Testkezelések → ExiSlim

ExiSlim

bőrfeszesítés és zsírcsökkentés egy időben

A feszességét vesztett bőr, valamint a túlsúly jelentős kihívást jelent sok ember számára, akár fiatalokról, akár idősekről van szó, az általuk okozott önbizalomvesztés miatt. A megfelelő életmód – mozgás, elegendő folyadékbevitel és egészséges étkezés – kiegészíthető testkezelésekkel is, annak érdekében, hogy mihamarabb elégedett énünk nézhessen szembe velünk a tükörben.

Páratlan kezelés-kombinációnk – mint az a név is elárulja – az Exilis és a Mezo Slim eljárások erejét kombinálja, mellyel egy időben gondoskodhatsz 1 választott testrész* feszesítéséről, fogyásáról és miközben a nem kívánt narancsbőrtől is megszabadulhatsz!

 

A BTL Exilis  kezelést elsősorban az arc ránctalanítására szoktuk ajánlani, a test különböző területein azonban remek eredmények lehet vele elérni bőrfeszesítés terén is. A rádiófrekvencia és az ultrahang erejével beindítja a kollagéntermelést, melynek hatására a bőr feszesebbé válik, a test ezáltal pedig karcsúbbnak hat. Az Exilis a bőrfeszesítés és a ránctalanítás mellett a zsírsejtek összezsugorodását is elindítja, önmagában azonban nem képes megoldást nyújtani a makacs zsírpárnák ellen. Itt lép képbe a Mezo Slim testkezelés.

A Mezo Slim cellulit és testtömeg csökkentő hatóanyagkomplexe – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétellel – egyszerre segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, miközben helyreállítja a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét. Különösen eredményes a makacs alhasi zsírpárnák esetén, csökkentett mennyiséggel pedig még a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel az eljárással. Az integető háj olyan zsírszövet, amely lógó, megereszkedett bőrrel párosul, különösen a karok és a lágyéktáj környékén. Ez az állapot sajnos rendkívül látványos, főleg nyáron, amikor lenge, ujjatlan ruhát veszünk fel, ezáltal szabaddá téve a karunkat. A rendszeres felsőtest és kar-edzés mellett az ExiSlim kezeléssel látványos és valódi eredmények érhetők el.

Megvásárolható régiók:

  • belső comb
  • fenék
  • has
  • felső kar
  • melltartó pánt régió

 

Ahogyan minden alakformáló testkezelésnél, ebben az esetben is kiemelten fontos a megfelelő étrend és edzésterv követése/ betartása a kezelés mellett. Emellett a nyirokrendszer megfelelő működésének biztosítása is roppant fontos, hogy a kiválasztott zsírsavmennyiség hatékonyan tudjon távozni a szervezetből. Ebből kifolyólag mi minden alkalom után megajándékozunk egy nyirokcsizma-masszázs kezeléssel!

 

Az ExiSlim kezelés-kombinációt 6 alkalomból álló sorozatban érdemes igénybe venni, heti rendszerességgel, a megfelelő eredmény érdekében. 

 

*A kezelés-kombináció két eljárását 1 testrészen veheted igénybe. Tehát ha a hasadat szeretnéd kezeltetni Exilis-el, akkor a Mezo Slim kezelést is a hasadon kell igénybe venned.

ExiSlim Árak

ExiSlimKezelés
1 ALKALOM60.000 Ft

Jelentkezz be ExiSlim kezelésre!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!