Arckezelések → Best Of Me kezelés – arcfiatalítás

Best Of Me kezelés – arcfiatalítás

KORLÁTLAN SZÉPSÉG AZ ÖNBIZALOM JEGYÉBEN

Bejelentkezem

„Az, hogy a maximumot kihozzam magamból emberileg és a külső megjelenésben is, számomra azt jelenti, hogy folyamatosan törekszem arra, hogy a legjobb változatát nyújtsam önmagamnak mind belülről, mind kívülről.” – Slamovits – Horváth Beáta

Ha azt a bőrszépészeti eljárást keresed, ami a legtöbbet nyújtja számodra a lehető legrövidebb idő alatt, hisz a maximumot akarja kihozni belőled, mindezt kompromisszumok nélkül és rendszeresen ismételhető módon a szépség hosszútávú megőrzése érdekében, akkor megtaláltad, amit kerestél!

A BEST OF ME egyedi kezelés-kombinációval teljeskörű és professzionális megoldást nyújtunk az egyedi, arcfiatalító bőrszépészeti kezelések terén. Célunk, hogy maximális odafigyeléssel és szakértői tudással megtaláljuk a bőrödnek, problémáidnak és elképzeléseidnek leginkább megfelelő, időhatékony, látványos és tökéletes bőrszépészeti kezelés-kombinációt.

Balázs Klári is a Best of Me arckezeléssel szépül!

BEST OF ME ARCFIATALÍTÁS – MIT IS JELENT?

A maximum kihozása magunkból azt jelenti, hogy nem elégszünk meg azzal, hogy csak átlagosak vagyunk. Minden tevékenységben, amit vállalunk, igyekszünk az abszolút legjobbat nyújtani, legyen az munka, család, szépség, karrier…
Az ambíció, a kitartás és a folyamatos törekvés az, ami lehetővé teszi, hogy kilépjünk a kényelmi zónánkból, és elérjük a potenciálunkat.
A szépséget tekintve a maximum kihozása arra sarkall, hogy gondoskodjunk a testünkről és a megjelenésünkről, hogy azok a legjobb formájukat hozzák. Ez magában foglalja a megfelelő bőrápolást, egészséges táplálkozást, rendszeres testmozgást, pihenést és az önbizalom ápolását is. Az egészséges táplálkozás segít fenntartani a bőr ragyogását, a testmozgás pedig javítja az általános fizikai állapotot, valamint a testtartást. A megfelelő pihenés és stresszkezelés pedig abban segít, hogy frissnek és energikusnak érezzük magunkat mindennap.

Azok a pillanatok, amikor gondoskodunk magunkról és a megjelenésünket ápoljuk, segítenek abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben és magabiztosan lépjünk ki a világba.

Arcfiatalító bőrszépészeti kezelés – kiknek ajánljuk?

„Számomra a “Best of Me” azt jelenti, hogy mindig a legjobb formámat mutassam, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Nagy hangsúlyt fektetek a tökéletes megjelenésre, mert hiszek abban, hogy amikor jól nézünk ki, önbizalommal és magabiztossággal telik vagyunk. A külső megjelenésre való odafigyelés segít abban, hogy jobban érezzem magam a bőrömben és önmagam legjobb változatát mutathassam.”Slamovits – Horváth Beáta

Önbizalmunk és magabiztosságunk egyik alappillére az, hogy jól, sőt kiválóan érezzük magunkat a bőrünkben. Számos esztétikai és orvoskozmetikai eljárás áll rendelkezésünkre, melyek segítségével a maximum többé már nem csak álom lesz külsőnket tekintve, hanem a mindennapi valóság. Ezek a kezelések látványos eredményeket nyújtanak rövid idő alatt, így hatékonyan segítenek abban, hogy a bőr mindig fiatalos és sugárzó legyen, hisz gyorsan és hatékonyan javítják az arcbőr állapotát, csökkentik a ráncokat és segítenek megszabadulni a bőrhibáktól.

A kezelés-kombináció természetesen mindenkinek szól, hisz ki ne akarná magából a maximumot kihozni? A külső és a belső szépség kapcsolata szétválaszthatatlan páros, mi pedig segítünk ezt át- illetve megélni.
Annak ajánljuk a kezelést, aki különleges bőrszépészeti kényeztetést szeretne igénybe venni, kompromisszumok nélkül, miközben a lehető legtöbb hatóanyag kerül a bőrébe, a csúcstechnológiás gépeinknek és szakértő, specialista kezelőinknek hála. A kezelés rendszeresen alkalmazható, a természetes szépség hosszútávú megőrzésénének érdekében.

BEST OF ME kezelés – a legjobb arcfiatalítás

Az EverDerm-ben azért alkottuk meg a BEST OF ME kezelés-kombinációt, hogy a szépség élménye valóra váljon és a nap minden egyes percében a legjobb formádban tündökölhess.

A BEST OF ME kezelés során gyengéden, de hatékonyan szabadítjuk meg a bőrt a szennyeződésektől és tápláljuk azt esszenciális anyagokkal. Mindezt egy olyan kezelés-kombináció során, mely egyedülálló és valódi eredményeket produkál felépülési idő nélkül.

A BEST OF ME arcfiatalító kezelés-kombináció előnyei

 • Szabályozza a faggyútermelést és tisztítja a szennyezett bőrt;
 • Helyreállítja a stresszes bőr fiziológiai egyensúlyát;
 • Arcfeszesítő és orca lifting hatás;
 • Csökkenti a szem körüli ráncok mértékét;
 • Szemkörnyéki ödémásodás kezelése;
 • Halványítja és csökkenti a mélyebb ráncokat;
 • Ragyogóan tiszta, üde, hidratált bőrt biztosít;
 • Halványabb ráncokat és pigmentfoltokat eredményez;
 • Csökkenti a gyulladásokat;
 • Kezeli a túlzott faggyútermelést;
 • Elősegíti a kollagén- és az elasztintermelést;
 • Fokozza és javítja a bőr rugalmasságát;
 • Feszesíti, emeli és javítja az arcbőr általános textúráját és tónusát;
 • Mélyhidratálást biztosít;
 • Hatékony megoldást nyújt a fáradt és karikás szemkörnyék ápolására

A BEST OF ME arcfiatalítás lépései

A BEST OF ME kezelés-kombináció egy 9 lépésből álló folyamat.

1. Beauty Glow Clear by Skeyndor

A BEST OF ME arcfiatalítás kezelés első lépése a Beauty Glow Clear kezelésünk, amely egy teljeskörű arctisztítás, melyet a Skeyndor orvoskozmetikumaival végzünk. A kezelés során – a napi szennyeződések és smink eltávolítása után – megszabadulunk a felesleges faggyútól, alapos mélytisztítást végzünk és eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

2. BTL Exilis arckezelés

Végtére is már a 20-as éveink során szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a bőrünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken, így ennek eredménye a tükörben egyre észrevehetőbbé válik, petyhüdt, rugalmatlan, megereszkedett bőr formájában. Az Exilis arckezelés éppen ezért oszlopos része a BEST OF ME arcifatalítás kezelésünknek, hisz a feszes, ragyogó, ránctalan arcbőr kardinális kérdés a maximális szépség és egészséges önbizalom esetében. Azért is kihagyhatatlan lépés, mert a BTL Exilis kezelés ránctalanítása és feszesítése után olyan kapukat nyitunk meg a bőrápolás terén, melyek egyedülállóvá teszik a kezeléskombinációt.

3. Hydrafacial vákuumos nyirokmasszázs

A kezelés-kombináció harmadik lépése a Hydrafacial vákuumos nyirokmasszázs az arc nyirokkeringésének fokozására, mely kifejezetten ajánlott szemkörnyéki ödémásodás esetén, annak érdekében, hogy kipihentebb arc tekintsen vissza ránk a tükörben.

4. Hydrafacial Signature

A BEST OF ME negyedik lépése a ma elérhető, legsikeresebb és legkeresettebb non-invazív bőrmegújító arckezelés. Nem csak a hollywoodi világsztárok kedvence, hanem a mienk is, hisz a hidrodermabráziós eljárások csúcsa, mely egy eljárásban kombinál eddig soha nem látott mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést és mélyhidratálást a lehető legszebb arcbőrért.

5. Fényterápia – LED terápia

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyertek a fényterápiás kezelések, így nálunk sem maradhatott ki a repertoárból, ezért megtaláltuk az egyik leghatékonyabb, FDA engedéllyel rendelkező professzionális gépet. A LED lámpák különböző hullámhosszú fényei eltérő mélységekben képesek a bőrbe hatolni, így számos jótékony biológiai folyamatot indítanak el, melyekkel elősegítik a sejtregenerációt és a sebgyógyulást, tehát a bőr megfiatalítását, valamint hozzájárulnak a bőrstruktúra helyreállításához.

6. Beauty Glow Mezoterápia (Meso Lift vagy Meso Filler)

Az eredményes, látványos és hatékony kozmetikai kezelések végzése érdekében, a bőr középső, vagyis irha más néven mezo rétegét kell elérnünk. Innen ered maga a mezoterápia kifejezés, mely egy biztonságos hatóanyagbeviteli módszer. Mezoterápiás arckezelési protokolljaink során a Skeyndor professzionális gépét használjuk.
A BEST OF ME kezelés során a vendég arcbőrének állapotától függően Meso Lift (feszesítő hatóanyag komplex) vagy Meso Filler (ráncfeltöltő hatóanyag komplex) kezelési eljárást végzünk.

7. Intraceuticals – oxigénterápia

A ragyogó és szép arcbőr elérése a megfelelő hidratálás nélkül elengedhetetlen, ezért része a BEST OF ME kezelésnek az oxigénterápia. Az Intraceuticals egy felső kategóriás, magas hatóanyag tartalmú hidratáló kezelés, mely azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját. A kezelés során magas nyomású oxigén segítségével jobbnál-jobb hatóanyagokat – többek között hialuronsavat – juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe a teljes hidratáltság érdekében.

8. Beauty Glow 5 minutes Mask

Az arckezeléseket mindig a célnak megfelelő bőrnyugtató maszkkal zárjuk. A bőr és a lelki megnyugvás érdekében, hogy a hatóanyagok a lehető legjobban integrálódjanak a bőr legmélyebb rétegeibe.

9. Eye Power – Cryoterápia

Mindenki ismeri a népszerű közmondást, miszerint a szem a lélek tükre. A szemkörnyékünk azonban érzékeny terület, korán megjelennek az idő és a fáradtság első jelei: a bőr megereszkedik, és megjelennek a ráncok, az alsó szemhéjak alatti táskák és karikák – de ebbe nem szabad beletörődnünk. BEST OF ME kezeléskombinációnkat a szemkörnyék kényeztetésével zárjuk cryoterápiával, azaz a hideg vasaló módszerrel, mely néhány óra alatt természetes liftinget biztosít, a szemkörnyéki terület feszesebbé és pihentebbé válik.

A kezelés időtartalma:
180 perc

 

Ajánlott gyakoriság:
Havi 1 alkalom

Best Of Me Arcfiatalítás Árak

Best of me1 alkalom
Best of me240.000 Ft

Kérdések

Mi a BEST OF ME kezelés lényege?

A BEST OF ME kezelés olyan kezelésekből tevődik össze, melyek általánosan, bőrtípustól függetlenül mindenki számára látványos, gyors és hatékony megoldást nyújtanak, hogy a maximumot hozhassa ki arcbőre állapotából.

Meddig tart maga a BEST OF ME kezelés?

A BEST OF ME kezelés időtartama 180 perc.

Meddig tart a BEST OF ME arcfiatalítás hatása?

A kezelés hatása alapvetően hosszú távú, hisz a bőr szerkezetét javítja, azonban a hatás időtartama attól függ, hogy milyen az arcbőr állapota és mi volt a kiindulási pontja az első kezelésnek.

Hány alkalomra van szükség a BEST OF ME kezelésből?

A BEST OF ME kezelés eredménye azonnal látható, de ennek fenntartása érdekében érdemes meghatározott rendszerességgel – ideális esetben havonta – igénybe venni.

Fájdalmas a BEST OF ME kezelés?

A BEST OF ME kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás.

Kinek ajánlott a BEST OF ME kezelés?

A BEST OF ME kezelés mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen a kezelésekkel minden bőrtípus kezelhető, hisz még érzékeny bőrön is alkalmazható.

Jelentkezz be lágylézer kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!