Budapest

Dr. Trévidic Thibault

Kiemelt szakterületem a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása. Emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznem. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, egyéb plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás), illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinumtoxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem. Mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.

Dr. Vajtai Luca

Szakorvosi szakképesítésemet a felnőtt és gyermek égés és plasztikai sebészet területén szereztem meg.Lehetőségem adódott az akut betegellátás és a rekonstrukciós beavatkozások elvégzéséhez szükséges sokrétű ismeret- és tapasztalatszerzésre. Emellett kiemelt érdeklődési körömbe tartozik az esztétikai beavatkozások precíz és természetességre törekvő gyakorlása is.
Pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a személyre szabott kezelési terv kialakítását, mellyel a közös munka eredményeként természetes és harmonikus hatás érhető el.

Dr. Máté Dorottya

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg.
Egyetemi éveim alatt számos terület felkeltette az érdeklődésemet, ezért minden lehetőséget igyekeztem megragadni, hogy ezeket minél közelebbről megismerjem és kipróbálhassam magam bennük. Mindig közel állt az érdeklődésemhez a kozmetológia és az esztétikai kezelések világa. Tanulmányaim utolsó évében egy hónapot töltöttem Oroszországban, plasztikai sebészeti osztályon, ahol a gyakorlatom kapcsán érett meg bennem az elhatározás, hogy szakmai szinten is szeretnék ezzel a területtel foglalkozni.
Diákéveim végén komoly fejtörést okozott, hogy milyen területen helyezkedjek el, mivel a betegellátásban is szerettem volna részt venni. Végül a transzfúziológia szakképzésem megkezdése mellett orvos esztétikával is elkezdtem foglalkozni. Így sikerült megtalálnom az egyensúlyt a segítségnyújtás különböző formái között, mely a mindennapokban is motivál. Az esztétikai kezelések által ezt egy egészen más oldalról tudom megtenni. A bőr egészségének megőrzésén kívül a pácienseimen látom, hogy a magabiztosságot növelő, természetes eredmény milyen elégedettséggel tölti el őket.
Az EverDerm által képviselt páciens központú szemlélet, a maximális odafigyelés és a diszkréció olyan irányelvek, melyeket én magam is igyekszem megadni mind a vendégek, mind a betegek számára. Fontosnak tartom, hogy a páciensekkel való közös munka során az ő elképzeléseiket szem előtt tartva válasszuk ki azokat az eljárásokat, amelyek számukra a legeredményesebbek lehetnek, mutassunk irányt a legjobb eredmények eléréséhez vezető úton.

Ackermann Helga Bianka

Sminktetoválás és orvosi tetoválás

Ackemann Helga Bianka vagyok és amint csak lehetett bekerültem a szakmám gyönyörű világába. A kozmetika, mint én is, nagyon sokszínű. Rengeteg ágában ki lehet teljesedni. Engem személy szerint a művészi oldala vonz. Sminkelés, sminktetoválás, orvosi tetoválás és a kreatív kezelések. Célom az alkotás, a másoknak való segítés és az örömszerzés. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást. Ez kifejezetten az a szakma, ahol haladni kell a korszerűsítésekkel. Szeretek mindig a legjobb helyről tanulni. Oktatóim a legelismertebb szakmabeliek Magyarországon.
Sminkelni Dominique Robert’s világbajnok és Európa bajnok sminkmestertől tanultam. Világmárkákkal dolgozom, hogy a smink tartós, gyönyörű, profi legyen.

Sminktetoválás és orvosi tetoválás:
Piacvezető technológiák alkalmazása hegek, striák esztétikai eltüntetésére orvosi tetoválással. Úgy gondolom, hogy a folyamatos tanulás és a kiváló termékek meghozzák a kívánt eredményt, hogy esztétikus, természetes, gyönyörű sminktetoválások készüljenek általam.

Érdeklődj a recepción vagy további információért látogass el a WEB oldalamra!

Czanik Balázs

Czanik Balázs vagyok, a B-life életmód program és a Capoeira Aerobik mozgásforma megálmodója.
Több mint 20 éves edzői tapasztalattal a hátam mögött már sok embernek sikerült segítenem, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, és ami a legfontosabb, egészségesek legyenek. Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberek életében egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás és az aktív pihenés. Ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás!
2000-ben kezdtem a pályafutásomat, azóta már aerobik, testépítő, személyi edző és sportszervező menedzser végzettségre is szert tettem a hazai és nemzetközi képzéseken kívül.
Több mint 300 Capoeira Aerobik edzőt képeztem Európa szerte.
Éves szinten több, mint 150 fellépésem van hazai és nemzetközi rendezvényeken.
Azóta már 16 DVD-t és 8 könyvet adtam ki az egészséges életmód jegyében, aminek segítségével több ezren alakultak át és nyerték el az általuk kívánt álomalakot.
Örömmel tölt el, hogy a EverDerm csapatához csatlakozhattam, hiszen én magam is mindig a minőséget képviseltem, ezért is tudok teljes vállszélességgel, büszkén ehhez a remek csapathoz csatlakozni!

Ámon Angéla

“Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…) A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.” – Szepes Mária

Ámon Angéla vagyok, pszichológus, szexuálszakpszichológus, család-és párterapeuta jelölt, hipnoterapeuta, asztrológus, Hellinger-féle családállító, természetgyógyász, metamorf masszőr. Az erős belső elhivatottság és vágy, hogy hivatásom során fő célom az emberi lélek és psziché működésének megismerése legyen, már egészen fiatal koromban felismerésre került. Ez motivált és motivál a mai napig szüntelenül. Hiszen mi rejtélyesebb és csodálatosabb lehet annál a “befelé táguló végtelen univerzumnál”, mint ami az emberben lakozik? Ez olyan, mint az ujjlenyomat: egyedi és megismételhetetlen csoda, ami arra vár, hogy megfejtsék. Az általam alkalmazott pszichológia egyfajta ‘integratív, multidimenzionális, spirituális pszichológia’, amely ötvözi a klasszikus pszichológiát az alternatív szemlélettel; a nyugati, tudományos alapokon nyugvó pszichológiai megközelítést a keleti ősi spiritualitással. Konzultációim során a hozzám fordulók egy olyan intim, őszinte és megértő közegbe érkeznek, ahol a figyelmem másfél órán keresztül teljes mértékben az Övék. Teret kapnak arra, hogy kifejezzék mindazt, ami bennük van: érzelmeiket, gondolataikat, félelmeiket, fájdalmaikat, nehézségeiket, céljaikat és reményeiket. Alapvető számomra, hogy egy olyan komfortzónát alakítsak ki minden ülésen, ahol a biztonságérzet és az elfogadottság érzésének jegyében klienseim képessé váljanak a nehézségekkel való szembenézésre, önmaguk elfogadására, majd a problémával való megküzdésre, végül pedig a fejlődésre és a növekedésre. A konzultációk során fontos célom, hogy klienseim érezzék, hogy problémáik távolról sem hibák, hanem olyan, a fejlődés felé vezető lehetőségek, melyek a tudatosság fényében fontos jelzőtáblákká válnak: irányt mutatnak egy tudatosabb, teljesebb fejlettségi szint felé.

Így hát azt szeretném üzenni Neked, kedves hozzám forduló: bármilyen nehézséggel is küzdesz – legyen az párkapcsolati elakadás, önértékelési probléma, családi konfliktus, egzisztenciális útkeresés, munkahelyi problémák vagy egészen egyszerűen egy belső elégedetlenségi érzés -, ami arra sarkall, hogy valami mást, valami mélyebbet, többet tudj meg önmagadról – bármi is legyen az, amiben elakadtál, tudd: nem létezik olyan helyzet, amin ne lehetne változtatni. Vedd kezedbe az irányítást, és légy Te a saját élettörténeted írója!

Lefoglalom a kedvezményt magamnak egy évre!

Egyszerűen vedd meg az előleget! Így egy évre garantálod magadnak az év legnagyobb kedvezményét!

Még mindig bizonytalan vagy? Semmi gond, hívj minket bátran a 06-1-920-1111 számon, vagy írj emailt a info@everdermlaser.hu címre, és mi mindenre válaszolunk! Ha pedig már elhatároztad magad, akkor foglalj időpontot konzultációra!

Előleg