TestkezelésekTestformálás → Emsculpt Neo

EMSculpt NEO

Hollywoodi sztárok kedvenc testkezelése – non-invazív orvosesztétikai gépi zsírcsökkentés és izomnövelés egyszerre.

Bejelentkezem

A REALSELF.COM, az amerikai esztétikai ügyfél-elégedettséget gyűjtő oldal szerint is kiemelkedő eredményeket lehet elérni az EMSculpt NEO géppel. A több mint 400 visszajelzés kiemelkedő eredményekről számol be, különösen a 25 BMI alatti ügyfeleknél!

Korábban a nem kívánt zsírszövet eltávolításának leggyakoribb módja a zsírleszívás volt, ez azonban egy invazív eljárás, amely számos veszélyt rejt magában. A műtét altatásban történik, ráadásul hosszú felépülési idővel járhat. A páciensek azonban egyre gyakrabban inkább a műtétmentes alakformáló eljárásokat kutatják, melynek következtében a gyártók technikai forradalmat robbantottak ki az orvosi alakformálás területén.

Az EverDerm-ben nekünk az a célunk, hogy vendégeinket hatékony és biztonságos megoldásokkal kezeljük a súlycsökkentés és alakformálás érdekében, amelyek nem károsítják az egészségüket, nem befolyásolják mindennapi tevékenységeiket, nem igényelnek utókezelést és a gyógyulási idő is a lehető legrövidebb.

A modern technológiának köszönhetően ma már számos olyan műtétmentes alakformáló eljárás áll rendelkezésre, amelyek biztonságosak és hatékonyak. Az ilyen készülékek és módszerek reális alternatívái a zsírleszívásnak, és egyre nagyobb népszerűségnek is örvendenek a páciensek körében.

Izomépítés és zsírcsökkentés egy kezelésben

A legújabb trend az alakfomálásban, amely sorra nyeri el az esztétikai díjakat, nem ok nélkül. Az EMSculpt NEO egy teljes mértékben non-invazív alakformáló kezelés, melynek segítségével gyorsan javíthatunk a tónusokon, és nem csak akkor, ha edzettek vagyunk, hanem akkor is, ha eddig elkerültük az edzőtermeket.

A EMSculpt NEO a rádiófrekvencia és a HIFEM+ (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja. Ez az egyetlen olyan szabadalom a világon, ami képes erre. Korábban külön készülék állt rendelkezésre a zsír csökkentésére és az izom formálására. AZ új EMSculpt NEO azonban egyedülálló módon egy kezelésben tünteti el a makacs zsírpárnákat és építi az izmokat. A rádiófrekvenciás hő hatására a mélyizmok felmelegednek, 4 perc alatt zsírbontó hőmérsékletet érnek el, miközben elképesztően erős, szupramaximális összehúzódások stimulálják az izomzatot. A két technológia egy applikátoron keresztül fejti ki erejét, így egy 30 perces kezelésekből álló 4 alkalmas sorozat áttörő eredményeket hozhat az alakformálásban.

A klinikai kutatásokkal alátámasztott eredmények átlagosan 30%-os csökkenést mutatnak a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett.*

A kezeléssorozat befejezése után az izomzat még 2-3 hónapon keresztül fejlődik, hatása pedig több mint fél éven át tart. Sőt a teherbírásra, az erőnlétre és a teljesítményre is pozitívan hat. Éppen ezért a kezdőket, a haladókat és a profikat is egyaránt segíti az alakformálási és testépítési céljaik elérésében. Különösen jó hír a fiatal anyukáknak, hogy a szétnyílt hasizom is jó eredménnyel kezelhető az EMSculpt NEO-val.

*A fájdalommentes kezelés hatásosságát 7 újonnan publikált klinikai kutatás is bizonyítja.

Emsculpt Neo Előtte-Utána fotók

MOMMY MAKEOVER

A SZÉTNYÍLT HASFAL KEZELÉSE

Szülés után az izmok és a szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, és ez sokszor függetlenül attól, hogy a nő a terhessége előtt és alatt sportol-e vagy sem. Ráadásul sokukat érinti a szétnyílt hasfal problémája, akár természetes úton, akár császármetszéssel szültek.

Az EMSculpt NEO az egyetlen olyan eljárás, amely nem műtéti úton is tudja kezelni a szétnyílt hasfalat, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti, így a hasizmok gyorsabban regenerálódnak, megerősödnek, így az előre domborodó has szép lassan visszahúzódik az eredeti állapotába.

A BTL EMSculpt NEO kezelés menete

 1. Az EMSculpt NEO kezelés egy konzultációval kezdődik, melynek során tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető és várható eredmények. Kizárjuk a lehetséges kontraindikációkat.
 2. A konzultációt követően a vendég kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik. Ezután szakemberünk az applikátor(oka)t egy rugalmas anyagból készült öv segítségével a célzott kezelési területre rögzíti. Ha a vendég első alkalommal veszi igénybe a kezelést, a készüléket a legalacsonyabb fokozaton fogjuk elindítani, majd fokozatosan emeljük az erősséget.
 3. A rádiófrekvenciás energia által létrehozott hőmérséklet-emelkedés, kevesebb mint 4 perc alatt beindítja a zsírbontási folyamatot. (A vendég nem érez többet kellemes melegségnél, mivel az applikátorokban található érzékelő valós időben figyeli a bőr hőmérsékletét, hogy megelőzze a kellemetlen melegséget vagy égési sérüléseket.)
 4. Az izom hőmérséklete a HIFEM+ energia hatására szintén nő, mintha edzés előtti bemelegítő gyakorlatot végeznénk.
 5. Az EMSculpt NEO készülék a kezelés során néhány másodperc alatt több száz vagy ezer alkalommal húzza össze az izmokat. Ezek a szupermaximális összehúzódások különböző fázisokon keresztül, ciklikusan zajlanak: néhány gyors és enyhe, néhány pedig erőteljesebb lesz. A kezelés utolsó fázisában az izomösszehúzódások lassúak de intenzívek lesznek, hogy megindítsák az eljárás során felszabaduló méreganyagok és a tejsav kiürülését. 30 perc alatt körülbelül 20 000 izomösszehúzódás történik.
 6. A zsírsejtek tehát távoznak a szervezetből, az izomrostok pedig egy növekedési folyamaton mennek keresztül.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc

Az EMSculpt NEO eredményességét mi sem igazolja jobban – a klinikai kutatások mellett -, mint az, hogy 2022-ben elnyerte a Monacói Aesthetic & Anti-Aging Medicine Világkongresszus legjobb non-invaziv testformáló technológiájáért járó díjat.

Az EMSculpt Neo kezelés előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Egy lépésben nyújt zsírcsökkentést és izomépítést
 • Látványos eredmény
 • Különböző applikátorok, a különböző méretű testrészekre
 • A derék tájékon kialakuló, nehezen kezelhető “úszógumi” is egyszerűen és gyorsan kezelhető
 • Szabadalmaztatott technológia

Az EMSculpt NEO-val kezelhető testrészek:

 • Comb (belső- és külső területek egyaránt)
 • Has
 • Felkar
 • Fenék
 • Csípő
 • Derék

Hollywood & EMSculpt NEO

Az EverDerm Klinika felkutatta és elhozta a Hollywood-i sztárok titkát Budapestre. Számos szupersztár, akik többek között alakjukkal is lenyűgözték a világot, az EMSculpt NEO-val tartja formában magát.
Hírességek, akik az EMSculpt NEO-t használják:

Az EMSculpt NEO kezelés eredménye azonnal látható. A hatásos végeredmény érdekében azonban érdemes heti rendszerességgel, összesen 4 kezelést igénybe venni. A kezeléssorozat vége után a kezelt terület még hetekig-hónapokig fejlődik, a teljes zsírbontáshoz pedig 4-6 hétre van szükség.

Válaszd az eredetit

Fontos! Klinikánkon kizárólag az eredeti BTL és EMSculpt gépeket használunk.
Sajnálatos módon az esztétika iparága is hemzseg a hamisítványtól: nem csak illatokat vagy krémeket, de a hyaluron és botox töltőanyagokon túl már komplett gépeket is hamisítanak! Az általunk használt BTL és EMSculpt gépek elismertsége olyan szintet ért el a tengerentúlon, hogy rengeteg távol keleti másolat jelent meg a piacon. Ezek hatásfoka természetesen meg sem közelíti az eredeti HIFEM eljárást több mint 20 éve kidolgozó BTL gépekét. Keresd mindig az eredetit! A BTL gyártó oldala feltünteti, mely klinikákon dolgoznak az eredeti gépekkel. Figyelj a részletekre, és ne érd be a másolatokkal, melyek bizonyos esetekben már képekről is könnyen felismerhetőek, hiszen hiányoznak róla a megfelelő feliratok!

Árak

KEZELT TERÜLETEK: COMB ELŐL, COMB HÁTUL, FENÉK, CSIPŐ, HAS, FELKAR, DERÉK1 alkalom (Ft)Csomag - 4 alkalomCsomag - 4+2 alkalom
EMSculpt NEO - egy terület 125.000 Ft 420.000 Ft -
Power Couple – páros hasizom kezelés 2 főre -520.000 Ft -
Hat alkalom – Gyenge - szétnyílt hasfal kezelése - - 540.000 Ft

Kérdések

Meddig tart maga az EMSculpt NEO kezelés?

Az EMSculpt NEO kezelés időtartama kb. 30 perc.

Mennyi idő múlva látom az EMSculpt NEO kezelés eredményét?

Az EMSculpt NEO kezelés eredménye azonnal látható. A végeredmény azonban 2-4 hét elteltével jelentkezik, a javulás pedig a további hetekben is folyamatos.

Hány alkalomra van szükség az EMSculpt NEO kezelésből?

Az EMSculpt NEO kezelés hatása már egy alkalom után is azonnal látható, de a látványos végeredmény érdekében érdemes heti rendszereséggel, összesen 4 kezelést igénybe venni.

Az EMSculpt NEO kezelés jár felépülési idővel?

Az EMSculpt NEO kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel.

Fájdalmas az EMSculpt NEO kezelés?

Az EMSculpt NEO kezelés egy fájdalommentes eljárás. Olyan érzetet kelt, mintha intenzív edzésben lenne része a kezelt területnek. Éppen ezért a kezelés után izomláz hatású enyhe fájdalom azonban előfordulhat.

Kinek ajánlott az EMSculpt NEO kezelés?

A kezelés mindenkin, sőt alacsonyabb és magasabb BMI értékű vendégek esetében is alkalmazható. Pozitív hatása van a teherbírásra, az erőnlétre és a teljesítményre is. Éppen ezért a kezdőket, a haladókat és a profikat is egyaránt segíti az alakformálási és testépítési céljaik elérésében.

Mire érdemes figyelni az EMSculpt NEO kezelések között?

A célok elérése érdekében a rendszeres és megfelelő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen. A dehidratáltság ugyanis akadályozza a kezelés által kiváltott folyamatokat.

Kinek NEM ajánlott az EMSculpt NEO kezelés?

Az elsődleges kontraindikáció a szívritmus-szabályozó (pacemaker) készülék, hiszen a HIFEM hullámok megzavarhatják a készülék működését. A fém és mágnesezhető implantátumok szintén kerülendőek. A terhesség természetesen itt is kizáró tényező. Fontos említeni, hogy a súlyosan elhízott paciensek esetén – 35 BMI felett – külön orvosi javaslatot igényelhet a kezelés.

Jelentkezz be

Emsculpt Neo kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!