Szőrtelenítés → Női Árak

Női Árak

Aktuális lézeres szőrtelenítés áraink

A Te igényedhez szabva!

  • Valamennyi ár tartalmazza a személyes vagy online konzultáció díját, amely a kezelések megkezdése előtt kötelező!
  • Számos innovatív csomagajánlatot és fizetési konstrukciót dolgoztunk ki, ezáltal igyekszünk a legszélesebb körben elérhetővé tenni ezen esztétikai beavatkozást.
  • 12 alkalmas kezeléssorozat vásárlása esetén egyszeri díjmentes, akár 24 órán belüli lemondást biztosítunk számodra, bármilyen okra hivatkozva.

A csomagajánlatokat nem lehet megbontani, részletekben nem vehetők igénybe!

Időpontfoglalás

Foglald le most, kezdd el később

Előleg befizetésével lehetőséget biztosítunk aktuális árakon lefoglalni a lézeres szőrtelenítés kezelést vagy bármely más kezelésünket. Így garantáltan a jelenlegi akciós áron tudod igénybe venni a kiválasztott szolgáltatást. Az előleg a vásárlástól számított egy éven belül használható fel.*
* betegség, terhesség esetén az érvényességi idő egyéni megállapodás során rögzíthető

Előleg

EGYEDI HAVI RÉSZLETFIZETÉSI KONSTRUKCIÓ:

A lézeres szőrtelenítés mellett döntöttél, de a pénztárcádat nagyon megterhelné az összeg? Gondolkozhatsz havi ütemezésben is! Az EverDerm partnerének segítségével és némi önerővel havi fizetési részéletekben is fizetheted a hőn vágyott lézeres szőrtelenítő csomagodat. Így nem csak a szépülésedet, a kiadásaidat is előre meg tudod tervezni. További részletekről a Részletfizetés – InstaCash menüpont alatt olvashatsz.

Teljes láb + intim lézeres szőrtelenítés

Ne a borotválkozás legyen az akadálya a spontán csobbanásnak!

Pontosan tudjuk milyen érzés amiatt nemet mondani egy spontán strandolásra, csak azért mert nem borotválkoztunk. Ugyanakkor mi a megoldást is tudjuk erre a problémára! Vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe még most, és mondj nemet a borotválkozásra és persze a kellemetlen szőrszálakra, ne a strandolásra!

Májusi ajánlatunk a test alsó részére koncentrál, hiszen a lábakon és az intim területeken milyen nőt ne zavarnának a sötét szőrszálak, igaz? Éppen ezért 1 alkalom teljes láb + intim lézeres szőrtelenítés mindössze 45.000 forint! A vásárlás során annyi alkalmat tehetsz kosárba, amennyire szükséged van, ha azonban még nem voltál egyáltalán lézeres szőrtelenítésen korábban, akkor mindenképpen egy 8 alkalmas sorozatot ajánlunk neked, amit most még a darab árnál is kedvezőbben, 340.000 forintért vehetsz meg.

Érdekel az ajánlat

Árak

Májusi ajánlatok

Női árak1 alkalom /
Kóstoló
3 alkalom /
Mini Pack
20% KEDVEZMÉNY az 1 alkalmas árhoz képest
12 alkalom /
Package
40% KEDVEZMÉNY az 1 alkalmas árhoz képest
Teljes láb + intim
45.000 Ft
340.000 Ft (8 alkalom)
-
Limitless Executive
Korlátlan testrész (fej területek is)
150.000Ft75.000 Ft360.000Ft1.080.000Ft
Limitless Superior
4 testrész választható
125.000Ft62.500 Ft300.000Ft900.000Ft
Limitless Smart
3 testrész választható
100.000Ft50.000 Ft240.000Ft720.000Ft
Limitless Duo
2 testrész választható
75.000Ft37.500 Ft180.000Ft540.000Ft
Limitless Solo
egy választható: alkarok, felkarok, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, derék, lábszár, comb, hát
60.000Ft30.000 Ft144.000Ft432.000Ft
Limitless Fullface
valamennyi terület: bajusz, áll, orca, pajesz
60.000Ft30.000 Ft144.000Ft432.000Ft
Limitless Mono
egy választható: hónalj, bikini, lábfejek, térd, kézfejek és ujjak, nyak, mellbimbó körül, hascsík, mellek közötti csík
30.000Ft15.000 Ft72.000Ft216.000Ft
Limitless Face
egy választható: bajusz, áll, orca, pajesz
30.000Ft15.000 Ft72.000Ft216.000Ft
Vénusz
Intim + ajándék hónalj
55.000Ft27.500 Ft-396.000Ft
Ninetta
Hónalj
25.000Ft12.500 Ft-180.000Ft

Havi részletfizetés

Ne maradj le az aktuális ajánlatokról, fizess akár havi részletekben!

Partnerünkön keresztül könnyen igénybe vehető banki szabadon felhasználható személyi kölcsön, melynek segítségével akár havi törlesztésű részéletekben juthatsz hozzá a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót, akár több éves visszafizetéssel. További részletekért látogass el Fizetési lehetőségek oldalunkra!

Érdekel

Bérlettípusok

  • Limitless Mono: egy egyénileg kiválasztott kis testrész kezelése – arc területek kivételével. Testrészek: hónalj, bikini vonal, lábfejek, térd, kézfejek és ujjak, nyak, mellbimbó körül, has csík, mellek közötti csík
  • Limitless Solo: egy egyénileg kiválasztott bármely testrész kezelése – arc területek kivételével
  • Limitless Duo, Smart, Superior: egyénileg kiválasztható 2, 3 vagy 4 testrész kombinációjának kezelése – arc területek kivételével
  • Executive: korlátlan testrészek, akár a teljes test kezelése (szabadon kombinálható az arc és a test bármely része)
  • Limitless Face vagy FullFace: egy arc terület vagy a teljes arc kezelése

KÓSTOLÓK – Egy alkalmas kezelés

Lehetőséget nyújt megismerkedni az EverDerm érzéssel, és alkalmanként igénybe venni a testrész alapú csomagokat, mindezt kedvező áron.

MINI Pack – 3 alkalmas kezeléssorozat

Ez a bérlet jó választás azok számára, akik még nem szeretnének egy teljes kezeléssorozat mellett elköteleződni, esetleg korábban, máshol elkezdett kezeléssorozatot szeretnének az EverDerm Klinikán folytatni, vagy részletekben szeretnének egy teljes kezeléssorozatot igénybe venni. A MINI Pack csomagok 20% kedvezményt biztosítanak az 1 alkalmas kezelések áraihoz képest és időkorlát nélkül igénybevetetők.

Package – 12 alkalmas kezeléssorozat

12 alkalmas csomagok, kiemelt extra ajánlatban! A csomagok időkorlát nélkül igénybevetetők. Ár-érték arányban a legkedvezőbb bérletkonstrukciónk (40% kedvezmény az 1 alkalmas kezelések áraihoz képest). Ebben a bérletkonstrukcióban szakértőink tökéletesen az egyéni sajátosságokhoz tudják igazítani a kezeléseket (átlagosan 8-10-12 hetente szükséges járni a kezelésekre, a kezelt területek függvényében). Ráadásul ezzel a bérletkonstrukcióval egyszeri díjmentes, akár 24 órán belüli lemondást biztosítunk számodra, bármilyen okra hivatkozva.

Időpontfoglalás

Nem csak ígéret, hanem garancia!

A minőség és az eredmény garantált! Ezt pedig nem csak mondjuk, hanem vállaljuk is! Exkluzív környezetben, csúcstechnológiás orvosesztétikai gépekkel végzett kezeléseink sikerességét specialistáink képzettsége is biztosítja. Éppen ezért, amennyiben a kezeléssorozatod utolsó alkalma előtt a vezető kezelőnkkel közösen arra a következtetésre juttok, hogy egy további lézeres szőrtelenítési kezelés jelentős változást eredményezhet, az EverDerm Laser Klinika azt a kezelést az előre egyeztetett területen díjmentesen biztosítja számodra – a megadott feltételek betartása mellett!

Időpontfoglalás

Jelentkezz be most konzultációra!

Az első lépés a biztonságos és eredményes kezeléshez a konzultáció. Ha kitöltöd jelentkezési lapunkat, mi örömmel keresünk fel téged telefonon! Kérdéseid vannak? Mi válaszolunk!
Vedd igénybe az EverDerm prémium kezeléseit.

Jelentkezem