Plasztikai sebészet → Bőrgyógyászati beavatkozások

Bőrgyógyászati beavatkozások

Számos olyan a bőrön és a bőr alatt található elváltozás létezik, melyeket kisebb műtéti / sebészeti beavatkozással könnyen el lehet távolítani. Ilyenek például az anyajegyek, a zsírmirigyek, a faggyúmirigyek, a szemölcsök vagy a kisebb növedékek. Ezek szike vagy egyéb speciális eszköz (például Volkmann-kanál) segítségével könnyen és biztonságosan eltávolíthatók.

Bejelentkezem

Az eltávolított szövetdarabokat szükség szerint szövettani vizsgálatra érdemes küldeni, melynek során többek között az is megállapítható, hogy az adott minta jó- vagy rosszindulatú elváltozás-e.
Az EverDerm plasztikai sebészei a bőrön és a bőr alatt található elváltozások eltávolítását steril környezetben, teljes biztonsággal tudják elvégezni. A műtétek 1-2 óra alatt le is zajlanak, amely után a páciens azonnal visszatérhet napi rutinjához.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink segítenek minden esetben kiválasztani a legjobb eljárást a lehető legjobb kívánt eredmény elérésének az érdekében.

Anyajegy kimetszés
(szövettannal)

Az anyajegy plasztikai sebész által, szikével kerül kimetszésre. Az adott szövetdarabot a műtétet követően tovább küldjük szövettani vizsgálatra.

Bőr és bőr alatti elváltozások eltávolítása

Az EverDerm plasztikai sebészei zsírmirigy, faggyúmirigy, illetve szemölcs eltávolításában is segítséget nyújtanak budapesti klinikánkon.

Hegkorrekció
.

A hegkorrekció lehetőséget nyújt, hogy egy műtét után megmaradt, vagy esetleg egy sérülés okozta zavaró heg szinte észrevétlenné váljon.