MENTOR PROGRAM

Útnak indul az EverDerm Mentor Program!

„A professzionalizmus azt jelenti, hogy valaki képes megoldást találni nehéz helyzetekben, és képes eredményt elérni ott, ahol mások már feladták.” – ismeretlen szerző

Bejelentkezem

Minden szó igaz Slamovits-Horváth Beáta, az EverDerm Laser & Beauty Clinic megálmodójának és ügyvezetőjének az életét tekintve, hiszen célról-célra, napról-napra eléri, amit szeretne és megvalósítja azt, amiben hisz. Életfilozófiája szerint, ahol ma tartunk, az a tegnapi döntéseink következménye. A naponta meghozott döntéseink határozzák meg az életünk alakulását, és bármennyire is keménynek tűnik, a határtalan lehetőségeink az általunk választott utakon keresztül érhetők el. Ezen az úton mi, az EverDerm melletted állunk!

Vannak, akik szerint, minden ember naponta több mint húszezer döntést kell, hogy meghozzon. Ezek többségénél észre sem vesszük a döntési helyzetet, mert automatikusan reagálunk és cselekszünk a szokásaink, hitrendszerünk alapján. Ilyen kis döntések közé tartozik az is, hogy milyen ruhát veszünk fel reggel, mit eszünk reggelire, vagy az, hogy mikor tartunk beauty napot, mikor foglalkozunk kicsit magunkkal…
Engedd, hogy az EverDerm is a mindennapi döntéseid közé tartozzon, hisz ki lenne hitelesebb mentor Slamovits-Horváth Beátánál, aki határok nélkül küzd nap mint nap céljaiért, pozitív energiákkal körül lengve, miközben a maximumot nyújtja?

Miért hoztuk létre Mentor Programunkat?

A szépség, az egészség és a belső harmónia egymást kiegészítő tényezők, nincs helye a megalkuvásnak, egyikről sem mondhatunk le a testi-lelki egészségünk érdekében. Napjainkban életünk tele van egyéni és társadalmi elvárásokkal, a mindennapi stressz pedig folyamatosan önmegújulásra “kényszerít” minket. Így hát egyaránt oda kell figyelnünk teljesítőképességünk, állóképességünk és fiatalságunk megőrzésére is. Azonban előfordul, hogy néha nem csak elveszettnek érezzük magunkat, de valóban nem ismerjük annak lehetőségeit, hogy hogyan kezdjünk neki ennek a folyamatnak vagy éppen mi legyen a következő lépés.

Slamovits-Horváth Beáta bőrszépészeti nagykövet nevével fémjelzett Mentor Programunk ebben hivatott segítséget nyújtani: az első perctől támogat és egy pillanatra sem hagy magadra. A kezdetektől fogva mindig számíthatsz mentorodra, hisz mindenkinek szüksége van egy helyre, ahol személyre szabott és őszinte tanácsokkal látják el akár egy beauty konzultáció keretein belül, vagy lehetőséget biztosít akár életmód vezetésre és tanácsadásra is.

Miért éri meg Mentor Programunkhoz csatlakozni?

Személyiségünk egyes fejlődési szakaszaiban megnyilvánuló jellegzetességei formálják az identitásunkat, állandó változáson megyünk keresztül, de a szépség iránti és az önmagunkkal való elégedettség utáni vágy mindig szilárd része az életünknek. Hiszen a szépség, az egészség és a fiatalság egy olyan triumvirátus, amely az önelfogadás kulcstényezője.
Mentor Programunkba való csatlakozásoddal útmutatást kapsz testi és lelki úton is a szépséged megélésének irányában, miközben az egészségedet is támogatjuk.

Bejelentkezem

Hogyan állunk melletted, mit nyújtunk?

Inspiráció

Megmutatjuk mit érhetünk el.

Útmutatás

Megmutatjuk hogyan érhetjük el.

Motiváció

Véghez visszük – pont, ahogy megálmodtad.

Kiknek szól a Mentor Program?

Klisének tűnhet, de mindenkinek szól, hisz ki ne örülne egy exkluzív, személyre szabott, extra törődésnek? A mai felgyorsult világban sokszor egy fél pillanatnyi időnk sincs feltenni magunknak a kérdést, hogy milyen kényeztetésre vágyunk, mire van szükségünk és azt hol kaphatnánk meg. Mi már tudjuk erre a választ! Az EverDerm-ben, igényeidre szabva!

Amennyiben csatlakozol Mentor Programunkhoz, akkor mi a kezünkbe vesszük az irányítást!

Köztudott tény, hogy egy nőtől sosem illik megkérdezni a korát… Mi sem tesszük, hisz egyáltalán nem releváns számunkra. Mentor Programunkba való jelentkezés esetén nem a korod dönt az általunk ajánlott kezelésekről, hanem bőröd igénye és állapota.
Mentor Programunk létrehozatalával azt szerettük volna elérni, hogy az EverDerm érzés mindig a tagok életének része legyen és tudják, hogy egy olyan közösséghez tartoznak, amire mindig számíthatnak.

Az EverDerm érzés 5 pontban

Ügyfélközpontúság

Az EverDerm Klinika az a hely, ahol valóban a vendég az első, elégedettsége pedig minden ott dolgozó legfőbb célja.

Őszinteség

Mi hiszünk az egyenesség és az őszinteség erejében. Orvosaink és specialistáink nyíltan beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről és az esetleges mellékhatásokról is.

Edukáció

Ügyfeleink bizalma mindennél fontosabb a számunkra, amit edukációval tudunk leginkább elnyerni és megtartani. Ha vendégeink is átlátják és megértik kezeléseink működését és hatásait, a kommunikáció is könnyebbé válik.

Diszkréció

Bármilyen kéréssel vagy problémával is fordulnak hozzánk, a klinika vendégei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat. Orvosaink és specialistáink minden információt bizalmasan kezelnek, legyen az a kezeléssel kapcsolatos vagy akár magánjellegű.

Kényelem

Az EverDerm célja, hogy a klinikán eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés és az egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény, hanem lelki élmény is legyen.

Mentor Programunk három szinten érhető el

Beauty Program
Érdekel!
Health & Beauty Program
Érdekel!
Soul & Health & Beauty Program
Érdekel!
Válaszd azt a szintet, amely a leginkább illik a személyiségedhez és a mentalitásodhoz!
B Mentor ProgramHB Mentor ProgramSHB Mentor Program
Ingyenes Beauty konzultáció
Kedvezmény szolgáltatásaink árából
EverDerm ajándék
Laborvizsgálat kiértékeléssel-
St. Paul vitamincsomag-
4 alkalom Czanik Balázs konzultáció (életmód)-
4 alkalom Ámon Angéla konzultáció (pszichológia)--
Luxus masszázs alkalmak--
Exkluzív tartalmak--
Árak300.000 Ft600.000 Ft800.000 Ft

Beauty Program – B Program

“A határtalan szépség egy olyan fogalom, amely szerint a valódi szépség nem korlátozódik a külső megjelenésre, hanem az ember belső tulajdonságait, értékeit és jellemét is magában foglalja. Az ilyen nők önbizalommal és önbecsüléssel rendelkeznek, és képesek önmagukat elfogadni és szeretni, mindenféle külső elvárástól függetlenül. Az ilyen nők bátrak és erősek, valamint képesek inspirálni másokat is, hogy elfogadják és szeressék magukat úgy, ahogy vannak. A határtalan szépség a belső erő és a lelki béke kifejezése, amely valódi szépséget ad az embernek.” – Slamovits-Horváth Beáta

Középpontban a bőrszépészet! Beauty Mentor Programunk keretén belül elindítunk a megfelelő bőrápolás és bőrszépészeti eljárások útján, az igényeid és önmagaddal támasztott elvárásaid alapján!

A határtalan külső szépség lehetőségei elsősorban a divatban, illetve a kozmetikai, esztétika és szépészeti iparban találhatóak. A divatipar általában törekszik a változatosságra és az egyediségre, ami lehetővé teszi, hogy az emberek kifejezzék saját stílusukat és egyedi külsejüket. Az orvoskozmetikai ipar pedig számos terméket kínál, amelyek segítenek a bőr és a haj ápolásában, valamint a smink alkalmazásában. Emellett a mai orvosi látásmód is lehetőséget biztosít bizonyos esztétikai beavatkozásoknak és szépészeti kezeléseknek, többek között a plasztikai sebészetnek, amely által a külső megjelenés módosítható. Azonban fontos megjegyezni, hogy a külső szépség még mindig csak egy része a valódi szépségnek, hiszen az ember belső tulajdonságai és értékei továbbra is nélkülözhetetlenek.

A határtalan külső szépség esztétikai és plasztikai lehetőségei számos formában jelenhetnek meg. A bőrápolás területén is számos lehetőség van, ilyen például a bőrfiatalítás, a ránctalanítás, a pigmentfoltok eltávolítása, a bőrrugalmasság javítása és még megannyi lehetőség. Ezek mellett a hajhullás kezelése, a szemöldök formázása, a smink alkalmazása is hozzájárulhat a külső szépség kifejezéséhez. A plasztikai sebészet lehetőséget biztosít a test módosítására, akár az arc, a mell, a has vagy a fenék területén, melynek segítségével az emberek külső megjelenésüket módosíthatják. A külső szépség esztétikai lehetőségei széles skáláját kínálják az embereknek, hogy megvalósítsák saját elképzelésüket a tökéletes külsőről.

Hogyan lehetsz Beauty Mentor Program tag?

Amennyiben tagja vagy már az EverDerm közösségnek és rendelkezel Limitless Klubtagsággal, akkor automatikusan a Beauty Mentor Program tagjává válsz.

Nem vagy még Limitless Klubtag? Lehetőséget biztosítunk a programba kerülésre 300.000 forint éves tagsági díj megfizetése mellett, amely 100%-ban levásárolható.

Mit tartalmaz a Beauty Program?

 • 3 havonta bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáció;
 • 5% kedvezmény szolgáltatásaink listaárából;
 • ajándék EverDerm táska, saját testápoló termékeinkkel;

Miért éri meg csatlakozni, mit nyújtunk?

Bőrünk állapotát számos tényező befolyásolja, többek között a különböző környezeti tényezők vagy éppen az élethelyzet, amin épp keresztül megyünk. A rendszeres kontroll érdekében három havonta részt vehetsz egy bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáción, amely során felmérjük bőröd aktuális állapotát, és személyre szabott kezelési tervet készítünk számodra. Beauty Mentor Programunk tagjainak szolgáltatásaink lista árából 5% kedvezményt biztosítunk, valamint az ikonikus EverDerm táskánk büszke tulajdonosai lehetnek, amely saját márkás testápoló termékeinket rejti.
A Beauty Programban opcionálisan javaslatot tudunk tenni a ProPeptide cég ajánlatából olyan peptidekre, amelyekkel még káprázatosabb eredmény érhető el, amennyiben ki szeretnéd egészíteni bőrszépészeti kezeléseidet.

Mire vársz még?
Légy te is részese a határtalan EverDerm érzésnek!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

Health & Beauty Program – HB Program

Ahhoz, hogy a külső és a belső szépség egyensúlyba kerüljön, szoros összefüggést találunk a megfelelő életmód, az étkezés és testünk karbantartása között. Elsősorban fontos az elfogyasztott táplálék minősége és mennyisége, valamint a mozgás és a testedzés. Mindemellett pedig elengedhetetlen kiegészítők az általunk nyújtott bőrszépészeti kezelések és a megfelelő kozmetológiai hatóanyagok, amelyek segítségével a vágyott eredményt könnyebben el tudjuk érni. Ha testi egészségnek örvendünk, illetve elégedettek vagyunk a külsőnkkel, akkor lelkileg is kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válhatunk. Ezt hivatott Health & Beauty Mentor Programunk képviselni.

Hogyan lehetsz Health & Beauty Mentor Program tag?

Ha szeretnél a Health & Beauty Mentor Programunkhoz csatlakozni, akkor azt éves 600.000 forintos tagsági díj megfizetése mellett tudod megtenni. Ez az összeg 50%-ban levásárolható nálunk listaáras szolgáltatásainkból.

Mit tartalmaz a Health & Beauty Program?

 • 3 havonta bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáció;
 • 10% kedvezmény szolgáltatásaink listaárából;
 • ajándék EverDerm táska, saját testápoló termékeinkkel;
 • laborvizsgálat, orvosi és ProPeptide kiértékeléssel;
 • évente 4 alkalmas életmód tanácsadás Czanik Balázzsal;
 • St. Paul vitamincsomag

Miért éri meg csatlakozni, mit nyújtunk?

A Health & Beauty Mentor Program a Beauty Mentor Programban (3 havonta egy bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáció, ajándék EverDerm táska, saját testápoló termék) foglaltakon kívül, kiegészül a fizikai jólétet támogató szolgáltatásokkal.

Figyelmet kell fordítanunk testünk minden rezgésére, hisz a külsőnkkel való elégedettség alapköve, hogy „odabent” is minden megfelelően működjön. Ezért Health & Beauty Programunk egy laborvizsgálattal kezdődik, melyet orvosunk és a magyarországi ProPeptide szakértője egyaránt kiértékel és felhívja a figyelmet azokra a területekre, amelyek törődést igényelnek.*

A program résztvevőinek évente 4 alkalommal lehetőséget biztosítunk Czanik Balázs életmód tanácsadóval való konzultációra edzés és étkezés témakörben. Ezen felül az egészséget és szépülést támogatva St. Paul vitamincsomaggal lepünk meg, mely vitaminok a legújabb, leginnovatívabb lipid-vezikulált technológiával készültek, ezzel biztosítva a lehető legjobb felszívódást és a megfelelő hasznosulást.

* Amennyiben az orvosi és a ProPeptide labor kiértékelését követően szeretnél velük személyes konzultáción részt venni, azt egy feláras szolgáltatás keretén belül tudod megtenni.

Ismerd meg a Health & Beauty Programban résztvevő szakértőinket!

Czanik Balázs bemutatkozója:

Czanik Balázs vagyok, a B-life életmód program és a Capoeira Aerobik mozgásforma megálmodója.
Több mint 20 éves edzői tapasztalattal a hátam mögött már sok embernek sikerült segítenem, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, és ami a legfontosabb, egészségesek legyenek. Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberek életében egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás és az aktív pihenés. Ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás!
2000-ben kezdtem a pályafutásomat, azóta már aerobik, testépítő, személyi edző és sportszervező menedzser végzettségre is szert tettem a hazai és nemzetközi képzéseken kívül.
Több mint 300 Capoeira Aerobik edzőt képeztem Európa szerte.
Éves szinten több, mint 150 fellépésem van hazai és nemzetközi rendezvényeken.
Azóta már 16 DVD-t és 8 könyvet adtam ki az egészséges életmód jegyében, aminek segítségével több ezren alakultak át és nyerték el az általuk kívánt álomalakot.
Örömmel tölt el, hogy a EverDerm csapatához csatlakozhattam, hiszen én magam is mindig a minőséget képviseltem, ezért is tudok teljes vállszélességgel, büszkén ehhez a remek csapathoz csatlakozni!

ProPeptide bemutatkozója:

A ProPeptide (NaSa Project Kft.) a Peptides kizárólagos forgalmazója.
A Peptides vezető szerepet tölt be az öregedésgátló technológia területén. Forradalmi jelentőségű a gyógyászatban és az életfolyamatok szabályozásában. Olyan egészségügyi készítményeket alkottunk meg, amelyek lassítják az öregedés folyamatát, és javítják az életminőséget.
A világszerte emberek milliói számára elérhető termékeink között bármilyen életkorban található megoldás az öregedéssel kapcsolatos problémákra, amennyiben valaki egészséges és aktív életet szeretne élni.
A 2010-ben alapított vállalat előre mutató tudományos fejlesztéseket hajt végre az öregedés ellen; kutatja és alkalmazza az öregedés megelőzésének módszereit, peptid és nem peptid bioregulátorokat fejleszt és forgalmaz, amelyek megelőzik a rák és az öregedéssel összefüggő betegségek kockázatát.
A sejtszinten ható összetevőknek köszönhetően a szervezet belülről helyreáll: az öregedési folyamat lelassul, a belső szervek és testrendszerek működése normalizálódik, a sejt anyagcsere aktiválódik és kiegyensúlyozódik.
Több mint 12 éve a szentpétervári bioregulációs és gerontológiai intézet stratégiai partnereként egyedülálló módon járulunk hozzá ahhoz, hogy a világ lakosságának egészségi állapota javulhasson. Sokféle kutatási eredmény bizonyítja, hogy a peptid bioregulátorok képesek növelni az szervezet ellenálló képességét a kedvezőtlen tényezőkkel szemben, és növeli az ember vitalitását.
Bioregulátoraink létrejötte számos tudós évtizedes, aprólékos munkájának köszönhető, megannyi klinikai vizsgálatban bizonyították hatékonyságukat és biztonságosságukat. Minden általunk kínált termék rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal és engedéllyel.

Malaskova Krisztina
Khavinson professzor és Nagy Natálija

Mire vársz még?
Légy te is részese a határtalan EverDerm érzésnek!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

Soul & Health & Beauty Mentor Program – SHB Program

“A határtalan önerő és lelki béke azt jelenti számomra, hogy rendelkezem belső erővel és stabilitással, hogy kezelem a nehézségeket és a változásokat az életben, miközben fenntartom a mentális és érzelmi harmóniámat. Az önerő segít abban, hogy képes legyek önmagamat és a saját céljaimat képviselni, míg a lelki béke segít abban, hogy képes legyek megbékélni a jelen helyzetemmel és elérni a belső harmóniát. Együttesen ez azt jelenti számomra, hogy képes vagyok önmagammal és az élettel is szembenézni, valamint képes vagyok elérni a saját céljaimat és örömmel élni az életet.” – Slamovits-Horváth Beáta

Testi-lelki egészség és szépség – Tőlünk, Neked!

Az egészséges test és lélek, valamint a bőrszépészet által nyújtott lehetőség szépségünk fokozására, egyenes utat kövez ki a boldogság és kifogástalan közérzet felé.
Testi jólét és lelki béke szükséges ahhoz, hogy meglássuk magunkban a szépséget és értékeljük is azt. A külső és belső harmónia érdekében igyekszünk bőröd, lelked és szervezeted állapotából egyaránt kihozni a maximumot.

Hogyan lehetsz Soul & Health & Beauty Mentor Program tag?

Amennyiben Soul & Health & Beauty Mentor Programunk résztvevője szeretnél lenni,
akkor az éves 800.000 forintos tagsági díj befizetése után taggá is válsz.
Ebből az összegből 300.000 forint levásárolható nálunk listaáras szolgáltatásainkból.

Mit tartalmaz a Soul & Health & Beauty Mentor Program?

 • 3 havonta bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáció;
 • 15% kedvezmény szolgáltatásaink listaárából;
 • ajándék EverDerm táska, saját testápoló termékeinkkel;
 • laborvizsgálat, orvosi és ProPeptide kiértékeléssel;
 • évente 4 alkalmas életmód tanácsadás Czanik Balázzsal;
 • St. Paul vitamincsomag;
 • évente 4 alkalmas pszichológiai tanácsadás Ámon Angélával;
 • éves szintén 4 alkalommal luxus masszázs;
 • Slamovits – Horváth Beáta bőrszépészeti nagykövettől exkluzív tartalmak

Miért éri meg csatlakozni, mit nyújtunk?

A Soul & Health & Beauty Mentor Program a HB Mentor Programban (3 havonta egy bőrdiagnosztikával egybekötött beauty konzultáció, ajándék EverDerm táska, saját testápoló termék, valamint fizikai jólétet támogató szolgáltatások) foglaltakon kívül kiegészül pszichológiai szolgáltatással. Ezen felül lehetőséget kínálunk luxus masszázs igénybevételére is, melynek számos pozitív hatása van: ellazít, csökkenti a stresszt és segít a test immunrendszerét karbantartani.

Figyelmet kell fordítanunk testünk minden rezgésére, hisz a külsőnkkel való elégedettség alapköve, hogy „odabent” is minden megfelelően működjön. Ezért Soul & Health & Beauty programunk is egy laborvizsgálattal kezdődik, melyet orvosunk és a magyarországi ProPeptide szakértője egyaránt kiértékel és felhívja a figyelmet azokra a területekre, amelyek törődést igényelnek.*

* Amennyiben az orvosi és a Propeptide labor kiértékelését követően, szeretnél velük személyes konzultáción részt venni, azt egy feláras szolgáltatás keretén belül tudod megtenni.

A program résztvevőinek évente 4 alkalommal lehetőséget biztosítunk Czanik Balázs életmód tanácsadóval való konzultációra edzés és étkezés témakörben. Ezen felül az egészséget és szépülést támogatva St. Paul vitamincsomaggal lepünk meg, mely vitaminok a legújabb, leginnovatívabb lipid-vezikulált technológiával készültek, ezzel biztosítva a lehető legjobb felszívódást és a megfelelő hasznosulást.

Az SHB Mentor Program keretén belül évente 4 alkalommal lehetőséget biztosítunk Ámon Angéla pszichológussal való konzultációra. Lelked egészségének érdekében érdemes pszichológus segítségével megmozgatni a kreatív problémamegoldó energiákat, amennyiben úgy érzed, hogy bármilyen „falba ütköztél” életed során, vagy csak arra van szükséged, hogy valaki meghallgasson Téged. Várunk egy teljes lelki megújulásra!

A program ezen kívül éves szinten három havonta egy luxus masszázst is tartalmaz, amely tetőtől talpig megújít, testileg és lelkileg egyaránt. A masszázs során a test relaxációs üzemmódba kapcsol, kioldja a felgyülemlett feszültséget, „leveszi vállunkról a terhet”. Mindeközben egészségmegőrző szerepet is játszik, hiszen általa számos betegség kialakulása megakadályozható, így a testi és lelki egyensúly létrejöttében is kiemelt szerepet játszik.

SHB Mentor Program tagjainak elérhetővé teszünk több exkluzív Slamovits-Horváth Beáta – a bőrszépészet nagykövete – által írt tartalmat különböző formában.

Ismerd meg a Soul & Health & Beauty Programban résztvevő szakértőinket!

Czanik Balázs bemutatkozója

Czanik Balázs vagyok, a B-life életmód program és a Capoeira Aerobik mozgásforma megálmodója.
Több mint 20 éves edzői tapasztalattal a hátam mögött már sok embernek sikerült segítenem, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, és ami a legfontosabb, egészségesek legyenek. Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberek életében egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás és az aktív pihenés. Ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás!
2000-ben kezdtem a pályafutásomat, azóta már aerobik, testépítő, személyi edző és sportszervező menedzser végzettségre is szert tettem a hazai és nemzetközi képzéseken kívül.
Több mint 300 Capoeira Aerobik edzőt képeztem Európa szerte.
Éves szinten több, mint 150 fellépésem van hazai és nemzetközi rendezvényeken.
Azóta már 16 DVD-t és 8 könyvet adtam ki az egészséges életmód jegyében, aminek segítségével több ezren alakultak át és nyerték el az általuk kívánt álomalakot.
Örömmel tölt el, hogy a EverDerm csapatához csatlakozhattam, hiszen én magam is mindig a minőséget képviseltem, ezért is tudok teljes vállszélességgel, büszkén ehhez a remek csapathoz csatlakozni!

ProPeptide bemutatkozója

A ProPeptide (NaSa Project Kft.) a Peptides kizárólagos forgalmazója.
A Peptides vezető szerepet tölt be az öregedésgátló technológia területén. Forradalmi jelentőségű a gyógyászatban és az életfolyamatok szabályozásában. Olyan egészségügyi készítményeket alkottunk meg, amelyek lassítják az öregedés folyamatát, és javítják az életminőséget.
A világszerte emberek milliói számára elérhető termékeink között bármilyen életkorban található megoldás az öregedéssel kapcsolatos problémákra, amennyiben valaki egészséges és aktív életet szeretne élni.
A 2010-ben alapított vállalat előre mutató tudományos fejlesztéseket hajt végre az öregedés ellen; kutatja és alkalmazza az öregedés megelőzésének módszereit, peptid és nem peptid bioregulátorokat fejleszt és forgalmaz, amelyek megelőzik a rák és az öregedéssel összefüggő betegségek kockázatát.
A sejtszinten ható összetevőknek köszönhetően a szervezet belülről helyreáll: az öregedési folyamat lelassul, a belső szervek és testrendszerek működése normalizálódik, a sejt anyagcsere aktiválódik és kiegyensúlyozódik.
Több mint 12 éve a szentpétervári bioregulációs és gerontológiai intézet stratégiai partnereként egyedülálló módon járulunk hozzá ahhoz, hogy a világ lakosságának egészségi állapota javulhasson. Sokféle kutatási eredmény bizonyítja, hogy a peptid bioregulátorok képesek növelni az szervezet ellenálló képességét a kedvezőtlen tényezőkkel szemben, és növeli az ember vitalitását.
Bioregulátoraink létrejötte számos tudós évtizedes, aprólékos munkájának köszönhető, megannyi klinikai vizsgálatban bizonyították hatékonyságukat és biztonságosságukat. Minden általunk kínált termék rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal és engedéllyel.

Ámon Angéla bemutatkozója

“Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (…) A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat.” – Szepes Mária

Ámon Angéla vagyok, pszichológus, szexuálszakpszichológus, család-és párterapeuta jelölt, hipnoterapeuta, asztrológus, Hellinger-féle családállító, természetgyógyász, metamorf masszőr. Az erős belső elhivatottság és vágy, hogy hivatásom során fő célom az emberi lélek és psziché működésének megismerése legyen, már egészen fiatal koromban felismerésre került. Ez motivált és motivál a mai napig szüntelenül. Hiszen mi rejtélyesebb és csodálatosabb lehet annál a “befelé táguló végtelen univerzumnál”, mint ami az emberben lakozik? Ez olyan, mint az ujjlenyomat: egyedi és megismételhetetlen csoda, ami arra vár, hogy megfejtsék. Az általam alkalmazott pszichológia egyfajta ‘integratív, multidimenzionális, spirituális pszichológia’, amely ötvözi a klasszikus pszichológiát az alternatív szemlélettel; a nyugati, tudományos alapokon nyugvó pszichológiai megközelítést a keleti ősi spiritualitással. Konzultációim során a hozzám fordulók egy olyan intim, őszinte és megértő közegbe érkeznek, ahol a figyelmem másfél órán keresztül teljes mértékben az Övék. Teret kapnak arra, hogy kifejezzék mindazt, ami bennük van: érzelmeiket, gondolataikat, félelmeiket, fájdalmaikat, nehézségeiket, céljaikat és reményeiket. Alapvető számomra, hogy egy olyan komfortzónát alakítsak ki minden ülésen, ahol a biztonságérzet és az elfogadottság érzésének jegyében klienseim képessé váljanak a nehézségekkel való szembenézésre, önmaguk elfogadására, majd a problémával való megküzdésre, végül pedig a fejlődésre és a növekedésre. A konzultációk során fontos célom, hogy klienseim érezzék, hogy problémáik távolról sem hibák, hanem olyan, a fejlődés felé vezető lehetőségek, melyek a tudatosság fényében fontos jelzőtáblákká válnak: irányt mutatnak egy tudatosabb, teljesebb fejlettségi szint felé.

Így hát azt szeretném üzenni Neked, kedves hozzám forduló: bármilyen nehézséggel is küzdesz – legyen az párkapcsolati elakadás, önértékelési probléma, családi konfliktus, egzisztenciális útkeresés, munkahelyi problémák vagy egészen egyszerűen egy belső elégedetlenségi érzés -, ami arra sarkall, hogy valami mást, valami mélyebbet, többet tudj meg önmagadról – bármi is legyen az, amiben elakadtál, tudd: nem létezik olyan helyzet, amin ne lehetne változtatni. Vedd kezedbe az irányítást, és légy Te a saját élettörténeted írója!

Mire vársz még?
Légy te is részese a határtalan EverDerm érzésnek!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

Gyakori kérdések a Mentor Programhoz

Van fix EverDerm szolgáltatás a Mentor Program keretein belül?

A Mentor Program nem tartalmaz fix szolgáltatást, hiszen mindenkinek személyre szabott kezelési tervet állítunk össze.

Azáltal, hogy részt veszek a Mentor Programban, automatikusan Limitless klubtag leszek?

Nem, a Limitless Klubtagság egy teljesen különálló programként működik.

A kedvezményes szolgáltatások árából is lejön a tagoknak járó kedvezmény?

Nem, az adott kedvezmény csak a teljes áras szolgáltatásokra érvényes.

Csak a tagsági díjamat tudom kedvezményesen levásárolni?

Nem, az adott kedvezményt az egy éves tagság alatt végig igénybe veheted, tehát akkor is, ha már levásároltad a tagsági díjadat vagy annak a megadott részét.

Honnan számolandó az egy éves tagsági idő?

Az egy éves tagság a belépés napjától számolandó.

A tagság ideje alatt tudok magasabb csomagra váltani?

A belépéstől számított 60 napon belül lehet magasabb csomagra váltani, a lejárati idő azonban ugyanúgy a kezdeti belépéstől számolandó. (Kisebb csomagra nem lehet váltani.)

Le tudom mondani a tagságomat?

A tagságot nem lehet lemondani. (Az egy éves tagság lejárta után a hosszabbítás természetesen nem kötelező, csak opcionális.)

Fel tudom függeszteni a tagságomat?

Bizonyos esetekben (terhesség, egyedi kérés esetén) igen.

Átruházhatom a tagságomat?

A tagságot nem lehet átruházni, hiszen a kezelési terv egyénre szabott.

Lehet részletfizetést igényelni?

Igen. A belépéskor a program árának 50%-át, majd a belépéstől számított harmadik hónapig a fennmaradó összeget kell befizetni. Amennyiben a határidőn belül nem történik meg a befizetés, akkor felfüggesztjük a tagságot. (Lehetőség van banki hitel igénylésére partnerünktől.)

Mit tartalmaz a laborvizsgálat?

A laborvizsgálat az általános vérkép és vizelet kiértékelése mellett több mint 35 paramétert vizsgál, melyek mind kiemelt fontosságúak ahhoz, hogy teljes körű képet kapjunk ügyfeleink egészségi állapotáról. A vizsgálat során kiértékelt paraméterek pontos listájáról a belépést követően tájékoztatjuk a tagokat.

Mit tartalmaz a Czanik Balázs féle konzultáció?

A Health & Beauty, illetve a Soul & Health & Beauty Mentor Program keretein belül 4 alkalmas konzultációt biztosítunk Czanik Balázzsal, aki étkezés és edzés témakörben nyújt szakmai tanácsadást. Ezen kívül testösszetétel elemzésre is van nála lehetőség, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos kérdésekben is tud segíteni. A konzultáció minden esetben 1 órát vesz igénybe, a 4 alkalom ütemezése pedig egyénre szabható (Czanik Balázs javaslata: negyedéves konzultáció).

Mit tartalmaz az Ámon Angéla féle konzultáció?

A Soul & Health & Beauty Mentor Program keretein belül 4 alkalmas terápiát biztosítunk Ámon Angélával, aki számos lelki problémát érintő témakörben nyújthat segítséget. Az alkalmak minden esetben másfél órát vesznek igénybe, a 4 alkalmas terápia ütemezése pedig egyénre szabható.