• A kosár üres
BTL Emsculpt Neo

Emsculpt Neo

HOLLYWOODI SZTÁROK KEDVENC TESTKEZELÉSE – NON-INVAZÍV ORVOSESZTÉTIKAI GÉPI ZSÍRCSÖKKENTÉS ÉS IZOMNÖVELÉS EGYSZERRE

legörgetés

A legújabb trend az alakfomálásban, nem ok nélkül nyeri el sorra az esztétikai díjakat a BTL legújabb gépe az EMSCULPT NEO. Ki ne vágyna gyorsan látható eredményekre? A NEO segítségével gyorsan javíthatunk a tónusonkon nem csak akkor, ha edzettek vagyunk, de akkor is, ha eddig elkerültük az edzőtermeket.

 

A EMSCULPT NEO a rádiófrekvencia és a HIFEM+ (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja. Ez az egyetlen olyan szabadalom a világon, ami erre képes. Korábban külön készülék állt rendelkezésre a zsír csökkentésére és az izom formálására. AZ új EMSCULPT NEO azonban egyedülálló módon egy kezelésben tünteti el a makacs zsírpárnákat és építi az izmokat. A rádiófrekvenciás hő hatására a mélyizmok felmelegednek, 4 perc alatt zsírbontó hőmérsékletet érnek el, miközben elképesztően erős, szupramaximális összehúzódások stimulálják az izomzatot. A két technológia egy applikátoron keresztül fejti ki erejét, így egy 30 perces kezelésekből álló 4 alkalmas sorozat áttörő eredményeket hozhat az alakformálásban. 

A klinikai kutatásokkal alátámasztott eredmények átlagosan 30%-os csökkenés a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett. *

A kezeléssorozat befejezése után az izomzat még 2-3 hónapon keresztül fejlődik, és több mint fél éven át tart a hatása.  Sőt a teherbírásra, az erőnlétre és a teljesítményre is pozitívan hat.  Éppen ezért a kezdőket, a haladókat és a profikat is egyaránt segítik alakformálási és testépítési céljaik elérésében. Különösen jó hír a fiatal anyukáknak, hogy a szétnyílt hasizom is jó eredménnyel kezelhető az EMSCULPT NEO-val.

*A fájdalommentes kezelés hatásosságát 7 újonnan publikált klinikai kutatás is bizonyítja. 

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK AZ EMSCULPT NEO KEZELÉSRE?

Az eljárás különleges applikátoraival több, különböző méretű terület kezelését is lehetővé teszi. Feszesíti, tonizálja és erősíti az izomcsoportokat, ezáltal csökkentve a kezelt területek körfogatát.

Has: 

 • keskenyíti a derekat
 • definiáltabb hasizmot eredményez
 • nem műtéti úton is képes csökkenti a terhesség során kialakult szétnyílt hasizmot, amely sokszor a has előre eséséért felel
 • erősíti a törzs izmait, jobb tartást ad

Fenék: 

 • látványos fenékemelő hatása van

Comb:

 • comb külső belső részén alkalmazható
 • combizom erősítése, combtérfogat csökkentése

Kisebb/ívelt területek:

 • Petyhüdt kar kezelése (tricepsz, bicepsz)
 • Vádli

MOMMY MAKEOVER – A SZÉTNYÍLT HASFAL KEZELÉSE

Szülés után az izmok, szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, és ez sokszor függetlenül attól, hogy a terhessége előtt és alatt sportol-e egy nő vagy sem. Ráadásul sokukat érinti a szétnyílt hasfal problémája, akár természetes úton, akár császármetszéssel szültek. 

Az EMSCULPT NEO az egyetlen olyan eljárás, amely nem műtéti úton is tudja javítani a szétnyílt hasfalat, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti, így a hasizmok gyorsabban regenerálódnak, megerősödnek, és az előre domborodó has szép lassan visszahúzódik az eredeti állapotába. 

BTL Emsculpt Neo

Lépésről lépésre…

A BTL Emsculpt Neo

kezelés menete

1.

Az EMSCULPT NEO kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető, várható eredmények. Kizárjuk a lehetséges kontraindikációkat.

2.

A konzultációt követően a vendég kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik. Ezután szakemberünk az applikátor (oka)t egy rugalmas anyagból készült öv segítségével a célzott kezelési területre rögzíti. Ha a vendég első alkalommal veszi igénybe a kezelést, a készüléket a legalacsonyabb fokozaton fogjuk elindítani, majd fokozatosan emeljük az erősséget. 

3.

A rádiófrekvenciás energia által létrehozott hőmérsékelt-emelkedés, kevesebb, mint 4 perc alatt beindítja a zsírbontási folyamatot. (A vendég nem érez többet kellemes melegségnél, de az applikátorokban található érzékelő valós időben figyeli a bőr hőmérsékletét, hogy megelőzze a kellemetlen melegséget vagy égési sérüléseket.)

4.

Az izom hőmérséklete pedig a HIFEM+ energia hatására szintén nő, mintha edzés előtti bemelegítő gyakorlatot végezne.

5.

Az EMSCULPT NEO készülék, a kezelés során, néhány másodperc alatt több száz vagy ezer alkalommal húzza össze az izmokat. Ezek a szupramaximális összehúzódások különböző fázisokon keresztül, ciklikusan zajlanak: néhány gyors és enyhe, néhány pedig erőteljesebb lesz. A kezelés utolsó fázisában az izomösszehúzódások lassúak, de intenzívek lesznek, hogy megindítsák az eljárás során felszabaduló méreganyagok és a tejsav kiürülését. 30 perc alatt kb. 20 000 izomösszehúzódás történik. 

6.

A zsírsejtek tehát távoznak a szervezetből, az izomrostok pedig egy növekedési folyamaton mennek keresztül.

A kezelés időtartama:
kb. 30 perc
Az EMSCULPT NEO kezelés eredménye azonnal látható, de a látványos végeredmény érdekében érdemes heti rendszereséggel, összesen 4 kezelést igénybe venni. A kezeléssorozat vége után a kezelt terület még hetekig-hónapokig fejlődik, a teljes zsirbontáshoz is 4-6 hétre van szükség.
BTL Emsculpt Neo

AZ EMSCULPT NEO KEZELÉS ELŐNYEI

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Egy lépésben nyújt zsírcsökkentést és izomépítést 
 • Látványos kezelés
 • Különböző applikátorok, a különböző méretű testrészekre
 • Szabadalmaztatott technológia

HOLLYWOOD & EMSCULPT NEO

Az EverDerm Klinika felkutatta, és elhozta a Hollywood-i sztárok titkát Budapestre. Számos szupersztár, akik alakjukkal nyűgözték le a világot, előszeretettel tartja formában magukat az EMSCULPT NEO-val.

Hírességek, akik az EMSCULPT NEO-t használják:

 • Jennifer Lopez
 • Kim Kardashian
 • Megan Fox
emsculpt-neo-zsircsokkentes-izom-epites
emsculpt-neo-zsircsokkentes-izom-epites
A REALSELF.COM amerikai esztétikai ügyfél elégedettséget gyűjtő oldal szerint is kiemelkedő eredményeket lehet elérni a géppel, a több mint 400 visszajelzés kiemelkedő eredményekről számol be különösen a 25 BMI alatti ügyfeleknél!

VÁLASZD AZ EREDETIT

Fontos! Klinikánkon kizárólag eredetit BTL és EMSCULPT gépeket használunk.

Sajnálatos módon az esztétika iparága is hemzseg a hamisítványtól: nem csak illatokat vagy krémeket, de a hyaluron és botox töltőanyagokon túl már komplett gépeket is hamisítanak! Az általunk használt BTL és EMSCULPT gépek elismertsége olyan szintet ért el a tengerentúlon, hogy rengeteg távol keleti másolat jelent meg a piacon. Ezek hatásfoka természetesen meg sem közelíti az eredeti HIFEM eljárást több mint 20 éve kidolgozó BTL gépekét. Keresd mindig az eredetit! A BTL gyártó oldala feltünteti, mely klinikákon dolgoznak az eredeti gépekkel. Figyelj a részletekre, és ne érd be a másolatokkal, melyek bizonyos esetekben már képekről is könnyen felismerhetőek, hiszen hiányoznak róla a megfelelő feliratok!

Árak

KEZELT TERÜLETEK: COMB ELŐL, FENÉK, CSIPŐ, HAS, FELKAR,COMB HÁTUL1 alkalom (Ft)Csomag - 4 alkalomCsomag - 4+2 alkalom
EMSculpt NEO - egy terület 125.000 Ft 420.000 Ft -
Power Couple – páros hasizom kezelés 2 főre -520.000 Ft -
Mommy Makeover – Gyenge - szétnyílt hasfal kezelése - - 540.000 Ft
BTL EmSculpt NEO kezelésekEgy alkalom
4 alkalom
4+2 alkalom

Kérdések

Meddig tart maga az EMSCULPT NEO kezelés?

Az EMSCULPT NEO kezelés időtartama kb. 30 perc.

Mennyi idő múlva látom az EMSCULPT NEO kezelés eredményét?

Az EMSCULPT NEO kezelés eredménye azonnal látható. A végeredmény azonban 2-4 hét elteltével jelentkezik és a javulás folyamatos a további hetekben. 

Hány alkalomra van szükség az EMSCULPT NEO kezelésből?

Az EMSCULPT NEO kezelés hatása már egy alkalom után is azonnal látható, de a látványos végeredmény érdekében érdemes heti rendszereséggel, összesen 4 kezelést igénybe venni.

Az EMSCULPT NEO kezelés jár felépülési idővel?

Az EMSCULPT NEO kezelés nem jár felépülési idővel és előkészületet sem igényel.

Fájdalmas az EMSCULPT NEO kezelés?

Az EMSCULPT NEO kezelés egy fájdalommentes eljárás. Olyan érzetet kelt, mintha intenzív edzésben lenne része a kezelt területnek. Izomláz hatású enyhe fájdalom azonban előfordulhat a kezelés után.

Kinek ajánlott az EMSCULPT NEO kezelés?

A kezelés mindenkin, sőt alacsonyabb és magasabb BMI értékű vendégek esetében is alkalmazható. Pozitív hatása van a teherbírásra, az erőnlétre és a teljesítményre is.  Éppen ezért a kezdőket, a haladókat és a profikat is egyaránt segítik alakformálási és testépítési céljaik elérésében.

Mire érdemes figyelni az EMSCULPT NEO kezelések között?

A célok elérése érdekében rendszeres és megfelelő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen. A dehidratáltság ugyanis akadályozza a kezelés által kiváltott folyamatokat.

Kinek NEM ajánlott az EMSCULPT NEO kezelés?

Az elsődleges kontraindikáció a szívritmus-szabályozó (pacemaker) készülék, hiszen a HIFEM hullámok megzavarhatják a készülék működését. Valamint a fém és mágnesezhető implantátumok szintén kerülendőek. A terhesség természetesen itt is kizáró tényező. Fontos említeni a súlyosan elhízott paciensek esetén, 35 BMI felett külön orvosi javaslatot igényelhet a kezelés. 

Jelentkezz be

Emsculpt Neo kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.