Arckezelések → Elixir Lift Therapy

Elixir Lift Therapy

Öregedésgátló, feszesítő arckezelési protokoll

Bejelentkezem

Bőrfeszesítés és öregedésgátlás egy kényeztető kezelésben

Az életkor által meghatározott, azaz élettani öregedés egy természetes folyamat. Külső megjelenésünk azonban nem minden esetben a valós korunkat mutatja. Bár a legtöbben fiatalabbnak szeretnénk kinézni a korunknál, gyakran pont az ellenkezője az igaz. Bőrünk ugyanis a különféle stressz-faktorok (UV-sugárzás, genetikai tényezők, DNS hibák) vagy éppen az egészségtelen életvitel (dohányzás, egészségkárosító étkezés) következtében gyorsabban öregedhet a természetesnél.

A sejthártyát több membránréteg alkotja, melyek segítenek megtartani a sejt belső struktúráját. Az életkor előrehaladtával a sejthártyában enzimek okozta mutációk játszódnak le, melyek hatására egy lamin-A nevű fehérje termelődik. Ez az a fehérje, ami hozzájárul az öregedésért felelős progerinnek nevezett protein felhalmozódásához. Ez a mutálódott fehérje blokkolja a sejtek normális működését, így azok idő előtti öregedését okozza. Ez a folyamat az előbbiekben említett stressz-faktorok és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsulhat.

Éppen ezért a bőrfiatalító és öregedésgátló kezelések esetén a cél a progerin szint csökkentése.

A [ProGEN-in] technológia

A [ProGEN-in] egy exkluzív, a SKEYNDOR által kifejlesztett innovatív technológia, ami a progerin szint csökkentésével veszi fel a harcot a bőr öregedési mutatói ellen. Az átfogó bőrfiatalító stratégiát úgy dolgozták ki, hogy teljes arcmegújító hatást fejtsen ki, azaz az öregedésgátlás mellett visszaállítsa az állkapocs környéki arckontúrt is, valamint érett bőr esetén csökkentse az áll alatti zsírszövetek vastagságát.

A [ProGEN-in] technológia három, speciális hatású aktív összetevőn alapszik:

  1. Elafinból származó, biomimetikus peptidek – csökkentik a bőr progerin szintjét és a kollagén szerkezetet roncsoló elasztáz enzim mennyiségét, ezzel feszesítő és petyhüdtség-gátló hatást elérve.
  2. Vidrafű (Menyanthes trifoliata) kivonata – egy hatékony, újgenerációs antioxidáns, amely segít megőrizni a sejtek C-vitamin tartalmát, valamint javítja a bőr kollagén szerkezetének mennyiségét és minőségét.
  3. α-glükán és feketebors (Piper nigrum) poliszacharidjai – ezek a molekulák a bőr mélyebb rétegeiben, a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét, így javítják a bőr mechanikai tulajdonságait elsősorban az érett, UV sugarak által károsított bőr esetében.

A SKEYNDOR öregedésgátló és bőrfeszesítő Global Lift termékcsaládjával végzett Elixir Lift Therapy arckezelési protokoll a [ProGEN-in] technológia és az anti-gravitációs ránctalanító program kombinációjával képes szemmel látható változásokat elérni a bőr tömörségében, rugalmasságában és viszkoelasztikusságában (azaz deformációs erőhatás utáni alakvisszanyerésében).

A kezelés menete

  1. Beauty specialistánk eltávolítja a sminket és letisztítja az arcbőrt a SKEYNDOR Expert Cleanse Pro termékcsalád készítményével.
  2. Ezt követően egy enyhe hámlasztás következik, a teljes arc, a nyak és a dekoltázs területén.
  3. Ezután hidro-elektroforézis segítségével bemasszírozásra kerül az aktív feszesítő gél, amely feszesítő, tonizáló és ránctalanító hatású.
  4. Ezt követően kerül fel az azonnali lifting hatású arcmaszk, ami 20-25 percig marad a vendég arcán, nyakán és dekoltázsán.
  5. Az arcmaszk eltávolítása után a specialistánk felkeni az antigravitációs szérumot, amit 6-8 perces elektroporációval masszíroz be az arcbőrbe a jobb felszívódás érdekében. Ez az átfogó feszesítő hatású szérum speciálisan az érett, megereszkedett és az UV sugarak által roncsolt bőr kezelésére kifejlesztve. Hidrolizált kollagént és szerves szilikont tartalmaz, melyek javítják a bőr mechanikai szerkezetét.
  6. A kezelést a kontúrjavító lifting krém alkalmazásával fejezzük be. A [ProGEN-in] öregedésgátló technológiáján alapuló krém innovatív kozmetikai átfogó feszesítő hatást biztosít és visszaállítja a fiatalkori arckontúrt.

A kezelés időtartama

1 óra 15 perc

Árak

Elixir Lift1 alkalom
Elixir Lift70.000 Ft

Kérdések

Mit jelent a [ProGEN-in] technológia?

Ez a SKEYNDOR által kifejlesztett innovatív technológia a progerin szint csökkentésével veszi fel a harcot a bőr öregedési mutatói ellen. A protokollban használt termékek elafinból származó, biomimetikus peptidek, vidrafű kivonat, α-glükán és feketebors összetevőinek köszönhetően, az Elixir Lift Therapy eljárással szemmel látható változásokat lehet elérni a bőr tömörségében, rugalmasságában és viszkoelasztikusságában (azaz deformációs erőhatás utáni alakvisszanyerésében).

Mennyi idő múlva látom a Elixir Lift kezelés eredményét?

A Elixir Lift kezelés eredménye azonnal látható: az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebbé és feszesebbé válik.

Kinek ajánlott a Elixir Lift kezelés?

A Elixir Lift kezelést mindenki számára ajánljuk, akik szeretnék megelőzni bőrük korai öregedését, illetve azoknak a vendégeinknek, akik ránctalanítani és feszesíteni szeretnék arcbőrüket és dekoltázsukat, miközben igazi wellness élmény van részük.

Fájdalmas a Elixir Lift kezelés?

A Elixir Lift egy kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes eljárás.

Jelentkezz be Elixir Lift Therapy kezelésre

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!