Franchise

A legmodernebb kozmetikai eljárásokon alapuló, hazánkban egyedülálló üzleti vállalkozást keresel?
vagy
Kozmetikusként önállóan vállalkoznál, saját egzisztenciát szeretnél?

Az EverDerm Laser Center a lézeres tartósszőrtelenítés magyarországi specialistája. Egységeiben naponta akár 20-30 embernek nyújtanak exkluzív környezetben fájdalommentes szőrtelenítési megoldást.

Miért érdemes saját EverDerm szépségszalont nyitnod?

  • hazai piacon ismert márkanév
  • garantált vendégkör
  • legkorszerűbb és legújabb lézeres orvosesztétikai gép
  • intenzív központi marketing tevékenység
  • egyedi arculat, kidolgozott design
  • kozmetikusok betanítása, folyamatos szakmai tréningje és felügyelete
  • minőségbiztosítás
  • gyors megtérülés

EverDerm Laser Center a Magyar Franchise Szövetség tagja és országszerte keresi franchise partnereit. 2021 első felében elsősorban vidéki nagyvárosokban keressük partnereinket! Magyarország mellett a környező országokban való terjeszkedés is rövidtávú célok között szerepel.

Csatlakozz egy biztos háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő hálózathoz, amely megbízható szakmai és orvosi hátteret, folyamatos segítségnyújtást, központi informatikai rendszereket, valamint páratlan marketing támogatást biztosít szépségszalonod vezetéséhez.

Amennyiben szeretnél csatlakozni az első lézeres szőrtelenítésen alapuló hazai szépségszalon hálózathoz, valamint rendelkezel egy vállalkozás elindításához szükséges tőkével, kérjük add meg az adataidat, és a továbbiakkal kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot.

A franchise nyitás lehetősége azok számára lehet figyelemre méltó, akiknek a saját vállalkozás indítása az álmuk, de nem szeretnének teljesen önállóan dolgozni. Akik szeretik, ha egy biztos háttér, egy segítséget nyújtó fél áll mögöttük. A franchise rendszerben a franchise átvevő a franchise társaság (franchise átadó) által előre meghatározott feltételeknek megfelelően nyithat üzletet és használhatja a társaság által biztosított márkanevet, termékeket, valamint szolgáltatásokat. A franchise átvevő így egy előre megismerhető, bevált üzleti modellt kap, amelyet már több helyen is sikeresen alkalmaztak, így nagyobb biztonsággal indulhat el a saját vállalkozása.

A franchise nyitás előnyei

Biztonságosabb üzleti lehetőség

A franchise átvevő a franchise társaság által biztosított bevált üzleti modellt (működési és arculati kézikönyvekkel) kapja meg, amelyet már több helyen is sikeresen alkalmaztak, így nagyobb biztonsággal indulhat el. Nem egy teljesen új, ismeretlen márkát kell ismertté tennie és meghódítani vele a piacot.

Márkahűség

A franchise átvevő használhatja a franchise márkanevét, amely már ismert és megbízható a piacon.

Tapasztalatok és tudás

A franchise átadó által biztosított tanácsadás és képzések – például új szolgáltatás indításakor – segítséget nyújtanak a sikeres üzleti működéshez.

Marketing támogatás

A helyi piacon való helytálláshoz segítséget nyújtanak a franchise átadó által biztosított marketing eszközök és kampányok. Az aktuális marketingkampányokban és promóciókban a részvételi lehetőség mindig nyitott az átvevők számára.

Költséghatékonyabb

A franchise rendszerben a franchise átvevő nem kell, hogy mindent a nulláról kezdjen el. Hiszen már léteznek olyan elemek, amelyeket az átadó és a többi franchise partner korábban már kiépített, mint például a márkaismertség, az üzleti modell és az elérhető termékek és szolgáltatások köre.

A franchise nyitás lehetősége érdekes lehet olyanok számára, akik szeretnének saját vállalkozást indítani, de nem szeretnének teljesen önállóan dolgozni. Ezen kívül előnyös koncepció lehet azok számára is, akik szeretnék meglévő vállalkozásukat bővíteni, de nem szeretnének új márkát építeni.

A franchise nyitás azonban nem mindenki számára megfelelő választás, érdemes megfelelően tájékozódni. Elengedhetetlen alaposan megfontolni, hogy az adott személynek valóban megéri-e belevágni ebbe az üzleti formába.

A franchise nyitás előnyei mellett számos kötelezettség is fennáll, például a franchise díj fizetése, amely általában a franchise adó által elért árbevétel egy bizonyos százalékát teszi ki. Emellett a franchise átvevőnek általában szigorúan előírt feltételeknek is meg kell felelnie, amelyek ellenőrzése az átadó részéről rendszeres. Természetesen ezen szabályok betartását az átvevőnek figyelni is kell, ha nem akarja elveszíteni a franchise jogát.

Győr

Telefon: 06 (30) 278 5742
Email: gyor@everdermlaser.hu
Cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 47, 9022

Bővebben

Szolnok

Nyitás: Jan 17

Szolnok

Telefon: 0630/591-5858
Email: szolnok@everdermlaser.hu
Cím: Szolnok, Mária utca 24-1. em. 3, 5000

Bővebben

Pécs

Keressük partnerünket

Debrecen

Keressük partnerünket

Keress bennünket bizalommal

Mindig örömmel fogadjuk az észrevételeket. Amennyiben kérdésed adódna, keress bennünket a megadott elérhetőségek egyikén.