Skin Perfusion Peel

Bőrmegújítás a Skin Perfusion Peel orvosi fokozatú kémiai hámlasztással a legérzékenyebb bőrűeknek is

Bejelentkezem

A bőrhámlasztás rendkívüli szerepet játszik a bőrmegújításban. Bőrünk az évek során pajzsként védi testünket a különböző környezeti behatásoktól – fokozaton egyfajta védelmi szövetet növesztve – amelyek elhalt hámsejtek formájában telepednek láthatatlanul az arcunkra. Ez a védőréteg az idő múlásával egyre vastagabb lesz, ami meggátolja a bőr légzését és egészséges működését. Itt lép színre a bőrhámlasztás fontossága.

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztókezeléseink során az orvosesztétika egyik legnagyobb iparági szakértője, a Fillmed Laboratories magas savtartalmú, glikolsavat is tartalmazó orvosi fokozatú hámlasztó-család termékeit használjuk. A kizárólag orvosesztétikai központokban végezhető eljárás célja a bőr megújítása felszíni hámlasztással. A hámlasztó eljárás a bőrfelszínről orvosesztétikai hatékonysággal, ugyanakkor jól tolerálható módon távolítja el az elhalt hámsejteket, így felszínre kerülnek a friss, új sejtek, felgyorsul a bőr természetes megújulási folyamata még a legérzékenyebb bőrön is. Az eredmény lélegző, üde megjelenésű, egységes bőr, a finom ráncok és sötét foltok halványodása mellett.

LIGHT PEEL kezelésünk fakó, érzékeny bőr esetén ajánlott. Eltünteti a finom ráncokat, miközben üdébbé varázsolja az arcbőrt.

A gyengéd, de hatékony hámlasztás erős hidratáló és antioxidáns hatással segíti fiatalon tartani a sejteket. Fényvédőkrém ugyan kötelező, de nincs fényérzékenyítő hatása, nyáron is biztonsággal alkalmazható. A mandulasav nagyon kíméletes a bőrhöz, az antibakteriális tulajdonsága miatt pedig jó hatással van az aktív pattanásokra és a begyógyultak utáni foltokra is.

20% savtartalom: glükonolakton és mandulasav
+ 97 % SUGÁRZÓBB BŐR
+ 97 % IDEÁLIS ÉRZÉKENY BŐR ESETÉN
– 84 % CSÖKKENTEK A FINOM BARÁZDÁK

BRIGHT PEEL kezelésünk ideális a öregedés vagy akne okozta sötét foltok illetve pigmentfoltok ellen, miközben halványítja a bőrt és egyenletessé is változtatja a bőrszínt. Egy erős, mégis kíméletes hámlasztó, amely serkenti a kollagéntermelést, kiváló anti-aging hatásával kisimítja a finom ráncokat, feszesebbé, rugalmasabbá varázsolja a bőrt.

50% savtartalom: glikolsav, glükonolakton, fitinsav, citromsav
+ 93 % SUGÁRZÓBB BŐR
+ 93 % SIMÁBB BŐR
+ 86 % FÉNYESEBB BŐR
+ 78 % EGYENLETES ARCSZÍN
+ 75% CSÖKKENÉS A SÖTÉT FOLTOKBAN

TIME PEEL kezelésünk a legmagasabb glikolsav tartalmának köszönhetően a legintenzívebb hámlasztás a SKIN PERFUSION PEEL családból, amely a ráncos, megereszkedett bőrre és egyenletlen bőrfelszínre kínál megoldást, a barázdák halványításával és a bőrfelszín szerkezetének javításával.

50% savtartalom: glikolsav, glükonolakton
+ 100 % RAGYOGÓ ARCBŐR
+ 90 % FIATALABBNAK HATÓ BŐR
+ 91 % SIMÁBB BŐR
+ 85 % FESZESEBB BŐR

A hámlasztó kezelés menete

 1. A SKIN PERFUSION PEEL HÁMLASZTÓ kezelés egy konzultációval egybekötött arcdiagnosztikával kezdődik, melynek során felmérjük a páciens bőrének állapotát, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető és várható eredmények. Szakemberünk meghatározza a megfelelő hámlasztó fajtáját, a kezelés időtartamát és a kezelés javasolt ismétlésszámát is.
 2. Ezután következik maga a hámlasztás. Alaposan megtisztítjuk a kezelendő felületet, majd megbontjuk a bőr pH-ját egy speciális Pre Peel előkezelő folyadékkal. Ezután egy adagolókefe segítségével felvisszük a megfelelő hámlasztó (LIGHT PEEL, TIME PEEL, BRIGHT PEEL) oldatot. A hatóidő lejárta után Post Peel semlegesítő folyadékkal kenjük be a kezelt felületet, majd lemossuk a bőrt. A kezelést követően fontos a magasfokú fényvédelem.A kezelés időtartama kb. 15 perc.
 3. A bőr a kezelést követően rövid időre ugyan kipirosodhat, de nincs nagymértékű hámlás, csupán nagyon finom, púderszerű, szinte észrevehetetlen mikrohámlás, így a pániens folytathatja a napját. A kezelés eredménye azonnal látható, az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz.

A tartós eredmény érdekében javasolt 4 kezelés 2 hetes időközökkel.

Skin Perfusion Peel Árak

Skin Perfusion Peel kezelés1 alkalom
1 régió45.000 Ft
2 régió55.000 Ft
3 régió75.000 Ft
Kézfej35.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 6 alkalom esetén 1 kezelést ingyen adunk

Milyen területek alkalmasak a hámlasztó kezelésre?

A kezelés alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson, valamint szép eredmény érhető el a kézfejek fiatalításában is.

A hámlasztó kezelés előnyei
 • Azonnal látható és látványos eredmény
 • Ebédidőben is elvégezhető
 • Gyors és egyszerű eljárás
 • Érzékeny bőr esetén is alkalmazható
 • Hatásos a mitesszerek és a tág pórusok ellen is
 • Szabályozza a faggyúmirigyek működését
 • Halványítja a sötét foltokat
 • Szinte észrevehetetlen, csupán púderszerű mikrohámlás
 • Kombinálható NCTF Nanosoft rejuvenációs és revitalizációs kezeléssel

Kérdések

Fájdalmas a SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés?

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés nem jár fájdalommal, de viszkető, kicsit égő-csípő érzést tapasztalhat a vendég, ahogyan a savak dolgoznak.

Meddig tart a SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés?

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés időtartama kb. 15 perc.

Mennyi idő múlva látom SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés eredményét?

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés eredménye azonnal látható, az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz.

Kinek ajánlott a SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés?

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés napkárosodott bőrre, photoage-ing jeleire, elszíneződésekre, egyenetlen bőrtónusra, ráncos, rugalmasságát vesztett vagy olajos és aknés, heges bőrre ajánlott. A 3 HÁMLASZTÓ eljárás közül a legmegfelelőbbet szakorvosunk határozza meg.

Mikor javasolt a SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelést elvégezni?

A SKIN PERFUSION PEEL hámlasztó kezelés magasfokú fényvédelem használata mellett az év bármely időszakában elvégezhető.

Milyen gyakorisággal érdemes igénybe venni a SKIN PERFUSION PEEL kezelést?

Már az első kezelés után nagyszerű eredményeket lehet látni. Bőr frissnek, tisztának és hidratáltnak fogja érezni és látni. Az eredmények megőrzése érdekében azonban javasolt, 2-3 hetente megismételni a kezelést. Egyes esetekben akár hetente is meg lehet ismételni a kezelést.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!