Arckezelések → Derma Beauty Peel

Probiome Peel Plus

Savas hámlasztás, amely regenerálja a bőrt és felépíti annak mikrobiomját!

Bejelentkezem

A savas hámlasztások előnye

A kémiai savas hámlasztások a leghatékonyabb bőrmegújító eljárások közé tartoznak. Amellett, hogy ezek csökkentik a bőrhibákat és korrigálják a napkárosodás okozta pigmentfoltokat, a bőr egészséges működésének fenntartásában is segítenek. A hámlasztások legfőbb előnye, hogy újra aktiválják a sejtek megújulási képességét, ezáltal képesek megszépíteni a bőrt.

10 érv a kémiai hámlasztás mellett:

 

Javítja a bőr textúráját

Simább bőrfelszínt eredményez

Lágyítja a ráncokat

Egyenletessé teszi a bőrtónust

Halványítja a pigmentfoltokat

Javítja az aknés tüneteket

Csökkenti a pórusok méretét

Segíti az aknés hegek gyógyulását

Egészséges ragyogást eredményez

Megsokszorozza a hámlasztás után alkalmazott hatóanyagok eredményességét

Közvetlenül a kémiai hámlasztások után a bőr egy időre érzékennyé válik a külső tényezőkkel szemben. Ez azért is van így, mert a savak, amelyekkel az eljárást végzik meggyengítik a bőr mikrobiomát.

A mikrobiom a testünkben élő mikroorganizmusok összefoglaló neve, amely elengedhetetlen szervezetünk egészsége szempontjából. A bőr mikrobiom egyensúlyának fenntartása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a bőr védelmi vonalként működjön a külső hatások ellen. Ehhez azonban időnként szükséges a mikrobiom megújulása is, ami fokozza a bőr helyreállítási képességét.

A Probiome Peel Plus kezelés abban különbözik a többi hámlasztó kezelésektől, hogy ebben az arcápolási protokollban a savakat egy multibiotikus komplex egészíti ki, hogy a bőr mikrobiom ne csak megújuljon, de annak egyensúlya is helyreálljon az eljárást követően. A kezelés utolsó lépésében használt hatóanyag komplex prebiotikumokat és probiotikus aktivitású posztbiotikumokat tartalmaz, amelyek segítenek stimulálni a bőr természetes belső és külső védekező mechanizmusait.

A SKEYNDOR hámlasztó kezelését az 5 féle, személyre szabható savkomplexek is egyedivé teszik, melyekkel minden egyéni bőrállapotot lehet kezelni. 

 1. HYDRA SOOTHING PEEL – érzékeny bőrre, hidratáló hatással 
 2. ULTRA ILLUMINATING PEEL – fakó bőrre, ragyogás fokozó hatással
 3. ADVENCED LIGHTENNING PEEL – pigmentfoltokra, bőrhalványító hatással
 4. PORE POLISHING PEEL – zsíros bőrre, pórusösszehúzó hatással
 5. AGE SMOOTHING PEEL – idősödő bőrre, bőrmegújító hatással

A különböző savkomplexek lehetővé teszik, hogy akár több bőrproblémát is kezelni tudjunk, ezért az eljárást érdemes kúraszerűen igénybe venni. Általában 4-6 alkalomra van szükség a bőr teljes regenerálásához, de ez egyénenként változó lehet. A még hatásosabb eredmény érdekében két hámlasztó kezelés közé érdemes egyéb hidratáló eljárástBeauty Glow, Intraceuticals, Face-up Golden Therapy  – is beiktatni a kezelési tervbe.

A Probiome Peel Plus hámlasztó kezelést követően bármilyen más arckezelés csak 3 hét elteltével vehető igénybe!

A kezelés menete

 1. Beauty specialistánk eltávolítja a sminket és letisztítja az arcbőrt a SKEYNDOR Expert Cleanse Pro termékcsalád készítményével.
  Ezután a specialista előkészíti az arcbőrt egy speciális pro-peel zsírtalanító folyadékkal, amely eltávolítja a bőr felszínéről az olajos réteget, így lehetővé válik a hámlasztó termékek jobb felszívódása és egységes hatása a kezelt felületen. Savas pH-ja felkészíti a bőrt a későbbiekben alkalmazott erősebb sav hatására.
 2. Ezt követi a fél-okkluzív balzsam felvitele az ajkakra, valamint a szemek és orrok sarkára. Ez a készítmény hidratálja a bőrt és megvédi azt a savak esetleges irritáló hatásától ezeken a kényes területeken. (Azoknak a vendégeknek, akik szemöldöktetoválással rendelkeznek, számukra a tetovált területre is helyezünk fel a balzsamból.)
 3. Ezután beauty specialistánk kozmetikai ecset segítségével felviszi a savkomplexet az arcbőrre, amit 8-10 percig hagy dolgozni a bőrön. A savas készítményt ezután vízes mosdókesztyű segítségével mossa le.
 4. Ezt követi a post-peel fázis, azaz a semlegesítés és a mélytáplálás. A visszatápláló és nyugtató lotion maszk – melyet egy kényeztető 8-10 perces ecsetmasszázzsal viszünk fel az arcbőrre – megállítja a savak hatását és helyreállítja a bőr pH értékét. A revitalizáló multivitamin szérum pedig – amit szintén 8-10 percre hagyunk fenn a vendég bőrén – fokozza a peeling kezelés bőrmegújító, rejuvenáló hatását.
 5. A hámlasztás maga az innovatív MULTIBIOTIC RESTORING COMPLEX alkalmazásával fejeződik be, amely megnyugtatja és helyreállítja a bőr mikrobiomját a peeling után.
 6. A protokoll a DD Cream SPF 50 alkalmazásával fejeződik be, hogy megvédje a bőrt a napsugárzástól.

A kezelés időtartama

1 óra 15 perc

Az otthoni ápolás fontossága hámlasztás után

Bármilyen hámlasztó kezelés után nélkülözhetetlen az otthoni ápolás és az intenzív fényvédelem, hogy a hámlasztást követően a bőr mikrobiomja helyreálljon.

A SKEYNDOR összeállított egy kifejezetten ezután a hámlasztás után használandó otthon ápolási csomagot, melyet a kezelést követően

MINIMUM 7 NAPIG KÖTELEZŐ HASZNÁLNI!

A csomag tartalma több, mint 7 napra elegendő, így a termékeket érdemes addig használni, amíg a tubusok tartalma el nem fogy. A home kit egy nappali DD éd egy éjszakai krémet, valamint egy hatóanyag komplexet tartalmaz.

 1. SKIN CARE MAKEUP DD CREAM: színkorrekciós emulzió a napi arcápoláshoz, magas (SPF 50) napvédő faktorral. Egységesíti a bőr tónusát és feltölti az apró ráncokat. Közepes fedésű, természetes hatással. Nappal használandó.
 2. MULTI VITAMIN NIGHT CREAM: revitalizáló éjszakai krém, amely fenntartja a hámlasztó kezelés bőrmegújító hatását. Enyhén savas ( pH 4,2) összetevőinek köszönhetően hozzájárul a bőr folyamatos megújításához és csökkenti az öregedés látható jeleit. Este használandó.
 3. MULTIBIOTIC RESTORING COMPLEX: a bőr mikrobiómáját helyreállító komplex, amely egyensúlyba hozza a bőrt, és segít helyreállítani a konfortérzetét a hámlasztó kezelés után. Reggel és este a nappali és éjszakai krém után szükséges hasznáni.

Árak

Probiome Peel Plus1 alkalom
Probiome Peel Plus110.000 Ft

Kérdések

Miért érdemes kémiai hámlasztást igénybe venni?

A savas kémiai hámlasztások amellett, hogy csökkentik a bőrhibákat és korrigálják a napkárosodás okozta pigmentfoltokat, a bőr egészséges működésének fenntartásában is segítenek. A hámlasztások legfőbb előnye, hogy újra aktiválják a sejtek megújulási képességét, ezáltal képesek megszépíteni a bőrt.

Miben különbözik a SKEYNDOR Probiome Peel Plus a többi kémiai hámlasztástól?

Ebben az arcápolási protokollban a savakat egy multibiotikus komplex egészíti ki, hogy a bőr mikrobiom ne csak megújuljon, de annak egyensúlya is helyreálljon az eljárást követően. Emellett a Probiome Peel Plus kezelést az 5 féle, személyre szabható savkomplexek is egyedivé teszik, melyekkel minden egyéni bőrállapotot lehet kezelni.

Fájdalmas a Probiome Peel Plus hámlasztó kezelés?

A SKEYNDOR hámlasztó kezelése egyáltalán nem fájdalmas, semmilyen kellemetlen érzést nem lehet érezni az eljárás közben. A savkomplex hatóideje alatt enyhe bizsergést lehet érezni, de ez sem jár semmilyen kellemetlenséggel.

Mennyi idő múlva látom Probiome Peel Plus hámlasztó kezelés eredményét?

A Probiome Peel Plus hámlasztó kezelés eredménye azonnal látható, az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz.

Milyen gyakorisággal érdemes igénybe venni a Probiome Peel Plus hámlasztó kezelést?

Már az első kezelés után nagyszerű eredményeket lehet látni. Az eredmények megőrzése érdekében azonban javasolt egy 4-6 alkalmas kúrát igénybe venni. Az alkalmak között 3 hétnek el kell telnie, a hámlasztások között pedig érdemes egy-egy hidratáló kezelést is igénybe venni.

Jelentkezz be Probiome Peel Plus kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!