EsztétikaMélyhidratálás → KARISMA mélyhidratálás

KARISMA mélyhidratálás

A kor előrehaladtával természetes, hogy bőrünkön megjelennek az öregedés jelei, mint például a ráncok és a pigmentfoltok. Bőrünk könnyebben kiszárad, rugalmassága pedig csökken.

Bejelentkezem

Esztétikai kezelések segítségével ezek a tünetek enyhíthetők, az öregedési folyamatok pedig lassíthatók. Mélyhidratáló kezeléseink támogatják a bőr fiatalos megjelenésének fenntartását, ezentúl hozzájárulnak az általános egészségi állapot javulásához is.

Ránctalanító kezelés selyem kollagénnel

A bőrünk száraz tömegének 75%-át kollagén teszi ki, melynek a leggyakoribb típusa, az 1-es kollagén felelős a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartásáért. 40 éves kor felett azonban bőrünkben évente 1%-kal csökken a kollagénszint, ami mélyebb ráncokat, valamint fakóbb és fáradtabb arcot eredményezhet.
A KARISMA készítmény kiváló megoldást nyújt a kollagénhiány kezelésére és megelőzésére, mivel arra ösztönzi a fibroblaszt sejteket, hogy új 1-es típusú kollagént termeljenek. A KARISMA különlegessége az, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a hiányzó kollagén újratermelődését. A KARISMA kezelés célzottan alkalmazható a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/ nyakra, így segítve a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartását.

KARISMA – 2022 világújdonsága

Azonnali feszesítés és bőrminőség javítás

A KARISMA a 2022-es év legújabb soft filler anyaga, amely elősegíti a bőr regenerálódását, kollagén termelését és elaszticitását. Ez az innovatív töltőanyag különleges összetételének köszönhetően stimulálja a fibroblasztok kollagéntermelését, így támogatva a bőr fiatalos megjelenését. A KARISMA teljesen természetes, naturális alkotórészekből álló kémiai szerek használata nélkül készült, nem allergén anyag, ezáltal allergiára hajlamos bőrtípusra is kiváló választás. Megoldást nyújthat idősödő, ráncokkal teli bőrre, valamint aknés hegek kezelésére is.

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A KARISMA KEZELÉSRE?

Arc, nyak, dekoltázs és kézfej

Slamovits – Horváth Bea személyes gondolata:

„Én azt mondom, hogy ha kozmetikusi kezelések vagy e között az eljárás között kell választanom, akkor a kozmetikusra inkább nem költök. Az itt befecskendezett anyag tényleg bejut a bőr mélyebb rétegeibe, melynek eredményét nem csak 1 napig látod. Ezeket a kezeléseket csakis szakorvos végzi, így bátran mondhatom, hogy ez a legmegbízhatóbb és a leglátványosabb eljárások egyike.”

A KARISMA kezeléshez használt töltőanyag

A KARISMA egy biorestrukturáló és biostimulátor soft filler, ami nagy molekulasúlyú hialuronsav α1 R-polipeptidlánc és karboximetil-cellulóz használatával veszi fel a harcot az öregedés ellen.

Az α1 R-polipeptid lánc kollagénjének kombinációja növeli az 1-es típusú prokollagén C-peptid termelődését a fiproplasztokban. Ezek a típusú peptidek segítik a prokollagén molekulák hármas hélixbe történő átalakulását. A karboxi-metil cellulóz gátolja a hialuronidáz enzim működését, amely segíti a szövetek regenerációját, valamint anti-aging hatással is rendelkezik. Így bőrünk hosszantartóan hidratáltabb lesz. A magas alkotóanyagú hialuronsav pedig segíti a fibroplasztok működését, amely elősegíti a hidratáltság megőrzését.

Természetes

Teljesen természetes összetevőkből áll, kémiai térhálósító szerek használata nélkül.

Biokompatibilis

Teljesen biokompatibilis, elősegíti a bőr veleszületett regenerációs képességét.

Biztonságos

Nem allergén, tiszteletben tartja az anyagok természetes eredetét.

A KARISMA kezelés előnyei

 • a konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik;
 • az eredmény rövid időn belül látható;
 • gyors kezelés: 45 perces beavatkozással akár 1 évig tartó eredmény;
 • teljesen természetes összetevőkből álló, nem allergén töltőanyag;
 • kiválóan veszi fel a harcot a feszességét vesztett, problémás bőrminőséggel;
 • lehetővé teszi az öregedő bőr szerkezetének újramodellezését;
 • nincs arcforma változás, az eredmény fiatalosabb önmagunk;
 • remekül kombinálható egyéb esztétikai- és lézeres kezelésekkel is

A KARISMA kezelés menete

 1. A KARISMA kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Ezután szakorvosunk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre, szem előtt tartva a természetes megjelenés megőrzését. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 3. A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd érzéstelenítő krémmel keni be az arcot.
 4. Ezután, kis pihenőt követően, megkezdődik a beavatkozás, amely során a szakember tűvel vagy kanüllel a bőrfelszínbe juttatja a kollagént.

Beavatkozás ideje:
kb. 45 perc

A KARISMA kezelés után

A kezelés mellékhatása az egyéb tűs kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat előfordulhat a beadás helyén, valamint bevérzés is lehetséges, amely körülbelül 7-10 nap alatt teljesen meggyógyul.

A megfelelő eredmény érdekében a KARISMA kezelést csak képzett orvos végezheti.

Árak

KARISMA KEZELÉS
1 alkalom180.000 Ft / alkalom

A KARISMA kezeléssel kapcsolatos kérdések

Meddig tart a KARISMA kezelés hatása?

A KARISMA kezelés hatása átlagosan 1 évig tart, de az időtartam függ a páciens bőrállapotától.

Fájdalmas a KARISMA kezelés?

A KARISMA kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő bőrre, így az eljárás nem fájdalmas.

Meddig tart maga a KARISMA kezelés?

A KARISMA kezelés körülbelül 45 percig tart, az érzéstelenítéssel együtt pedig nagyjából 60 percet vesz igénybe.

Hány alkalomra van szükség a KARISMA kezelésből?

A bőr állapotától függően 1-2 kezelés javasolt, egy hónap különbséggel. Az optimális eredmény fenntartása érdekében évente érdemes ismételni a kezelést.

A KARISMA kezelés a ráncfeltöltő kezelés egy fajtája?

Nem, a KARISMA kezelés egy orvosi mélyhidratáló eljárás. Nem térfogatpótló, hanem a bőr minőségének javítására szolgál.

Van lényegi különbség a KARISMA kezelés és a többi skinbooster jellegű kezelés között?

Érdemes a szakember véleményét kikérni a legjobb döntés érdekében, hogy melyik mélyhidratáló kezelés a leghatékonyabb adottságainkat és bőrünk állapotát tekintve.

Mire figyeljek a KARISMA kezelés után?

A kezelés után 1-2 hétig kerüljük a napozást, a szaunázást és az erőteljes izzadással járó tevékenységeket. Mellőzzük az erős peelingeket, valamint a nyomkodással járó kezeléseket. Mivel a kezelés után néhány óráig előfordulhat pirosság és akár enyhe duzzanat is a beadás helyén, ezért aznap már ne sminkeljünk.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!