• A kosár üres
Slamovits-Horváth Beáta

Everderm

Garancia

„Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az Élet megadja Neked.”

Slamovits-Horváth Beáta, az Everderm Klinika tulajdonosa

legörgetés

Slamovits-Horváth Beáta

Az Everderm érzés = Garancia

“Számomra egyedül az első helyezett a nyertes. Mindig a maximumra törekszem, ezért is veszek részt az EverDerm működésében személyesen.”

“Hiszek az együttműködésben az őszinte egyenes beszédben. Mindig minden elért eredmény közös, az EverDerm kizárólag az ügyfeleivel közösen tudja a maximumot nyújtani.”

Slamovits Hotváth Beáta, EverDerm ügyvezetője, alapítója és tulajdonosa

Milyenek vagyunk?

Az EverDerm Klinika

Garanciái és működésének alapjai

Kényelem

Az Everderm célja, hogy a klinikán eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés, egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény legyen, hanem belülről is élmény maradjon.

Technológia

Az Everderm mindig a letesztelt, kipróbált legmodernebb csúcstechnológiát nyújtja. Elengedhetetlen, hogy a klinika gépei rendelkezzenek a legfontosabb orvosi – CE-európai és FDA-amerikai – minősítésekkel. (Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg, amelyek hatásossága klinikai vizsgálatok által alátámasztott.)

Diszkréció

A klinika vendégei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat. Professzionális, magas minőségű prémium szolgáltatásokat, továbbá diszkrét, emberközpontú törődést tapasztalhatnak meg mindazok, akik ellátogatnak az EverDerm klinikára.

Szakértelem

Egy orvos esztétikai kezelés komoly felkészülést igényel a kezelő személy részéről is. Az Everderm Klinikán specialisták dolgoznak, akik az orvos esztétika területén kiemelkedően nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek. Így tudnak kimagasló eredményeket elérni és prémium szolgáltatásokat nyújtani.

Ügyfélközpontúság

Az Everderm Klinika tulajdonosai hiszik, hogy ma Magyarországon is létre lehet egy olyan esztétikai klinikát hozni,

  • ahol valóban a vendég az első, a vendég elégedettsége a legfőbb cél.
  • ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

Garancia

Az Everderm Klinika tulajdonosai garanciát vállalnak arra, hogy

  • a náluk dolgozó orvosok, szakemberek a legnagyobb szakértelemmel és elkötelezettséggel kezelik pácienseiket
  • a náluk dolgozó szakemberek, kezelők számára az ügyfél kényelme az egyik legfontosabb szempont
  • a Klinikán mindig letesztelt, kipróbált legmodernebb csúcstechnológiás eszközökkel dolgoznak
  • rendelkezünk a működéshez szükséges egészségügyi / orvosi engedélyekkel és orvosi biztosítással

EverDerm

Lézeres szőrtelentés Garancia

Minőség garancia

az Everderm Klinikán mindig a legjobbat nyújtjuk, így a minőség mindig garantált. Kezeléseinek különlegesen exkluzív környezetben zajlanak, orvos esztétikai, FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal), CE (uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások) és magyarországi hatósági engedéllyel rendelkező csúcstechnológiás gépekkel.

Szakértelem

a minőségi szolgáltatás másik alapja a szakértelem. A kezeléseket végző kollégáink mind rendelkeznek az eljárásokhoz előírt maga szintű végzettséggel. Az Everderm biztosítja számukra nemcsak az általuk kezelt gépek gyártói képzéseit, de a már meglévő tudásukat folyamatos szakmai továbbképzéseken tökéletesíthetik. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatos elégedettségi felmérésekkel és visszajelzés lekérdezéssel működtetjük.

Ár garancia

az Everderm Klinikán a kedvezményes áron elkezdett kezelések árát hosszú távon, az adott kezeléssorozat befejezéséig garantáljuk. Így nincs szükség aggódalomra az árak miatt, a kezeléssorozat díja előre megtervezhető és kiszámítható, hiszen csak a kedvezményes árban kell gondolkozni. A lényeg, hogy a következő kezelés ára mindig előre ki legyen egyenlítve. (a részletekért érdeklődni Klinikánk elérhetőségeinek egyikén lehet)

Fájdalommentesség garancia

amennyiben a szőrtelenítés során vendégünk az első kezelés első 5 percében, jelzi szakemberünknek, hogy az eljárás kellemetlen számára, a kezelés árát visszafizetjük.

Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.