EverDerm HealthCare

Az egészségtudatosság ma már egyre fontosabb mindenki számára, a prevenció pedig kezd prioritássá válni. A megelőzés rendkívüli jelentőséggel bír, hiszen megelőzve az egészségügyi problémákat, hosszú távon javíthatjuk életminőségünket és nagyobb eséllyel kerülhetjük el a különféle betegségeket. Ugyanakkor mégis azt látjuk, hogy a magyarországi lakosság jelentős része küzd krónikus fáradékonysággal és legyengült immun állapottal. Sokak számára nehezen megoldható az egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás és a rendszeres testmozgás. 

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása képpen egyre népszerűbbé váltak a különböző étrendkiegészítők és multivitaminok, amelyek piaca az utóbbi 20-30 évben Magyarországon is folyamatosan bővül. Ma már több száz fajta készítményből választhatnak a vásárlók, ezen készítmények hatékonysága – felszívódása és beépülése – azonban állandó szakmai vita tárgya. Egyes ásványi anyagok és vitaminok feszívódási mechanizmusai blokkolhatják egymást, amivel a fogyasztók többsége egyáltalán nincs is tisztában.

Az EverDerm HealthCare célja, hogy ne csak az esztétikai, hanem az egészségügyi szférában is vezető cégként szerepeljünk a magyarországi piacon, ahol ügyfélközpontú szemlélettel pácienseinket inspiráljuk is az egészségesebb és ezáltal boldogabb életre. Egészségügyi szolgáltatások széles palettájával és komplex prevenciós programokkal várunk Téged és családodat, hogy minden szükségeteket kielégítsük az egészségmegőrzés és a szépségápolás terén egyaránt!

Milyen szolgáltatásokat tudok igénybe venni az EverDerm HealthCare keretein belül?

Vérvétel

Az EverDerm Laser & Beauty Klinikán a SYNLAB vérvételi pontjaként, míg az EverDerm HealthCare Központban, mint kiemelt vérvételi pont, számos laborvizsgálat érhető el. A SYNLAB Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója, ahol a laborvizsgálatokat magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végzik. 

Árbóc utcai klinikánkon a SYNLAB laborcsomagjainak teljes kínálata elérhető, kiegészülve az EverDerm és a SYNLAB exkluzív BeautyCare csomagjával, amely kifejezetten a klinika hölgy vendégeinek lett összeállítva.

Az EverDerm Laser & Beauty Klinikán havonta, a kijelölt napok vállalunk vérvételt.

NAD+ infúzió

Külföldön már rengetegféle vitamininfúzió van forgalomban, Magyarországon azonban ezen készítmények használata még nem terjedtek el. Az EverDerm Klinikán elérhető IV terápiás készítmények fő eleme NAD+ koncentrátumot, ami az élő sejtekben megtalálható egyik legfontosabb biokémiai kofaktor. Ez a vegyület számos klinikai teszten bizonyította már jótékony hatását az immunrendszerre. A különböző fajta IV vitaminkoktélok különböző összetevő komponenseket tartalmaznak, amelyek közül a páciensek szakorvosi ajánlás alapján választhatják ki a legmegfelelőbb formulát.

Az EverDerm Laser & Beauty Klinikán heti 1 nap érhetők el NAD+ infúziós szolgáltatásaink.

Az EverDerm Laser & Beauty Klinikán elérhető HealthCare termékek

1.MyBIOME – bél mikrobiom vizsgálat

A myBIOME™ teszt a bélrendszer mikrobiomjának teljeskörű és funkcionális vizsgálata, melynek során a bélben élő összes mikroorganizmus meghatározásával és működésük megállapításával részletes képet kapunk arról, hogy ezek milyen hatással vannak a szervezet egészségi állapotára.

Ár: 160.000 Ft

 

 

2. A DNS-állomány teljeskörű vizsgálata

A GenePlanet által kidolgozott genetikai teszt a DNS-állomány egészét vizsgálja. A teszthez elegendő egyetlen gyors, otthon végezhető mintavétel, az eredmények ismerete pedig lehetővé teszi, hogy hosszú távon megóvhassuk egészségünket.

MyLifestyle ár: 109.900 Ft

MyHealth ár: 109.900 Ft

MyAncestry ár: 59.900 Ft

Premium Bundle ár: 149.900 Ft