető legjobb kívánt eredmény elérésének az érdekében.

Plasztikai konzultáció

A plasztikai beavatkozások – legyen szó egynapos sebészetről vagy altatásos műtétről – legfontosabb és egyben nulladik lépése az orvosi konzultáció!

Szemhéjplasztika

Plasztikai beavatkozások

A kozmetikai célú szemhéjműtét olyan férfiaknak és nőknek ajánlott, akiknek az idő előrehaladtával az alsó vagy felső szemjéjuk megereszkedett.

Fülplasztika

Ha a fülek mérete vagy formája önértékelési problémát okoz, akkor a plasztikai műtét biztonságos megoldást biztosít a korrekcióra.