TestkezelésekIntim egészség → Exilis Ultra Femme 360

Exilis Ultra Femme 360

Intim fiatalítás lézer nélkül

A megfelelő eredmény érdekében a BTL EXILIS Ultra Femme 360™ kezelést csak képzett szakember végezheti.

Bejelentkezem

Intim fiatalítás – akár 8 perc alatt!

Csakúgy, mint az arc és a test, a női intim területek is változnak az évek során és nem kíméli őket sem az idő. A szülés, a hormonális változások és az öregedési folyamat átalakulásokhoz vezet a női nemi szervek tekintetében is.
Sokakat érintenek kínzó nőgyógyászati problémák, valamint a női intim régióban bekövetkező változások közé tartozhat az inkontinencia vagy hüvelyszárazság, a szülés után kitágult hüvely, a menopauza, illetve sokan tapasztalnak szexuális életük során elégedetlenséget. Azt azonban kevesen tudják, hogy ezen a problémák kezelése bizony lehetséges!

A tudományosan bizonyított és igazolt eredmények miatt mondanak igent világszerte az emberek a BTL-kezeléseire, így intim problémák esetére is előrukkoltak egy kezeléssel.

A BTL Exilis Ultra Femme 360 egy az amerikai FDA által jóváhagyott, non invazív, azaz tű és szike használata nélkül történő, gyors és fájdalommentes eljárás, amely segít a női intim egészség megőrzésében és regenerálásában. A BTL gépe monopoláris rádiófrekvenciát és az ultrahang energiáját használja fel, hogy teljes hüvelyfiatalító kezelést biztosítson, beleértve a szeméremajkak, tehát a külső terület kezelését és a hüvelyfeszesítést. A készüléket a helyi keringés fokozása érdekében szövethőmérséklet emelése céljából melegítésre használjuk. Az általa használt applikátorokba épített fémgyűrű lehetővé teszi a 360°-os melegítést, ezáltal a női intim részek gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb kezelését is.
Az Exilis Ultra Femme 360 a legsokoldalúbb intimfiatalító eljárás, mert non invazív módon kezeli a külső és belső területeket egyaránt, valamint az introitust (hüvelybemenet) is.

BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés előnyei

A BTL Exilis Ultra Femme 360 klinikai vizsgálatok alapján pozitív eredményt mutatott a következő esetekben:

 • meggyengült hüvelyfal regenerálása;
 • stressz-inkontinencia javítása;
 • szexuális elégedettség fokozása;
 • az intim terület általános megjelenésének javítása, magabiztosság helyreállítása;
 • szülés utáni regeneráció;
 • menopauza;
 • Vulvo-hüvely atrófia (hüvelyszárazság, viszketés, égés, fájdalmas közösülés) okozta életminőség romlásának helyreállítása

Kinek és milyen gyakorisággal ajánlott a BTL® Exilis Ultra Femme 360™

A BTL EXILIS Ultra Femme 360 kezelést azoknak ajánljuk, akik különböző nőgyógyászati problémáktól szenvednek, valamint akik nemi életükre ható pozitív változást szeretnének elérni, akár önbizalmuk növelése érdekében.

A BTL EXILIS Ultra Femme 360 kezelés által megfelelő eredmény 3 alkalmas kezeléssorozat után már elérhető, az alkalmak közti javasolt idő pedig 7-14 nap. Az emberi szervezet folyamatosan öregszik, évről-évre kevesebb kollagént termel, ezért érdemes az eredmény fenntartása érdekében évente fenntartó kezeléssorozatot igénybe venni.
Figyelembe kell venni, hogy az eredmény betegenként eltérő lehet és több tényezőtől is függ, mint például a szervezet reakciója a kezelésre, valamint annak a mértéke, hogy a szövetek korábban mennyit vesztettek feszességükből.

A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés menete

 1. A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés egy konzultációval kezdődik, melynek során szakemberünk elmagyarázza a kezelés menetét, tájékoztat az elérhető és várható eredményekről, illetve megválaszolja a felmerülő kérdéseket.
 2. Az Ultra Femme 360 eljárást egy kézi eszközzel végzik, ami egyszerre bocsát ki rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahangenergiát. A kezelés során kezelőink egyszer használatos applikátort használnak, amely megfelelő méretű a páciens teljes kényelme érdekében.
  Ezt az applikátort helyezik fel a hüvelycsatornába és lassú, ismételt mozdulatokat használnak, előre – hátra, a méhnyak és a hüvelybemenetel között.
 3. A hüvelyfiatalító kezelés hőt bocsát ki a szövetekre, ez azonban fájdalommentes, csak kellemes melegítő érzéssel jár. A hüvelyt értintő kezelés körülbelül 8 percig tart, mely a piacon elérhető legrövidebb ideig tartó intim fiatalító kezelés. Amennyiben nem csak a hüvelyt, hanem a külső területet, a szeméremajkakat is kezelik, akkor az körülbelül 45 percet vesz igénybe.
 4. Ez a nem invazív hüvelyi kezelés az egyedülálló EFC™ (Energy Flow Control) technológiát alkalmazza. A kezelés egyáltalán nem okoz sebeket, így nem áll fenn fertőzés vagy váladékozás veszélye.

Beavatkozás ideje:
kb. 20-45 perc

Kinek nem ajánlott a BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés?

A kezelés a következő esetekben nem vehető igénybe:

 • menstruációs periódus alatt;
 • terhesség során;
 • szüzesség esetén;
 • méhen belüli eszközök használata esetén;
 • intim fehérítés esetén;
 • bakteriális -és gombás fertőzések, szexuális úton terjedő betegségek esetén;
 • károsodott immunrendszer esetén;
 • egyéb betegségek (ld. bővebben a páciens beleegyezőben) esetén

A rádiófrekvenciás és a lézeres intim fiatalítás közti különbségek

Az alábbi táblázat összehasonlítási alapot ad a rádiófrekvenciás és a lézeres intim fiatalítási eljárások között. A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés egy rádiófrekvenciás eljárás.

Rádiófrekvenciás intim fiatalításLézeres intim fiatalítás
Felépülési időnincs felépülési idő 3-5 nap
Kezelhető területekbelső és külső területekbelső területek
Fájdalomenyhe/közepes hőérzetközepestől erősig
Tartósságévente fenntartó kezelésekévente fenntartó kezelések
Kezeléssorozat3 alkalom1-3 alkalom

Árak

KEZELT TERÜLETEK:1 alkalom *3 alkalom
Külső vagy belső terület 80.000 Ft240.000Ft
Külső és belső területek együtt 120.000 Ft360.000 Ft
4. alkalom igénybevétele esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Tévhitek vs. Tények

 1. Tévhit: Az intim fiatalítás csak kozmetikai eredménnyel jár.
  Tény: Igen, valóban jár esztétikai előnyökkel is, a kezelés azonban elsősorban a funkcionális problémákon segít, mint például a meglazult hüvelyfal regenerálása vagy éppen a stressz-inkontinenciában szenvedők életminőségének javítása. Egyértelműen több, mint pusztán kozmetikai eljárás, hiszen az eredményeként növekedhet a páciensek szexuális elégedettsége is.
 2. Tévhit: A hüvelyfiatalítás műtétet igényel.
  Tény: Nem igényel műtét, az BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés tulajdonképpen egy mini „facelift” a hüvely számára. Hatékonyan feszesíti a hüvelyt és a szeméremajkakat non invazív módon, sebészeti beavatkozás nélkül, amely nem jár felépülési idővel.
 3. Tévhit: A hüvelyfiatalítás fájdalmas.
  Tény: A Femme 360-nal végzett kezelés egyáltalán nem fájdalmas. A kezelés egy speciálisan kialakított, személyre szabott méretű applikátorral ellátott eszközzel történik, amely rádiófrekvenciás energiával fokozza a véráramlást. Ez elősegíti a kollagéntermelést, feszesíti a szerméremajkakat, a hüvelynyílást és a hüvelyfalakat. Az ablatív (bőrfelszíni sérüléssel járó) lézeres kezelésekkel ellentétben a Femme 360 felmelegíti, de nem égeti meg a szövetet. A kezelés nem igényel érzéstelenítést, néhányan tulajdonképpen kellemes élménynek találják.
 4. Tévhit: Az intim fiatalítás kockázatos.
  Tény: Bár a sebészeti és a lézeres hüvelyfiatalító eljárásoknak vannak bizonyos kockázatai, az Ultra Femme 360 teljesen biztonságos. Az eljárás szigorú biztonsági előírásoknak felel meg, beleértve a steril, eldobható applikátor használatát. A klinikai kutatások nem számoltak be sem égési sérülésekről, sem szövődményekről.
 5. Tévhit: A hüvelyfiatalítást a férfiak érdekében veszik igénybe a nők.
  Tény: Az intim fiatalítás egyáltalán nem a férfiak érdekében történik. A kezelést választó nők saját maguk érdekében választják, különböző nőgyógyászati problémák kezelésének érdekében, valamint a saját szexuális életük elégedettségének fokozásáért, amely természetesen hatással van a partner szexuális életére is.

Kérdések

A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés eredményei

A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelések során a következő tudományosan bizonyított eredményeket érték el egészséges páciensek esetében:
A páciensek

  • 80%-a a szeméremtest általános megjelenésének javulásáról számol be;
  • 89%-ának javult a stressz-inkontinenciás állapota;
  • 90%-a szexuális diszfunkciójavulásról számolt be;
  • 60%-a szexuális funkciók jelentős (közepestől kiválóig) javulásáról számolt be

Mennyi idő múlva látom a BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés eredményét?

Az utolsó kezelés után 60 nappal látható a maximális eredmény, mert az új kollagén és az elasztin termeléséhez idő szükséges. A szövetmelegítés általi kollagénképződés eredményeként összehúzódnak a szeméremajkak, a hüvelynyílás mérete csökken, valamint egészségesebbé és hidratáltabbá válik a hüvelynyálkahártya.

A BTL® Exilis Ultra Femme 360™ kezelés jár felépülési idővel?

Az eljárás non-invazív volta miatt nem szükséges felépülési idővel számolni, ezért a páciens akár az ebédszünetében is érkezhet a kezelésre, majd utána rögtön visszatérhet a szokásos tevékenységeihez.

A mellékhatások közé tartozik az enyhe bőrpír és duzzanat a kezelt területen, ez általában néhány órán belül elmúlik.

A kezelés után 48 órán belül tartózkodni szükséges a szauna, szolárium és vízi létesítmények látogatásától, valamint a testedzés is kerülendő.

Szexuális együttlét és tampon használata a kezelést követően megengedett.

Jelentkezz be

Ultra Femme kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!