TestkezelésekTestformálás → Fitt Body

Fitt Body

az EverDerm specialitása

Az ideális alak elérése többé már nem álomszerű. Az EverDerm által megalkotott egyedi Fitt Body kezelés-kombináció segítségével garantálhatóan elérhető a kitűzött cél. Legyen szó zsírcsökkentésről, nyirokkeringés-fokozásról vagy a bőr feszesítésről, a kezelés minden alakformálási célt ki tud szolgálni.

Bejelentkezem

Fitt Body – Mitől álom?

Az álomalak definiálása nem könnyű, hiszen mindenki számára mást jelent, az eléréséhez viszont egységesen egy nehéz út vezet. Számos tényező együttes fennállása szükséges ahhoz, hogy a maximális eredményt tudjuk magunkból kihozni. Ilyen az egészségtudatos életmód fenntartása is, ami egy rendkívül összetett folyamat: megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás, mozgás, elegendő alvás. Az ezekkel elért eredményt lehet fokozni a maximalizmus érdekében testkezelésekkel. Ezt hivatott a Fitt Body kezelés-kombináció elérni.
Fontos, hogy a testkezelések önmagukban nem helyettesítik az egészséges életmódot, illetve a testsúly gyarapodását sem akadályozzák meg.

Mi a Fitt Body kezelés célja?

A Fitt Body kezelés-kombináció célja, hogy kitartóan és tudatosan gondoskodjunk testünkről, maximális energiával és kirobbanó formával vágjunk neki minden egyes napunknak. Az álomalak-elérése az önbizalom növekedéséhez is vezet, mely az élet minden területére pozitív hatást gyakorol. A Fitt Body csomag arra szolgál, hogy kiegészítse az edzéstervet, minden alakformálási nehézségre kitérve: fogyás, zsírcsökkentés, feszesítés és a nyirokkeringés-fokozás, bármely testrészre vonatkozóan, akár kombinálva is, attól függően, hogy mivel nem vagy maximálisan elégedett. A Fitt Body Special csomagban a választható testrészek kombinálhatók. Például a Mezo Slimet igénybe vehetjük has területre, az Exilis-t comb, míg az Emtone-t fenék területre, attól függően, hogy melyik területet szeretnénk izmosítani/ feszesíteni vagy éppen cellulitmentesíteni.

A Fitt Body kezelés-kombináció:

4 alkalom Mezo Slim zsírcsökkentő kezelés

A Mezo Slim kezelés során használt cellulit és testtömeg csökkentő hatóanyagkomplex – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétellel – egyszerre kezeli a nem megfelelő mikrokeringés és a felborult zsíranyagcsere okozta tüneteket. A hatóanyagkomplexben található articsóka kivonat segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, míg a laminaria alga és decapeptid hatóanyagai helyreállítják a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét.

4 alkalom BTL Exilis bőrfeszesítés

A BTL Exilis rádiófrekvenciás hullámokat és az ultrahang energiáját használja fel arra, hogy a testünk bőrfelszín alatti mély szöveteit célzottan felmelegítse. A hő hatására a zsírsejtek összezsugorodnak, a kollagéntermelés beindul, az eredmény pedig feszesebb bőr és karcsúbb testforma. Zsírbontó és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazás esetén csodálatos és tartós eredmények érhetők el, a has területen megereszkedett bőr feszesebbé válik, tételében pedig kiemelkedő eredményt mutat.

4 alkalom BTL Emtone narancsbőrkezelés

A BTL Emtone kezelés a cellulit (narancsbőr) és laza bőrszerkezet elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével. Az Emtone közvetlenül a cellulitot kiváltó okokat kezeli, amely azonnali és tartós eredményt biztosít.

 

4 alkalom nyirokcsizma-masszázs

A nyirokcsizma kezelés eredményeként fokozódik a nyirokáramlás, a méreganyagok kiürülnek a szervezetből, a zsírszövetek fellazulnak, az ödémák csökkennek, a bőr pedig feszesebb lesz.
A nyirokcsizma használata kiemelten fontos a különböző testkezelések kiegészítő kezeléseként, hiszen a zsírcsökkentő és testfeszesítő eljárásoknál a nyirokkeringés nagyban befolyásolja az eredményeket.

A Fitt Body kezelés-kombináció előnyei

 • petyhüdt – fogyás, szülés után megereszkedett – bőr feszesítése;
 • nyirokkeringés élénkítése;
 • ödémák megszüntetése;
 • méregteleníti a szervezetet a lerakódott, immunrendszert terhelő anyagoktól;
 • zsírcsökkentő hatású (csökkenti a zsírsejtek méretét);
 • cellulit csökkentése (a lágy és a tömör tapintású narancsbőr különböző súlyossági fokait is kezeli);
 • bőr rugalmasságának növelése;
 • bőr textúrájának javítása;
 • fokozza a kollagéntermelést

A Fitt Body kezelés-kombináció menete

 1. A Fitt Body kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárások menetéről, az alkalmazandó technikáról és az esetleges kontraindikációkról.
 3. A négy kezelés – Mezo Slim, BTL Exilis, BTL Emtone és nyirokmasszázs-csizma – egymást követve, egy időpontban történik meg, a sorrend pedig a kiválasztott kezelendő területektől függ. (A kezelések menetéről részletesebb információ az adott kezelés oldalán érhető el.)

Beavatkozás ideje:
kb. 2 óra

Kinek és milyen gyakorisággal ajánlott a Fitt Body kezelés?

Nők és férfiak, valamint minden korosztály számára ajánlott a kezelés-kombináció.
A komplett kezeléscsomag 4 alkalom kezelés elvégzését jelenti a klinikán: 4 alkalom Mezo Slim, 4 alkalom Exilis, 4 alkalom Emtone és 4 alkalom nyirokmasszázs-csizma. Mind a Mezo Slim, mind az Emtone, mind az Exilis, mind a nyirokmasszázs-csizma egy időpontra történő foglalással vehető igénybe. A kezelés-kombináció időtartama 2 óra, kezelésenként körülbelül 30-30 perc, ami függ az kiválasztott területtől is.
Az eredmények hosszú távú fenntartása érdekében érdemes évente egy Fitt Body kezeléscsomagot végig járni, de ez függ az egyéni tényezőktől. (pl. genetika, egészséges életmód megtartása, stb.)

Fitt Body Árak

Fitt BodyKezelés
Fitt Body Special504.000Ft280.000Ft

Kérdések

Fájdalmas a Fitt Body kezelés-kombináció?

Nem, az eljárások nem járnak fájdalommal, azonban egy kicsit kellemetlennek/ megterhelőnek érezhetjük a kezelés egy-egy szakaszát.

Azonnal látható a Fitt Body kezelés-kombináció eredménye?

Vannak olyan vendégek, akik már az első alkalom után javulást érzékelnek. A kezelés utáni elkövetkezendő néhány hónapban az eredmény folyamatos javulása tapasztalható. A kezelés természetesen nem helyettesíti a megfelelő diétát és edzést, de kiemelkedő eredményeket hoz a megfelelő életmód mellett.

A Fitt Body kezelés-kombináció jár felépülési idővel?

Nem jár felépülési idővel, ezért a kezelés után a vendég azonnal visszatérhet napi rutinjához.

A Fitt Body kezeléscsomag hány alkalom kezelést jelent?

A Fitt Body csomagban szereplő kezelésekből, 4-4 alkalom kezelésre van szükség, melyek 4 hét alatt (heti 1 alkalom) járhatók le.

Mennyi ideig tart a Fitt Body kezelés-kombináció?

A kombináció nagyjából 2 órát vesz igénybe, a 4 kezelés körülbelül 30-30 perces felosztással, mely függ a kezelendő területtől is.

Mikor érdemes a Fitt Body kezelés-kombinációt igénybe venni?

Télen-nyáron, bármikor érdemes igénybe venni.

Csak egy testrészre vehető igénybe a Fitty Body csomag?

Nem. Kombinálhatjuk a testrészeket, attól függően, hogy melyik testterületünkön mit szeretnénk fejleszteni. Például a Mezo Slimet igénybe vehetjük has területre, az Exilis-t comb, míg az Emtone-t fenék területre, attól függően, hogy melyik területet szeretnénk izmosítani/ feszesíteni vagy éppen cellulitmentesíteni.

Jelentkezz be Fitt Body kezelésre!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!