ArckezelésekAnti-aging → Limitless Beauty

Limitless Beauty

Lézeres csúcstalálkozó, a bőrfiatalítás legmagasabb szintje

Bejelentkezem

A lézeres bőrszerkezet javítás és a lézeres bőrfiatalítás két csúcsminőségű lézeres technológia ötvözete.

Az életkor és a napsugárzás, a pigmentfoltok kialakulásának két legfőbb okozója. A túlzásba vitt napozás idővel a melanin túltermelődéséhez vezet, ami pigmentfoltokat idéz elő: barnás-piros színű elváltozások jelennek meg a bőrön. A pigmentfoltok megjelenésének esélye pedig a sejtöregedéssel csak nő, és általában a napsugárzásnak az idők során leginkább kitett területeket érinti. Erre nyújt megoldást a Rich PTP lézeres bőrszerkezet javító kezelés.

Életkorunk előrehaladtával arcbőrünk legnagyobb problémája kollagénállományunk gyengülése. A bőrünkön ebből kifolyólag volumencsökkenés, petyhüdtség jelentkezik, valamint megjelennek az első ráncok. Erre nyújt megoldást a Genesis lézeres bőrfiatalító kezelés, mely serkenti a kollagénállomány újratermelődését.

Az Everderm megalkotta a Limitless Beautyt, a Rich PTP lézeres bőrszerkezet javító és a Genesis lézeres bőrfiatalító kezelés kombinációját a Rejuvenációt, azaz bőrfiatalítás legmagasabb szintjét.

Milyen eredmények érhetők el a Limitless Beauty kezelésekkel:
 • A májfoltok és a szeplők halványulása
 • Jobb bőrtónus, egészségesebb megjelenés
 • Pórusösszehúzó hatás
 • Feszesebb, teltebb bőrképet
 • Finom ráncok halványítása, mélyebb ráncok csökkentése
 • Arcbőr fiatalítása, öregedési tünetek megjelenésének lassítása
 • Hegek, striák halványítása
 • Javuló bőrtónus és textúrát
 • Túlzásba vitt napozás hatására károsodott bőr ápolása

A Limitless Beauty kezelés menete

 1. A LIMITLESS BEAUTY kezelés egy orvos esztétikai konzultációval kezdődik, amelynek során tisztázásra kerülnek a páciens céljai, a kezelés menete, illetve az elérhető eredmények. A konzultáció során professzionális arcdiagnosztikát is végzünk a bőr állapotfelmérése érdekében.
 2. A konzultációt követően az orvos esztétikai szakember a páciens bőrtípusának megfelelően beállítja a gép fokozatát, majd a bőr alapos tisztítása után a két kezelést egymás után végezzük el.
 3. Az első lépés a RICH PTP kezelés, mely során a pigmentek elnyelik a lézer fényét. Ennek hatására a pigmentek szétesnek, maga a pigmentfolt pedig szabad szemmel láthatóan eltűnik. A beavatkozás csak az adott bőrrétegben történik, így a lézeres kezelés nem károsítja a bőr teljes felszínét.
 4. Ezt követően elvégezzük a GENESIS kezelést: a lézerfény hatására kisimulnak a mélyebb ráncok, feszesebb és egyenletesebb lesz a bőr, valamint eltűnnek az apró hegek. A beavatkozás során a kezelőfejjel egyszerre két bőrréteget melegítünk anélkül, hogy felszíni sérülést okoznánk.
 5. A lézeres kezelés után steril lézermaszkot helyezünk az arcbőrre. Az intenzív ápoló hatású maszk azonnal nyugtatja, hidratálja és szemmel láthatóan felfrissíti a bőrt: képes a bőr mélyére beszívódni, így elősegíti a regenerációt és nyugtatja az arcbőrt. A kezelés hatására a pigmentfoltok halványulnak, a tág pórusok, mély hegek enyhülnek, a bőr minősége javulást mutat.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc

A LIMITLESS BEAUTY kezelés tartós eredménye érdekében javasolt 6 alkalmas kezelésen részt venni, 1-2 hetes időközökkel

A Limitless Beauty kezelés előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Látványos és egyszerű orvos-esztétikai beavatkozás, bőrsérülés nélkül
 • Gyors kezelés, akár ebédidőben is elvégezhető
 • Érettebb és fiatalabb bőrön is elvégezhető, évszaktól függetlenül, egyénre szabva
 • Csúcsminőséget nyújtó Tribeam készülékünk a legmoderneb és leghatékonyabb technológiát nyújtja
 • 2 in 1 kezelés: Bőrszerkezet javítás (Rich PTP) és bőrfiatalítás (Genesis) egy kezelésben

Limitless Beauty Árak

Limitless Beauty kezelés1 alkalom
1 régió60.000 Ft
2 régió70.000 Ft
3 régió90.000 Ft
Kézfej45.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 5 alkalmas kezelés esetén +1 kezelést ajándékba adunk

Kérdések

Meddig tart maga a LIMITLESS BEAUTY kezelés?

A kezelés kb. 30 percig tart.

Mennyi idő múlva látom a LIMITLESS BEAUTY kezelés eredményét?

A LIMITLESS BEAUTY kezelés végeredménye azonnal látható, de a tartós eredmény érdekében javasolt minimum 6 alkalmas kezelésen részt venni, 1-2 hetes időközökkel.

Fájdalmas a LIMITLESS BEAUTY kezelés?

A LIMITLESS BEAUTY kezelés fájdalommentes, érzéstelenítőre nincs szükség. Egyénektől függően az érzékenyebb területeken tapasztalható enyhe kellemetlen érzés.

Kinek ajánlott a LIMITLESS BEAUTY kezelés?

A beavatkozást azoknak ajánljuk, akik napozás, szoláriumozás vagy fogamzásgátló okozta pigmentfoltokkal vagy májfoltokkal, szeplőkkel küzdenek és szeretnék egyben bőrük ragyogását, feszességét is visszanyerni. Fiatal bőr esetében elvégezhető preventív jelleggel, hogy minél később legyen szükség esztétikai beavatkozásokra. Idősebb bőr esetén ideális fenntartó kezelésnek, korábbi komolyabb esztétikai beavatkozások után.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!