Franchise

A legmodernebb kozmetikai eljárásokon alapuló, hazánkban egyedülálló üzleti lehetőséget keresel?

Válaszd az EverDerm-franchise-t!

 

Az EverDerm Laser & Beauty Clinic a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája, valamint a modern bőrszépészeti kezelések nagykövete. Egységeiben naponta akár 50-100 embernek nyújtanak exkluzív környezetben fájdalommentes szőrtelenítési megoldást, a különböző arc- és testkezelések, valamint esztétikai beavatkozások mellett.

Miért éri meg az EverDerm franchise-hoz csatlakozni?

TOP10 érvünk!

1. Hazai piacon ismert márkanév az EverDerm

Az első években kiemelt marketingcélunk volt a márkaépítés, hisz szerintük ez a cégépítés alapköve! A folyamatos fejlődés, megújulás, bővülés az, amiért az EverDerm egy igazi, nagy márkanévvé nőtte ki magát az elmúlt évek gazdaságot labilisan érintő eseményei ellenére is! Franchise hálózatunknak hála, már nem csak Budapesten, hanem a vidéki nagyvárosokban is ismerik az EverDerm Klinika munkásságát!

Ismerj meg minket és vállalatunkat egy kicsit jobban a Cégépítők podcast-ből:

2. Széles vendégkör és területi kizárólagosság 

Országszerte ismertségnek örvendünk hála a rendszeres médiamegjelenéseinknek (többek közt Mokka és Tények Plusz műsorokban való szereplések) és országos marketingkampányainknak. Minden franchsie partnerünk egy kizárólagos területet biztosítunk, amely garantálja hogy az egységek egymással ne versenyezzenek és minél nagyobb terület igényeit tudják kielégíteni szolgáltatásaikkal.

3. Gyors megtérülés

A jól ismert márkanév megkönnyíti a piacra lépést és a központ gondoskodik az indulóvállalkozás körüli kellemetlenségek kiküszöbölésében is. Mindenben segítünk, a hivatalos bejelentési kötelezettségektől a tisztítószerekig. Az átlagos megtérülés a választott helyszín és a befektetett eszközök függvényében másfél – két év.

4. A legkorszerűbb és legújabb (lézeres) orvosesztétikai gépekkel, valamint csak és kizárólag tudományos bőrápolást képviselő orvoskozmetikai márkákkal dolgozunk

A folyamatos fejlődés híve vagyunk, így évente több új géppel/ kezeléssel bővül szolgáltatásaink köre és ezek az újdonságok a franchise koncepcióba is elérhetővé válnak

Bővebben

5. Intenzív központi marketing tevékenység, marketing kézikönyv

Trendkövető, belsős marketingcsapat dolgozik mind az online, mind az offline marketing területen! Rendezvények, események, marketingkampányok, hírlevelek és social media tartalmak készítése és szerkesztése – hozzánk fordulhatsz tanácsért!

6. Egyedi arculat, kidolgozott design

Ez mind már rendelkezésre áll a csatlakozók számára, amely ráadásul országos reputációval rendelkezik! Rögtön hozzáférhetsz a letisztult, luxus EverDerm design-hoz, melyet már könnyen felismernek a (leendő) vendégek! Mind a helyszín, mind az online felületek és szóróanyagok kialakításában pontos meghatározást és segítséget kapsz tőlünk, hogy az igazi EverDerm érzést bármikor át tudd adni vendégeid számára az egyéges arculatnak hála!

7. Kiemelt feladatunk a bőrszépészeti specialisták betanítása, folyamatos szakmai tréningje, továbbképzése és felügyelete

Garantált a maximalizmus, így specialistáink kiemelt, a technológiai újításoknak megfelelő szaktudással rendelkeznek! A Klinikán rendszeresek a tréningek, valamint gyakorlási időt is biztosítunk, hogy a kezelők fejlődhessenek és olyan területeken képezhessék magukat, amelyek érdeklik őket, mind lézeres szőrtelenítés, mind arc-és testkezelések terén.

8. Minőségbiztosítás

Klinikai kutatásokkal alátámasztott és orvosi engedéllyel rendelkező orvosesztétikai gépek eljárások érhetőek el nálunk., Egy-egy új kezelés, eljárás bevezetését kutatómunka és számos megbeszélés előzi meg, mélyen beleássuk magukat az új szolgáltatás eredményeibe és klinikai hatásosságát igazoló tanulmányaiba. Ezen felül pedig természetes, hogy mind beauty specialistáink, mind plasztikai sebészeink kiemelkedő tudással rendelkező szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat és gondoskodnak arról, hogy szakértelmük az egész csapathoz eljusson minden tekintetben.

9. Az EverDerm a Franchise Szövetség tagja

Számos támogatást biztosítunk franchise partnereink számára az évek alatt felhalmozott vállalkozásépítési, vezetési és feljlesztési területen, valamint az orvoskozmetikai eljárások területén szervezett tapasztalunk és tudásunk alapján. Ez garancia a etikus működésre és szerződésre.

Szigeti Andrea – Veszprémi franchise-átvevőnk gondolatai:

“Az EverDerm Franchise kifejezetten jó azoknak, akik jövőjüket a napról-napra fejlődő szépségiparban képzelik el. Kezdő vállalkozóként a franchise egy olyan rendszer, amelyben minden know-how-t megkapunk, tehát már egy biztos, jól működő, letesztelt rendszerrel tudunk dolgozni az első naptól kezdve. További előnye a franchise partnerségnek, hogy az EverDerm név, mint országos brand megerősíti a pozíciónkat a helyi versenytársakkal szemben már a kezdetektől fogva.”Szigeti Andrea – EverDerm Veszprém

10. Piacismeret és kiterjedt kapcsolatrendszer

Az egyik legnagyobb lézeres szőrtelenítő központként, valamint orvosesztétikai klinikaként már kikövezett útunk van a szükséges partnerekkel való együttműködésre, szükség esetén támogatás nyújtására.

BESZÉLJENEK AZ EVERDERM SZÁMOK!

Már több mint 56.000 elvégzett kezelés majd 6.000 ügyfélnek!

  • 4000 ügyfél lézeres szőrtelenítési kezeléssorozata
  • több mint 1500 arc-és testkezelésre érkező ügyfél
  • és több mint 500 esztétikai beavatkozást igénybe vevő vendég!

 

Mindez 20 beauty terapeuta és lézeres szőrtelenítő specialista érdeme, természetesen a színfalak mögött megbúvó backoffice munkatársak munkájával kiegészítve!

Az EverDerm története és fejlődése

2019-ben alapítottuk az EverDerm Klinikát, és hamarosan a 4. teljes üzleti évünket zárhatjuk le töretlen sikerrel. Koncepciónk évről évre dinamikusan növekszik, egyre több vendégnek tesszük elérhetővé egyre bővülő prémium minőségű szépészeti és orvosesztétikai szolgáltatásainkat. Az első budapesti EverDerm szépségszalonunk csupán egy 65nm-es 2 kezelőszobával rendelkező új építésű lakásban került kialakításra, amelyet a folyamatosan növekvő vendégszámnak köszönhetően gyorsan kinőttünk.

Nem egésszen 2 évvel később egy 400 m2-es klinikára költözhettünk át, amely jelenleg 7 kezelőszobával közel 85 %-os kihasználtsággal üzemel, ezért megfogalmazódott bennünk már a bővülés gondolata, sőt lépéseket is tettünk ez irányába, hiszen indul plasztikai sebészetünk, valamint megszületett az EverDerm Healthcare is.
A EverDerm már a kezdeti üzleti tervben is szerepeltette a franchise lánc építésének a lehetőségét,amely kiépítését az eredeti koncepció validálása után egy évvel meg is kezdte. Jelenleg 3 franchise átvevővel rendelkezünk és további 4 helyszínnel folynak tárgyalások. A nagy sikerre való tekintettel elsősorban vidéki nagyvárosokban megyeszékhelyeken keressük új partnereinket. Főként, de nem kizárólagosan Debrecen, Pécs, Sopron, Győr, Nyíregyháza, Miskolc, Szeged mindegyike nyitott az EverDerm hálózathoz csatlakozni kívánó franchise partnerek számára.
A Magyar Franchise Szövetség tagjaként számos támogatást biztosítunk franchise partnereink számára. A hálózat egységeinek megjelenése, arculata azonos, mindegyik klinikán magas szintű szakértelem és a legmodernebb technológia garantálja a vendégek és általunk is áhított optimális eredményt.
Az EverDerm alapítóiként folyamatosan keressük az új, innovatív lehetőségeket, mellyel egyrészt vendégeink számára kiemelkedő eredményeket-, másrészt franchise partnereink számára piaci versenyelőnyt tudunk garantálni. Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a koncepció, a franchise@everdermlaser.hu email címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

Miért válaszd a franchise-nyitást? Illik hozzád a franchise-opció?

A franchise nyitás lehetősége azok számára lehet figyelemre méltó, akiknek saját vállalkozás indítása az álmuk, de nem szeretnének teljesen önállóan dolgozni. Akik szeretik, ha egy biztos háttér, egy segítséget nyújtó partner áll mögöttük. A franchise rendszerben a franchise átvevő a franchise társaság (franchise átadó) által előre meghatározott feltételeknek megfelelően nyithat üzletet és használhatja a társaság által biztosított márkanevet, termékeket, valamint szolgáltatásokat. A franchise átvevő így egy előre megismerhető, bevált üzleti modellt kap, amelyet már több helyen is sikeresen alkalmaztak, így nagyobb biztonsággal indulhat el a saját vállalkozása. A jól ismert márkanév az EverDerm az egyik legnagyobb kihívásban a bizalom elnyerésében ad óriási segítséget, hiszen egy brand felépítése vagy nagyon sokáig tart vagy nagyon drága. Ez franchise esetében már rendelkezésre áll.

Természetesen nagyon fontos, hogy tudj azonosulni a központ koncepciójával, ugyanolyan jellegű és minőségű szolgáltatásokat nyújts – esetünkben az elegáns, letisztult, luxus környezet és az egyedülálló, prémium szolgáltatások a mérvadóak, valamint az elmaradhatatlan EverDerm érzés biztosítása.

A franchise nyitás előnyös koncepció lehet azok számára is, akik szeretnék meglévő vállalkozásukat bővíteni, de nem szeretnének új márkát építeni. A szőrtelenítés piaca évről-évre egyre nagyobb mértékben növekszik, a vidéki nagyvárosokban alig lefedett a piac, a megnövekedett minőségi igények nincsenek kielégítve, így kozmetikai portfólióbővítés terve esetén is érdemes csatlakozni az EverDerm-franchise-hoz.
A franchise nyitás azonban nem mindenki számára megfelelő választás, érdemes megfelelően tájékozódni. Elengedhetetlen alaposan megfontolni, hogy az adott személynek valóban megéri-e belevágni ebbe az üzleti formába. A franchise nyitás előnyei mellett számos kötelezettség is fennáll, például a franchise díj fizetése, amely általában a franchise adó által elért árbevétel egy bizonyos százalékát teszi ki. Emellett a franchise átvevőnek általában szigorúan előírt feltételeknek is meg kell felelnie, amelyek ellenőrzése az átadó részéről rendszeres. Természetesen ezen szabályok betartását az átvevőnek figyelni és követnie kell, ha nem akarja elveszíteni a franchise jogát.

A franchise nyitás előnyei

Biztonságosabb üzleti lehetőség

A franchise átvevő a franchise társaság által biztosított bevált üzleti modellt (működési és arculati kézikönyvekkel) kapja meg, amelyet már több helyen is sikeresen alkalmaztak, így nagyobb biztonsággal indulhat el. Nem egy teljesen új, ismeretlen márkát kell ismertté tennie és meghódítani vele a piacot.

Márkahűség

A franchise átvevő használhatja a franchise márkanevét, amely már ismert és megbízható a piacon.

Tapasztalatok és tudás

A franchise átadó által biztosított tanácsadás és képzések – például új szolgáltatás indításakor – segítséget nyújtanak a sikeres üzleti működéshez.

Marketing támogatás

A helyi piacon való helytálláshoz segítséget nyújtanak a franchise átadó által biztosított marketing eszközök és kampányok. Az aktuális marketingkampányokban és promóciókban a részvételi lehetőség mindig nyitott az átvevők számára.

Költséghatékonyabb

A franchise rendszerben a franchise átvevő nem kell, hogy mindent a nulláról kezdjen el. Hiszen már léteznek olyan elemek, amelyeket az átadó és a többi franchise partner korábban már kiépített, mint például a márkaismertség, az üzleti modell és az elérhető termékek és szolgáltatások köre.

A Magyar Franchise Szövetség által kiírt Marketing pályázat győztesei lettünk 2023-ban.

Átvevőink beszámolója az EverDerm Franchise-ról

Keress bennünket bizalommal

Mindig örömmel fogadjuk az észrevételeket. Amennyiben kérdésed adódna, keress bennünket a megadott elérhetőségek egyikén.