Arckezelések → Mezoterápia – Beauty Glow

Mezoterápia – Beauty Glow

Mezoterápiás kezelések a SKEYNDOR és az EverDerm erejével

Bejelentkezem

Ahhoz, hogy eredményes, látványos és hatékony kozmetikai kezeléseket végezzünk, a bőr középső, vagyis irha, más néven mezo rétegét kell elérnünk. Innen ered maga a mezoterápia kifejezés, amely egy hatékony és biztonságos hatóanyagbeviteli módszer. Ez az eljárás pedig méltán népszerű, hiszen ezzel rövid idő alatt nemcsak látványos, de tartós eredmények érhetők el.

Tű nélküli és tűs mezoterápia

A mezoterápiának két alkalmazási módja létezik: tűs és tű nélküli. Ez azt jelenti, hogy a hatóanyag bejuttatása vagy tűk által nyitott csatornán keresztül történik, vagy elektroporációs készülék segítségével, ahol a megfelelő elektromágneses hullámok nyitják meg a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül. A tű nélküli, azaz non-invazív mezoterápia megjelenése lehetőséget adott arra, hogy fájdalommentes kezelési módszert kínáljuk vendégeink számára. A tűs eljárásokkal ellentétben a non-invazív mezoterápiás kezelések során pácienseinknek nem kell számolnia sem kellemetlen fájdalommal, sem eritémával, vagy esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal.

A tű nélküli mezoterápia lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik. Azaz elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva ezzel az elektrolízist. Így az apró sejt közötti csatornák megnyílnak, ami lehetővé teszi az orvosi tisztaságú hatóanyagok bejutását a bőr irharétegébe.

A mezoterápia eredményei

 • csökkenti a ráncokat és az öregedés jeleit
 • elősegíti a kollagén termelést
 • javítja az arcbőr tónusát és textúráját
 • segít eltávolítani a pattanásokat, a hegeket és a pigmentfoltokat
 • hatékonyan kezeli a narancsbőr tüneteit

Mezoterápia a SKEYNDOR erejével

Beauty Glow arckezelési protokolljaink során mi is felhasználnáljuk a SKEYNDOR Meso Infusion DCS mezoterápiás gépének erejét a még eredményesebb hatóanyagbevitel érdekében. A készülék úgynevezett elektroporációs funkciója képviseli a tű nélküli mezoterápia technológiáját, melynek segítségével a hatóanyagok mikro csatornákon keresztül juttathatók a bőr mélyebb rétegeibe.
Beauty Glow arckezelési protokollunk még három kezeléssel egészül ki! Ezen eljárások során a SKEYNDOR Mezo termékcsaládját használjuk, melynek hatóanyagkomplexei kifejezetten mezoterápiás célra lettek kifejlesztve.

Mindhárom kezelési eljárásunk az arcbőr expert tisztításával kezdődik, melyet egy rövid hámlasztás követ (eközben specialistáink szükség esetén nyomkodás nélküli pórustisztítást is elvégezhetnek). Ezután következik a bőr fertőtlenítése, majd a hatóanyagbevitel. Ezen a ponton vendégeink három különböző hatóanyag család közül választhatnak a hatóanyagklomplexek összetétele alapján, melyek az arcbőr eltérő problémáira nyújtanak hatékony megoldást.

Mezoterápia csomagajánlatok

Mezo Lift – feszesítő hatóanyag komplex

Az arcápolás területén az egyik leggyakoribb és egyben legnehezebben kezelhető probléma a mimikai ráncok finomítása és az arckontúr liftingelése. Az erre kifejlesztett kozmetikai termékek választéka hatalmas, éppen ezért azonban a megfelelő készítmény kiválasztása nagyon nehéz.

A mimikai ráncok finomítására és az arckontúr liftingelésére kidolgozott vadonatúj hatóanyagkomplex többféle peptidet, APPA-t (aktív sejtkommunikációs hatóanyag, amely a fibroblasztokat újraaktiválja), alacsony molekulatömegű hialuronsavat és közepes molekulaméretű poliszacharidokat tartalmaz. Ezek szinergikus hatása visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonal körüli területen, illetve csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát.

A három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg.

 • A biomimetikus peptid gátolja a kollagén és elasztin lebomlását, valamint segít fenntartani a bőr rugalmasságát és tónusát.
 • Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy új generációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen.
 • Az APPA egy új hatóanyag, melynek célja, hogy újraaktiválja a fibroblasztokat, amelyek az arc kontúrjának fenntartásához és a bőr feszességéhez szükségesek.
 • α-glükan, feketebors (Piper nigrum) komplex poliszacharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

Ezek a hatóanyagok együttesen képesek javítani az arc kontúrját és az áll vonal körüli területet. A bőr feszessége és rugalmassága is javul, valamint a mimikai ráncok és az áll alatti zsírszövet vastagsága is csökken. Ez az új hatóanyagkomplex sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos arckrémek, ráadásul rövid idő alatt szemmel látható eredményt nyújt.

Mezo Filler – ráncfeltöltő hatóanyag komplex

A bőr egyik legfontosabb összetevője a kollagén, ami a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős. A mezoterápiás, professzionális kezeléshez kifejlesztett hatóanyagkomplex hatására az arc, a nyak és a dekoltázs bőre feszesebb lesz. Aktív hatóanyagai – mikrokollagén, liposzómás polifenolok és mikroalga – helyreállítják a sejtkommunikációt, stimuláják a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét, valamint saját hialuronsav termelését. Ideális idősödő, tónusát vesztett és napkárosodott bőrre. A mikrokollagén stimulálja a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét, míg az antioxidáns hatású hatóanyagok védelmet nyújtanak a bőr számára káros hatásokkal (a napfénnyel és a különböző szennyezésekkel) szemben.

Mezo Filler kezelésünk mindezek mellett tökéletes a szemkörnyék fiatalítására is. A szem környéke egy kiemelten speciális terület, ugyanis itt selyempapír vékonyságú a bőr. Kifejezetten fiatal kortól igényli a folyamatos törődést és a fokozott figyelmet, hiszen ezen a területen látszódnak meg először a stressz, a kialvatlanság és az öregedés jelei is. Ráadásul ezen a területen szinte nincs is faggyúmirigy, ezáltal szemkörnéykünk gyakran válhat vízhiányossá is. A Mezo Filler kezelés segítségével nemcsak feszessé és ápolttá, de ragyogóvá tudjuk varázsolni ezt a kényes területet! Így szemünk a boldogságtól és az egészségtől is csilloghat.

Mezo Slim – fogyasztó hatóanyag komplex

Az olyan makacs problémák, mint a narancsbőr vagy a toka sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapi életben. Szerencsére ma már számos olyan hatóanyagkomplex áll rendelkezésre, amelyek hatékonyan segítenek megszabadulni ezektől. Cellulit és testtömeg csökkentő hatóanyagkomplexünk – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétellel – egyszerre kezeli a nem megfelelő mikrokeringés és a felborult zsíranyagcsere okozta tüneteket. A hatóanyagkomplexben található articsóka kivonat segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, míg a laminaria alga és decapeptid hatóanyagai helyreállítják a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét. Látványosan kezelhető vele toka területe, ezen kívül pedig különösen eredményes a makacs alhasi zsírpárnák esetén. Csökkentett mennyiséggel a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel a hatóanyagkomplexszel.

A kezelést mindhárom esetben a célnak megfelelő bőrnyugtató maszkkal zárjuk. Az eredmények már az első alkalom után is láthatóak, a kezelés folytatásával pedig tovább javulnak.

Mezoterápiás arckezelési eljárásunk régiónként vásárolható meg, így a három hatóanyag komplex egy kezelésen belül szabadon kombinálható.

Megvásárolható régiók Mezo Filler és Mezo Lift kezelés esetén:

 • arc
 • nyak
 • dekoltázs

 

Megvásárolható régiók Mezo Slim kezelés esetén:

 • toka
 • test terület (felső kar, has, belső comb, bridges, popsi, banana roll, melltartó pánt régió, térd)

 

Amennyiben olyan egyedi kezeléskombinációra van szükséged, hogy az arc területén is különböző hatóanyag komplex lenne számodra ideális (például az orca területén ránctalanítás, míg a szemkörnyéken feszítés), ebben az esetben egyedi árajánlatot tudunk biztosítani a számodra.

Árak

Mezoterápia1 alkalom
Mezo Lift
Egy választható terület: arc, nyak, dekoltázs
55.000 Ft
Mezo Filler
Egy választható terület: arc, nyak, dekoltázs
55.000 Ft
Mezo Slim
Egy választható terület: toka, test terület(felsőkar, has, belső comb, bridges, popsi, banana roll, melltartó pánt, térd)
55.000 Ft

Kérdések

Meddig tart maga a Beauty Glow - Mezoterápia kezelés?

A Beauty Glow – Mezoterápia körülbelül 45 percet vesz igénybe.

Mennyi idő múlva látom a Beauty Glow - Mezoterápia kezelés hatását?

A Beauty Glow – Mezoterápia hatása a kezelés után azonnal látható, az eredmény pedig több alkalom igénybevétele esetén igen hosszantartó.

Hány alkalomra van szükség a Beauty Glow - Mezoterápia kezelésből?

A Beauty Glow – Mezoterápia egy hidratáló, ragyogásfokozó kezelés, így már egy alkalom is elegendő a látható eredmény elérésére. Igény szerint bármelyik arckezelési protokollunk rendszeresen is igénybe vehető.

Fájdalmas a Beauty Glow - Mezoterápia kezelés?

A Beauty Glow – Mezoterápia minden arckezelési protokollja egy kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes eljárás.

Kinek ajánlott a Beauty Glow - Mezoterápia kezelés?

A Beauty Glow – Mezoterápia kezelés bárkinek ajánlott, aki szeretné visszaszerezni bőre ragyogó egészségét és feszességét, hiszen a sima, hidratált és élettel teli bőr bárki számára elérhető.

Milyen eredmény várható a Beauty Glow - Mezoterápia kezeléstől?

A Beauty Glow – Mezoterápia kezeléssel tökéletesen hidratált, feszes, egyenletes bőrszínű, puha érzetű, kellemesen selymes tapintású bőr érhető el.

Milyen kozmetikumokat használnak a Beauty Glow - Mezoterápia kezelésben?

Beauty Glow – Mezoterápia kezelésünk során a SKEYNDOR termékcsaláddal dolgozunk, melynek legfőbb célkitűzése a Science creates Beauty, azaz a tudományos bőr- és szépségápolás megvalósítása.

Jelentkezz be Mezoterápia – Beauty Glow kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!