Limitless Klub!

Én is határtalan akarok lenni!

Bejelentkezem

Csatlakozz te is a Limitless Klubhoz.

Ha a szépségről, az egészségről és a belső harmóniáról van szó, nincs helye a megalkuvásnak. Napjainkban életünk tele van egyéni és társadalmi elvárásokkal, a mindennapi stressz pedig folyamatosan önmegújulásra “kényszerít” minket. Így hát egyaránt oda kell figyelnünk teljesítőképességünk, állóképességünk és fiatalságunk megőrzésére is. A harmonikus megjelenés – az önkifejezés egyik legfontosabb eszközeként – egészséges önbizalmat ad, ami sikeresebbé tehet minket a mindennapokban.

Ehhez azonban olyan lehetőségeket kell találnunk, amelyek új lendületet adnak számunkra. Mi az EverDerm Klinikán nem ismerünk határokat sem a külső, sem a belső harmónia megteremtésében!

Mit jelent a határtalanság Slamovits-Horváth Beáta számára?

Slamovits-Horváth Beáta, az EverDerm Laser & Beauty Clinic megálmodója és ügyvezetője, minden nap a maximumra törekszik. Számára a munka nem teher, ezért a nehézségeket nem problémákként, hanem kihívásokként kezeli. Ez a hozzáállás segíti őt abban, hogy megtartsa fiatalos lendületét. Nem ismer lehetetlent, így határokat sem.

A határtalan önerő és lelki béke azt jelenti számomra, hogy rendelkezem azzal a belső erővel és stabilitással, amivel kezelni tudom a nehézségeket és a változásokat, miközben fenntartom a saját mentális és érzelmi harmóniámat. Képes vagyok elérni a saját céljaimat és örömmel élni az életet. A határtalan szeretet azt jelenti, hogy képes vagyok megosztani a szeretetet másokkal, hogy ők is érezzék azt a boldogságot és harmóniát, amit én is. A határtalan szépség pedig egy olyan fogalom, amely szerint a valódi szépség nem korlátozódik a külső megjelenésre, hanem az ember belső tulajdonságait, értékeit és jellemét is magába foglalja. Az ilyen nők önbizalommal és önbecsüléssel rendelkeznek, és képesek önmagukat elfogadni és szeretni, mindenféle külső elvárástól függetlenül. Az ilyen nők bátrak és erősek, képesek inspirálni másokat, hogy ők is elfogadják és szeressék magukat úgy, ahogy vannak. Emlékezzünk rá, hogy határok csak akkor léteznek, ha hagyjuk, hogy létezzenek. Ha pedig úgy döntünk, hogy küzdünk ellenük, akkor lehetőségeink határtalanok lesznek.

Az EverDerm érzés 5 pontban

1

Ügyfélközpontúság

Az EverDerm Klinika az a hely, ahol valóban a vendég az első, elégedettsége pedig minden ott dolgozó legfőbb célja.

2

Őszinteség

Mi hiszünk az egyenesség és az őszinteség erejében. Orvosaink és specialistáink nyíltan beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről és az esetleges mellékhatásokról is.

3

Edukáció

Ügyfeleink bizalma mindennél fontosabb a számunkra, amit edukációval tudunk leginkább elnyerni és megtartani. Ha vendégeink is átlátják és megértik kezeléseink működését és hatásait, a kommunikáció is könnyebbé válik.

4

Diszkréció

Bármilyen kéréssel vagy problémával is fordulnak hozzánk, a klinika vendégei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat. Orvosaink és specialistáink minden információt bizalmasan kezelnek, legyen az a kezeléssel kapcsolatos vagy akár magánjellegű.

5

Kényelem

Az EverDerm célja, hogy a klinikán eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés és az egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény, hanem lelki élmény is legyen.

Legyél Te is Limitless!

Mi az EverDerm-ben hiszünk a közösség erejében és a hovatartozás fontosságában. Éppen ezért a Limitless Klub megújult formában tér vissza 2023-ban. Vadonatúj szolgáltatásokkal, extra ajánlatokkal és kedvezményekkel várunk Titeket. Csatlakozz Limitless Klubbunkhoz, és éld át az exkluzív EverDerm élményt!

Megvásárlom!

Miért éri meg Limitless Klubtagnak lenni?

Akik csatlakoznak a Limitless Klubhoz, nemcsak egy EverDerm-es táska és klubkártya büszke tulajdonosai lehetnek – mellyel kifejezhetik az EverDem közösséghez való tartozásukat -, hanem egy LED terápiás arckezelést is kapnak ajándékba.* Ezen kívül meghívást kapnak minden VIP rendezvényünkre, valamint saját márkás testápoló termékeinkből is hazavihetnek, hogy otthon is átélhessék az EverDerm érzést. Ha pedig ez mind nem lenne elég, klubtagjaink automatikusan bekerülnek Beauty Mentor Programunkba, illetve 5%-os kedvezménnyel tudják szolgáltatásainkat megvásárolni.

*egyszeri alkalom, nem átruházható

Hogyan lehetek Limitless Klubtag?

A Limitless Klubhoz többféleképpen, könnyedén tudsz csatlakozni. Minimum három különböző típusú szolgáltatás (szőrtelenítés, beauty kezelés* és esztétikai kezelés) rendszeres vásárlása esetén; ha kéthavonta jársz hozzánk kezelésre; és/ vagy általunk forgalmazott terméket vásárolsz hivatalosan is klubtaggá válsz. Akik pedig rendelkeznek Limitless klubtag plasztikkártyával és még mindig rendszeresen járnak hozzánk, ők automatikusan bekerülnek a megújult rendszerbe.

*a test- és arckezelések egy típusú beauty kezelésnek számítanak

Nem tudsz ilyen rendszerességgel kezelésre járni, de Te is mindenképpen csatlakozni szeretnél? Számodra is van egy opciónk! Klubtagságodat akár meg is tudod vásárolni 500. 000 forintért, melyet egy éven belül 100%-ban levásárolhatsz listaárás szolgáltatásainkból 5% kedvezménnyel.

Mire vársz még?
Légy te is részese a határtalan EverDerm érzésnek!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

Gyakori kérdések a Limitless Klubhoz

Már egy kezelés után automatikusan klubtag leszek?

Egy kezelést követően nem lehet automatikusan klubtagságot kapni. (Tagságot vásárolni viszont bármikor lehet.)

A szolgáltatások árából jár kedvezmény a klubtagok számára?

Igen, a klubtagok számára 5%-os kedvezményt biztosítunk listaáras szolgáltatásainkból.

A klubtagságot meg is tudom vásárolni?

Igen, klubtagságot 500. 000 forintért lehet vásárolni, melyet egy éven belül 100%-ban levásárolhatsz listaárás szolgáltatásainkból 5% kedvezménnyel.

A kedvezményes szolgáltatások árából is lejön a klubtagoknak járó 5%-os kedvezmény?

Nem, az 5%-os kedvezmény csak a teljes áras szolgáltatásokra érvényes.

Örök érvényű a klubtagság?

A klubtagság nem örök érvényű. Klubunk olyan, mint egy adott időtartamra szóló hűségprogram. Minden esetben addig lehet valaki klubtag, amíg rendszeresen jár hozzánk valamilyen kezelésre. Azok pedig akik klubtagságukat megvásároltak, ők egy éven keresztül élvezhetik a Limitless Klub előnyeit.

Minden szolgáltatást igénybe vehetek a Mentor Programban, ha klubtag vagyok?

A Limitless Klub tagjai csak a Beauty Mentor Programunkba kerülnek be automatikusan, így kizárólag ennek a csomagnak a szolgáltatásait vehetik igénybe díjtalanul.

Összevonható a klubtagoknak járó 5%-os kedvezmény a Beauty Mentor Programhoz járó 5%-os kedvezménnyel?

Nem, a két kedvezmény nem vonható össze. Klub- és mentorprogram tagjaink minden esetben 5%-os kedvezményt tudnak igénybe venni.

Lehet részletfizetést igényelni?

Igen. A belépéskor a tagság árának 50%-át, majd a belépéstől számított harmadik hónapig a fennmaradó összeget kell befizetni. Amennyiben a határidőn belül nem történik meg a befizetés, akkor felfüggesztjük a tagságot. (Lehetőség van banki hitel igénylésére partnerünktől.)