Orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész

Kiemelt szakterületem a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása. Emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznem. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, egyéb plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás), illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinumtoxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem. Mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.

Dr. Yan Chen

Fül-orr-gégész szakorvos és Esztétikai orvos

Dr. Yan Chen vagyok, fül-orr-gégész szakorvos és esztétikai orvos is egyben. Az orvosi pályafutásom során mindig a pácienseim egészségét és jólétét helyeztem előtérbe, legyen szó fül-orr-gégészeti problémákról vagy esztétikai kezelésekről.

Az esztétikai orvoslás terén elkötelezett vagyok abban, hogy segítsem pácienseimet abban, hogy magabiztosabbak legyenek a bőrükben és megjelenésükben. Széles körű kezelési lehetőségeket kínálok, és mindig a természetességet és az arányosságot tartom szem előtt, hogy a végeredmény harmonikus és természetes legyen. Fül-orr-gégészként szerzett anatómiai és élettani tapasztalataim nagyban segítenek abban, hogy a kezeléseimet biztonságosan végezzem el megóvva a fontos anatómiai képleteket. Folyamatosan képzem magam, hogy naprakész legyek a legújabb kezelési módszerek, technológiák és trendek terén. Minden egyes páciens számomra különleges és egyedi, és minden esetben arra törekszem, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsak, melyek a legjobb eredményeket hozzák.

Legfontosabbnak tartom a figyelmet, az empátiát és a személyre szabott megoldásokat, hogy minden egyes páciensem elégedett legyen a kezelésekkel és az eredményekkel. Bízom benne, hogy együtt dolgozhatunk azon, hogy elérje az egészségesebb és szebb megjelenést, valamint az önbizalmat, amire vágyik.

Dr. Vajtai Luca

Plasztikai sebész

Szakorvosi szakképesítésemet a felnőtt és gyermek égés és plasztikai sebészet területén szereztem meg.Lehetőségem adódott az akut betegellátás és a rekonstrukciós beavatkozások elvégzéséhez szükséges sokrétű ismeret- és tapasztalatszerzésre. Emellett kiemelt érdeklődési körömbe tartozik az esztétikai beavatkozások precíz és természetességre törekvő gyakorlása is.
Pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a személyre szabott kezelési terv kialakítását, mellyel a közös munka eredményeként természetes és harmonikus hatás érhető el.

Dr. Jenei Márta

Bőrgyógyász

Dr. Jenei Márta általános orvosi diplomámat 2006-ban szerezte a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Rezidensi éveit a Debreceni Egyetem Bőrklinikáján töltötte, szakorvosjelöltként pedig a nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház bőrgyógyászati szakklinikáján dolgozott. Ezen évek alatt alkalma nyílt a bőrgyógyászati szakma gyakori és ritka betegségeivel, tüneteivel megismerkedni, illetve ezek kezelésében részt venni. Szakvizsgájának megszerzése után 2020-ig a nyíregyházi Sz-Sz-B Megyei Kórházak Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetében folytatta orvosi tevékenységét. 2021-ben Tiszafüreden vette át az OEP finanszírozott bőrgyógyászati járóbeteg szakrendelést a Kuthy Elek Rendelő Intézetben, majd 2022. januártól elindította bőrgyógyászati magánrendelését is.

Szívügye a bőrdaganatok korai felismerése, illetve azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartja a bőrgyógyászati szűréseket. A megszerzett tudás folyamatos bővítése elengedhetetlen a számára, ezért rendszeresen vesz részt tanfolyamokon és kongresszusokon.

Dr. Máté Dorottya

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg.
Egyetemi éveim alatt számos terület felkeltette az érdeklődésemet, ezért minden lehetőséget igyekeztem megragadni, hogy ezeket minél közelebbről megismerjem és kipróbálhassam magam bennük. Mindig közel állt az érdeklődésemhez a kozmetológia és az esztétikai kezelések világa. Tanulmányaim utolsó évében egy hónapot töltöttem Oroszországban, plasztikai sebészeti osztályon, ahol a gyakorlatom kapcsán érett meg bennem az elhatározás, hogy szakmai szinten is szeretnék ezzel a területtel foglalkozni.
Diákéveim végén komoly fejtörést okozott, hogy milyen területen helyezkedjek el, mivel a betegellátásban is szerettem volna részt venni. Végül a transzfúziológia szakképzésem megkezdése mellett orvos esztétikával is elkezdtem foglalkozni. Így sikerült megtalálnom az egyensúlyt a segítségnyújtás különböző formái között, mely a mindennapokban is motivál. Az esztétikai kezelések által ezt egy egészen más oldalról tudom megtenni. A bőr egészségének megőrzésén kívül a pácienseimen látom, hogy a magabiztosságot növelő, természetes eredmény milyen elégedettséggel tölti el őket.
Az EverDerm által képviselt páciens központú szemlélet, a maximális odafigyelés és a diszkréció olyan irányelvek, melyeket én magam is igyekszem megadni mind a vendégek, mind a betegek számára. Fontosnak tartom, hogy a páciensekkel való közös munka során az ő elképzeléseiket szem előtt tartva válasszuk ki azokat az eljárásokat, amelyek számukra a legeredményesebbek lehetnek, mutassunk irányt a legjobb eredmények eléréséhez vezető úton.

Dr. Molnár Andrea

Dr. Molnár Andrea vagyok. Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Karán szereztem. Jelenleg bőrgyógyász szakorvosjelöltként dolgozom a mindennapok során.
Az EverDerm-ben azon dolgozom, hogy pácienseimnek a legmagasabb szintű szakmai ajánlások alapján természetes hatású, személyre szabott kezeléseket nyújtsak. Imádom a munkám sokszínűségét, a vele járó kreativitást, és mindig hálás vagyok, amikor a kezelésekkel életminőségbeli javulást tudunk okozni.
Szabadidőmben valamilyen könyvbe mélyedve, a természetben kirándulva vagy a jóga matracon lehet megtalálni.

Szakembereink

Kánay Fruzsina

Skin Manager

2021-ben csatlakoztam az EverDerm csapatához, az azóta eltelt években pedig számtalan területen – mint például az orvosesztétikában – próbálhattam ki magam és tanulhattam.

Angolul és spanyolul is beszélek, amit nem csak a klinikán, hanem a különböző oktatásokon is rendszeresen tudok hasznosítani. Számos neves töltőanyag-gyártó képzésein vettem részt, amelyek alatt többek között a HarmoniCA, a Radiess, az Ellansé, a Lanluma, az Ejal 40, a Profhilo, a Karizma, a Belotero Revive, a Nucleofill, a Teosyal és a Maili töltőanyagok használatát ismertem meg. Ezek mellett tavaly a SKEYNDOR barcelonai oktatásán is részt vehettem, idén pedig elvégeztem a Synlab labordiagnosztikai képzését is.

A klinikán amellett, hogy a plasztikai sebészeink és a bőrgyógyászunk mellett dolgozom, én végzem a mentor konzultációkat is, amely során az Observe 520 géppel elvégzett arcdiagnosztika segítségével átfogó képet tudok adni a vendégeknek bőrük állapotáról. Ez alapján komplex kezelési tervet tudok mindenki számára egyedileg összeállítani, amiben nem csak belső kezeléseket tudok ajánlani, de számos magas minőségű otthonápolási terméket is, többek között az MBR, a Teoxane vagy a Skeyndor termékcsaládokból.

Magyarország első Skin Managerként sok ismert személlyel volt szerencsém együtt dolgozni, csak néhányukat említve: Balázs Klári, Dér Heni, Stohl András, Rippel Ferenc és Hacsi Boglárka.

Palásti Rebeka

Vezető Beauty Terapeuta

Öt éven át tanultam a kozmetikus szakma rejtelmeit a BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumban, ahol kozmetikusként végeztem. A képzés után nem sokkal már az EverDerm Laser & Beauty Clinic-nél dolgoztam, ahol azóta számtalan továbbképzésen volt szerencsém részt venni. A nálunk elérhető összes kozmetikai eljárást ismerem és napi szinten végzem, sőt a legtöbb kezelés bevezetése óta jelen vagyok a klinika életében. Az újonnan bevezetésre kerülő kezelések/ eljárások tesztelése ugyanolyan fontos számomra vezető beauty terapeutaként, mint Beának – a klinika tulajdonosának, a maximálisan elérhető eredmények érdekében.
Az évek során számtalan arc-és testkezelést ismertem meg – köztük a BTL gépeket is elsőként. A kedvenc kezeléseim közé tartoznak a minimál invazív arckezelések (pl. RF mikrotűs eljárás), mert ezek bőrregeneráló hatását kozmetikusként lenyűgőzőnek tartom. A klinikán találkozhattok velem a beauty konzultációk során, valamint tulajdonképpen minden nálunk fellelhető kezelés során.
Ezen felül sikeresen elvégeztem a Synlab labordiagnosztikai képzését is, így az EverDerm HealthCare szolgáltatásainak igénybevételekor is számíthattok jelenlétemre.

Bogdán Nikolett

Vérvételi és esztétikai specialista/ ápoló

2019-ben szereztem meg az Ápolói végzettségemet. 2018-ban Szolnokon a Hetényi Géza Kórházban kezdtem dolgozni az I.számú Belgyógyászaton, ahol általános belgyógyászati és hematológia gyakorlatot szereztem. 2020-2022 között Covid Osztályon és Covid Intenzív Osztályon dolgoztam, ahol számtalan emberrel és beteggel találkoztam. Ekkor még fontosabbá vált számomra az, hogy minél többet segítsek az embereken.

2019- 2023 között bőrgyógyászati osztályon is dolgoztam. Ebben az időben több bőrgyógyász szakorvos mellett dolgoztam, mint asszisztens. Bőrgyógyászati kisműtétek és bőrszépészeti beavatkozásokban is segítkeztem.

Jelenleg a Debreceni Egyetem kirendeltségén a Szolnoki Campuson tanulok, BSc Ápoló szakon (Diplomás Ápoló).

Szeretek másokat motiválni és támogatni, fontos számomra, hogy a betegek és a páciensek egyaránt elégedettek legyenek. Fontosnak tartom, hogy a pácienseket egy nyugodt és jó hangulatú környezetben tudjam fogadni, és a kezelés ideje alatt ebben a környezetben pozitív energiákkal tudjanak feltöltődni. Az EverDermben a megfelelő kezelések mellett erre is van lehetőség.

Nélkülözhetetlen a megfelelő kezelések kiválasztása mellett az is,hogy a páciensek, amikor eljönnek az EverDerm Klinikára, akkor fejben a kezelésre koncentráljanak, és próbáljanak meg kizárni minden negatív impulzust! Hiszen, ha pozitívan állnak hozzá a beavatkozáshoz, akkor a kezelés sokkal hatásosabb lesz, sőt még a gyógyulás is gyorsabb lehet. Amikor a bőrgyógyászaton dolgoztam, akkor több betegnél is tapasztaltam, hogy akik pszichésen nem voltak jól, azoknak sokkal hosszabb ideig tartott a gyógyulási időszak, sőt szövődmények is nagyobb számban alakultak ki, míg akik pedig teljes mértékben pozitívan álltak a kezeléshez, azok sokkal hamarabb meggyógyultak.

Hergelt Brigitta

Vérvételi és esztétikai specialista/ ápoló

Egészségügyi képesítésemet a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnáziumban szereztem 2020-ban. Ezt követően további tanulmányaim során 2023 júniusában Általános Ápoló képesítést is szereztem, majd 2024-ben kozmetikus végzettséget szereztem. Az EverDerm csapatának köszönhetően volt lehetőségem 2023. végén a Synlab által meghirdetett Labordiagnosztikai képzést sikeresen elvégezni.
Az iskola ajtaján kilépve a magánegészségügyben helyezkedtem el, és olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy jó nevű, a szakmában híres plasztikai sebészekkel dolgozhattam együtt, valamint a magánklinika laborjában is.
Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy az egészségügy és a kozmetika kéz a kézben járó tudományág, és hogy tudnám a kettőt egyszerre élvezni és csinálni is. Ekkor az EverDerm csapatában lehetőséget kaptam mindkét munkakör ellátására, és az abban való kiteljesedésre. Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap amit szeretek és amit a hívatásomnak érzek.
Fontos, hogy mindenki tudatában legyen annak, hogy vérvételre nem csupán betegségek fennállása eseten van szükség, hanem meghatározott időközönként érdemes különböző szűrővizsgálatokat elvégeztetni, hogy az esetleg lappangva fennálló kórképeket korai szakaszában felismerhessük. Általánosságban elmondható, hogy az általános egészségügyi állapot felmérése és az esetleges rendellenességek kiszűrése érdekében évente egy alkalommal laborvizsgálatot lenne célszerű elvégeztetni.
Carl William Buehner szavait megfogadva igyekszem a vérvétel hangulatát az ő mondanivalójának megfelelően megteremteni, mely szavak így hangzanak:
„Lehet, hogy elfelejtik mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól„. Munkám során e szavak megvalósítására kiemelt figyelmet fordítok.

Ackermann Helga Bianka

Sminktetoválás és orvosi tetoválás

Ackemann Helga Bianka vagyok és amint csak lehetett bekerültem a szakmám gyönyörű világába. A kozmetika, mint én is, nagyon sokszínű. Rengeteg ágában ki lehet teljesedni. Engem személy szerint a művészi oldala vonz. Sminkelés, sminktetoválás, orvosi tetoválás és a kreatív kezelések. Célom az alkotás, a másoknak való segítés és az örömszerzés. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást. Ez kifejezetten az a szakma, ahol haladni kell a korszerűsítésekkel. Szeretek mindig a legjobb helyről tanulni. Oktatóim a legelismertebb szakmabeliek Magyarországon.
Sminkelni Dominique Robert’s világbajnok és Európa bajnok sminkmestertől tanultam. Világmárkákkal dolgozom, hogy a smink tartós, gyönyörű, profi legyen.

Sminktetoválás és orvosi tetoválás:
Piacvezető technológiák alkalmazása hegek, striák esztétikai eltüntetésére orvosi tetoválással. Úgy gondolom, hogy a folyamatos tanulás és a kiváló termékek meghozzák a kívánt eredményt, hogy esztétikus, természetes, gyönyörű sminktetoválások készüljenek általam.

Érdeklődj a recepción vagy további információért látogass el a WEB oldalamra!

Lefoglalom a kedvezményt magamnak egy évre!

Egyszerűen vedd meg az előleget! Így egy évre garantálod magadnak az év legnagyobb kedvezményét!

Még mindig bizonytalan vagy? Semmi gond, hívj minket bátran a 06-1-920-1111 számon, vagy írj emailt a info@everdermlaser.hu címre, és mi mindenre válaszolunk! Ha pedig már elhatároztad magad, akkor foglalj időpontot konzultációra!

Előleg