Collagen Cryotherapy

Kollagénes felüdülés a Skeyndor erejével!

Bejelentkezem

Cryoterápia az arc ragyogásáért

A bőr megereszkedése, ráncosodása a kor előrehaladtával mindenkinek problémát okoz, és egyre nagyobb mértékben vannak jelen életünkben a különböző bőröregítő faktorok is, mint a napfény, ezért érdemes az arcbőrre kiemelt figyelmet szentelni.

A bőrben tíz-tizenötször annyi hideg receptor van, mint meleg receptor. Minden egyes négyzetcentiméternyi bőrfelület akár 14 olyan idegvégződést is tartalmazhat, amely hidegre reagál, de csak 1-2 melegre reagálót. A bőrnek ezt a tulajdonságát felhasználva indíthatók be azok a folyamatok, amelyek segítik szervezetünk természetes védekező reakcióját és egészség-helyreállító folyamatát.
Ezt a reakciót használja ki az úgynevezett cryoterápia, azaz hideg vasaló módszer. Legújabb rapid arcápoló kezelésünk során mi is ezt a technikát alkalmazzuk a még eredményesebb hatóanyag bevitel és az üdítő arcbőr elérése érdekében.

A Collagen Cryotherapy kezelés előnyei

  • revitalizálja a fibroblasztok aktivitását, ami fokozott kollagén- és elasztintermelést eredményez a bőrben
  • hidratálja a bőrt és ragyogóvá varázsolja az arcszínt
  • néhány óra alatt természetes liftinget biztosít, a bőr feszesebbé és pihentebbé válik
  • tökéletes az ödéma csökkentésére
  • a leghatékonyabb megoldás a fáradt arcbőr újból élettelivé varázsolására

A kezelés menete

  1. Arckezelési protokollunk a SKEYNDOR Expert Cleanse dupla fázisú arctisztításával kezdődik.
  2. Ezt követi egy gyengéd bőrradírozás a SKEYNDOR orvosi tisztaságú készítményével, ami a szem környékén is biztonsággal használható. A bőrradírozás beindítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy a bőr több oxigénhez jusson.
  3. Ezután selyempapír vékonyságú kollagénlapot helyezünk fel a bőrre, melynek hatóanyagát a SKEYNDOR cryoterápiás kezelőfeje segítségével dolgozzuk bele a bőrbe.
  4. Zárásként egy ápoló krémet viszünk fel a kezelt területre.

Collagen Cryotherapy Árak

Collagen Cryotherapy1 alkalom
Collagen Cryotherapy55.000 Ft