EverDerm HealthCare

Prevenció ma, egészség holnap!

Az egészségtudatosság ma már egyre fontosabb mindenki számára, a prevenció pedig kezd prioritássá válni. A megelőzés rendkívüli jelentőséggel bír, hiszen megelőzve az egészségügyi problémákat, hosszú távon javíthatjuk életminőségünket és nagyobb eséllyel kerülhetjük el a különféle betegségeket. Ugyanakkor mégis azt látjuk, hogy a magyarországi lakosság jelentős része küzd krónikus fáradékonysággal és legyengült immun állapottal. Sokak számára nehezen megoldható az egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás és a rendszeres testmozgás. 

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása képpen egyre népszerűbbé váltak a különböző étrendkiegészítők és multivitaminok, amelyek piaca az utóbbi 20-30 évben Magyarországon is folyamatosan bővül. Ma már több száz fajta készítményből választhatnak a vásárlók, ezen készítmények hatékonysága – felszívódása és beépülése – azonban állandó szakmai vita tárgya. Egyes ásványi anyagok és vitaminok feszívódási mechanizmusai blokkolhatják egymást, amivel a fogyasztók többsége egyáltalán nincs is tisztában.

Az EverDerm HealthCare célja, hogy ne csak az esztétikai, hanem az egészségügyi szférában is vezető cégként szerepeljünk a magyarországi piacon, ahol ügyfélközpontú szemlélettel pácienseinket inspiráljuk is az egészségesebb és ezáltal boldogabb életre. Egészségügyi szolgáltatások széles palettájával és komplex prevenciós programokkal várunk Téged és családodat, hogy minden szükségeteket kielégítsük az egészségmegőrzés és a szépségápolás terén egyaránt!

Milyen szolgáltatásokat tudok igénybe venni az EverDerm HealthCare keretein belül?

Az EverDerm HealthCare kiemelt szolgáltatása közé tartozik a vérvétel, a helyszín ugyanis a SYNLAB egyik vérvételi pontjaként is üzemel. A SYNLAB Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója, ahol a laborvizsgálatokat magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végzik. 

Klinikánkon a SYNLAB laborcsomagjainak teljes kínálata elérhető, kiegészülve az EverDerm és a SYNLAB exkluzív BeautyCare laborcsomagjával, amely kifejezetten a klinika hölgy vendégeinek lett összeállítva.

A vérvizsgálatok mellett a SYNLAB géndiagnosztikai tesztje, valamint a bél mikrobiom állapotát vizsgáló myBIOME tesztje is elérhető, melyekkel részletes képet kaphatunk arról, hogy a szervezetünkben élő mikroorganizmusok és a DNS-állományunk milyen hatással van az egészségi állapotunkra.

Természetesen szakorvosi rendelések is a páciensek rendelkezésére állnak, elsősorban a prevenció jegyében. Így például bel- és bőrgyógyászati konzultáció, anyajegyszűrés és holisztikus szemléletű szaktanácsadás is elérhető klinikánkon.

Szeretnél többet megtudni az EverDerm HealthCare szolgáltatásairól?

További információ

Health Bejelentkezés

Kérjük adja meg adatait, és kollégáink hamarosan jelentkeznek!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!