Everderm

Garancia

“Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az Élet megadja Neked.”

Slamovits-Horváth Beátaaz EverDerm Klinika tulajdonosa

Az EverDerm érzés = Garancia

“Számomra egyedül az első helyezett a nyertes. Mindig a maximumra törekszem, ezért is veszek részt az EverDerm működésében személyesen.
Hiszek az együttműködésben, az őszinte egyenes beszédben. Mindig minden elért eredmény közös. Az EverDerm kizárólag az ügyfeleivel közösen tudja a maximumot nyújtani.”

Slamovits-Horváth Beátaaz EverDerm ügyvezetője, alapítója és tulajdonosa

Az EverDerm Klinika

Garanciái és működésének alapjai

Kényelem

Az EverDerm célja, hogy a klinikán eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés és az egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény legyen, hanem egy lelki élmény is maradjon.

Technológia

Az EverDerm mindig a legmodernebb csúcstechnológiát nyújtja, mely minden esetben letesztelt és kipróbált. Elengedhetetlen, hogy a klinika gépei rendelkezzenek a legfontosabb orvosi – CE-európai és FDA-amerikai – minősítésekkel. (Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg, amelyek hatásossága klinikai vizsgálatok által alátámasztott.)

Diszkréció

A klinika vendégei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat. Professzionális, magas minőségű prémium szolgáltatásokat, továbbá diszkrét, emberközpontú törődést tapasztalhatnak meg mindazok, akik ellátogatnak az EverDerm klinikára.

Szakértelem

Egy orvosesztétikai kezelés komoly felkészülést igényel a kezelő személy részéről is. Az EverDerm Klinikán specialisták dolgoznak, akik az orvosesztétika területén kiemelkedően nagy tudással és hozzáértéssel rendelkeznek. Így tudnak kimagasló eredményeket elérni és prémium szolgáltatásokat nyújtani.

Ügyfélközpontúság

Az EverDerm Klinika tulajdonosai hiszik, hogy ma Magyarországon is létre lehet hozni egy olyan esztétikai klinikát,

  • ahol valóban a vendég az első, a vendég elégedettsége a legfőbb cél.
  • ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

Garancia

Az EverDerm Klinika tulajdonosai garanciát vállalnak arra, hogy

  • a náluk dolgozó orvosok és szakemberek a legnagyobb szakértelemmel és elkötelezettséggel kezelik pácienseiket
  • a náluk dolgozó szakemberek és kezelők számára az ügyfél kényelme az egyik legfontosabb szempont
  • a klinikán mindig a legmodernebb, letesztelt és kipróbált csúcstechnológiás eszközökkel dolgoznak
  • a klinika rendelkezik a működéshez szükséges egészségügyi / orvosi engedélyekkel és orvosi biztosítással

Elégedettség

A vágyott szőrtelenség nem csak ígéret, hanem garancia! Amennyiben a kezeléssorozatod utolsó alkalma előtt a vezető kezelőnkkel közösen arra a következtetésre juttok, hogy egy további lézeres szőrtelenítési kezelés jelentős változást eredményezhet, az EverDerm Laser Klinika azt a kezelést az előre egyeztetett területen díjmentesen biztosítja számodra – a megadott feltételek betartása mellett.

EverDerm

Lézeres szőrtelenítés Garancia

Minőség

Az EverDerm Klinikán mindig a legjobbat nyújtjuk, így a minőség mindig garantált. Kezeléseink exkluzív környezetben zajlanak, orvosesztétikai, FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal), CE (uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások) és magyarországi hatósági engedéllyel rendelkező csúcstechnológiás gépekkel.

Szakértelem

A minőségi szolgáltatás másik alapja a szakértelem. A kezeléseket végző kollégáink mind az eljárásokhoz előírt, magas szintű végzettséggel rendelkeznek. Az EverDerm biztosítja számukra nemcsak az általuk használt gépek gyártói képzéseit, de a már meglévő tudásukat is folyamatos szakmai továbbképzéseken tökéletesíthetik. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatos elégedettségi felmérésekkel és visszajelzés lekérdezéssel működtetjük.

Fájdalommentesség

Amennyiben a szőrtelenítés során vendégünk az első kezelés első 5 percében jelzi szakemberünknek, hogy az eljárás kellemetlen számára, a kezelés árát visszafizetjük.